مسابقات pes 2008 کی و کجا برگزار میشه ؟
مسابقات pes 2008 کی و کجا برگزار میشه ؟
ممکنه ویندوزت قاط زده باشه
ویندوز عوض کن ببین چی میشه
امیدوارم ایراد سخت افزاری نباشه
چون من کارت گرافیک قبلیم با هیچ بازی غیر همین pes 2008 مشکل نداشت
البته مال من بیرون نمیپرید ولی توی بازی صفحه پرپر میزد و خطهای عجیب و غریب نشون میداد
بیرون نمیپره صفحه پرپر میزنه بعدشم هنگ میکنه من پی سی مو 1 هفتس خریدم ......یعنی امکان داره مشکل سخت افزاری باشه؟
ايا پچ اصلاحي اسامي و لباس تيمها براي pes3 هم اومده
نحوه ی کار با Ggs چگونه است؟چون من یه پچ دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری تو بازی بذارمش
سلام،
نمی دونم به یه باگ خفن تا حالا توجه کردید یا نه! اونم تو آفساید گیری ها! واقعا کفر آدمو در میاره.
هر توپی که پشت مدافعان باشه رو سوت می زنه!
سلام دوستان
چه طور میشه کاری کرد که دیگه ریپلی ها رو پخش نکنه ؟
ممنون
سلام
سيستم من از مال شما خيلي پايين تره
CUP amd 2.6
Ram 512
Graphic 7300gt
اما هيچ مشكلي ندارم
احتمالا CDبازي ات خرابه
مگه کنسوله که با سیدی اجرا شه؟
من که زیاد پیش میاد برام.همین دیروز یبار خفن گیر کرد.مشکل سخت افزاریم ندارم چون هزارا بازی میکنم و مشکلی ندارم.تو ویندوز قبلیامم از این گیرا داشت.
+این سومین دی وی دی ای بود که گرفتم و نصب کردم![]()
سلام به همگي. بعد از يه غيبت نسبتاً طولاني برگشتم.
مراجعه شود به اينجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن يكي كه واقعاً كف كردم! خوبه توضيح داده بودم!!!!!
ميشه بيشتر توضيح بدين؟ يعني مي خواين يه تيم منتخب جهان يا اروپا بسازين؟ اگه منظورتون اينه بگين.
هميني كه الان هست نسخه خوده كامپيوتره.
بازي به هيچ وجه پورت شده نيست. اوايل همه اين شك رو داشتن. اما بعد از يكي دو هفته ورود اين بازي به بازار كونامي اين بازي رو در شبكه Game One به نمايش گذاشت. كه براي PS3, XBOX360 و PC بود. اين نسخه به هيچ وجه پورت شده نيست.
نه متاسفانه. ماله همه همينطور. چون از ليگ انگليس فقط دو تيم تاتنهام و نيوكاسل لايسنس شدند.
نه دوست عزيز. اين باگ نيست. توي اين نسخه اومدن و اشتباهات داوري رو به خاطر جذاب شدن بازي به بازي اضافه كردن. البته توي نسخه زياد روش كار نكردن و داورا خيلي تابلو اشتباه مي كنن!!!!
فكر نكنم راهي باشه.
فعلاً يا حق.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)