با سلام
بار 5 هست که این سوال رو میپرسم
کرک این نسخه از بازی جذاب Trials 2 Second Edition 1.08 رو میخواستم
ممنون از لطفتون
با سلام
بار 5 هست که این سوال رو میپرسم
کرک این نسخه از بازی جذاب Trials 2 Second Edition 1.08 رو میخواستم
ممنون از لطفتون
سلام آقا کسی سریال بازی company of heroes رو داره مال من مراحل نورماندی روباز نمی کنه!
کسی از شما دوستان سریال بازی بتل فیلد رو نداره
منظورتون از پچ چیه؟ اگه پچ های شرکتی منظورتونه:
بعد اگه منظورتون کرک هست، نسخه پچ نصب شده روی بازی رو بگین تا بذارم لینکاش رو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته مشکل صدای بازی به کرک ربطی نداره و باید توی تاپیک حل مشکلات بازیها سوال کنین. اما در مورد کرک:
اگه نسخه 1 هست بازیتون به این صورت کرک می کنین:
اول بازی رو نصب کنین. بعد این ایمیج رو داونلود کنین و با Daemon Tools 4.30 اون رو Mount کنین.
با یه برنامه مثل Y.A.S.U v1.6 از تشخیص درایو مجازی جلوگیری کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگه ورژن بازی 1.0.0.1 هست، این فایل رو داونلود کنین و به جای فایل اجرایی اصلی بازی قرار بدین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک خالی براش پیدا نکردم متاسفانه. لینک داونلود کاملش هست اگه میخواین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبالاخره 3.111 یا 3.113 ؟ من برای 3.113 رو گذاشتم چون لینکی که گذاشتی برای اون ورژنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شمارنده شما کی میخواد وایسه؟من عرض کردم. کرک براش پیدا نمیشه به صورت جدا. خود بازی به صورت کرک شده هست برای داونلود که حدود 120 مگ هست. اگه میخواین لینکش رو بذارم براتون.
فکر نمی کنم مشکل از کرک باشه. اما اگه کرک میخواین نسخه پچی که روش نصب کردین رو بگین.
کدوم نسخه از Battlefield دوست من؟
سریال بازی world in conflict
اگه می شه کرک یا سیو بازی company of heroes tales of valor
من دو بازی و سرانجام هیچ کس باقی نمی ماند (And Then There Were None) و جک قاتل (Jack the Ripper) رو مدتها پیش خریده بودم ولی حالا دیگه دفترچشو گم کردم
اگر کسی می تونه سریال نامبر نصب این دو بازی رو به من بده
توجه کنید سریال نامبر برای نصب فارسی این دو بازی فارسی از دارینوس
ورژن 1
ورژن 2.501کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب منو نمی ده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)