??????????
دوستمون گفتن كامپكت بودن روي كيفيت عكس و لنز و ماكرو تاثير داره. اين مطلب در مورد همه ي دوربين هاي كامپكت صدق نميكنه. از جمله LX-3
اگه بخواين كامپكت بخرين بهترين انتخاب Panasonic LX-3 هست. از نظر اندازه ي سنسور و كيفيت تصوير از همه ي دوربين هاي كامپكت و نيمه حرفه اي سرتره. فقط زومش خيلي كمه در حد 2.5 برابر. اگر هم بخواين SLR-Like بگيرين بهترين انتخاب Panasonic FZ28 هست. به طور كلي پاناسونيك بيشتر از بقيه ي برندها روي فيلمبرداري كار كرده.
Last edited by prowler88; 25-04-2009 at 07:55.
يافتم...
بالاخره معلوم شد كدوم دوربين كامپكت با قابليت فيلمبرداري HD در حالت فيلمبرداري زوم ميكنه.
Panasonic Lumix DMC-ZS3
تصحیح شد ... اون پست اشتباه نقل و قول شده بود ... منظور همون hx-1 بود
سلامم..این دوربین را خیلی وقته منم مشخصاتش را دیدم ولی یه همچین چیزی که گفتی توی مشخصاتش ندیده بودم......میشه لینک تایید معتبری ازش بگی؟؟
سلام بله درسته و علاوه بر اونf/s 60 فيلم برداري ميكنه، نسبت به canon sx 200 isخوشگلتر هم هست(نظر شخصي) اما تا جايي كه من ميدونم هنوز به بازار نيومده.(البته sony t 500 هم HD و زوم داره ولي دوستاني كه اطلاعات خوبي دارن زياد تعريفش نكردن).
یخوره بیشتر گشتم یجا دیدم نوشته بود ZS3 هم زوم فیلبرداری داره....ضمنن مقایسه ی خوبی کرده بود با SX200 IS
Canon PowerShot SX200 IS
PROS:
Manual Controls
Sensor larger by 0.006 inch
More pixels (maybe better for cropping day shots?)
CONS:
Large size HD video files
Mono video sound
Pop-up flash pops-up at turn on
More pixels (dense sensor)
No video zooming
Panasonic Lumix ZS3
PROS:
Small size AVCHD Lite HD video files
Dolby Digital stereo sound recording
Sensor less dense
More usable focal range (wider angle)
Video zooming
Less pixels (less dense)
CONS:
No manual control
Loose mode dial (maybe only on pre-production?)
SX200 IS که توی بازارهای جهانی قیمتش کمتر از 350 دلاره توی ایران حدودن 440 تومنه!! با این حساب ZS3 که 400 دلار قیمت داره در ابتدای ورودش خیلی بعیده زیر 450 تومن قیمت داشته باشه!!![]()
nدوست عزیز واقعا عکسات خیلی خوب بودن یه سوال دیگه که ازت دارم اینکه اگه فقط از شخص عکس بگیریم چیکار کنیم که بهترین عکسو داشته باشیم؟
ویه سوال از همه ایا کتاب خاصی رو میشناسید که واسه من خیلی مفید باشه اگه پی دی اف باشه خیلی ممنونتون میشم؟
به بخشه مقاله هاي سايت عكاسي روجوع كنيد .اونجا مطالبه متنوع و مفيدي در زمينه عكاسي پيدا مي كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by unforgiven2009; 25-04-2009 at 18:36.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)