تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 545 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[تو اون قسمت كه بايد آينه ها و نورها رو تنظيم كنيم من 3 طبقه رفتم پايين و توي طبقه پايين وقتي اون آينه آخرو تنظيم ميكنم خودم اون وسط نورها گير مي كنم چيكارش كنم؟؟؟

از اينجا تا آخر بازي چقدر مونده؟
    یکی از آینه های قبلی رو جابه جا کن بعد آینه آخرو تنظیم کن آخر سرم آینه قبلی که جابه جا کردی رو تنظیم کن. خدا کنه بفهمی چی میگم چون خودم نفهمیدم.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بازی شش chapter داره که فکر کنم اخرش اینطوری باشه

chapter 6-3 یا chapter 6-2
    چرا اینقدر کم؟ ما طرفداران این سریال باید یه سال منتظر عرضه نسخه جدید این بازی باشیم یه سال هم منتظر باشیم برای PC عرضه بشه و بعد فقط شش chapter باشه؟؟؟ در ضمن به نظر من معماهای بازی خیلی خیلی کم شده و به قول یکی از دوستامون بازی بیشتر اکشن شده تا ترسناک ! دیگه خبری از اون زامبی های فوق العاده اویل 2 و یا اویل 3 نیست ! من بهترین اویل رو از لحاظ هیجان و داستان قوی اویل 3 می دونم . اصلا نمی دونم چرا از اویل 4 به بعد هم بازی رو کوتاه کردند و هم معماهای بازی رو کم کردند و هم درجه ترس بازی رو کاهش دادند اویل 3 اگه یادتون باشه بعضی جاهاش یهو به آدم شوک وارد می شد. در هر حال من نمی گم که اویل 4 و یا 5 قشنگ نیستند قبول دارم که خیلی قشنگ هستند و از لحاظ موتور گرافیکی فوق العاده بودند بخصوص اویل 5 ، اما من به عنوان یکی از طرفداران مجوعه بازی رزیدنت اویل و به عنوان کسی که همه نسخه های قبلی رو نه یک بار بلکه چند بار تا آخر برده زیاد از این روند جدید کاپکوم برای سری های جدید اویل راضی نیستم . حالا نظر تک تک شما اویل بازهای عزیز هم واسم مهمه و میخوام بدونم نظر شما چیه؟
    Last edited by konami-pes; 21-09-2009 at 10:44.

3. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

غول Chapter 2-2 رو چجوري بايد كشت؟
    هموني كه اول كاميونه چپ ميكنه بعد يه چيزي مياد بيرون و ميخزه و بعضي وقتا ميپره؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا تو مرحله آتشفشان گیر کردیم

یارو (( وسکر )) با یه ضریه مارو میندازه وسط آتشفشان ...

چیکار باید بکنیم؟؟

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

غول Chapter 2-2 رو چجوري بايد كشت؟
    هموني كه اول كاميونه چپ ميكنه بعد يه چيزي مياد بيرون و ميخزه و بعضي وقتا ميپره؟
    اينقدر بايد بزني تا بميره
    بمب بكار تا بره روش
    نارنك هرچي داري بزن

يا يه كاري كن
    يه بار كه مردي آر پي جي بخر بزنش

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا تو مرحله آتشفشان گیر کردیم

یارو (( وسکر )) با یه ضریه مارو میندازه وسط آتشفشان ...

چیکار باید بکنیم؟؟
    باید بری تو دایره بالاٰٰ، پایین نباید بیای.
    Last edited by mojtaba_tanha; 21-09-2009 at 11:59.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. آنالوگ مربوط به زاویه دید من مشکل داره (وقتی پایین و بالا میدم, زاویه دید چپ و راست میره و زمانی که چپ و راست میدم زاویه دید بالا و پایین میشه) میخواستم بدونم میشه این مشکل رو برطرف کرد؟

@ konami-pes
    من برخلاف شما معتقدم سری RE یک سیر صعودی رو طی میکنه هرچند همونطور که خودتون هم گفتید, دیگه مثل نسخه های قدیمیش, تو ژانر وحشت فوق العاده نیست و بخش اکشنش بیشتر از مولفه های دیگش هست اما خیلی ها (مثل خودم) این تغییر رو بیشتر میپسندند.
    تو این دوره هرچه بازی ها عام پسند تر باشند, فروش بیشتر و درنتیجه سود بیشتری نسیب شرکت سازنده و ناشرشون می کنند

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

چرا اینقدر کم؟ ما طرفداران این سریال باید یه سال منتظر عرضه نسخه جدید این بازی باشیم یه سال هم منتظر باشیم برای PC عرضه بشه و بعد فقط شش chapter باشه؟؟؟ در ضمن به نظر من معماهای بازی خیلی خیلی کم شده و به قول یکی از دوستامون بازی بیشتر اکشن شده تا ترسناک ! دیگه خبری از اون زامبی های فوق العاده اویل 2 و یا اویل 3 نیست ! من بهترین اویل رو از لحاظ هیجان و داستان قوی اویل 3 می دونم . اصلا نمی دونم چرا از اویل 4 به بعد هم بازی رو کوتاه کردند و هم معماهای بازی رو کم کردند و هم درجه ترس بازی رو کاهش دادند اویل 3 اگه یادتون باشه بعضی جاهاش یهو به آدم شوک وارد می شد. در هر حال من نمی گم که اویل 4 و یا 5 قشنگ نیستند قبول دارم که خیلی قشنگ هستند و از لحاظ موتور گرافیکی فوق العاده بودند بخصوص اویل 5 ، اما من به عنوان یکی از طرفداران مجوعه بازی رزیدنت اویل و به عنوان کسی که همه نسخه های قبلی رو نه یک بار بلکه چند بار تا آخر برده زیاد از این روند جدید کاپکوم برای سری های جدید اویل راضی نیستم . حالا نظر تک تک شما اویل بازهای عزیز هم واسم مهمه و میخوام بدونم نظر شما چیه؟
    خب به نظر من بازی خیلی خوب کار شده بود مخصوصا گرافیکش
    ولی داستان بازی میتونست به نظرم بهتر از این بشه ، اینجور که اینا داستان رو کش داده بودن من اصلا انتظار نداشتم که توی شماره ی 5 یهو همش تموم بشه!
    +

بعد از نسخه ی کد ورونیکا بازی اون حالت ترسش رو از دست داد و خب با این کار بعضی از طرفدارانش رو از دست داد یا بهتره بگم همشو ، اونهایی هم که هنوز دارن بازی میکنن به خاطر روند داستانیش میرن ( البته بگم که طرفداران بازی های اکشن رو به خودش جذب کرد)

10. 5 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

سلام :دي

والا من از نخسه شماره 2 با اين سري اشنا شدم و تا الان همه رو تموم كردم (به جز شماره 5 كه دارم ميتمومم ) خوب كلا بايد

قبول كنيم كه بازي از نظر گرافيكي تو سري رزيدنت اويل واقعا تكه ولي تم ترس: متاسفانه اين شماره حتي از شماره 4 هم بد تر

شده :( يعني حد اقل اون ترسي كه تو شماره 4 به آدم منتقل ميشد تو اين شماره به كلي از بين رفته )گيم پلي كلاسيك بازي

طوري بود كه واقا آدم از ترس خودشو خيس ميكرد هيچوقت صحنه هاي شماره 3 رو يادم نميره واقعا ترسناك بودن ولي خوب رزيدنت

اويل عوض شده به نظر من كار خوبي كردن كه عوض شده چون يك نواخت شدن بازي خوب نيست و

به نظر من اين دو شماره اخر يه شاهكار قوي از سوي كپ كام بود چون تونست كساني كه حتي رزيدنت اويل رو بازي نكردن هم به

سويش گرايش پيدا كنن و در پاسخ به Maggy_p بايد بگم من اينطور فك نميكنم كه زيدنت اويل طرفدارانش رو از دس داده باشه به

نظر من حتي اگه بازي سبكش به كلي عوض شه ولي طرفداران قديميش اونو دوست دارن ولي به خاطر تعصبشون ناراحت ميشن

! و كلا خط داستاني قوي بازي موجب شده كه تغيير گيم پلي زياد رو اعصاب نباشه ! ولي واقعا متاسفم چون معما هاي شيرينش

بسيار كم شده و تقريبا ميشه گفت از بين رفته ! يا تم ترس اصلي رزيدنت اويل ديگه وجود نداره ! اون موقع هايي كه زامبي ها يه

دفعه پيداشون ميشد يا با ون قيافه كج و كولشون با سرعت كم به طرف ما ميومدن و تعدادشون بيشتر ميشد ! واقعا ترسناك بود !

ولي الان اين ماجي ها با سرعت زياد با هوش بالا حمله ميكنن و بيشتر حس ميكنم دارم با يه گله آدم حرفه اي دست و پنجه نرم

ميكنم ! ولي يه تم جديد به بازي وصل شده اونم ترس از سرعت عمل مانجي ها يا غول هاست !! و دوربين رويه شانه واقعا يه نوع

ديد نچندان كامل رو به تصوير ميكشه كه شما كنترل خوبي نداشته باشيد و همين باعث دلهره ميشه ولي شوا مشكل ما رو حل

كرده فقط وقتي تير ميخواد يكم ميره رو اعصاب ! ولي من هنوز به مرحله هاي بالا تر نرسيدم الان چپتر 2 هستم و هنوز با محيط

هاي ديگه آشنا نيستم ! و نميدونم شب و روز چه طوره !؟ ولي برميگردم و نظر كامل تري نسبت به محيط ميدم !
    Last edited by Khashayar King; 21-09-2009 at 12:33.

12. 2 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها مساله مسخره بازی اینه که موقع Reload حتما باید وایسی .... کلا هر غلطی بخوای بکنی باید وایسی ....
    بازی ایستا هست و خیلی با در رفتن نمیشه دشمن ها رو دور زد ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •