تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 275 از 1174 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ويا در چند قدمي رئال مادريد قرار گرفت

خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش والنسيا قصد دارد در فصل آينده با لباس رئال مادريد فوتبال حرفه اي را تجربه كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل ازآس اسپانيا، داويد ويا گل زن اول والنسيا مثل بسياري از هم تيم هاي خود و به دليل مشكلات شديد مالي در باشگاهش قصد ترك تيم خود را دارد.
    وي كه از گزينه هاي قديمي چلسي است، اخيرا پيشنهاد با ارزش تاتنهام انگليس را نيز رد كرده است تا شانس حضور در رئال مادريد را از دست ندهد.
    ويا در اين خصوص گفت: اميدوارم مقامات رئال مادريد ارزش اين كار مرا بدانند و اجازه ندهند مجبور به قبول پيشنهادات كاهش يافته ساير مشتريان شوم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض كالدرون: رونالدو فقط تا آخر هفته فرصت دارد

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: براي به خدمت گرفتن مهاجم من يونايتد صبر زيادي ندارم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، رامون كالدرون عنوان كرد: رونالدو فقط تا آخر هفته فرصت دارد. او بايد هر چه سريعتر به رئال مادريد پاسخ بدهد. نمي توانيم مثل برخي باشگاه ها يك فصل تمام به خاطر يك بازيكن صبر كنيم.
    وي افزود: كريستيانو رونالدو يك مهاجم ايده‌آل و بي‌نقص است؛ اما ارزش او بيشتر از ارزش باشگاه نيست. رونالدو بايد بداند كه اعزام كارشناس و وكيل براي مذاكره جهت گذران وقت نيست.

زرشك! اونم همين فردا چمدونش رو مي بنده و مياد ديدن حرف آدم حاليش نميشه، گفتن يك زوركي سعي كنيم بفهمونيمش!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ريكارد، دكو، رونالدينيو و هانري در فهرست اخراجي‌هاي بارسلونا

خبرگزاري فارس: هيئت مديره بارسلونا روز گذشته به نمايندگي خوان لاپورتا،‌ فهرست اخراجي‌هاي قطعي و خريد تابستاني درحال مذاكره را منتشر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فهرست اخراجي‌هاي قطعي بارسلونا عبارتند از: فرانك ريكارد، تورام، ادميلسون، ايكه رو، دكو، گوديانسن، سيلوينيو، ماركس، زامبروتا، هانري و رونالدينيو
    فهرست خريدهاي بارسلونا نيز به شرح زير است:
    دانيل آلوس(سويا)، فيليپ لام و لوسيو (بايرن مونيخ) فابريسو كولوكسيني(دپورتيوولاكروني )، اسكيل خاراي (راستنيگ سانتاندر)، كيتا و پولسن (سويا)، فابرگاس(آرسنال)، بنزما (----) و هونتلئار (آژاكس)
    بارسلونا براي اين اسامي به جز سود حاصل از اخراجي‌ها تنها 90 ميليون پوند كنار گذاشته است.

البته ما كه به اين باشگاه هاي درپيت كار نداريم، اما اين بازيكنا رو بعضياشون رو مي تونيم بخريم! رو هوا بزنيم!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ريكارد، دكو، رونالدينيو و هانري در فهرست اخراجي‌هاي بارسلونا

خبرگزاري فارس: هيئت مديره بارسلونا روز گذشته به نمايندگي خوان لاپورتا،‌ فهرست اخراجي‌هاي قطعي و خريد تابستاني درحال مذاكره را منتشر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فهرست اخراجي‌هاي قطعي بارسلونا عبارتند از: فرانك ريكارد، تورام، ادميلسون، ايكه رو، دكو، گوديانسن، سيلوينيو، ماركس، زامبروتا، هانري و رونالدينيو
    دانيل آلوس(سويا)، فيليپ لام و لوسيو (بايرن مونيخ) فابريسو كولوكسيني(دپورتيوولاكروني )، اسكيل خاراي (راستنيگ سانتاندر)، كيتا و پولسن (سويا)، فابرگاس(آرسنال)، بنزما (----) و هونتلئار (آژاكس)
    بارسلونا براي اين اسامي به جز سود حاصل از اخراجي‌ها تنها 90 ميليون پوند كنار گذاشته است.

البته ما كه به اين باشگاه هاي درپيت كار نداريم، اما اين بازيكنا رو بعضياشون رو مي تونيم بخريم! رو هوا بزنيم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش والنسيا قصد دارد در فصل آينده با لباس رئال مادريد فوتبال حرفه اي را تجربه كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل ازآس اسپانيا، داويد ويا گل زن اول والنسيا مثل بسياري از هم تيم هاي خود و به دليل مشكلات شديد مالي در باشگاهش قصد ترك تيم خود را دارد.
    وي كه از گزينه هاي قديمي چلسي است، اخيرا پيشنهاد با ارزش تاتنهام انگليس را نيز رد كرده است تا شانس حضور در رئال مادريد را از دست ندهد.
    ويا در اين خصوص گفت: اميدوارم مقامات رئال مادريد ارزش اين كار مرا بدانند و اجازه ندهند مجبور به قبول پيشنهادات كاهش يافته ساير مشتريان شوم.
    خدا کنه بیاد .....

البته اسمش رو نمی شه گزاشت اخراج چون اگه اخراج بود باشگاه باید بهشون پول هم بده ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب سلام به همگی:
    اول اینو بگم خدمت همه دوستان که والنسیا و ویا رسمآ پیشنهاد 15 میلیونی رئال رو............................................ر د کرد بله ناراحت نشید که اگه دروگبا و ابرام بیام دیگه غمی نیست داداش.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز رئالی......

برند شوستر سرمربی المانی رئال مادرید می خواهد هر چه زودتر قهرمان شود اما می گوید که قصد دارد تمام چهار بازی بعدی را ببرد.مصاحبه مطبوعاتی شوستر که بنده مهمترین نکاتش رو ترجمه کردم.........خدمت شما......اگه اشتباهی دیدید به بزرگی خوتون ببخشید.......

هدف ما بردن چهار بازی آخر است.
    هفته قبل هم وضعیتی مشابه الان داشتید...
    من فکر می کنم این هفته بهتر شده است چون کاملا همه چیز به خودمان بستگی دارد.این یک امتیاز بزرگ است.به این دلیل که ما فقط درباره پیروزی خودمان فکر می کنیم.ما در مسیر دستی هستیم و به نتایج سایر تیم ها کاری نداریم.

آیا ترکیبتان مشخص است؟
    این عقیده من است.چیزی شبیه هفته قبل.روبن و هیگواین بیرون از زمین هستند.اما احتمالا روبینهو بازی می کند.ما انتخاب های زیادی داریم و همه به بازی می روند.

ایا در صورتیکه قبل از بازی قهرمان شوید ترکیب تیمتان را عوض می کنید؟
    فکر نمیکنم.اینکار لازم نیست.من شاید یک یا دو نفر را عوض کنم.

آیا میخواهید الان قهرمان شوید یا تا زمان بازی با بارسا؟
    برد ما در خانه در مقابل بیلبائو بی نقص بود.اما ما مجبوریم ببریم قبل از آن.

آیا روبینهو در برنامه های سال بعد شما جای دارد؟
    روبینهو دارد سخت تلاش می کند.او خوب کار می کند.او بازی های بزرگی داشت انجام میداد تا اینکه مصدوم شد.اما من فکر می کنم (روبی) خیلی مهم است.او و روبن پستهای مهمی دارند.آنها خیلی خوب جاهایشان را با هم عوض می کنند.این برای فصل بعد لازم هستند.

در مورد اوساسونا صحبت ها زیاد است...
    انها در وضعیت خوبی نیستند.اما در خانه بازی می کنند و حمایت طرفداران را دارند.اما هم ما وهم انان به این امتیاز احتیاج داریم و نمی خواهیم این امتیازات را از دست بدهند.

نظرتان راجع به شایعات نقل وانتقالات مثلا داوید ویا چیست؟
    ویا فقط یک نام است.مثل بثیه نام ها که گفته شده است.را زیادی می خواهد تا وی اینجا بیاید.و تعداد زیادی هستند که شرایط ویا را دارند.باشگاه در حال انجام کارهای لازم برای این مسائل است.

خیلی ها می گویند امسال سطح لیگ پایین بود...
    اما آمار این را نشان نمی دهد.تیم های ختافه و سویا امسال در اروپا خوب کار کردند.و حتی تیم بارسلونا.
    Last edited by charlize; 03-05-2008 at 19:18.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

په په مدافع پرتغالی رئال مادرید در مصاحبه ای باروزنامه AS اسپانیا از نخستین فصل حضورش در مادرید گفت که ترجمه اون توسط بنده خدمت شما...

این تیم می تواند عنوان های بیشتری را ببرد...

خود را برای این جام چگونه اماده می کنید؟
    من واقعا مشتاق هستم.بازی در رئال مادرید و قهرمانی با این تیم واقعا زیباست.حضور مردم در ورزشگاه واقعا شگفت انگیز بود.اما ما باید در پامپلونا جشن بگیریم.

این سومین جام شما است...
    من از عنوان های متوالی پورتو خسته شده ام.در اسپانیا همه تیم ها شانس قهرمانی دارند برای همین لیگ پیچیده است.

آیا وقتی که بارسا به دو امتیازی شما رسید فکر می کردید کنترل جام را از دست دادید؟
    خیر.ما بازهم مثبت فکر می کردیم.ما بیش از اندازه انرژی پیدا کردیم و در بقیه بازی ها بهتر بودیم.هر کس فکر می کند که ما قهرمان شایسته ای نیستیم سخت در اشتباه است.

آیا شما با شوستر موافقید که شما و راموس و کاناوارو و هاینزه بهترین خط دفاعی اروپا هستید؟
    من فکر می کنم این یک ادعا بزرگ باشد.ما همه با استعداد هستیم.اما هنوز به این خوبی نبودیم که این حرف در مورد ما زده شود.

شما فکر می کنید در کجا ها باید بهتر شوید؟
    در همه جا.من با مربی تیم در مورد مسائل مختلف مثل سرعت و توپگیری کار می کنم.من میدانم همیشه می توانم بهتر شوم و برای همین همیشه تلاش می کنم.

آیا مادرید بازی شما را بهتر کرده است؟
    من بهتر شده ام.ضربات سر من بهتر شده است.من از کاناوارو چیز های زیادی یاد گرفتم.من اینجا مجبور هستم دفاع کنم.اما بعضی وقتها برای لذت بیشتر به جلو می روم.اما ما خیلی بازیکن داریم تا اینکار را انجام بدهند.

اسطوره های شما چه کسانی هستند؟
    فرناندو هیرو و ریکاردو روکا بازیکنان بسیار مهمی برای من هستند.من همیشه در رقابت با آنها خسته می شود.

رمز موفقیت شما چیست؟
    ما یک تیم متحد هستیم.ما بازی می کنیم تا ببریم نه اینکه عکسمان گرفته شود.ما تیمی جوان هستیم که به هم احترام می گذاریم.اگر من رائول را ببینم که برای توپ مدام می دود چرا من نباید اینکار را انجام بدهم.این تیم می تواند عنوان های بیشتری را ببرد.

مادرید برای قهرمانی در لیگ قهرمانان به چه احتیاج دارد؟
    باشگاه باید از بازیکنانش حمایت کند و اشتباهات را تکرار نکند.امسال بازیکنان جدید زیادی امدند.اما ما سال بعد بزرگ تر و بهتر می شویم و میدانیم مادرید از ما چه می خواهد.من میدانم ما سال بعد اگر تلاش کنیم می توانیم قهرمان شویم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یه خبر خیلی جالب اینکه تمام اعضای تیم رئال به پامپلونا رفتند...
    چون احتمال قهرمانی رئال در این هفته تغریبا 100 درصد .... پس تمام مسئولین تیم به همراه 25 بازیکن به پامپلونا رفتند تا در جشن قهرمانی احتمالی رئال شرکت کنند.فقط احتمالا گوتی به پامپلونا نرفته چون از ناحیه پا مصدوم شده.........
    ایشالله ما خودمون فردا اینجا یه جشن بزرگ برگزار می کنیم............
    کی میاید.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته مثل اوندفعه نکنید که قول بدید ولی پیداتون نشه.......!!!!!!!!!!!
    منتظر اعلام زمانتون هستم.........
    این بازی یه چیزه دیگست ها......................................

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایول ایول خیلی حال میده. من پایه ام.
    I Love Real Madrid

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •