اقا من گوشیمو 4 ماهه که گرفتم الان هم میخوام بفروشمش..هیچ مشکلی هم نداره در ضمن فنلاندیه اصله!حالا با این تفاسیر چند بدمش خوبه؟قیمت دست دوم تمیر چقدره؟
اقا من گوشیمو 4 ماهه که گرفتم الان هم میخوام بفروشمش..هیچ مشکلی هم نداره در ضمن فنلاندیه اصله!حالا با این تفاسیر چند بدمش خوبه؟قیمت دست دوم تمیر چقدره؟
دوست من اینی که میگید اصل فنلانده از کجا اینقدر مطمئنید ....؟
4 ماه که هیچی الان بالای 10 ماهه دیگه گوشی اصل فنلاند توی بازار ما گیر نمیاد ...
بیزحمت سه تاشم جواب بدین.
ضروریه.
حداقل اون یکی که در مورد بعضی قسمتایه ان73 سوال داشتمو بگین.
مرسی عزیز
سلام . .
دوست عزیز . . میشه گفت گوشی شما اصل چین هستش . .
آیا هنگ هم میکنه . . ؟
موفق باشی . .
سلام . .
دوست عزیز اگه ایرادش اینطوری . . باید به یک تعمیرات تخصصی گوشی موبایل مراجعه کنید . .
گوشیتون رو کی خریدید ؟
سلام . .
فارسی کردن کامل گوشی اصلا توصیه نمیشه . .
اما گقتید حداقل تایپ فارسی . . برای تایپ کردن مسیج بصورت فارسی . . حالت زبان گوشی رو به عربی تبدیل کنید . . اگه بلد نبودید لینجا بگید تا توضیحات کامل داده بشه . .
موفق باشی .
در ضمن با تغییر پروداکت کد به کدی که زبان فارسی رو ساپورت میکنه و یه آپدیت ساده میتونید حروف فارسی رو هم به گوشیتون اضافه کنید ...
سلام
من حدود 1ساله که n73فنلاندیه اصل دارم
الان سرعتش خیلی کمه اصلا وقتی باهاش کار میکنم اعصابم خورد میشه
ویروسی هم نیست .خود گوشی ویروس کش داره
باید چیکارش کنم خوب بشه
Last edited by احمد ترابی; 29-04-2009 at 15:04. دليل: ا
شاید جالب باشه اگه بدونی همین آنتی ویرست باعث کندی سرعت در گوشی شده ....
.
آخه دوست من وقتی هنوز ویروسی بطور رسمی برای این سیستم عاملها نوشته نشده شما چرا آنتی ویروس نصب کردی ..؟
.
هیچ میدونی خودهمین آنتی ویروسها , ویروسهایی دارن که وقتی توسط خود برنامه Scan بشن قابل شناسایی نیستن ...؟؟!!!!!!
.
پس بهترین راه در حال حاضر آنیستال کردن آنتی ویروس و آپدیت گوشی به فریمور جدید هست ....
ان73 اصلا فارسی نداره. فقط عربی داره که بازم چهار حرف کسر داره
آپدیت جدید ان73 بطور پیشفرض آنتی ویروس داره. خودش نصب نکرده.آخه دوست من وقتی هنوز ویروسی بطور رسمی برای این سیستم عاملها نوشته نشده شما چرا آنتی ویروس نصب کردی ..؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)