قيمتش چنده ؟
Gigabayte p35c-DS3R
قيمتش چنده ؟
Gigabayte p35c-DS3R
ممنون اما دوست عزیز من اولین کاری که کردم آپدیت کردن بایوس بود .
به خود هتسینک مادربورد هم که دست می زنم می بینم که خیلی داغه .
البته یه مشکلی هم هست . فن کارت گرافیک دقیقا روی هتسینک جنوبی مادربورد قرار گرفته و گرمای اون هم باعث بالا رفتن دمای مادر بورد می شه .
من که نه ديدم نه شنيدم
منم مثل شما![]()
دوستان معرفي كردند!
![]()
اون مدل بدرد نمیخوره , فعلا DDR3 ارزش خرید نداره بهتر بیخیالش بشی اگر خواستی بگیری اصلا طرف این مینبورد ها نرو و یه منیبورد درست درمون بگیر که DDR3 رو تا فرکانس های بالا پشتیبانی کنه که البته هزینش زیاده در هر صورت DDR3 الان ارزش خرید نداره مگه اینکه بخواید هزینه زیادی بکنید .
بین Main Board های P5KC و P5Q کدومش رو پیشنهاد میکنید ؟
دلیلتون رو هم بگین ...
اگه قیمتشون رو هم بگید ممنون میشم ...
به نظر من P5Q بهتره. چون از چیپ های جدید تری استفاده می کنه و تا فرکانس 1600 از سی پی یو ها پشتیبانی میکنه . 16 گیگ هم (دو برابر p5kc )از رم پشتیبانی می کنه. قیمت هر دوشون برابره دوست عزیز .هر دو تقریبا160 تومن هستن.
Last edited by Professor Massoud; 26-07-2008 at 13:53.
آقا این پست تکراری بود هر کاری کردم پاک نشد. لطفا دوستان دیگه در باره ی p5kc نظر بدن. اونطور که میدونم از ddr 3هم پشتیبانی میکنه ، درسته؟
Last edited by Professor Massoud; 26-07-2008 at 14:01.
اگه تو بازار باشه بايد حدود 175 باشه
ولي با قول دوستان رم drr3 و اين نوع مارد بورد ها الان خريدشون به صرف نيست .من فقط معرفي كردم و در مورد خوب و بدشون صحبت نكردم .
خوب الان كه من گفتم شنيديد و براي حل مشكل ديدن هم ميتونيد به لينك زير بريد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ببخشيد قيمت رو تو پست قبلي حدسي نوشتم ولي مي بينيد كه تو لينك بالا 188 زده . ولي اين رو هم در نظر داشته باشيد كه رايان صبا يكم قيمت هاش بالا تر ه .
![]()
Last edited by hamid2006gh; 26-07-2008 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)