تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 275 از 358 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظرم این بحث سرعت نور توی این تاپیک تا حدی که ظرفیت تاپیک اجازه میده روشن شده. پست شما هم تائید میشه (البته تقریبا ولی اگه بخوایم سر مسائل ریز مدام بحث کنیم خوبه ولی هدفی نیست که این تاپیک دنبال کنه)

در مورد اون فوتون دوتایی هم یه جا خوندم حتی سرعت انتقال data بین این دو هم محاسبه شده که 10000 برابر سرعت نوره.(راست و دروغش پای خودشون!)ولی این یک سیگناله و هنوز detect نشده که ببینن چیه.یعنی ذره حامل این سیگنال معلوم نیست چیه و چه خصوصیاتی داره.مطمئنا فوتون و ... نیست.وگرنه براحتی detect می شد و نسبیت هم نقض!
    راجع به اون بحث اطلاعات کوانتومی سیستم و انتقالش هم مطالبی که تا اینجا بحث شده به نظر کافی میاد ولی فقط خواستم این مسئله رو خاطر نشان کنم که اگر هم detect بشه (هرچند خیلی هم سیگنال گونه نیست) باز تئوری نسبیت نقض نمیشه. ضمنا مثلا اگه به مفهوم جرم از دید نسبیت عامش نگاه کنین میبینین که این وابسته به وضعیت یا ساده تر : خمیدگی فضا-زمان هست واسه همینه که بحث کرم چاله ها و امکاناتش مطرح میشه (که قبلا بحث شد)
    خلاصه اینکه نسبیت نقض نخواهد شد.

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

هنوز خیلی چیزها ناشناخته است.مثلا همین انر÷ی تاریک یا ماده تاریک که پیش بینی های مختلفی کنن دانشمندا.ولی فقط در حد تئوری و لزومی نداره واقعی باشه.بعضی ها از اجرام منفی و پاد گرانش و پاد مغناطیس و ... صحبت می کنن.شاید باشن.ولی شاید هم نباشن.نظریه ابر ریسمان هم پایه ریاضی قوی ای داشت.ولی فکر کنم کنار گذاشته شد.(این رو یکی از استادام گفت که چند ماه پیش از محافل علمی کنار گذاشته شد)
    بحث ماده ی تاریک و چیزی رو که گفتین رو حالا چون خیلی اینجا موضوعیت نداره رو کنار میذاریم ولی بحث مربوط به نسخ شدن تئوری ابرریسمان به نظرم درست نمیاد من اخبار عمده فیزیک رو دنبال میکنم چنین چیزی رو نشنیدم. فکر هم نمیکنم بتونین بجز حرف اون استادتون منبع معتبری واسش پیدا بشه. بهرحال من به این قضیه کمی شک دارم...

2. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خود شما نوشته بودی:

اما برخلاف پست شما که از روی حدس و گمان درباره رسیدن به سرعت نور و شکستن اون نوشتی، سایر دوستان روی امکان تئوری و عملی این مسئله بحث میکنند.

وقتی الان برای فیلم های Sci-Fi از فیزیکدان و ... مشورت میگیرند، چه ایرادی داره هنگام صحبت از سفرهای فضایی با سرعت نور یا عملکرد یوفوها کمی هم قوانین شناخته شده فیزیک رو در نظر بگیریم تا بحث شبیه فیلم های Sci-Fi بی پایه و اساس نشه؟
    دوست عزیز قبلا هم گفتم الان هم میگم که رسیدن به سرعت نور به معنای شکست نور نیست نمیدونم به چه زبونی اینو بگم .کاملا واضح هست این اصل و جمله من.اون تک پاراگراف اخری هم شاید یه موضع گرفتن یا چیزی غیر (واقعیت محض باشه.)من اصلا هدفم نبود که ورود به مباحث فیزیکی کنیم.در ضمن خودم که اینو گفتم:

(البته روی سخنم به روی خودم هم هست)
    من خودم از نظرات شما 4 یا 5 نفر عزیزی که درباره نور و فیزیک تو این چند صفحه اخر نوشتین واقعا استفاده کردم و کلی هم به اطلاعاتم افزوده شد.به همین دلیل مخلص شماها عزیزان هستم اما بحث من سر اینه که با وجود عنوان جذابی که تاپیک داره اما هر که جدیدا وارد این تاپیک میشه یه سری مبحث های فیزیکی بیان شده که فهم اون برای عموم سخته و به همین دلیل کم کم این تاپیک محبوبیت خودشو از دست میده.شما ببین همین که تو این صفحات اخر غیر از پست های فیزیکی دوستان هیچ کس دیگه پست داده.هر چند بازم میگم پست های مفیدی بود.

امروز تو وبگردی به یه خبر جالب رسیدم که براش یه تاپیک درست کردم.فک کنم تو این تاپیک حرف های قابل تاملی زده شده.
    پاسخ آیت‌الله‌سبحانی به شبهه یک فیزیکدان(استفان هاوکینگ،راسل و...)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by yashgin128; 06-06-2011 at 10:34.

4. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظرم این بحث سرعت نور توی این تاپیک تا حدی که ظرفیت تاپیک اجازه میده روشن شده. پست شما هم تائید میشه (البته تقریبا ولی اگه بخوایم سر مسائل ریز مدام بحث کنیم خوبه ولی هدفی نیست که این تاپیک دنبال کنه)

راجع به اون بحث اطلاعات کوانتومی سیستم و انتقالش هم مطالبی که تا اینجا بحث شده به نظر کافی میاد ولی فقط خواستم این مسئله رو خاطر نشان کنم که اگر هم detect بشه (هرچند خیلی هم سیگنال گونه نیست) باز تئوری نسبیت نقض نمیشه. ضمنا مثلا اگه به مفهوم جرم از دید نسبیت عامش نگاه کنین میبینین که این وابسته به وضعیت یا ساده تر : خمیدگی فضا-زمان هست واسه همینه که بحث کرم چاله ها و امکاناتش مطرح میشه (که قبلا بحث شد)
    خلاصه اینکه نسبیت نقض نخواهد شد.

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

بحث ماده ی تاریک و چیزی رو که گفتین رو حالا چون خیلی اینجا موضوعیت نداره رو کنار میذاریم ولی بحث مربوط به نسخ شدن تئوری ابرریسمان به نظرم درست نمیاد من اخبار عمده فیزیک رو دنبال میکنم چنین چیزی رو نشنیدم. فکر هم نمیکنم بتونین بجز حرف اون استادتون منبع معتبری واسش پیدا بشه. بهرحال من به این قضیه کمی شک دارم...
    موافقم.موضوع تاپیک چیز دیگه است.ولی خب وقتی کشیده شد باید به نتیجه برسه!سرعت نور هم زیاد غیر مرتبط به موجودات فضای نیست.به نظر من خیلی هم مهمه.چون ما نمی دونیم اونا به چه فناوریهایی دسترسی دارند و با چه سرعتی می تونن حرکت کنند!
    فقط در اخر در مورد اون فوتونهای دو قلو منم همین رو گفتم که اگه اون ذره کوانتومی detect هم بشه احتمالا نسبیت رو نقض نخواهد کرد.البته اگه ذره ای باشه و قضیه جور دیگه ای توجیه نشه
    در مورد ابر ریسمان همونطور که می دونید این تئوری 50-60 ساله که وجود داره.یه چیزهایی رو توجیه می کنه.ولی باز مشکلات خودش رو تو انر÷یهای بالا داره.تا اونجا که من خبر داشتم این تئوری هنوز فیزیکی نشده بود و مثل خیلی تئوریهای دیگه فقط پیش بینی ریاضی بود که دردی رو دوا نمی کنه.اهمیتش در این بود که بعضی پدیده های کوانتومی رو توجیه می کرد.واسه همین قبولش داشتن.منم مطمئن نیستم.ولی این استادمون کلا اپدیته و ونجوری نیست بشینه خونه و از هیچی خبر نداشته باشه.حد اقل با مجلات علمی و ... در ارتباطه.البته من خودم یه سالیه که زیاد نمی تونم تحقیق کنم در مورد این چیزا.به خاطر همین نمی تونم قطعی نظر بدم.شاید هم اون استاد اشتباه کرده.نمی دونم!البته اینم بگم که اون استادم نگفت که نقض شده این تئوری.فقط کنار گذاشته شده
    راستش بیشتر به خاطر این این پست رو زدم که یه چیزی رو دیروز دیدم که قبلا هم شنیده بودم ولی یادم رفته بود در مورد حرکت با سرعت بیشتر از نور که گفتم اگه بگم بد نباشه
    یه راه واسه حرکت با سرعت بیش از نور هست و اون همون انیساط و انقباض فضا-زمان هست که دوستان اشاراتی بهش کردن.حالا چه جوری؟شما می تونید با صرف انر÷ی(خیلی زیاد ولی نه بینهایت!)فضا-زمان رو پشت سرتون با سرعت مثلا 100 برابر سرعت نور منبسط کنید و فضا-زمان رو در جلوی خودتون با سرعت 100 برابر نور منقبض کنید.(یعنی باانر÷ی فضا-زمان رو طوری منبسط و منقبض کنید که مثلا مسافت 100 سال نوری بشه یک سال نوری.من اینجوری استنباط کردم.)اونوقت شما با سرعت 100 برابر نور حرکت می کنید ولی فضایی که شما در اون هستید تغییری نمی کنه و نسبیت هم نقض نمی شه
    اینا توضیحات تکمیلی بود!اگه دوست ندارید دیگه بحث نکنیم در این مورد و به موضوع تاپیک برگردیم
    Last edited by amin666; 06-06-2011 at 10:44.

6. 3 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز قبلا هم گفتم الان هم میگم که رسیدن به سرعت نور به معنای شکست نور نیست نمیدونم به چه زبونی اینو بگم .کاملا واضح هست این اصل و جمله من.اون تک پاراگراف اخری هم شاید یه موضع گرفتن یا چیزی غیر (واقعیت محض باشه.)من اصلا هدفم نبود که ورود به مباحث فیزیکی کنیم.در ضمن خودم که اینو گفتم:

من خودم از نظرات شما 4 یا 5 نفر عزیزی که درباره نور و فیزیک تو این چند صفحه اخر نوشتین واقعا استفاده کردم و کلی هم به اطلاعاتم افزوده شد.به همین دلیل مخلص شماها عزیزان هستم اما بحث من سر اینه که با وجود عنوان جذابی که تاپیک داره اما هر که جدیدا وارد این تاپیک میشه یه سری مبحث های فیزیکی بیان شده که فهم اون برای عموم سخته و به همین دلیل کم کم این تاپیک محبوبیت خودشو از دست میده.شما ببین همین که تو این صفحات اخر غیر از پست های فیزیکی دوستان هیچ کس دیگه پست داده.هر چند بازم میگم پست های مفیدی بود.

امروز تو وبگردی به یه خبر جالب رسیدم که براش یه تاپیک درست کردم.فک کنم تو این تاپیک حرف های قابل تاملی زده شده.

کد:
    حرفی که شما میزنید غلط نیست ولی مسئله اینه وقتی همین تازه واردان به قول شما وارد تاپیک میشن (گذشته از بحثهای تکراری) مسائلی رو مطرح میکنن که مجبوریم دست به دامن علم بشیم. تازه با تمام این احوال متهم میشیم به واپسگرا چون این دوستان معتقدند علم کشکه و مثلا 100 سال دیگه این علم فعلی غلطه که یکی از بحثهائی که توی چند پست اخیر داشتیم به نظر من مهمترینش همین بود که علمی مثل فیزیک (که بیش از باقی علوم به ریاضی نزدیکتره) اصولا اینجوری نیست که 100 سال یا 1000 سال دیگه کل این علم فعلی غلط باشه ...
    یه جورائی گریزی ازین بحثها نیست. در مقابل برخی دوستان مدام از وب سایتها و فیلم ها مثال میارند که مرجع درست و درمونی هم نداره نتیجتا اگه بخوایم ما هم همونجوری بحث کنیم عملا بحث بیفایده میشه مثل بحث دو نفر که یکی بگه آبی قشنگه اون یکی بگه قرمز...

راجع به اون شبهه و اون پاسخ هم خلاصه بگم خیلی جدی نگیرید....

8. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد:
    حالا اینقدر عصبانی نباش چون من از سوالات شما (حالا هرچی که بود) ایراد نگرفتم.
    راستش قبل از شما دوستان دیگری بحث های مشابه داشتن و بعد از این هم ممکنه کسانی وارد بحث سرعت نور و سفرهای فضایی و نسبیت بشن.
    پس به طور کلی این بحث خیلی بی ارتباط با تاپیک نیست و حداقل از نوشتن آیات و روایات و داستان های تخیلی مفیدتر به نظر میرسه.

درمورد فهم عموم ، هر کس به اندازه نیازش استفاده میکنه و اگر هم خوشش نیاد مشکلی نیست.
    الان این تاپیک حدود 3000 پست داره که هر یک از ما شاید 100 ، 200 یا 500 پست مختلف رو برای خودمون مفید بدونیم و ار بقیه راضی نباشیم.
    Last edited by Shayan Arya; 07-06-2011 at 00:34.

10. 5 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اقا من هر از چند گاهی میومدم اینجا و می خوندم پست ها رو ولی همیشه مبهم هست همه چیز برای من
    بابا اخر نفهمیدم ufo چی شد ؟؟ هست ؟؟ نیست ؟؟ شک دارند ؟؟ چشم هاشون خطا دیده ؟؟
    این فیلم هایی که میاد جریانش چیه ؟؟
    بازم بخونم بیشتر گیج میشم ...
    ششم اتحان فیزیک دارم ولی اینها اطلاعات عمومی هستند ...دی می ترسم زیاد بخونم هنگ کنم کلا ..
    پس یکی زحمت بکشه چند تا پست ساده که همه چی رو خلاصه توضیح داده بهم بده یا خودش زحمتش رو بکشه.

راستی یک فیلم با کیفیت خیلی بالا بود که یک صفینه داشت نزدیکی یک ساختمون می چرخید و از ساختمان کناریش فیلم گرفته شده بود ...خیلی کیفیت بالا بود ولی همه چی واضح...اگه اون فیلم رو کسی داره بزاره.
    Last edited by s-a-l-i-m; 23-06-2011 at 22:37.

12. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

دوست خوب ; صبر کن فصل امتحانات بگذره و کل تاپیک رو مثل یک کتاب با ذهنی آرام و آماده مطالعه بکن.
    هرگز بایکی دو تا پست نمیشه چنین مبحثی رو دریافت کرد.

14. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

سلام;

بسیاری از طرح ها و تصاویر موجود در این تاپیک به سبب مسدود شدن گاه و بیگاه سایتهای آپلود سنتر حذف شده و قابل دیدن نیستند.
    به همین جهت بنده - با کمک یکی دیگر از دوستان - در زیر لینک دانلود کل تاپیک مذکور حاوی مطالب و تصاویر کامل رو (تا صفحه 270) تقدیم دوستان میکنم:

کد:

16. 16 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DΔRK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض ديدار انسان با بيگانگان فضايي تا 20 سال ديگر

پیش بینی یکی از مشهورترین اخترشناسان روسی نشان می دهد بشریت تا 20 سال دیگر با تمدنهای بیگانه مواجه خواهد شد.

"آندری فینکلستاین" به عنوان یکی ازمعتبرترین اخترشناسان روسی معتقد است 10 درصد از سیاره های شناخته شده ای که در کهکشانها به دور ستاره ای عظیم در حرکتند، به زمین شباهت دارند و در صورتی که در این سیاره ها آب وجود داشته باشد پس حیات هم در آنها وجود دارد.
    وی که در حال حاضر رئیس موسسه نجوم کاربردی آکادمی علوم روسیه به شمار می رود، این سخنان را در مجمع بین المللی در مسکو با موضوع جستجو برای حیات فرازمینی بیان کرد. به گفته وی پیدایش حیات به اندازه ای اجتناب ناپذیر است که شکل گیری اتمها اجتناب ناپذیرند از این رو حیات در سیاره های دیگر وجود دارد و انسان آن را تا 20 سال آینده خواهد یافت.
    وی در پاسخ سوالی که بارها درباره شکل ظاهری موجودات فضایی از وی پرسیده شد پاسخ داد این موجودات به انسان شباهت داشته و مانند انسان از دو دست و دو پا و سر برخوردارند تنها شاید رنگ پوست آنها متفاوت باشد.
    بر اساس گزارش دیلی میل، موسسه فینکلستاین در دهه 160 و در اوج رقابت فضایی جنگ سرد برنامه ای را برای رصد و تاباندن سیگنالهایی به فضای خارج آغاز کرد. وی می گوید در تمامی این سالها در جستجوی تمدنهای فرا زمینی بوده ایم، به ویژه در انتظار دریافت پیامی بوده ایم که از فضا برای زمین ارسال شود.

18. 5 کاربر از DΔRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام;

بسیاری از طرح ها و تصاویر موجود در این تاپیک به سبب مسدود شدن گاه و بیگاه سایتهای آپلود سنتر حذف شده و قابل دیدن نیستند.
    به همین جهت بنده - با کمک یکی دیگر از دوستان - در زیر لینک دانلود کل تاپیک مذکور حاوی مطالب و تصاویر کامل رو (تا صفحه 270) تقدیم دوستان میکنم:

کد:
    سلام
    هر کاری میکنم نمیتونم فایل رو دانلود کنم آدرس دیگری ندارید ؟

20. این کاربر از ahora50002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •