خود شما نوشته بودی:
اما برخلاف پست شما که از روی حدس و گمان درباره رسیدن به سرعت نور و شکستن اون نوشتی، سایر دوستان روی امکان تئوری و عملی این مسئله بحث میکنند.
وقتی الان برای فیلم های Sci-Fi از فیزیکدان و ... مشورت میگیرند، چه ایرادی داره هنگام صحبت از سفرهای فضایی با سرعت نور یا عملکرد یوفوها کمی هم قوانین شناخته شده فیزیک رو در نظر بگیریم تا بحث شبیه فیلم های Sci-Fi بی پایه و اساس نشه؟
دوست عزیز قبلا هم گفتم الان هم میگم که رسیدن به سرعت نور به معنای شکست نور نیست نمیدونم به چه زبونی اینو بگم .کاملا واضح هست این اصل و جمله من.اون تک پاراگراف اخری هم شاید یه موضع گرفتن یا چیزی غیر (واقعیت محض باشه.)من اصلا هدفم نبود که ورود به مباحث فیزیکی کنیم.در ضمن خودم که اینو گفتم:
(البته روی سخنم به روی خودم هم هست)
من خودم از نظرات شما 4 یا 5 نفر عزیزی که درباره نور و فیزیک تو این چند صفحه اخر نوشتین واقعا استفاده کردم و کلی هم به اطلاعاتم افزوده شد.به همین دلیل مخلص شماها عزیزان هستم اما بحث من سر اینه که با وجود عنوان جذابی که تاپیک داره اما هر که جدیدا وارد این تاپیک میشه یه سری مبحث های فیزیکی بیان شده که فهم اون برای عموم سخته و به همین دلیل کم کم این تاپیک محبوبیت خودشو از دست میده.شما ببین همین که تو این صفحات اخر غیر از پست های فیزیکی دوستان هیچ کس دیگه پست داده.هر چند بازم میگم پست های مفیدی بود.
امروز تو وبگردی به یه خبر جالب رسیدم که براش یه تاپیک درست کردم.فک کنم تو این تاپیک حرف های قابل تاملی زده شده.
پاسخ آیتاللهسبحانی به شبهه یک فیزیکدان(استفان هاوکینگ،راسل و...)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید