یک سر بیا تاپیک تیریپ شهدا با هم بیشتر اختلاط میکنیم...
منتظر نظرت هستم....
شهید پازوکی از شهدای تفحصه...
یک سر بیا تاپیک تیریپ شهدا با هم بیشتر اختلاط میکنیم...
منتظر نظرت هستم....
شهید پازوکی از شهدای تفحصه...
من یه تاپیک زده بودم که پته بهاییا رو میریخت زمین که مدیر صلاح دونست که جمعش کنیم....
من یه تاپیک زده بودم که پته بهاییا رو میریخت زمین که مدیر صلاح دونست که جمعش کنیم....
پس این مدیره مشکوک میزنه !
راستی این تفحص چیه دیگه؟ نکنه یه جنگ بین وهابیا و بهائیا بوده؟من از همون روز اول به تو شک داشتم
![]()
نکنه بهایی هستی؟
آخه بهاییا خیلی به من گیر میدنااااااااااا![]()
دوستان ازتون خواهش ميکنم بحثي خارج از موضوع تاپيک راه نندازين اين تاپيک داره از موضوع اصلي خودش منحرف ميشه
نترس ، منحرفم بشه ، کم کم برمیگرده سر بحث اصلی خودش
میگه گر صبر کنی ، ز قوره حلوا سازی (!)![]()
یه جوری میگید انگار وهابی ها چی هستن!!!
مسلما خیلی از اونا به صدتا مسلمون می ارزن نباید یکی رو مثلا همه قرار دادهمه به دنبال تعالی هستن و برای خودشون ارزش هایی دارن که ممکنه با ارزش های دیگران متفاوت باشه بهتره به ارزش های دیگران احترام بزاریم وگرنه ممکنه جنگ بر سر ارزش ها دنیا رو با بمب اتم نابود کنه
راستی چرا کسایی که بسیار به خدا نزدیک شدند و در عمیق ترین سطح عرفان هستند همه بودایی هستن؟ اونا که حقیقت رو می دونن و از ماورا همه چیز مطلع هستن چرا به سمت ادیان به نظر برتر دیگه نمیرن؟
مثلا همین لوبسانگ چرا مسلمون نشده؟ کسی که به این سطح از معرفت رسیده و خیلی از حقایق رو دیده واقعا عجیبه مه تا اخر عمر بودایی مونده و از دینش طرفداری شدیدی کرده
سلام حرف بالا رو منم تایید میکنم....
در مورد لیوسانگ و امسال ایشون باید بگم که مرتازهای هندی هم به این درجه از قدرت میرسن که همه اینها به خاطر ریاضتیه که میکشن و بس....
به اسلام و دین و ... هیچ ربطی نداره....
باید دید هدفشون چیه...
میخوان کجا رو بگیرن...
بعدشم این چیزا به خاطر نزدیکی به خدا نیست....
شیطان هم از قدرتهایی برخورداره که 100 برابر قدرتهای این آقایونه...
اما به خدا هیچ نزدیکی نداره....و رانده شده...
به جز یه مسلمون شیعه ی درست و حسابی بغیه تفم نیستن !
این یارو بودایی ها که میگی تو عمق و عرفانن و عارفن ، یا نمیدونی عرفان چیه ، یا این که نمیدونی عرفان چیه !
حالا بعدا معلوم میشه کدوم دین درست بود ... معلوم میشه که این بودایی ها که میگی عارفن ، چه بلایی
سرشون میاد ... منظورت تو از عرفان اینه که طرف بیاد رو هوا و چش و چالش رو با سوراخ کردن پیشونیش باز
کرده باشه و همیشه یه لبخند زده باشه و خیلی ملایم صحبت کنه؟ داشتن یه سری قدرت دلیل بر نزدیک بودن به
خدا نمیشه ، این نیرو هارو شیطون هم میتونه بده ، کل این مرتاضا و اینا به یه مرحله ای میرسن که باید قربون
صدقه ی شیطون برن تا شیطون فقط جلوشون ظاهر شه و لطف کنه بهشون بگه که چه غلطی بکنن ... بعدشم
یه لباس سفید می پوشه و میاد و یه لبخند میزنه و ریشش رو دراز میکنه و میشه عارف بالله!
هر چه قدر هم آدم خوبی باشه ، بوداییه و نجس . وسلام ________ !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)