سلام
دوستم بخاطر عرق کردن یکی از دستهاش معافیت دائم گرفت.
اول نگاه کن ببین دستت چقدر عرق میکنه.. مثلا دوستم اون موقع که کنترلر PlayStation رو برای چند دقیقه توی دستش میگرفت کنترلر خیس میشد.
سلام
دوستم بخاطر عرق کردن یکی از دستهاش معافیت دائم گرفت.
اول نگاه کن ببین دستت چقدر عرق میکنه.. مثلا دوستم اون موقع که کنترلر PlayStation رو برای چند دقیقه توی دستش میگرفت کنترلر خیس میشد.
Last edited by Dark Sector; 11-11-2010 at 19:42.
آقا خداییش؟
من یه روز ماموریت داشتم به لشگر 23، عجب جای خوفیه، یعنی خداییش من اونجا فهمیدم لشگر یعنی چی
آخه به جز همین معافیت پزشکی مگه کاری میتونم بکنم؟
مشکل من کلن با سیستم خدمت هست و برام فرقی نمیکنه سپاه باشه ارتش باشه بغل خونمون باشه...
با توجه به روحیاتی خودم میدونم که نمیتونم
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
سلام
برا منم همینطوره, دسته پلی استیشن ، راکت پینگ پنگ،... ولی با توجه به اینکه میگن این موردو خیلی سخت میگیرن خیلی نگرانم که معاف نشم و مجبور بشم فراری باشم
خب اگر واقعا زیاد عرق میکنه پس جای نگرانی نمیتونه باشه... البته این موضوع که گفتم مربوط به 5 سال پیش هست و نمیدونم الان تا چه حد قوانین تغییر کرده.
دوستم که خیلی راحت معاف شد، یه کمسیون پزشکی براش گرفتند و معافش کردند...
البته بارم میگم این موضوع مربوط به 5 سال پیش هست.
از زمان پست دفترچه تا اعزام چقدر طول میکشد ؟
اگر در سربازی در مقاطع بالاتر قبول شدیم و ترخیص شدیم ایا بعد از اتمام درس دوباره باید از اول دفترچه پست کنیم و ....
با تشکر
با اینکه بارها در همین تاپیک گفته شده بازم میگیم
زمان اعزام دقیق نیست ، برای یکی 1 ماه طول میکشه ، یکی 2 ماه ، من خودم 6 ماه طول کشید تا تاریخ اعزامم بیاد البته الان اکثرا یک ماهه تاریخ اعزام ( برگه سبز ) میاد
بعد از اتمام درس هم بله باید دوباره دفترچه بفرستی و فرم های مربوط به خدمت قبلی رو پر کنی
حین خدمت هم اگه آموزشیتو تموم کرده باشی و رفته باشی یگان، در صورت قبولی در دانشگاه ، میری دانشگاه و بعد از تحصیل فقط 20 روز آموزشی باید بری که فقط بخور بخوابه
اگه هم آموزشیتو تموم نکرده باشی که باید از اول بری آموزشی
موفق باشی
سلام
یه سوال :
کد محل خدمت چند روز قبل از اعزام میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟
.
کد محل خدمت توی همون برگه سبز زده شده ... توضیحات پست بالا رو بخون
نه دوست عزیز
جدیدا اون برگ سبزی که حدود 2 هفته بعد از پست دفترچه میاد کد محل خدمت نداره و نوشته "متعاقبا اعلام خواهدشد"
چند روز قبل از تاریخ اعزام کد محل خدمت میاد ، می خواستم بدونم دقیقا چند روز قبلش میاد
.
تو دفترچه جزو مدارک معافیت پزشکی نوشته :
تصویر گواهی آخرین مدرک تحصیلی و یه جا دیگه هم نوشته ارائه گواهی فراغت از تحصیل
حالا اینا چی هست؟
دانشگاه کلا یه برگه و یه پاکت نامه به من داده که رو یکیش نوشته معاونت وظیفه عمومی پایینشم کوچیک نوشته برگه معافیت تحصیلی اون یکیم یه پاکته که نمیدونم چی داخلش گذاشتن وتو قسمته فرستندش هم دانشگاه خودمون نوشته شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)