تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 722 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من ندیدم فیلمشو نداری ؟
    نه متاسفانه ضبط نکردم

داره خودمونی میشه sadegh2x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا هیشکی مصاحبه استاد رو نزاشه !!!!!!!!!!!

مصاحبه جدید محسن چاوشی با مجله اتفاق نو

مصاحبه چاپ شده در مجله اتفاق نو در قالب يك فايل PDF قابل دانلود مي باشد.

براي دانلود و خواندن اين مصاحبه از لینک زیر استفاده نمائید.

دانلود فایل (PDF) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------------------------

گزیده ی صحبت های چاوشی در این مصاحبه از وبلاگ چاووشیست :

- من فقط به خاطر موسیقی وارد موسیقی شدم و به دنبال شهرت و سایر مسائل حاشیه‌ای نبودم، از منیت متنفرم.
    - سعی کردم در ملودی سازی حرکت تازه‌ای داشته باشم، تلاشم این بود با هر کاری مخاطبم را غافلگیر کنم.
    - احساس می کنم هنوز کار خاصی انجام نداده ام.
    - یه شاخه نیلوفر می توانست آلبوم خیلی بهتری باشد، اشکال اصلی این آلبوم بیشتر فنی است، من روی صدابرداری محاسبه ویژه‌ای کرده بودم، اما این محاسبات تقریبا به صورت کامل به هم ریخت.
    - باید انواع دیگر موزیک‌ها هم در این آلبوم قرار می‌دادم ، می بینی چقدر خوب خودم را تخریب می کنم!
    - من نمی توانم غم را از خودم جدا کنم.
    - متاسفانه یه شاخه نیلوفر مصادف شد با مجاز شدن آلبوم‌های من.
    - اینترنت و بچه‌های اینترنت همیشه از من حمایت کرده‌اند. به هر نقطه‌ای برسم یادم نمی‌رود که از طریق اینترنت به موسیقی معرفی شدم
    - دوران من تازه شروع شده!
    - یکی از کارهایی را که روی شعر استاد شهریار ساختم، فوق العاده دوست دارم. و فکر نمی کنم در آینده بتوانم مشابه آن را تولید کنم.
    - من اصلا نمی دانستم "قراضه چین" که مولانا از آن استفاده کرده، یعنی چه! قراضه چین یعنی تراشه‌های طلا که به زمین می‌ریزد.
    - آلبوم سنتوری شش فطعه دارد: چهار قطعه فیلم سنتوری و دو قطعه از کارهای قبلی‌ام. امتیازش را هم به آقای آزادی واگذار کرده‌ام و دقیقا نمی‌دانم مجوز گرفته یا نه.
    - آلبوم جدیدم که فعلا اسمی ندارد را بیشتر از "یه شاخه..." و "من خودم..." دوست دارم.
    - محمدرضا دوست خوب من است و در آلبوم جدید هم تنظیم تعدادی از قطعات را انجام داده است.
    - علی مهرگان دیگر ترانه سرایی است که در این آلبوم به ما ملحق شده. یک ترانه هم خودم گفتم. امیر و حسین هم با پنج و سه قطعه در این آلبوم حضور دارند.
    - بعد از ازدواج حسم عوص نشد. همسرم هم موسیقی را می‌شناسد و شنونده خوبی برای کارهای من است.
    - یک قطعه مخصوص دارم که اگر الان در موردش توضیح دهم،مزه‌اش از بین می‌رود اما همین قدر بگویم که در آلبوم جدیدم حرکتی کرده‌ام که از من بعید باشد!

3. 2 کاربر از sadegh2x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

چیزه میگم بازم که باس خون به دل بشیم !
    خوب الآن آخرین آماری که دادن گفتن کی میاد ؟

:x

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

چرا هیشکی مصاحبه استاد رو نزاشه !!!!!!!!!!!

مصاحبه جدید محسن چاوشی با مجله اتفاق نو

مصاحبه چاپ شده در مجله اتفاق نو در قالب يك فايل PDF قابل دانلود مي باشد.

براي دانلود و خواندن اين مصاحبه از لینک زیر استفاده نمائید.

دانلود فایل (PDF) :
    کد:
    ---------------------------

گزیده ی صحبت های چاوشی در این مصاحبه از وبلاگ چاووشیست :

- من فقط به خاطر موسیقی وارد موسیقی شدم و به دنبال شهرت و سایر مسائل حاشیه‌ای نبودم، از منیت متنفرم.
    - سعی کردم در ملودی سازی حرکت تازه‌ای داشته باشم، تلاشم این بود با هر کاری مخاطبم را غافلگیر کنم.
    - احساس می کنم هنوز کار خاصی انجام نداده ام.
    - یه شاخه نیلوفر می توانست آلبوم خیلی بهتری باشد، اشکال اصلی این آلبوم بیشتر فنی است، من روی صدابرداری محاسبه ویژه‌ای کرده بودم، اما این محاسبات تقریبا به صورت کامل به هم ریخت.
    - باید انواع دیگر موزیک‌ها هم در این آلبوم قرار می‌دادم ، می بینی چقدر خوب خودم را تخریب می کنم!
    - من نمی توانم غم را از خودم جدا کنم.
    - متاسفانه یه شاخه نیلوفر مصادف شد با مجاز شدن آلبوم‌های من.
    - اینترنت و بچه‌های اینترنت همیشه از من حمایت کرده‌اند. به هر نقطه‌ای برسم یادم نمی‌رود که از طریق اینترنت به موسیقی معرفی شدم
    - دوران من تازه شروع شده!
    - یکی از کارهایی را که روی شعر استاد شهریار ساختم، فوق العاده دوست دارم. و فکر نمی کنم در آینده بتوانم مشابه آن را تولید کنم.
    - من اصلا نمی دانستم "قراضه چین" که مولانا از آن استفاده کرده، یعنی چه! قراضه چین یعنی تراشه‌های طلا که به زمین می‌ریزد.
    - آلبوم سنتوری شش فطعه دارد: چهار قطعه فیلم سنتوری و دو قطعه از کارهای قبلی‌ام. امتیازش را هم به آقای آزادی واگذار کرده‌ام و دقیقا نمی‌دانم مجوز گرفته یا نه.
    - آلبوم جدیدم که فعلا اسمی ندارد را بیشتر از "یه شاخه..." و "من خودم..." دوست دارم.
    - محمدرضا دوست خوب من است و در آلبوم جدید هم تنظیم تعدادی از قطعات را انجام داده است.
    - علی مهرگان دیگر ترانه سرایی است که در این آلبوم به ما ملحق شده. یک ترانه هم خودم گفتم. امیر و حسین هم با پنج و سه قطعه در این آلبوم حضور دارند.
    - بعد از ازدواج حسم عوص نشد. همسرم هم موسیقی را می‌شناسد و شنونده خوبی برای کارهای من است.
    - یک قطعه مخصوص دارم که اگر الان در موردش توضیح دهم،مزه‌اش از بین می‌رود اما همین قدر بگویم که در آلبوم جدیدم حرکتی کرده‌ام که از من بعید باشد!
    صفحه قبل که گذاشتیم

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیش میاد دیگه ....

داره خودمونی میشه !AB!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

توضیحاتی راجع به آلبوم محسن چاووشی و نام آلبوم جدیدش ...

محسن چاووشی
    نام آلبوم: ژاكت

بانو، بانو، بانو، بانو...
    نه، این همان یاغی سال‌ها پیش نیست. همانی که زمین و زمان و حاشیه‌ها را به هم می‌بافت و با جنجالی تازه مطرح‌تر می‌شد و ملودی‌های سیاه، تلخ و عاشقانه و گاه اعتراضی‌اش جریان‌ساز می‌شدند. به هیچ کسی هم باج نمی‌داد. سیاست کاری او دو سالی می‌شود که کاملا تغییر کرده است و یاغی‌گری او جای خودش را به آرامش، سکوت و گزیده‌کاری داده است.
    محسن چاووشی انگیزه‌های زیادی برای برگشت و تکرار روزهایی که «متفاوت‌ترین» و «مطرح‌ترین» بود دارد؛ روزهایی که او بدون هیچ امکان تبلیغی خودش و کارهایش را یکه‌تاز خوانندگان و موسیقی‌های داخلی کرده بود.
    آلبوم «یه شاخه نیلوفر» با همه خوبی و تکنیک‌هایش در ترانه‌ها و ملودی، آلبومی شد که طرفداران تندرو و گاه متعصب از او انتظار داشتند؛ طرفدارانی که در اینترنت یک سر دعواها و جنجال‌های اینترنتی هستند. فرقی هم نمی‌کند که این دعوا بین چه کسانی باشد. نگاهی به دعوای بین سیروان و رضا صادقی بیندازید و حضور طرفداران چاووشی را در آنجا در طرفداری و تبلیغ برای خواننده مورد علاقه‌شان ببینید.
    شاید مهم‌ترین دلیل برآورده نشدن انتظارات از آلبومی که می‌توانست او را دست‌نیافتنی کند، نوع تنظیم‌ها و میکس و مسترشدن آهنگ‌ها بود. محسن چاووشی هزینه برآورده‌نشدن انتظارات از آلبوم خوب «یه شاخه نیلوفر» را با اعتماد به به اصطلاح تنظیم‌کننده‌ای داد که خودش نردبان شناخته‌شدن او شد و اسم او را به عنوان تنظیم كننده معرفی كرد.. اما این بار خود او حضور پررنگی را در تنظیم‌ها دارد، (لوکس موزیک) هرچند باز هم مرام دوستانه‌اش گل کرده باشد و همه چیز را پای رفاقت بزند و بی‌خیال اسمی از خودش شود.

دموی آلبوم
    اسم آلبوم بالاخره رو شد. انتظار این اسم‌ها را از آلبوم او ندارید. محسن چاووشی در انتخاب اسامی آلبوم هم دوست دارد مخاطبش را شوكه كند، بعد از اسامی آلبوم‌های دیگرش مثل «من خود آن سیزدهم» و «سنتوری» اسم تازه‌ترین آلبوم او هم مشخص شد تا او با خیال راحت فقط زمان انتشار آلبوم را مشخص كند. زمانی كه یكی از دو گزینه مهر یا اسفند است عوامل این آ‌لبوم 11 قطعه‌ای هم محسن چاووشی، حسین صفا، آهاری، امیر ارجینی و کیکاووس ياکيده هستند. چاووشی در این آلبوم در ادامه موسیقی‌هایش سبک و سیاق آلبوم موفق «متاسفم» را ادامه داده، ولی بسیار بهتر و به‌روزتر شده است.

برگ برنده
    ملودی‌ها و لحن و ریتم‌هایی که از او انتظار ندارید، در این آلبوم فراوان هستند. یک آهنگ خودمانی با گویشی محلی مطمئنا مهم‌ترین برگ برنده‌ای است که آن را مهمان ماشین‌ها و مجالس خودمانی خواهد کرد.

پاشنه‌آشیل
    او نقطه ضعف‌های آلبوم قبلی را هم پوشانده و این آلبوم را کامل کرده است. یک سال هم برای این کار وقت داشته است. به نظر مشکلی نیست، مگر آن‌که مثل آلبوم قبل باز هم از مطبوعات و شناساندن آلبومش دوری کند. دنیای ما، دنیای روابط و تبلیغات است.

کاندیداهای بهترین‌شدن
    دور آخر و مجنون امشب، گزینه‌های پیشنهادی خودش هستند.

8. 9 کاربر از !AB! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

واقعا اسم جالب و خاصیه
    این البوم چاوشی پاپ رو زیر و رو میکنه شک نکنید

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هیجان زده شدیم ... امیدوارم زودتر بیاد چون مث یه شاخه نیلوفر دیگه صبر ایوب ندارم ...

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

آلبوم جديد و توضيحات آن...

با سلام خدمت شما عزیزان

حدود یک سال از انتشار آلبوم یه شاخه نیلوفر می گذرد و اکنون بعد از گذشت این مدت
    در عرصه موسیقی چشم ها به انتشار دومین آلبوم مجاز محسن چاوشی دوخته شده است.
    آلبومی که همانند کارهای قبلی برای ارائه هر چه بهتر آن از همه لحاظ بسیار زحمت
    کشیده شده است.
    این آلبوم حرف و حدیثها، شایعات، خبرها و روزهای سختی را پشت سر گذاشت تا به امروز
    رسید.

ژاکت بله ژاکت نام آلبومی است که به عنوان دومین اثر رسمی محسن چاوشی منتشر
    خواهد شد.

آلبوم ژاکت با فضایی متفاوتر نسبت به کارهای قبلی ساخته شده است به گونه ای که
    در این آلبوم دوران دیگری را با محسن چاوشی چه از لحاظ شعر و چه از لحاظ موسیقی
    آن تجربه خواهید کرد.

ترانه سراها
    در این آلبوم ترانه هایی از امیر ارجینی، حسین صفا، کیکاووس یاکیده، علی مهرگان و
    همچنین محسن چاوشی را خواهيد شنید.

تنظیم ها

از نکات دیگری که می توان به آن اشاره کرد حضور شهاب اکبری به عنوان تنظیم کننده
    در اين آلبوم است.
    تنظیم قطعات آلبوم ژاکت بر عهده محسن چاوشی، شهاب اکبری و محمدرضا آهاری
    بوده است که محمدرضا آهاری با تنظیم 3 قطعه و شهاب اکبری با تنظیم 2 قطعه در
    این آلبوم حضور دارند.

نوازندگان
    امید حجت، پیام طونی، محمد جاسمی، علی صنعتی، بابک یوسفی، سیامک شکوری،
    شهاب اکبری، رضا فهیمی و فیروز ویسانلو نوازندگان مهماني هستند كه در این آلبوم حضور دارند.

به اطلاع شما عزیزان می رسانیم که آلبوم ژاکت مجوز خود را دریافت کرده است و در
    حال حاضر مراحل پایانی خود را برای انتشار رسمی سپری می کند تا در زمانی که
    هنوز دقیقآ مشخص نشده است در اختیار شما و ديگر علاقه مندان قرار گیرد.

نكته ديگري كه لازم ديده شد گفته شود در مورد نام دو قطعه از اين آلبوم است كه در مجله چلچراغ
    به عنوان دو قطعه اي كه شخص محسن چاوشي آن ها را از كارهاي خوب آلبوم ژاكت
    و كانديداي بهترين شدن معرفي كرده است مي باشد كه در اين رسانه نام يكي از آنها اشتباه
    معرفي شده بود. نام اين دوكار دور آخر و بخون امشب مي باشد كه در اين رسانه
    مجنون امشب معرفي شده بود.

در آخر نیز باید به این موضوع اشاره کنیم که خبرهایی که از محسن چاوشی
    در سایت قرار می گیرد تماما با هماهنگي و برنامه ریزیهای دقیق بوده و همیشه
    سعی بر این داشتیم تا خبر های تاييد شده، کامل و قطعی را در اختیار شما
    عزیزان قرار دهیم.
    کد:
    کد:

12. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

من ژاکیت موخوم

از تاریخ انتشارش که هنوز خبری نیست نه ؟
    من اگه محسنو ببینم یه فصل کتک درستو حسابی میزنمش
    خوب یعنی چی ملتو منتظر میزاره
    دهه

: دی

14. 3 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •