اول وزارت دفاع بعد نیروی هوایی سپاه بعد نیروی دریایی و زمینی سپاه ارتش هم به همین ترتیب!
آخر هم ناجا!
در ارتش اگه بعد از آموزشی جاهایی مثل حفا یا عقیدتی یا مخصوصا ایثارگران بیوفتی واقعا حال میکنی![]()
اول وزارت دفاع بعد نیروی هوایی سپاه بعد نیروی دریایی و زمینی سپاه ارتش هم به همین ترتیب!
آخر هم ناجا!
در ارتش اگه بعد از آموزشی جاهایی مثل حفا یا عقیدتی یا مخصوصا ایثارگران بیوفتی واقعا حال میکنی![]()
اره کلا خرش خیلی میره
نظر بقیه آقایون چیه؟
البته شعبه ایثارگران میشی جمعی گروهان قرارگاه تیپ، البته که کارت توی شعبه خیلی خوبه ولی بعدظهر باید بیای آسایشگاه (قرارگاه) پس مرخصی و نگهبانی و این چیزات بفرمانده قرارگاهه، پس خیلی خیلی بستگی به این داره که فرمانده قرارگاه آدم باشه یا نه، میتونی گیر یه عقده ای تمام عیار بیوفتی که آرزو کنی توی گردان رزمی میوفتادی اما شعبه ایثارگران نه!
دلم میگیره وقتی میبینم بچه ها دارن با اشتیاق راجع به تاریخ اعزامشون حرف میزنن!
خدا پشتو پناهشون باشه.خیلی راهه سختی را پیش گرفتن.واقعا خدا رحم کنه.واقعا خیلی سخته.خیلی...![]()
سلام
یکی ار رفقام دانشجوی پیام نور بوده ولی درسشو تموم نکرده و چون معافیت تحصیلیش تموم شده رفته سربازی. حالا تو یکی از دانشگاههای سپاه تو استان خودش داره خدمت می کنه. امکانش هست تو حین خدمت بره دانشگاه تا بقیه واحد هاش رو پاس کنه؟
اصلا میشه حین خدمت تو دانشگاه تحصیل کرد؟چون شنیدم دانشگاه پیام نور با تحصیل حین خدمت مشکلی نداره.
ممنونم میشم اگه ج.ابمو زود بدین.
راستش دل منم گرفت از اینکه میگین راه خیلی سختی پیش رو داریم![]()
دوست عزیز قصد تو ریختنه دلتو نداشتم.
ولی نصف ما مشکلمون اینه که بدون اطلاع وارد این مسیر میشیم.روی حرفای کذب یک سری آدم سختی های سربازی روش سرپوش گذاشته میشه و به اصلاح همه میگن : آره برو.اتفاقا خیلی خوبه.مرد میشی!
ولی هیچ کس حقایق این راه سختو نمیگه.من از وقتی سختی های راهو دیدم وجدانم اجازه نمیده ساکت بمونم و به به الکی بکنم!
چون مطمئنم کسی که با سختیاش آشنا باشه و بره به مراتب موفق تر از کسیه که ندونسته بیاد توی این مسیر.
بزرگ ترین توصیم اینه که تا به آمادگی روحی و جسمی واسه ی خدمت نرسیدین ، قید تموم دلبستگی هاتونو واسه ی همیشه نزدید (خونواده ، شغل ، دوست ، نت و...) ، و آشنا ندارید ، پا توی این راه نذارید !
ولی در کل واسه ی همه آرزوی خدمت راحتو دارم.![]()
Last edited by romass100; 28-01-2015 at 22:28.
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
1- من تازه دفترچه گرفتم تو کاغذ معاینه تو قسمت بیماریها نوشته سر درد های طولانی مدت ( من ماهی دو سه بار شاید و بعضی وقتا هم اصلاً اتفاق نمیفته ، سمت راست سرم 8 9 ساعت یکسره درد میکنه و مثکن هم تاثیری نداره احتمالاً میگرن دارم) نمیخوام اینو علامت بزنم میترسم باعث معاف از رزمی بشه... نظر شماها چیه؟؟؟
2- من وقتی میخوام دفترچه بفرستم غیر از گواهی پایان تحصیلات دانشگاهی مدارک تحصیلی دیگه ای رو هم بفرستم که از آموزشگاه های آزاد گرفتم یا تو پلیس+10 قبول نمیکنن و نظام وظیفه هم برمیگردونه؟؟؟
3- من اگه قانون عوض نشه 6 یا 7 ماه کسری ایثار گری از طرف پدرم دارم میخوام بدونم برا این کسری کی باید اقدام کنیم العان ، تو آموزشی ، یا بعد آموزشی... روالش چچوریه اونجا خودشون نامه ای چیزی میدن بریم دنبالش یا چطوریه؟تو یگان باید به کجا مراجعه کنیم برای پیگیری کسری... این سوال 3 رو کاملتر توضیح بدین...
ممنون.
موافقم...در کل خیلی از ماها بدون اطلاع وارد این مسیر میشیم، مقصر هم ما نیستیم. فاکتور سن و زمان دو مشکلی هستن که مانع آمادگی میشند، فرد تا چشم به هم بزنه وقت خدمتش رسیده و باید بره سربازی...
با وارد شدن به مسیر سربازی خود بخود قید دلبستگی ها زده میشه و فرد تک و تنها با تکیه بر خودش باید سر کنه
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)