یه ساعت بعد ساعت 3:20 نصفه شب
![]()
یه ساعت بعد ساعت 3:20 نصفه شب
![]()
تهران بین مناطق مختلف سرعت خیلی فرق میکنه!
خوشحالم شما سرعت خوبی بهتون میرسه، به ما این رسیده
تازه ساعت ۴ شب
در طول روز سرعت دانلود معمولا ۲۰۰-۳۰۰ کیلوبایت
Last edited by bzr350; 02-02-2017 at 04:14.
ایرانسل LTE-A
همراه اول LTE
![]()
تست در داخل منزل در آریاشهر، محدوده گلاب
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
من و ایرانسل و یه صبح برفی همین الان یهویی
![]()
Last edited by ghnjfg; 02-02-2017 at 05:00.
دوستان یه خبر جالب بدم اینکه این همه صحبت از کم بودن پهنای باند و زیادی کاربر ایرانسل و لزوم افزایش پهنای باند کردیم و شکایت و فلان و چنان به تازگی جناب ایرانسل پهنای باند باند ۷رو از ۱۵, مگا هرتز اورده رو۱۰مگا هرتز البته نه همه دکلا رو چند روزی میشه وقتی با sxt سرچ میکردم روی یه دکلی البته چند ثانیه میموند که ۱۰مگا هرتز بود واقعا جای تشکر داره اصلا معلوم نیست سیاست این اپراتور ها برچه مبنایی استواره به جای افزایش داره کاهش میده
ممکنه یک کریر ۱۰ مگاهرتز دیگه روی ۲۶۰۰ اضافه کرده باشه(چون همراه اول ادعای ۳ کریر کرده)، که شما به اون وصل میشید بخاطر پوشش بهترش(پهنای باند پایینتر هم پوشش بهتر میاره). اگر هم ۱۵ مگ رو به ۱۰ کاهش داده باشه باعش میشه کمی از ضعف ۲۶۰۰ کم شه، که البته دیوانگیهههههه خیلی خیلی بعیده اینکار.
اپراتور انگلیسی EE هم روی ۲۶۰۰ ۲ کریر و روی ۱۸۰۰ یک کریر داده که Cat9 شده و سرعتش شده ۴۵۰.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوست عزیز سرعتتون خیلی عالیه من که این عکسارو میبینم لذت میبرم.
فقط اگه میشه بفرمایید از چه سایتایی دانلود دارید چون من هرچی لینک دارم سرعتشون از یک و نیم مگابایت بالاتر نمیره حتی اگه مثلا سرعتم ده مگ باشه فقط میهن دانلود نهایت سرعتو میده که اونم همش نرم افزاره و بدرد من نمیخوره
دوستان تست گذاشتن ما هم هوس تست کردیم
باند 7
تجمیع 7 و 3 ca
سیگنال ( البته سیگنال باند 7 رو نشون میده چون باند اوله )
![]()
آره مثه اینکه من اشتباه کردم کیلوبایت بود
مدل گوشی هم Huawei Y5II هست و تا HSPA+ ساپورت میکنه / شیراز هستم.
دوستانی که HSPA+ دارن، ثبات سرعتشون چقدره حدودا؟
یه مودم 4g ارزون قیمت برای وایمکس معرفی کنید
عارضم خدمتتون که در دکلهای مخابراتی دو نوع دکل رو من میشناسم که خیلی پر کاربرده.
اینها ممکنه اسم علمیش چیزه دیگه ای باشه ولی من اصطلاحش رو میدونم.
یکی دکل های کوتاه برد و دکلهای دور برد.
این دکلها بسته به سلولهایی که براشون تعریف شده تعداد محدودی کاربر رو میتونن آنلاین نگه دارن. این آنلاین بودن مختص اینترنت نیست. یعنی اینکه در شبکه قرار بده و تماس رو برقرار کنه.
در اوایل دوره ایرانسل ما شاهد اشغال شدید خطوط ایرانسل بودیم. این به این خاطر بود که دکلها قادر بودن مثلا 30 کاربر رو در یک لحظه تماسشون رو برقرار کنن و مابقی اگه میخواستن باهاشون تماس گرفته بشه اشغال میخورد. (که ما به اصطلاح اشغال خط یا اشغال شبکه میگیم)
دکلهای کوتاه برد رو در محلهای خیلی شلوغ نصب میکنن. مثل بازار بزرگ تهران. و تعداد بیشتری از این دکلها در اون منطقه نصب میکنن. چونکه تعداد کاربران آنلاین در یک لحظه در ساعات خاصی ممکنه به 500-600 نفر و شایدم بیشتر برسه. من دیدم که در یک خیابون شلوغی در طول 500 متر در حدود 10-12 دکل نصب شده بود. یعنی تقریب هر 50 متر یک دکل.
این دکلها قیمتهای قابل توجهی داره و هزینه نگهداری خاص خودشون رو داره.
دکلهای دور برد رو در محلهایی نصب میکنن که تراکم جمعیت کم باشه. و فاصله کاربرها از هم زیاد باشن. مثلا در روستاها فاصله کاربران از هم خیلی زیاده و اگه قرار باشه از دکلای کوتاه برد استفاده بشه، ممکنه این دکل در کل شبانه رو بیش از 3 کاربر رو هم پشتیبانی نکنه این یعنی هزینه و زیان برای شبکه.
رو همین حساب در این طور محلها از دکلها دور برد و کاربر بالاتر (که این تعداد کاربر باز هم محدود هست) نصب میکنن.
معمولا اینطور دکل رو در مناطق مسکونی کم تردد نصب میشه و در روستاها جایی نصب میکنن که قادر باشن چندین روستای اطراف رو هم آنتن دهی کنن.
کاربرانی که از این دکلها پشتیبانی میشن در ساعتهای شلوغ افت شدید سرعت اینترنت رو شاهد خواهند بود. بهر حال اون دکل یک حجم مشخصی رو میتونه سروس دهی کنه.
Last edited by siava5h; 02-02-2017 at 13:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)