وسط آموزشى مرخصى ميدن بريم کنکور, کارت ورود به جلسه رو نشون ميديم فقط? چن روز ميدن?سختگير که نيستن, مثلا استعلامى چيزى از سازمان سنجش بخان بکنن و ...
وسط آموزشى مرخصى ميدن بريم کنکور, کارت ورود به جلسه رو نشون ميديم فقط? چن روز ميدن?سختگير که نيستن, مثلا استعلامى چيزى از سازمان سنجش بخان بکنن و ...
منظور اینه که اصلا با هم اعزام نمیشید و همزمان آموزش نمیبینید.
تاجایی که من اطلاع دارم این کار امکان پذیر نیست، یعنی کلا نمیتونید لغو کنید.
در مورد بخش اول اضافه کنم که اگه اگه به سربازی غذا نرسه باید براش غذا تهیه کنی، به دفعات دیدم که خود مسئول غذا بهش نرسید چون مجبود بود اول به سرباز جماعت غذا بده، بعد خودش یا از آشپرخانه درخواست میکرد و یا میرفت بوفه!
در مورد بخش دوم اضافه کنم قبلا در این مورد توضیح دادم که در چند حالت سرباز ناجا باید تایید صلاحیت از حفا و عقیدتی بگیره که دژبان - راننده - سیستم - افسر نگهبان هست، اینها از افسر نگهبان که سخت ترین هست و دژبان راحت ترین.
خیلی جاها که نیاز میشه برای سیستم هم سرباز میره برای تایید صلاحیت و یا در بعضی مواقع نادر که کمبود کادر هست برای افسر نگهبانی که خود من بودم.
البته سیستم هم داریم تا سیستم، هر کس در سیستم دسترسی خودش را داره.
ستاد هم خدمت کردم، هیچ تهفه ای نیست، اتفاقا دردسر هم زیاد داره، از هر جا یه فرمانده یه مسئول حفا و ... درمیاد.
پدر آدم درمیاد تا بخواد یه سیگار بکشه و...
منظور اینه که اصلا با هم اعزام نمیشید و همزمان آموزش نمیبینید.
تاجایی که من اطلاع دارم این کار امکان پذیر نیست، یعنی کلا نمیتونید لغو کنید.
در مورد بخش اول اضافه کنم که اگه اگه به سربازی غذا نرسه باید براش غذا تهیه کنی، به دفعات دیدم که خود مسئول غذا بهش نرسید چون مجبود بود اول به سرباز جماعت غذا بده، بعد خودش یا از آشپرخانه درخواست میکرد و یا میرفت بوفه!
در مورد بخش دوم اضافه کنم قبلا در این مورد توضیح دادم که در چند حالت سرباز ناجا باید تایید صلاحیت از حفا و عقیدتی بگیره که دژبان - راننده - سیستم - افسر نگهبان هست، اینها از افسر نگهبان که سخت ترین هست و دژبان راحت ترین.
خیلی جاها که نیاز میشه برای سیستم هم سرباز میره برای تایید صلاحیت و یا در بعضی مواقع نادر که کمبود کادر هست برای افسر نگهبانی که خود من بودم.
البته سیستم هم داریم تا سیستم، هر کس در سیستم دسترسی خودش را داره.
ستاد هم خدمت کردم، هیچ تهفه ای نیست، اتفاقا دردسر هم زیاد داره، از هر جا یه فرمانده یه مسئول حفا و ... درمیاد.
پدر آدم درمیاد تا بخواد یه سیگار بکشه و...
مشکلی نیست همیشه برای کنکور به شما مرخصی میدن،همون کارت ورود به جلسه مدرک شماست،در دوره ما از 2 روز تا 4 روز بسته به مسافت به کسانی که کنکور داشتند مرخصی دادند
با قبولی در دانشگاه به شرط نداشتن غیبت شما در هر مرحله ای از خدمت باشید ترخیص خواهید شد![]()
سلام دوستان
بنده متولد ۶۹ هستم و سال ۸۷ بخاطر معلولیت پدرم معافیت کفالت گرفتم یه برادر کوچیک تر از خودم دارم متولد ۷۵ که کم کم مشموله دیگه.
راهی وجود داره برادرم هم معافیت کفالت بگیره؟
من خودم هم فعلا مجرد هستم
الان وقتی شما کفیل پدر هستی که برادرت نمی تونه کفالت ایشون رو به عهده بگیره
ایشون باید به خدمت اعزام بشه![]()
سلام دوستان
من میخام یه حساب باز کنم برای دفترچه اعزام به خدمت اما نمیدونم توی کدوم بانک باید حساب باز کنم یکی میگه سپه یکی میگه قوامین.یکی میگه بستگی به ماهی داره که دفترچه میفرستی .حالا من توی کدوم بانک بلاخره باید حساب باز کنم ؟
حساب بانک سپه اگه ندارید، باز کنید و به مسئول باجه بگید رسید شماره حساب رو برای سربازی میخوام.
سلام دوستان
من متولد 70 هستم و دانشگاه میرم. میخوام بدونم اگر الان از دانشگاه انصراف بدم تا چه زمانی فرصت دارم که دفترچه بفرستم که غیبت و اضافه خدمت نخورم؟ یکجا خوندم تا 1 سال برای معرفی بعد از انصراف فرصت هست. ایا درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر.
خیلی متشکرم .
شما مطمئنی که باید بانک سپه باشه؟ بانک سپه که برای سپاه هست.پس چرا دوستم که میخاست دفترچه بفرسته توی بانک قوامین حساب باز کرد ؟ خود نظام وظیفه هم توی قوامین حساب داره .اگه هنوز سپه هست میرم حساب باز میکنم ولی اگه قوامین بود چی ؟تازگیا عوض نشده ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)