تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2745 از 4105 اولاول ... 1745224526452695273527412742274327442745274627472748274927552795284532453745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,441 به 27,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

وسط آموزشى مرخصى ميدن بريم کنکور, کارت ورود به جلسه رو نشون ميديم فقط? چن روز ميدن?سختگير که نيستن, مثلا استعلامى چيزى از سازمان سنجش بخان بکنن و ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

خیلی ازتون متشکرم که این قدر سریع جواب دادید.
    ببخشید در جواب سوال چهار گفتید که "چون دوره فرق می کنه" منظورتون چیه؟
    منظور اینه که اصلا با هم اعزام نمیشید و همزمان آموزش نمیبینید.

دوستان با عرض سلام

من معافیت پزشکی گرفتم 4 سال پیش و الان برای کار به مشکل برخوردم میخوام معافیت پزشکی که برای چشم بوده و الان عمل کردم بهبود پیدا کرده رو باطل کنم و از جانبازی پدرم اقدام کنم برای معافی

مرکز اصفهان میگه ابطال معافیت پزشکی برابر هست با طول 21 ماه مدت خدمت
    تهران مرکز مشاوره 096480 میگه نه میتونید باطل کنید و اقدام کنید

کسی از دوستان در جریان هست ؟
    تاجایی که من اطلاع دارم این کار امکان پذیر نیست، یعنی کلا نمیتونید لغو کنید.

توی آموزشی به هیچ عنوان . بازم می گم به هیچ عنوان مسئولیت قبول نکنید . چون علاوه بر کار هایی که همه انجام می دن شما باید اون کار هایی رو که قبول کردید رو انجام بدید . کلا مسئولیت دردسر داره . شما اگه به عنوان مسئول غذا و مقسم باشی بعد از بالا کشیدن سهم بچه ها ( شوخی کردم ) باید دیگ ها رو هم بشوری و یا ....

! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    نه اینطور نیست . تو ناجا اگه سرباز نباشه کارش لنگه ! اکثر کارهای سیستمی رو هم سرباز می کنه . کادری ها ماشاالله همه بیسوادن یا بلد نیستن با کامپیوتر کار کنن . فقط یه جاهای خاص مثل پلیس فتا یکم گیر می دن و به سرباز سیستم نمی دن
    شما که الان پلیس افتخاری هستی باید بدونی مرفوک کجاست و کارشون چیه .
    من در دوران خدمتم بمدت 15 ماه مسئول مرفوک بودم اونم تو تهران . روزی 200 تا خبر 110 داشتیم . کارم سخت بود اما هیچ کادری حتی با درجه سروانی هم جرات نمی کرد بهم بگه تو . انقدر اذیتش می کردم تا بهم احترام بزاری . فقط از رئیس کلانتری دستور می گرفتم تمام . البته نا گفته نماند با همشون دوستم و الانم که خدمتم تموم شده با یه سریشون هنوزم در ارتباطم .
    در مورد بخش اول اضافه کنم که اگه اگه به سربازی غذا نرسه باید براش غذا تهیه کنی، به دفعات دیدم که خود مسئول غذا بهش نرسید چون مجبود بود اول به سرباز جماعت غذا بده، بعد خودش یا از آشپرخانه درخواست میکرد و یا میرفت بوفه!

در مورد بخش دوم اضافه کنم قبلا در این مورد توضیح دادم که در چند حالت سرباز ناجا باید تایید صلاحیت از حفا و عقیدتی بگیره که دژبان - راننده - سیستم - افسر نگهبان هست، اینها از افسر نگهبان که سخت ترین هست و دژبان راحت ترین.
    خیلی جاها که نیاز میشه برای سیستم هم سرباز میره برای تایید صلاحیت و یا در بعضی مواقع نادر که کمبود کادر هست برای افسر نگهبانی که خود من بودم.

البته سیستم هم داریم تا سیستم، هر کس در سیستم دسترسی خودش را داره.

کاش منم ستاد خدمت می کردم . کاش و ای کاش و ای کاش
    ستاد هم خدمت کردم، هیچ تهفه ای نیست، اتفاقا دردسر هم زیاد داره، از هر جا یه فرمانده یه مسئول حفا و ... درمیاد.
    پدر آدم درمیاد تا بخواد یه سیگار بکشه و...

3. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

خیلی ازتون متشکرم که این قدر سریع جواب دادید.
    ببخشید در جواب سوال چهار گفتید که "چون دوره فرق می کنه" منظورتون چیه؟
    منظور اینه که اصلا با هم اعزام نمیشید و همزمان آموزش نمیبینید.

دوستان با عرض سلام

من معافیت پزشکی گرفتم 4 سال پیش و الان برای کار به مشکل برخوردم میخوام معافیت پزشکی که برای چشم بوده و الان عمل کردم بهبود پیدا کرده رو باطل کنم و از جانبازی پدرم اقدام کنم برای معافی

مرکز اصفهان میگه ابطال معافیت پزشکی برابر هست با طول 21 ماه مدت خدمت
    تهران مرکز مشاوره 096480 میگه نه میتونید باطل کنید و اقدام کنید

کسی از دوستان در جریان هست ؟
    تاجایی که من اطلاع دارم این کار امکان پذیر نیست، یعنی کلا نمیتونید لغو کنید.

توی آموزشی به هیچ عنوان . بازم می گم به هیچ عنوان مسئولیت قبول نکنید . چون علاوه بر کار هایی که همه انجام می دن شما باید اون کار هایی رو که قبول کردید رو انجام بدید . کلا مسئولیت دردسر داره . شما اگه به عنوان مسئول غذا و مقسم باشی بعد از بالا کشیدن سهم بچه ها ( شوخی کردم ) باید دیگ ها رو هم بشوری و یا ....

! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    نه اینطور نیست . تو ناجا اگه سرباز نباشه کارش لنگه ! اکثر کارهای سیستمی رو هم سرباز می کنه . کادری ها ماشاالله همه بیسوادن یا بلد نیستن با کامپیوتر کار کنن . فقط یه جاهای خاص مثل پلیس فتا یکم گیر می دن و به سرباز سیستم نمی دن
    شما که الان پلیس افتخاری هستی باید بدونی مرفوک کجاست و کارشون چیه .
    من در دوران خدمتم بمدت 15 ماه مسئول مرفوک بودم اونم تو تهران . روزی 200 تا خبر 110 داشتیم . کارم سخت بود اما هیچ کادری حتی با درجه سروانی هم جرات نمی کرد بهم بگه تو . انقدر اذیتش می کردم تا بهم احترام بزاری . فقط از رئیس کلانتری دستور می گرفتم تمام . البته نا گفته نماند با همشون دوستم و الانم که خدمتم تموم شده با یه سریشون هنوزم در ارتباطم .
    در مورد بخش اول اضافه کنم که اگه اگه به سربازی غذا نرسه باید براش غذا تهیه کنی، به دفعات دیدم که خود مسئول غذا بهش نرسید چون مجبود بود اول به سرباز جماعت غذا بده، بعد خودش یا از آشپرخانه درخواست میکرد و یا میرفت بوفه!

در مورد بخش دوم اضافه کنم قبلا در این مورد توضیح دادم که در چند حالت سرباز ناجا باید تایید صلاحیت از حفا و عقیدتی بگیره که دژبان - راننده - سیستم - افسر نگهبان هست، اینها از افسر نگهبان که سخت ترین هست و دژبان راحت ترین.
    خیلی جاها که نیاز میشه برای سیستم هم سرباز میره برای تایید صلاحیت و یا در بعضی مواقع نادر که کمبود کادر هست برای افسر نگهبانی که خود من بودم.

البته سیستم هم داریم تا سیستم، هر کس در سیستم دسترسی خودش را داره.

کاش منم ستاد خدمت می کردم . کاش و ای کاش و ای کاش
    ستاد هم خدمت کردم، هیچ تهفه ای نیست، اتفاقا دردسر هم زیاد داره، از هر جا یه فرمانده یه مسئول حفا و ... درمیاد.
    پدر آدم درمیاد تا بخواد یه سیگار بکشه و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

وسط آموزشى مرخصى ميدن بريم کنکور, کارت ورود به جلسه رو نشون ميديم فقط? چن روز ميدن?سختگير که نيستن, مثلا استعلامى چيزى از سازمان سنجش بخان بکنن و ...
    مشکلی نیست همیشه برای کنکور به شما مرخصی میدن،همون کارت ورود به جلسه مدرک شماست،در دوره ما از 2 روز تا 4 روز بسته به مسافت به کسانی که کنکور داشتند مرخصی دادند
    با قبولی در دانشگاه به شرط نداشتن غیبت شما در هر مرحله ای از خدمت باشید ترخیص خواهید شد

6. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    زیر سایه شما

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده متولد ۶۹ هستم و سال ۸۷ بخاطر معلولیت پدرم معافیت کفالت گرفتم یه برادر کوچیک تر از خودم دارم متولد ۷۵ که کم کم مشموله دیگه.
    راهی وجود داره برادرم هم معافیت کفالت بگیره؟
    من خودم هم فعلا مجرد هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده متولد ۶۹ هستم و سال ۸۷ بخاطر معلولیت پدرم معافیت کفالت گرفتم یه برادر کوچیک تر از خودم دارم متولد ۷۵ که کم کم مشموله دیگه.
    راهی وجود داره برادرم هم معافیت کفالت بگیره؟
    من خودم هم فعلا مجرد هستم
    الان وقتی شما کفیل پدر هستی که برادرت نمی تونه کفالت ایشون رو به عهده بگیره
    ایشون باید به خدمت اعزام بشه

داره خودمونی میشه مهدی منتظری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان

من میخام یه حساب باز کنم برای دفترچه اعزام به خدمت اما نمیدونم توی کدوم بانک باید حساب باز کنم یکی میگه سپه یکی میگه قوامین.یکی میگه بستگی به ماهی داره که دفترچه میفرستی .حالا من توی کدوم بانک بلاخره باید حساب باز کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام دوستان

من میخام یه حساب باز کنم برای دفترچه اعزام به خدمت اما نمیدونم توی کدوم بانک باید حساب باز کنم یکی میگه سپه یکی میگه قوامین.یکی میگه بستگی به ماهی داره که دفترچه میفرستی .حالا من توی کدوم بانک بلاخره باید حساب باز کنم ؟
    حساب بانک سپه اگه ندارید، باز کنید و به مسئول باجه بگید رسید شماره حساب رو برای سربازی میخوام.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من متولد 70 هستم و دانشگاه میرم. میخوام بدونم اگر الان از دانشگاه انصراف بدم تا چه زمانی فرصت دارم که دفترچه بفرستم که غیبت و اضافه خدمت نخورم؟ یکجا خوندم تا 1 سال برای معرفی بعد از انصراف فرصت هست. ایا درسته؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    تشکر.

داره خودمونی میشه مهدی منتظری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

حساب بانک سپه اگه ندارید، باز کنید و به مسئول باجه بگید رسید شماره حساب رو برای سربازی میخوام.

خیلی متشکرم .

شما مطمئنی که باید بانک سپه باشه؟ بانک سپه که برای سپاه هست.پس چرا دوستم که میخاست دفترچه بفرسته توی بانک قوامین حساب باز کرد ؟ خود نظام وظیفه هم توی قوامین حساب داره .اگه هنوز سپه هست میرم حساب باز میکنم ولی اگه قوامین بود چی ؟تازگیا عوض نشده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •