تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2745 از 4428 اولاول ... 1745224526452695273527412742274327442745274627472748274927552795284532453745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,441 به 27,450 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان الان با لپ تاپ که امتحان کردم با وای فای وصل میشه اما رمز نمیخواد ! لطفا بگید چه طوری رمز بزارم.
    همچنان تو کانکت شدن با موبایل مشکل دارم ... .

در ظمن مدل مودم هم talent lt804-awn+ هست !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان 9 مگ خوبه یا بیارم روی 4 مگ؟

speedtest
    خوب. نویز خطت رفته بالا که طبیعیه. اگه قطعی زیاد نداشته باشی و چراغ لینک adsl مودم هم ثابت بشه بعد از روشن شدن مودم، یعنی احتمالاً مشکلی نیست و خطت 9 مگ را می‌کشه.

نتیجه افزایش سرعت رو هم باید یه چند روزی صبر کنی تا ببینی در ساعت‌های مختلف و در ساعت رایگان شبانه فرق می‌کنه یا نه.

نتیجه اسپیدتستی که گذاشتی نشون می‌ده بهتر شده. هم پینگت اومده پایین هم سرعت داون‌استریمت بهتر شده. البته با اون چیزی که باید باشه فرق داره. در ضمن، اسپید‌تست‌ها تو ساعت‌های مختلفه و من نمی‌دونم که هر دو تاش رو از یه سرور گرفتی یا نه. ولی به نظر می‌آد بهتر شده.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    آقا دیشب نشستم پای سیستم که سرعت رو تست و این نتیجه به دست اومد.
    البته دیشب خوب بود،نمیدونم شاید واقعاً اون تجهیزات رو تو مرکز ارتقاء دادن نمیدونم.
    این سرعت برای ساعت 8 صبح امروزه.

-------------
    راس ساعت 2 بامداد دانلود شروع شد و تا ساعت 2:08 صبح سرعت رو 500 بود ولی از 2:09 به بعد اومد روی 150 تا 200 کیلو.
    عکس هم براتون میزارم،سرعت همینجوری موند تا ساعت 6 صبح که دوباره اومد روی 500 کیلو.
    البته دیشب برای من خوب بود زیرا بعد از 2 ماه شبانه نزدیک 5 گیگ و 325 مگابایت دانلود کردم. فکر کنم این رو هم مدیون سرور داخلی ام احتمالاً.
    حالا جالبیش اینجاست که این 5 گیگ بخواد دانلود شه جونش دراومده. تقریباً هر 40 دقیقه یا یک ساعت ارتباط قطع و وصل شده.

-----------
    زده به سرم زنگ بزنم پشتیبانی خطم روی 4 مگ ببندن.
    نظر شما چیه؟

قطع و وصلی ها به علت حجم باقیموندتون هست ! اگه حجم باقیماندتون زیر 1 گیگ و به مقدار X باشه، هر وقت که مقدار دانلود شبانتون به X برسه اتومات سرویس رو قطع میکنه که ببینه ایا حجمت تموم شده یا نه ( هوش مصنوعیش بالا نیست ! حالیش نیست که شبانه دانلودش رایگانه 1 ) ... دقت هم کنید میبینید که 600 مگ حجم دارید و تقریبا حول و حوش 600 مگ دانلود هم ارتباط قطع شده !

اگه مشکلی با سرویستون نداشته باشید، کم نکنید، دو هفتست که اوضاع خرابه، باید امید داشت که درست بشه !

الان 9 مگ خوبه یا بیارم روی 4 مگ؟

speedtest
    وضعیت که خوب نیست ولی تست کنید اگه مشکلی نبود بزارید بمونه ! یه هفته تست کنید بعد نتیجه بگیرید ( با چند روز تست به نتیجه نمیرسید )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با همون مودم ! ولی مودم اینترنت رو شیر نمی کنه ! با موبایل نمیتونم وصل شم ارور میده و میگه نمیشه از اینترنت استفاده کرد.
    ولی با سیم راحت میشه وصل شد.

چه طور میشه روی اینترنت بی سیم رمز گزاشت که هر کسی نتونه وارد بشه ؟ به قسمت wan رفتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم ... .
    دوستان الان با لپ تاپ که امتحان کردم با وای فای وصل میشه اما رمز نمیخواد ! لطفا بگید چه طوری رمز بزارم.
    همچنان تو کانکت شدن با موبایل مشکل دارم ... .

در ظمن مدل مودم هم talent lt804-awn+ هست !
    ببین. تو سایت خود talent راهنمای این مدل رو متأسفانه هنوز نذاشته. اما من مال Talent - LT804-AW+ رو که احتمالاً فرقی با مدل شما نمی‌کنه رو دانلود کردم و دیدم. این مراحل رو باید انجام بدی تا بتونی روی وایرلس مودمت رمز بذاری:
    1. مودم رو روشن کن و با کابل شبکه به لپتاپ یا کامپیوترت وصل کن.
    2. یه صفحه مرورگر باز کن و آدرس 192.168.1.1 رو تو نوار آدرسش تایپ کن.
    3. اگه کارت شبکه‌ات آی‌پی درستی گرفته باشه یه پنجره باز می‌شه که توش باید یوزرنیم و پسورد مودم رو بدی. مال این مدلی که من راهنماش رو گرفتم اینه: یوزرنیم: admin پسورد: 1234
    4. اگه اینا درست باشه باید وارد پنل مدیریت مودم بشی و صفحه Status مودم رو ببینی.
    5. برای رمز گذاشتن روی شبکه وایرلس مودم، باید بری به گزینه Interface Setup و زیرش گزینه Wireless رو انتخاب کنی.
    6. صفحه تنظیمات وایرلس که اومد، یه باکسی هست جلوش نوشته: Authentication Type. اونجا باید الآن Disabled باشه. یه گزینه دیگه ترجیحاً WPA2-PSK رو انتخاب کن.
    7. یه کلمه عبور برای شبکه وایرلست اینجا تنظیم کن و بعد تنیظمات رو ذخیره کن.
    8. احتمالاً باید مودم خودش ری‌بوت بشه یا این که یه بار مودم رو خاموش و روشن کنی. بعد از این برای وصل شدن به وای‌فای مودمت اون پسورد رو لازم داری.

ویرایش: اینا رو من با توجه به راهنمای اون مدل talent نوشتم. چون خودم ندارم این مودم رو با قطعیت نمی‌تونم بگم همین مراحله ولی بعید می‌دونم مودم شما فرقی با این بکنه.
    Last edited by bilmazlar; 30-12-2013 at 12:08.

5. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با توجه به این که تازه ارتقا دادن، من پیشنهاد می‌کنم یه چند روزی صبر کنی. ممکنه تجهیزات جدیدشون هنوز به طور کامل عیب‌یابی نشده باشه و پایدار نباشه. اگه بعد از چند روز همچنان همین وضع بود، اون وقت تصمیم بگیر.

ضمن این که وقتی روزانه بهت تا 1مگابایت در ثانیه دانلود می‌ده، احتمالاً شبانه هم تا 80 درصد اون رو باید بده. راستی سرویست چیه؟

امشب، من هم چند بار قطعی داشتم. شاید مشکل عمومی بوده.
    سلام
    برای بنده 2مگ محدود حجمی هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    برای بنده 2مگ محدود حجمی هست.
    منم 2 مگ محدود دارم. ولی شبانه رایگان حداقل 400 تا 450 کیلوبایت در ثانیه رو می‌ده. من هیچ شبی کمتر از 6 گیگ دانلود نداشتم. به جز شب‌هایی که کلاً اینترنت مشکل داشته. البته من هم از سرور داخلی استفاده می‌کنم. گر چه فکر می‌کنم با سرورهای خارجی هم یه 10 درصد کمتر از داخلی باشه.

به هر حال، بهتره چند روزی صبر کنی. من یادمه اون اوائل، یه هفته - 10 روزی واسه منم همین طور بود (البته هیچ وقت سرعت رایگانم زیر 400 کیلوبایت نیومد)، ولی بعدش درست شد. الآن بعضی ساعت‌های رایگان شبانه تا 900 کیلوبایت هم بالا می‌ره. احتمالاً واسه شما هم درست بشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

ببین. تو سایت خود talent راهنمای این مدل رو متأسفانه هنوز نذاشته. اما من مال Talent - LT804-AW+ رو که احتمالاً فرقی با مدل شما نمی‌کنه رو دانلود کردم و دیدم. این مراحل رو باید انجام بدی تا بتونی روی وایرلس مودمت رمز بذاری:
    1. مودم رو روشن کن و با کابل شبکه به لپتاپ یا کامپیوترت وصل کن.
    2. یه صفحه مرورگر باز کن و آدرس 192.168.1.1 رو تو نوار آدرسش تایپ کن.
    3. اگه کارت شبکه‌ات آی‌پی درستی گرفته باشه یه پنجره باز می‌شه که توش باید یوزرنیم و پسورد مودم رو بدی. مال این مدلی که من راهنماش رو گرفتم اینه: یوزرنیم: admin پسورد: 1234
    4. اگه اینا درست باشه باید وارد پنل مدیریت مودم بشی و صفحه Status مودم رو ببینی.
    5. برای رمز گذاشتن روی شبکه وایرلس مودم، باید بری به گزینه Interface Setup و زیرش گزینه Wireless رو انتخاب کنی.
    6. صفحه تنظیمات وایرلس که اومد، یه باکسی هست جلوش نوشته: Authentication Type. اونجا باید الآن Disabled باشه. یه گزینه دیگه ترجیحاً WPA2-PSK رو انتخاب کن.
    7. یه کلمه عبور برای شبکه وایرلست اینجا تنظیم کن و بعد تنیظمات رو ذخیره کن.
    8. احتمالاً باید مودم خودش ری‌بوت بشه یا این که یه بار مودم رو خاموش و روشن کنی. بعد از این برای وصل شدن به وای‌فای مودمت اون پسورد رو لازم داری.

ویرایش: اینا رو من با توجه به راهنمای اون مدل talent نوشتم. چون خودم ندارم این مودم رو با قطعیت نمی‌تونم بگم همین مراحله ولی بعید می‌دونم مودم شما فرقی با این بکنه.
    تنظيمات به اين شكل نبود

9. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

خب ما هم به جمع خانواده پارس اضافه شدیم.
    تو کم تر از ۶ روز از ثبت نام اینترنتی اومدن و وصل کردن و از این نظر راضیم.
    کارشناس میگفت وضعیت خط خیلی خوبه و ۲-۳ روز دیگه اتومات میره رو ۹ مگ.
    اینم یه تست:(سرور داخلی)

سرور خارجی(مادرید)

من که فعلا راضیم بعد از چند روز بی اینترنت بودن
    Last edited by lionf3; 30-12-2013 at 17:46.

11. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستانی که 128 نامحدود دارن میخواستم بدونم بعد از اینکه 10 گیگ اولیه با سرعت بالاتون تموم شد ایا از طریق اکانتینگ سرعتتون محدود میشه یا اینکه دان استریم خطتون رو پایین میارن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

مبارك باشه فرزاد
    در ماه چه قدر مصرف داري ؟

چه مودمي خريدي ؟

14. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •