چاره ی دیگه ای ندارم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آخه نمیدونی برادر من. توی سرویس های نامحدود تعداد کانکشن هم زمان هم محدوده. آسیاتک که سرعت تکانکشن خوبی نداره حالا شما فرض کن چندتا کانکشن هم زیاد نمیتونی باز کنی
سرعتش واقعا در حد فاجعه هست
من خودم نامحدود تا حالا نداشتم
ولی طبق حرف دوستان به نظرم
در مرد isp های دیگه تحقیق کن
ایشالا بیام آسیاتک.
میگن هنوز شبانه رایگان داره
امیدوارم به این زودیا شبانه اش رو برنداره
روزی یک-دو گیگ می خوایم دانلود کنیم باید از هفت خوان رستم بگذریم.
اگه برداره که گور خودشو کنده - همه به خاطر شبانه رایگان موندن
شبانه رایگان داره اما محدود بالاترین سرعتش رو هم بگیری 200 بیشتر سرعت دانلود نداری منم دارم جم میکنم برم یه شرکت دیگه آسیاتک چرند شده دیگه
عجب ممنون
شاید به کمک این اکانت های دانلود یا پراخسی سرور های رایگان ایرانی کاری شد کرد.
شرکت خوب دیگه ای مگه هست؟
صبانت هم البته شبانه رایگان داره ولی مثل اینکه بعد از حجم خاصی! سرعت میاد پایین و ...
شاتل نامحدود پرسرعت داره ولی اون باید با ip داخلی متصل کرد وگرنه اونم سریع سرعت میاد پایین.
من که تا الان مخابرات بودم ولی محاله بمونم مخابرات فردا پس فردا جمع می کنم
آخه بگو وقتی امکانات نرم افزاری و شایدم سخت افزاریش رو ندارید چرا دست به کاری میزنید که بعدا توش بمونید .
گیگ باکس رو عرض میکنم . ابتدا که نمایشگر ترافیک ، کلا میزان مصرف رو اشتباه نشون میداد و الان هم که کلا اون نمایشگر رو برداشتن.
حالا کسانی که این طرح ها رو خریدن نمیدونن که چه مقدار از ترافیکشون باقی مونده و چه روزی تموم میشه .
چرا عاقل کند کاری که آخرش گند بزنه؟
نه دیگه!
-----------
مثل این که گیگ باکس هم برداشتن
دیگه قسمت خرید ترافیک نمیشه دیدش
با ایپی داخلی باز هم محدودیت دارید فقط سمت سرورهای خودشون بدونه محددودیت هست
حالا سرورهای خوشون رو از کجا میشه پیدا کرد که اون هم کلا نایاب شده و یا با بیشتر آپلودسنترها هم دست به یکی کردن سرورهای خودشون (اسیاتک) رو بردارند.
میمونه اکانت رفع محدودیت با سرور خودشون (آسیاتک) که اونم ماشالا باز دست خوشون تو کاره و فروشندهاشون در سطح نت هر گیگ 60 تومن رو تا 1000 تومان حساب میکنن
کلا اینترنت شده مثل تهیه غذا و ساندویچی اولش که مشتریشون کم و محددود هست خوب و با کیفیت سرویس میدند اما بعد از یک مدت که مشتری جذب شد
![]()
Last edited by p30g; 26-02-2016 at 23:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)