داداش یعنی پردیس - پاس ماناماد - اواسیس ، هر 3 جمع شدن و اصلا نیستن دیگه ؟؟؟100 درصد مطمئنی ؟؟؟
![]()
داداش یعنی پردیس - پاس ماناماد - اواسیس ، هر 3 جمع شدن و اصلا نیستن دیگه ؟؟؟100 درصد مطمئنی ؟؟؟
![]()
بله همه جمع شدن اگه اواسیس بود الان دان استریمم از 10مگ کمتر نبود دیگه همه کشیدن کنار فقط اکسین مونده
Last edited by farshad0123; 13-12-2015 at 23:00.
اوه اوه این اکسین اصلا استریم رو تغییر نمیده و پشتیبانیش نابوده !!!! بدبخت شدن کاربرها !پس کاربرهایی که قبلا توی اون 3 شرکت ثبت نام کردن تکلیفشون چیه ؟؟؟؟
سرویس 10 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 13-12-2015 at 23:30.
حالا قدر ضحی کیشو دونستی؟![]()
سلام .کسایی که پرش لینک دارن کابل ها رو برن چک کنن.اگه جایی از سیم که لخت بوده و اکسیده شده .برید قطعش کنید .واز نو سیم رو لخت کنید ..ماله من که درست شد.البته زنگ هم زدم نمایندگی .گفتم که پرش لینک دارم .گفت از این ور درسته ..و بازم تکرار کرد که اگه پرش لینک داری از کابل کشی ساختمان هست...فکر کنم راست گفت ...واسه دان استریم هم ازش سوال کردم که چرا بالا پایین می کنید سرعت رو گفت .شرکت مخابرات همه سرعت ها رو می خواد اسمی کنه .یعنی همون چیزی که خریداری کردید..
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
متاسفانه سرعت ها اسمی شدن مخابرات داره صدرصد عملیش میکنه
- - - Updated - - -
اون باگ که دو به بعد اسمی میشد شده یک به بعد
فرشاد سرعت ها افت کردن اسمی شده واسه تو هم یا امامزاده فرشاد
37.221.0
37.211.8
37.221.16
37.221.24
این آی پی ها ساعت یک ده دقیقه به بعد اسمی میشه بدون اینکه لینک بپره خطم روی 10 مگ بسته شده
امشب هم سر ساعت یک بدون این که IP عوض بشه اسمی شد ! هی روزگار ... !نمیدونم دیگه چه کار کنم ...
![]()
واسه من هم اسمی شد
حالا دیگه هیچی ندارم که دلمو بش خوش کنم
My life sucks![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)