تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2744 از 4105 اولاول ... 1744224426442694273427402741274227432744274527462747274827542794284432443744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,431 به 27,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان پدر من 15% جانبازه این درحالی که پدر من 1 ماه بعد از اینکه از جنگ برگشته متوجه شده که کمرش دیسک داره و این دیسکم از جنگه ولی اون موقع اقدامی نمیکنه
    امروزم که اقدام کردیم گفتن چون سبت نشده نمیشه این درحالی که اگه پدر من فقط و فقط اگه 4% بیشتر جانبازی داشت من معاف میشدم ایا واقعا نمیشه کاری کرد کسی تجربه ای داره؟؟ اخه پدر منم واسه این مملکت جنگید همینجوری که نمیشه گفت ........ دوستان این قظیه با پارتی حل شدنیه؟؟ مثلا فرض کنید اون پارتیه رئیس شورای شهرستانی باشه که خودش رزمنده بوده برادرشم شهید شده و یه پاشم تو جنگ از دست داده
    یا نیازی به پارتی نیست ؟؟ یا با پارتی هم نمیشه؟؟

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چند تا سوال در رابطه با دوران آموزشی خدمت داشتم که اگر جواب بدید ممنون می شم.
    1- معاف از رزم ها دقیقا از چه کارهایی معاف هستند؟ آیا این معافی شامل پست های نگهبانی هم میشه؟
    2- راستش من شنیدم که در دوران آموزشی تا میشه نباید هیچگونه مسئولیتی رو متقبل شد(مثل مسئول آسایشگاه، آشپزخونه، منشی و غیره) چون به غیر از دردسر چیز دیگه ای نداره. من معافیت رزم دارم و تایپم هم خوبه. آیا اونجا به عنوان تایپیست داوطلب بشم یا نه؟
    3- چند تا کمد در اختیارمون قرار می گیره؟ آخه تو یکی از سایت ها خوندم "کمدهایی در اختیارتون میذارن، پس با خودتون فقل های قابل اعتمادی ببرید تا یه وقت کسی سروقتشون نره" (یه چیزی تو همین مایه ها)
    4- آسایشگاه لیسانسه ها و فوق ها و دلیپلمه ها و... با هم متفاوته؟ و اینکه کلا برای تحصیلات دانشگاهی هیچ ارجهیتی وجود داره؟(مثل تعداد پست ها و نظافت و غیره که باید کمتر انجام بدن)
    5- ارگان خدمت با ارگان آموزشی یکی؟ یعنی اگر محل آموزشی من نیروی انتظامی باشه باید خدمتم رو پس از پایان دوران آموزشی در یکی از سازمان ها نیروی انتظامی بگذرونم؟
    ازپیش متشگرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چند تا سوال در رابطه با دوران آموزشی خدمت داشتم که اگر جواب بدید ممنون می شم.
    1- معاف از رزم ها دقیقا از چه کارهایی معاف هستند؟ آیا این معافی شامل پست های نگهبانی هم میشه؟
    2- راستش من شنیدم که در دوران آموزشی تا میشه نباید هیچگونه مسئولیتی رو متقبل شد(مثل مسئول آسایشگاه، آشپزخونه، منشی و غیره) چون به غیر از دردسر چیز دیگه ای نداره. من معافیت رزم دارم و تایپم هم خوبه. آیا اونجا به عنوان تایپیست داوطلب بشم یا نه؟
    3- چند تا کمد در اختیارمون قرار می گیره؟ آخه تو یکی از سایت ها خوندم "کمدهایی در اختیارتون میذارن، پس با خودتون فقل های قابل اعتمادی ببرید تا یه وقت کسی سروقتشون نره" (یه چیزی تو همین مایه ها)
    4- آسایشگاه لیسانسه ها و فوق ها و دلیپلمه ها و... با هم متفاوته؟ و اینکه کلا برای تحصیلات دانشگاهی هیچ ارجهیتی وجود داره؟(مثل تعداد پست ها و نظافت و غیره که باید کمتر انجام بدن)
    5- ارگان خدمت با ارگان آموزشی یکی؟ یعنی اگر محل آموزشی من نیروی انتظامی باشه باید خدمتم رو پس از پایان دوران آموزشی در یکی از سازمان ها نیروی انتظامی بگذرونم؟
    ازپیش متشگرم
    1- در آموزش که تفاوت فاحشی وجود نداره، در دوره ما به غیر از چند نفر اعصاب روان و... بری تیراندازی و رژه هم رفتن!
    پست ها هم که باید بدین/

در یگان هم ممکنه پست بزارن ممکنه نزارن، ممکنه دژبان جایی بزارن و یا...
    در کل به این معنی نیست که پست نمیدی بگیر بخواب و یا برو خونتون، تلافی را معمولا جبران میکنن.

2- تایپیست که نیاز نیست اگه کار تایپی باشه همون منشی انجام میده، اینکه قبول کنید و یا نه هم با خودتون هست و از فرد به فرد فرق میکنه.
    ولی کارهایی مثل نظافت روزانه را همه دارن.

3- یک کمد، منظور از جمله "کمدهایی در اختیارتون میذارن" هم واضح هست که برای جمع گفته میشه.

4- بله آسایشگاهها فرق میکنه چون دوره فرق میکنه، حتی ممکنه بعضی پادگانهای آموزشی فقط فارغ التحصیلان دانشگاه بگیرن.

اینکه کیفیت فرق میکنه نه زیاد فرفی نداره، اینکه رفتار فرق میکنه بله تا حدودی فرق میکنه که نقش سن هم تاثیر داره.

اینکه پست و نظافت فرق میکنه خیر، شما محبورید در آموزشی هر روز نظافت کنین و طبق تعداد و جای نگهبانی و... پست بدین.

5- بله

توصیه: کلا توصیه میکنم فکر خودتون را با این حواشی پر نکنین، اینکه در دو ماه آموزش یکی بیشتر یا کمتر پست بدین و یا با دیپلمه و... تفاوت داشته باشین و... در کل دردی از شما را دوا نمیکنه.

4. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- در آموزش که تفاوت فاحشی وجود نداره، در دوره ما به غیر از چند نفر اعصاب روان و... بری تیراندازی و رژه هم رفتن!
    پست ها هم که باید بدین/

در یگان هم ممکنه پست بزارن ممکنه نزارن، ممکنه دژبان جایی بزارن و یا...
    در کل به این معنی نیست که پست نمیدی بگیر بخواب و یا برو خونتون، تلافی را معمولا جبران میکنن.

2- تایپیست که نیاز نیست اگه کار تایپی باشه همون منشی انجام میده، اینکه قبول کنید و یا نه هم با خودتون هست و از فرد به فرد فرق میکنه.
    ولی کارهایی مثل نظافت روزانه را همه دارن.

3- یک کمد، منظور از جمله "کمدهایی در اختیارتون میذارن" هم واضح هست که برای جمع گفته میشه.

4- بله آسایشگاهها فرق میکنه چون دوره فرق میکنه، حتی ممکنه بعضی پادگانهای آموزشی فقط فارغ التحصیلان دانشگاه بگیرن.

اینکه کیفیت فرق میکنه نه زیاد فرفی نداره، اینکه رفتار فرق میکنه بله تا حدودی فرق میکنه که نقش سن هم تاثیر داره.

اینکه پست و نظافت فرق میکنه خیر، شما محبورید در آموزشی هر روز نظافت کنین و طبق تعداد و جای نگهبانی و... پست بدین.

5- بله

توصیه: کلا توصیه میکنم فکر خودتون را با این حواشی پر نکنین، اینکه در دو ماه آموزش یکی بیشتر یا کمتر پست بدین و یا با دیپلمه و... تفاوت داشته باشین و... در کل دردی از شما را دوا نمیکنه.

خیلی ازتون متشکرم که این قدر سریع جواب دادید.
    ببخشید در جواب سوال چهار گفتید که "چون دوره فرق می کنه" منظورتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

البته مسئولیت خوبی هایی هم داره مثلا مسئول غذا معمولا نگهبانی نمی ده و میتونی غذای بیشتر و بهتری هم بخوره و ته دیگ هم برای خودش بذاره
    تایپ بیشتر در یگان خدمتی به کار شما میاد مثلا در ارتش همیشه لنگ سرباز تایپیست هستند و در بخش هایی مثل ستاد فرماندهی،ستاد گردان،بازرسی،عقیدتی سیاسی،پشتیبانی و ... تایپیست نیازه در ناجا تا جایی که من دیدم سرباز اجازه کار با سیستم نداره

7. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sss638's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان با عرض سلام

من معافیت پزشکی گرفتم 4 سال پیش و الان برای کار به مشکل برخوردم میخوام معافیت پزشکی که برای چشم بوده و الان عمل کردم بهبود پیدا کرده رو باطل کنم و از جانبازی پدرم اقدام کنم برای معافی

مرکز اصفهان میگه ابطال معافیت پزشکی برابر هست با طول 21 ماه مدت خدمت
    تهران مرکز مشاوره 096480 میگه نه میتونید باطل کنید و اقدام کنید

کسی از دوستان در جریان هست ؟

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

سلام دوستان
    ازپیش متشگرم
    توی آموزشی به هیچ عنوان . بازم می گم به هیچ عنوان مسئولیت قبول نکنید . چون علاوه بر کار هایی که همه انجام می دن شما باید اون کار هایی رو که قبول کردید رو انجام بدید . کلا مسئولیت دردسر داره . شما اگه به عنوان مسئول غذا و مقسم باشی بعد از بالا کشیدن سهم بچه ها ( شوخی کردم ) باید دیگ ها رو هم بشوری و یا ....
    البته مسئولیت خوبی هایی هم داره مثلا مسئول غذا معمولا نگهبانی نمی ده و میتونی غذای بیشتر و بهتری هم بخوره و ته دیگ هم برای خودش بذاره
    تایپ بیشتر در یگان خدمتی به کار شما میاد مثلا در ارتش همیشه لنگ سرباز تایپیست هستند و در بخش هایی مثل ستاد فرماندهی،ستاد گردان،بازرسی،عقیدتی سیاسی،پشتیبانی و ... تایپیست نیازه در ناجا تا جایی که من دیدم سرباز اجازه کار با سیستم نداره
    ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    نه اینطور نیست . تو ناجا اگه سرباز نباشه کارش لنگه ! اکثر کارهای سیستمی رو هم سرباز می کنه . کادری ها ماشاالله همه بیسوادن یا بلد نیستن با کامپیوتر کار کنن . فقط یه جاهای خاص مثل پلیس فتا یکم گیر می دن و به سرباز سیستم نمی دن
    شما که الان پلیس افتخاری هستی باید بدونی مرفوک کجاست و کارشون چیه .
    من در دوران خدمتم بمدت 15 ماه مسئول مرفوک بودم اونم تو تهران . روزی 200 تا خبر 110 داشتیم . کارم سخت بود اما هیچ کادری حتی با درجه سروانی هم جرات نمی کرد بهم بگه تو . انقدر اذیتش می کردم تا بهم احترام بزاری . فقط از رئیس کلانتری دستور می گرفتم تمام . البته نا گفته نماند با همشون دوستم و الانم که خدمتم تموم شده با یه سریشون هنوزم در ارتباطم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

توی آموزشی به هیچ عنوان . بازم می گم به هیچ عنوان مسئولیت قبول نکنید . چون علاوه بر کار هایی که همه انجام می دن شما باید اون کار هایی رو که قبول کردید رو انجام بدید . کلا مسئولیت دردسر داره . شما اگه به عنوان مسئول غذا و مقسم باشی بعد از بالا کشیدن سهم بچه ها ( شوخی کردم ) باید دیگ ها رو هم بشوری و یا ....

! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    نه اینطور نیست . تو ناجا اگه سرباز نباشه کارش لنگه ! اکثر کارهای سیستمی رو هم سرباز می کنه . کادری ها ماشاالله همه بیسوادن یا بلد نیستن با کامپیوتر کار کنن . فقط یه جاهای خاص مثل پلیس فتا یکم گیر می دن و به سرباز سیستم نمی دن
    شما که الان پلیس افتخاری هستی باید بدونی مرفوک کجاست و کارشون چیه .
    من در دوران خدمتم بمدت 15 ماه مسئول مرفوک بودم اونم تو تهران . روزی 200 تا خبر 110 داشتیم . کارم سخت بود اما هیچ کادری حتی با درجه سروانی هم جرات نمی کرد بهم بگه تو . انقدر اذیتش می کردم تا بهم احترام بزاری . فقط از رئیس کلانتری دستور می گرفتم تمام . البته نا گفته نماند با همشون دوستم و الانم که خدمتم تموم شده با یه سریشون هنوزم در ارتباطم .
    والا در کلانتری که من هستم به جز مرفوک که یه ستوان وظیفه با مسئولش که گروهبان کادری هستش همکاری می کنه هیج وظیفه ای ندیدم کار سیستمی و اداری انجام بده و فعالیت پرسنل وظیفه به دژبانی و قراول و امور خدماتی و نظافت محدود میشه و البته رانندگی و گاهی اوقات هم ترک نشین گشت موتوری یا کارهای مثل بدرقه متهم و اینا،جالبه که گشت های یگان امدادی که تا به حال دیدم همه کادری بودن!
    در ضمن یکی از شرایط استخدام حتی در مقطع درجه داری در ناجا اینه که نفر با کامپیوتر آشنایی داشته باشه و منم با دو پرسنل کادر که یکی درجه دار و یکی افسر هستش کار می کنم هر دو در حد معمول با کامپیوتر آشنا هستن
    کلا ناجا با ارتش قابل مقایسه نیست در ارتش به جز درجه داران و افسرانی که رسته رایانه بودن بقیه حتی بلد نبودن سیستم رو روشن کنن(البته موارد استثنا هم تک و توک بودش)،منی که تایپیست بودم اگه ده دیقه دیر می رسیدم یعنی ده دیقه کار عقب بود!
    حدود 4 ماهی میشه که با کار ناجا درگیر شدم ، روز اول که که به عنوان یک فرد لباس شخصی به ستاد فرماندهی رفتم این قدر ادب و احترام از دژبان دمه در تا افسرهای ارشد و جزء دیدم که خودم تعجب کردم در دوره آموزشی هم که برای ما گذاشته بودن و افسران ارشد به ما آموزش میدادن این قدر برخورد خوب بود که خودمون خجالت می کشیدیم از رفتارشون!
    حتی فرمانده شهرستان شماره موبایلش رو به ما داد و گفت کوچکترین نا رضایتی از خدمت خود یا شخصی داشتید مستقیم به خودم زنگ بزنید تا کارتون رو اوکی کنم!
    Last edited by Doctor Splinter; 26-01-2015 at 22:33.

11. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

سلام دوستان
    ازپیش متشگرم
    والا در کلانتری که من هستم به جز مرفوک که یه ستوان وظیفه با مسئولش که گروهبان کادری هستش همکاری می کنه هیج وظیفه ای ندیدم کار سیستمی و اداری انجام بده و فعالیت پرسنل وظیفه به دژبانی و قراول و امور خدماتی و نظافت محدود میشه و البته رانندگی و گاهی اوقات هم ترک نشین گشت موتوری یا کارهای مثل بدرقه متهم و اینا،جالبه که گشت های یگان امدادی که تا به حال دیدم همه کادری بودن!
    در ضمن یکی از شرایط استخدام حتی در مقطع درجه داری در ناجا اینه که نفر با کامپیوتر آشنایی داشته باشه و منم با دو پرسنل کادر که یکی درجه دار و یکی افسر هستش کار می کنم هر دو در حد معمول با کامپیوتر آشنا هستن
    کلا ناجا با ارتش قابل مقایسه نیست در ارتش به جز درجه داران و افسرانی که رسته رایانه بودن بقیه حتی بلد نبودن سیستم رو روشن کنن(البته موارد استثنا هم تک و توک بودش)،منی که تایپیست بودم اگه ده دیقه دیر می رسیدم یعنی ده دیقه کار عقب بود!
    حدود 4 ماهی میشه که با کار ناجا درگیر شدم ، روز اول که که به عنوان یک فرد لباس شخصی به ستاد فرماندهی رفتم این قدر ادب و احترام از دژبان دمه در تا افسرهای ارشد و جزء دیدم که خودم تعجب کردم در دوره آموزشی هم که برای ما گذاشته بودن و افسران ارشد به ما آموزش میدادن این قدر برخورد خوب بود که خودمون خجالت می کشیدیم از رفتارشون!
    حتی فرمانده شهرستان شماره موبایلش رو به ما داد و گفت کوچکترین نا رضایتی از خدمت خود یا شخصی داشتید مستقیم به خودم زنگ بزنید تا کارتون رو اوکی کنم!
    کاش منم ستاد خدمت می کردم . کاش و ای کاش و ای کاش

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من ترم پنجم کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر دانشگاه غیرانتفاعی ورودی مهر 91 ام و سنواتم تموم شده و دانشگاه میگه که برای سنوات باید درخواستت رو به همراه مدارک پزشکی بدی بفرستیم برای کمیسیون یه دانشگاه دیگه تا اونا شرایطت رو بررسی کنن و ببینن فرصت بدن یا نه. من مشکل پزشکی ندارم و اشنا و پارتی و این چیزا ندارم بتونم جور کنم میخواستم بدونم اگه خالی درخواست بدم بفرستن ممکنه قبول کنن بهم فرصت بدن یا اینکه نه دیگه کارم تمومه و باید برم سربازی؟ برم نظام وظیفه بپرسم میشه کاری کرد؟ اگر سنوات بدن ترم بعد و ترم تابستون (که ترم حساب نمیشه) نهایت تموم میکنم. راهی هست بتونم ادامه تحصیل بدم؟ لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •