والا در کلانتری که من هستم به جز مرفوک که یه ستوان وظیفه با مسئولش که گروهبان کادری هستش همکاری می کنه هیج وظیفه ای ندیدم کار سیستمی و اداری انجام بده و فعالیت پرسنل وظیفه به دژبانی و قراول و امور خدماتی و نظافت محدود میشه و البته رانندگی و گاهی اوقات هم ترک نشین گشت موتوری یا کارهای مثل بدرقه متهم و اینا،جالبه که گشت های یگان امدادی که تا به حال دیدم همه کادری بودن!
در ضمن یکی از شرایط استخدام حتی در مقطع درجه داری در ناجا اینه که نفر با کامپیوتر آشنایی داشته باشه و منم با دو پرسنل کادر که یکی درجه دار و یکی افسر هستش کار می کنم هر دو در حد معمول با کامپیوتر آشنا هستن

کلا ناجا با ارتش قابل مقایسه نیست در ارتش به جز درجه داران و افسرانی که رسته رایانه بودن بقیه حتی بلد نبودن سیستم رو روشن کنن(البته موارد استثنا هم تک و توک بودش)،منی که تایپیست بودم اگه ده دیقه دیر می رسیدم یعنی ده دیقه کار عقب بود!
حدود 4 ماهی میشه که با کار ناجا درگیر شدم ، روز اول که که به عنوان یک فرد لباس شخصی به
ستاد فرماندهی رفتم این قدر ادب و احترام از دژبان دمه در تا افسرهای ارشد و جزء دیدم که خودم تعجب کردم در دوره آموزشی هم که برای ما گذاشته بودن و افسران ارشد به ما آموزش میدادن این قدر برخورد خوب بود که خودمون خجالت می کشیدیم از رفتارشون!
حتی فرمانده شهرستان شماره موبایلش رو به ما داد و گفت کوچکترین نا رضایتی از خدمت خود یا شخصی داشتید مستقیم به خودم زنگ بزنید تا کارتون رو اوکی کنم!