تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2744 از 4428 اولاول ... 1744224426442694273427402741274227432744274527462747274827542794284432443744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,431 به 27,440 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برو خدا را هم شکر کن ناراحتی من هم اوایل این جوری بودم که عادت کردم سخت نگیر.....
    داداش ما نزدیک به 2 ماهه عادت کردیم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی گفت نویزت بالاست برای ارتقا به بالای 9 مگ
    سرویس محدود 512
    با توجه به این که الآن سرویست رو روی 2مگ بستن، نویزت بالا نیست. ولی اگه ببرن روی 9 مگ حتماً نویزت می‌ره بالا. ضمن این که فاصله‌ات از مرکز مخابراتی هم بیشتر از 2.5 کیلومتره (البته با فرض این که کابل مسی خط تلفنی که مخابرات تا دم خونه کشیده استاندارد باشه).
    من وقتی سرویسم روی 4مگ بسته شده بود snr داون‌استریمم 28db بود. اما از وقتی بردن روی 9مگ اومده پایین تا حدود 10db. البته مشکلی نداره. بعضی وقتا قطع می‌شه. اما اذیتم نمی‌کنه.

به نظرم بهشون اصرار کن که خطت رو ببندن روی 9 مگ. بگو مسؤولیتش با خودم. تازه اگه 9 مگ هم مشکل داشتی می‌تونی دوباره تماس بگیری برات بیارن مثلاً روی 4 مگ؛ که مطمئنم اصلاً مشکلی نخواهی داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

او ضاع سرور خارجی خوبه ساعت 9 صبح ؛ به نظر من این زمان خلوت بودن اینجوری هست! سابقه نداشته از DNS گوگل 143ms باشه!

مکان من مشهد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلاممیخواستم بدونم پارس انلاین برای سرویس ۵۱۲ محدود کارت دانشجویی و از اینجور مدارک میخواد مثل قدیما یا الان فانونا فرق کرده؟؟؟
    سلام!

کارت دانشجویی میخواد.
    قانوناً چرا و الزاماً نه! بستگی به اون فروشنده‌ای داره که باهاش تماس می‌گیری. من خودم بدون هیچ پرسشی سرویس 2مگ محدود گرفتم. هیچ صحبتی هم از کارت دانشجویی نکرد. البته من همون اولش سرویس 1 ساله گرفتم. ولی اگه بهت گیر دادن راجع مدرک، شما 128 ثبت نام کن. بعد از این که سرویست فعال شد، از تو کنترل پنل مدیریت خود سایت پارس‌آنلاین، سرویست رو ارتقا بده به بالاتر. من از شرکت‌های قبلی هم که داشتم همین طور بود. وقتی آنلاین ارتقا می‌دادی کسی پیگیری نمی‌کرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    آقا دیشب نشستم پای سیستم که سرعت رو تست و این نتیجه به دست اومد.
    البته دیشب خوب بود،نمیدونم شاید واقعاً اون تجهیزات رو تو مرکز ارتقاء دادن نمیدونم.
    این سرعت برای ساعت 8 صبح امروزه.
    -------------
    راس ساعت 2 بامداد دانلود شروع شد و تا ساعت 2:08 صبح سرعت رو 500 بود ولی از 2:09 به بعد اومد روی 150 تا 200 کیلو.
    عکس هم براتون میزارم،سرعت همینجوری موند تا ساعت 6 صبح که دوباره اومد روی 500 کیلو.
    البته دیشب برای من خوب بود زیرا بعد از 2 ماه شبانه نزدیک 5 گیگ و 325 مگابایت دانلود کردم. فکر کنم این رو هم مدیون سرور داخلی ام احتمالاً.
    حالا جالبیش اینجاست که این 5 گیگ بخواد دانلود شه جونش دراومده. تقریباً هر 40 دقیقه یا یک ساعت ارتباط قطع و وصل شده.
    -----------
    زده به سرم زنگ بزنم پشتیبانی خطم روی 4 مگ ببندن.
    نظر شما چیه؟
    با توجه به این که تازه ارتقا دادن، من پیشنهاد می‌کنم یه چند روزی صبر کنی. ممکنه تجهیزات جدیدشون هنوز به طور کامل عیب‌یابی نشده باشه و پایدار نباشه. اگه بعد از چند روز همچنان همین وضع بود، اون وقت تصمیم بگیر.

ضمن این که وقتی روزانه بهت تا 1مگابایت در ثانیه دانلود می‌ده، احتمالاً شبانه هم تا 80 درصد اون رو باید بده. راستی سرویست چیه؟

امشب، من هم چند بار قطعی داشتم. شاید مشکل عمومی بوده.
    Last edited by bilmazlar; 30-12-2013 at 11:12.

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

علی جان باید مودم رو کانفیگ کنی من که فعلا نت درست و درمون ندارم و قراره فردا ماهم پارس آنلاینی بشیم و اگر وقت کردم با عکس برات توضیح میدم( راستی تو جعبه مودم Dvd کانفیگ نبودش؟)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    سلام فرزاد. نیستی اصلا ؟ کجایی پسر ؟

بله بله سی دی کانفیگ که بود. یوزر و پس رو وارد کردم و کانکت شد.

سلام

خوب سرعت روزانه پارس انلاین خیلی عالیه.
    ولی سرعت شبانه اش شدید افت میکنه.
    می تونید ساعت 2 شروع به دانلود کنید. متوجه میشین.

برای کسی که نیازی به دانلود شبانه نداره پارس انلاین خیلی عالیه.
    والا من دانلود شبانه ندارم و وقت حوصلش رو هم ندارم که تا 2 بیدار بمونم و دانلود شبانه کنم. میخوام ماه دیگه تعرفه نامحدود بگیرم ... . که راحت دانلود کنم. الان 12 گیگ رو تو 8 روز تموم کردم ( تقریبا 2 گیگ مونده که اصلا دانلود نمی کنم. )

یا مک ادرسات محدوده یا ملت انقدر وصلن به مودم که جا مال خودت نیست!
    مودمو خودت تنظیم کردی؟ پسوردشو میدونی؟
    البته اونی که تنظیم کرده واسه این مودمو باز گذاشته که تنظیماتو تو کامپیوتر داده
    حالا یا باید روی مودم رمز بذاری و تنظیماتو تو مودم بدی یا اینکه جداگانه تو گوشی و تبلت.

نه باو کسی وصل نمیشه که ! می گم وقتی میخوام وصل شم می گه امکان استفاده از اینترنت وجود ندارد ! بد چه جوری وصل بشن به اینترنت ؟
    نه خودم تنظیم نکردم ولی رمزشو میدونم.

خب چه جوری رو مودم رمز بزارم ؟

--------------------

آقا خداوکیلی یکی بیاد به ما بگه چه جوری با موبایل و تبلت به مودم وصل بشم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

آقا یه مشکل دیگه من ب سای%فون میرم فیسبوک حالا یه مشکلی هست ! بدون سایفون به اینترنت نمیتونم برم اینترنت ! حتما باید وصل شم به سایفون تا بتونم وصل شم اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

الان بهتر شد یا بدتر؟

اینم اسپید تست:
    الان 9 مگ خوبه یا بیارم روی 4 مگ؟

speedtest

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام فرزاد. نیستی اصلا ؟ کجایی پسر ؟

بله بله سی دی کانفیگ که بود. یوزر و پس رو وارد کردم و کانکت شد.

والا من دانلود شبانه ندارم و وقت حوصلش رو هم ندارم که تا 2 بیدار بمونم و دانلود شبانه کنم. میخوام ماه دیگه تعرفه نامحدود بگیرم ... . که راحت دانلود کنم. الان 12 گیگ رو تو 8 روز تموم کردم ( تقریبا 2 گیگ مونده که اصلا دانلود نمی کنم. )

نه باو کسی وصل نمیشه که ! می گم وقتی میخوام وصل شم می گه امکان استفاده از اینترنت وجود ندارد ! بد چه جوری وصل بشن به اینترنت ؟
    نه خودم تنظیم نکردم ولی رمزشو میدونم.

خب چه جوری رو مودم رمز بزارم ؟

--------------------

آقا خداوکیلی یکی بیاد به ما بگه چه جوری با موبایل و تبلت به مودم وصل بشم ؟
    آقا یه مشکل دیگه من ب سای%فون میرم فیسبوک حالا یه مشکلی هست ! بدون سایفون به اینترنت نمیتونم برم اینترنت ! حتما باید وصل شم به سایفون تا بتونم وصل شم اینترنت
    الآن با چی وصل می‌شی پس به اینترنت؟ چون دیدم تو یکی از پست‌های قبلیت عکس سرعت دانلود با IDM رو گذاشته بودی.

به هر حال برای اتصال به اینترنت از طریق مودم adsl دو راه وجود داره:
    1. اتصال به شکل PPPoE که تو این روش یوزرنیم و پسوردی رو که پارس‌آنلاین بهت داده باید تو خود تنظیمات مودم ست کنی. این جوری مودم هر وقت روشن بشه به شکل اتوماتیک به اینترنت وصل می‌شه و هر دستگاهی که به مودم وصل بشه از جمله لپتاپ و گوشی می‌تونن از اینترنت استفاده کنن. تو این روش حتماً باید روی وای‌فای مودمت پسورد بذاری تا اغیار نتونن از اینترنتت استفاده کنن.
    2. اتصال به روش Bridge که تو این روش شما مودم رو فقط برای دریافت لینک adsl از پارس‌آنلاین تنظیم می‌کنی اما یوزرنیم و پسورد رو نه. این روش مثل ساختن کانکشن برای اینترنت دایال‌آپه. یعنی بعداً باید تو ویندوز یه کانکشن ایجاد کنی و یوزرنیم و پسورد پارس‌آنلاین رو اونجا بهش بدی. بدی این روش اینه که در آن واحد فقط یه دستگاه می‌تونه به اینترنت وصل بشه و احتمالاً گوشی رو هم نتونی از این طریق وصلش کنی.

به هر حال، اول شما باید مودم رو از طریق یه کابل شبکه به یه لپتاپ یا کامپیوتر pc وصل کنی. بعد از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با یوزرنیم و پسورد خود مودم (توجه داشته باش که با یوزرنیم و پسورد اینترنت پارس‌آنلاین فرق داره و معمولاً اینه: admin:admin) وارد کنترل پنل مودمت می‌شی و اونجا تنظیمات رو انجام می‌دی.

پیشنهاد من این که مودم رو در حالت PPPoE تنظیم کنی و برای شبکه وای‌فای مودم هم یه پسورد توپ بذاری. این جوری به راحتی همیشه اینترنتت فعاله و همه دستگاه‌ها هم‌زمان می‌تونن به اینترنت وصل بشن.

مدل مودمت رو هیچ جا نگفتی. چون تنظیمات مودم، بستگی به مدلش داره و نمی‌شه به شکل عام اینجا توضیح داد.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

الآن با چی وصل می‌شی پس به اینترنت؟ چون دیدم تو یکی از پست‌های قبلیت عکس سرعت دانلود با IDM رو گذاشته بودی.

به هر حال برای اتصال به اینترنت از طریق مودم adsl دو راه وجود داره:
    1. اتصال به شکل PPPoE که تو این روش یوزرنیم و پسوردی رو که پارس‌آنلاین بهت داده باید تو خود تنظیمات مودم ست کنی. این جوری مودم هر وقت روشن بشه به شکل اتوماتیک به اینترنت وصل می‌شه و هر دستگاهی که به مودم وصل بشه از جمله لپتاپ و گوشی می‌تونن از اینترنت استفاده کنن. تو این روش حتماً باید روی وای‌فای مودمت پسورد بذاری تا اغیار نتونن از اینترنتت استفاده کنن.
    2. اتصال به روش Bridge که تو این روش شما مودم رو فقط برای دریافت لینک adsl از پارس‌آنلاین تنظیم می‌کنی اما یوزرنیم و پسورد رو نه. این روش مثل ساختن کانکشن برای اینترنت دایال‌آپه. یعنی بعداً باید تو ویندوز یه کانکشن ایجاد کنی و یوزرنیم و پسورد پارس‌آنلاین رو اونجا بهش بدی. بدی این روش اینه که در آن واحد فقط یه دستگاه می‌تونه به اینترنت وصل بشه و احتمالاً گوشی رو هم نتونی از این طریق وصلش کنی.

به هر حال، اول شما باید مودم رو از طریق یه کابل شبکه به یه لپتاپ یا کامپیوتر pc وصل کنی. بعد از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با یوزرنیم و پسورد خود مودم (توجه داشته باش که با یوزرنیم و پسورد اینترنت پارس‌آنلاین فرق داره و معمولاً اینه: admin:admin) وارد کنترل پنل مودمت می‌شی و اونجا تنظیمات رو انجام می‌دی.

پیشنهاد من این که مودم رو در حالت PPPoE تنظیم کنی و برای شبکه وای‌فای مودم هم یه پسورد توپ بذاری. این جوری به راحتی همیشه اینترنتت فعاله و همه دستگاه‌ها هم‌زمان می‌تونن به اینترنت وصل بشن.

مدل مودمت رو هیچ جا نگفتی. چون تنظیمات مودم، بستگی به مدلش داره و نمی‌شه به شکل عام اینجا توضیح داد.
    با همون مودم ! ولی مودم اینترنت رو شیر نمی کنه ! با موبایل نمیتونم وصل شم ارور میده و میگه نمیشه از اینترنت استفاده کرد.
    ولی با سیم راحت میشه وصل شد.

چه طور میشه روی اینترنت بی سیم رمز گزاشت که هر کسی نتونه وارد بشه ؟ به قسمت wan رفتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم ... .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •