داداش ما نزدیک به 2 ماهه عادت کردیم...
داداش ما نزدیک به 2 ماهه عادت کردیم...
با توجه به این که الآن سرویست رو روی 2مگ بستن، نویزت بالا نیست. ولی اگه ببرن روی 9 مگ حتماً نویزت میره بالا. ضمن این که فاصلهات از مرکز مخابراتی هم بیشتر از 2.5 کیلومتره (البته با فرض این که کابل مسی خط تلفنی که مخابرات تا دم خونه کشیده استاندارد باشه).
من وقتی سرویسم روی 4مگ بسته شده بود snr داوناستریمم 28db بود. اما از وقتی بردن روی 9مگ اومده پایین تا حدود 10db. البته مشکلی نداره. بعضی وقتا قطع میشه. اما اذیتم نمیکنه.
به نظرم بهشون اصرار کن که خطت رو ببندن روی 9 مگ. بگو مسؤولیتش با خودم. تازه اگه 9 مگ هم مشکل داشتی میتونی دوباره تماس بگیری برات بیارن مثلاً روی 4 مگ؛ که مطمئنم اصلاً مشکلی نخواهی داشت.
او ضاع سرور خارجی خوبه ساعت 9 صبح ؛ به نظر من این زمان خلوت بودن اینجوری هست! سابقه نداشته از DNS گوگل 143ms باشه!
مکان من مشهد
![]()
قانوناً چرا و الزاماً نه! بستگی به اون فروشندهای داره که باهاش تماس میگیری. من خودم بدون هیچ پرسشی سرویس 2مگ محدود گرفتم. هیچ صحبتی هم از کارت دانشجویی نکرد. البته من همون اولش سرویس 1 ساله گرفتم. ولی اگه بهت گیر دادن راجع مدرک، شما 128 ثبت نام کن. بعد از این که سرویست فعال شد، از تو کنترل پنل مدیریت خود سایت پارسآنلاین، سرویست رو ارتقا بده به بالاتر. من از شرکتهای قبلی هم که داشتم همین طور بود. وقتی آنلاین ارتقا میدادی کسی پیگیری نمیکرد.
با توجه به این که تازه ارتقا دادن، من پیشنهاد میکنم یه چند روزی صبر کنی. ممکنه تجهیزات جدیدشون هنوز به طور کامل عیبیابی نشده باشه و پایدار نباشه. اگه بعد از چند روز همچنان همین وضع بود، اون وقت تصمیم بگیر.
ضمن این که وقتی روزانه بهت تا 1مگابایت در ثانیه دانلود میده، احتمالاً شبانه هم تا 80 درصد اون رو باید بده. راستی سرویست چیه؟
امشب، من هم چند بار قطعی داشتم. شاید مشکل عمومی بوده.
Last edited by bilmazlar; 30-12-2013 at 11:12.
سلام فرزاد. نیستی اصلا ؟ کجایی پسر ؟
بله بله سی دی کانفیگ که بود. یوزر و پس رو وارد کردم و کانکت شد.
والا من دانلود شبانه ندارم و وقت حوصلش رو هم ندارم که تا 2 بیدار بمونم و دانلود شبانه کنم. میخوام ماه دیگه تعرفه نامحدود بگیرم ... . که راحت دانلود کنم. الان 12 گیگ رو تو 8 روز تموم کردم ( تقریبا 2 گیگ مونده که اصلا دانلود نمی کنم. )
نه باو کسی وصل نمیشه که ! می گم وقتی میخوام وصل شم می گه امکان استفاده از اینترنت وجود ندارد ! بد چه جوری وصل بشن به اینترنت ؟
نه خودم تنظیم نکردم ولی رمزشو میدونم.
خب چه جوری رو مودم رمز بزارم ؟
--------------------
آقا خداوکیلی یکی بیاد به ما بگه چه جوری با موبایل و تبلت به مودم وصل بشم ؟
آقا یه مشکل دیگه من ب سای%فون میرم فیسبوک حالا یه مشکلی هست ! بدون سایفون به اینترنت نمیتونم برم اینترنت ! حتما باید وصل شم به سایفون تا بتونم وصل شم اینترنت
الان 9 مگ خوبه یا بیارم روی 4 مگ؟
speedtest
![]()
الآن با چی وصل میشی پس به اینترنت؟ چون دیدم تو یکی از پستهای قبلیت عکس سرعت دانلود با IDM رو گذاشته بودی.
به هر حال برای اتصال به اینترنت از طریق مودم adsl دو راه وجود داره:
- اتصال به شکل PPPoE که تو این روش یوزرنیم و پسوردی رو که پارسآنلاین بهت داده باید تو خود تنظیمات مودم ست کنی. این جوری مودم هر وقت روشن بشه به شکل اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و هر دستگاهی که به مودم وصل بشه از جمله لپتاپ و گوشی میتونن از اینترنت استفاده کنن. تو این روش حتماً باید روی وایفای مودمت پسورد بذاری تا اغیار نتونن از اینترنتت استفاده کنن.
- اتصال به روش Bridge که تو این روش شما مودم رو فقط برای دریافت لینک adsl از پارسآنلاین تنظیم میکنی اما یوزرنیم و پسورد رو نه. این روش مثل ساختن کانکشن برای اینترنت دایالآپه. یعنی بعداً باید تو ویندوز یه کانکشن ایجاد کنی و یوزرنیم و پسورد پارسآنلاین رو اونجا بهش بدی. بدی این روش اینه که در آن واحد فقط یه دستگاه میتونه به اینترنت وصل بشه و احتمالاً گوشی رو هم نتونی از این طریق وصلش کنی.
به هر حال، اول شما باید مودم رو از طریق یه کابل شبکه به یه لپتاپ یا کامپیوتر pc وصل کنی. بعد از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با یوزرنیم و پسورد خود مودم (توجه داشته باش که با یوزرنیم و پسورد اینترنت پارسآنلاین فرق داره و معمولاً اینه: admin:admin) وارد کنترل پنل مودمت میشی و اونجا تنظیمات رو انجام میدی.
پیشنهاد من این که مودم رو در حالت PPPoE تنظیم کنی و برای شبکه وایفای مودم هم یه پسورد توپ بذاری. این جوری به راحتی همیشه اینترنتت فعاله و همه دستگاهها همزمان میتونن به اینترنت وصل بشن.
مدل مودمت رو هیچ جا نگفتی. چون تنظیمات مودم، بستگی به مدلش داره و نمیشه به شکل عام اینجا توضیح داد.
با همون مودم ! ولی مودم اینترنت رو شیر نمی کنه ! با موبایل نمیتونم وصل شم ارور میده و میگه نمیشه از اینترنت استفاده کرد.
ولی با سیم راحت میشه وصل شد.
چه طور میشه روی اینترنت بی سیم رمز گزاشت که هر کسی نتونه وارد بشه ؟ به قسمت wan رفتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم ... .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)