چی بگم
من لینک وب یو آیی رو که نصب کردم توی همون قسمت پایین گذاشتم . اول اونو نصب کن هر چند اگر توی ورژن قبلی شما اطلاعات سیگنال رو اگر می داده نباید مشکلی پش بیاد چون فقط یه دسترسی رو اضافه کرده
چی بگم
من لینک وب یو آیی رو که نصب کردم توی همون قسمت پایین گذاشتم . اول اونو نصب کن هر چند اگر توی ورژن قبلی شما اطلاعات سیگنال رو اگر می داده نباید مشکلی پش بیاد چون فقط یه دسترسی رو اضافه کرده
دوستان چطوری باند رو در مودم 3372 تغییر بدم؟ الان باند 3 هست چطوری روی 7 مچ کنم؟
دوست عزیز شما چرا ناراحتی .دوستمون لطف کردن مطلب زو اینجا گذاشتندمنم همینجا خواستم جوابم رو بگیرم.
تشکر از شما منم همون کار رو کزدم .طبق گفته شما برنامه رو ابدین کردم فایل وب یو ای رو نصب کردم اطلاعات سیگنالم بهم مبده منتها این دسترسی جدید اضافه نشد .به هر حال بازم سپاسگزارم.
- - - Updated - - -
تشکر از شما منم همون کار رو کزدم .طبق گفته شما برنامه رو ابدیت کردم فایل وب یو ای رو نصب کردم اطلاعات سیگنالم بهم مبده منتها این دسترسی جدید اضافه نشد .به هر حال بازم سپاسگزارم.
هزاران بار گفته شد بحث مودم در تاپیک خودش
آقا اونجا بحث کنید و نه اینجا
دوست مدیر عزیز حرف شما صحیح ولی دوستمون اینجا مطلب گذاشتند منم گفتم همینجا بپرسم با این حال بازم به روی چشم.
مودمت ابدیت هست اگه ابدیت باشه میتونی بری تو قسمت ستینگ بعد قسمت نتورک ستینگ قسمت پایین زده lteband همونجا فقط تیک باند هفت رو بزن و روی گزینه apply کلیک کن باندت عوض میشه.
بله پیدا کردم درست شد ممنون![]()
آقا یه سوال!
اگه بسته روزانه خریده باشی، بعد می تونی شبانه ام بگیری همزمان استفاده کنی؟ شبانه ارجحیت داره؟
بله
میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)