میشه راهنمایی کنید به صرفه ترین کار ممکنه چیه بسته ای چیزی ایرانسل نداره بخریم برای مکالمه ؟
حالا از ساعت 1 تا 8 صبح اینا بشه حرف زد ؟
کدوم بسته مکالمه خوبه ؟ کدشو لطف میکنید
میشه راهنمایی کنید به صرفه ترین کار ممکنه چیه بسته ای چیزی ایرانسل نداره بخریم برای مکالمه ؟
حالا از ساعت 1 تا 8 صبح اینا بشه حرف زد ؟
کدوم بسته مکالمه خوبه ؟ کدشو لطف میکنید
ایرانسل | MTN Irancell:
طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش 3G قرار گرفتن:
سوران، سراوان، محمدی (سیستان و بلوچستان)
کارزین، امامشهر، ارسنجان (فارس)،
ابوزیدآباد (اصفهان) و
جعفرآباد (اردبیل)
هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه 4G دسترسی پیدا کردن:
سوران (سیستان و بلوچستان)،
امامشهر، ارسنجان (فارس)،
دهاقان، علویجه (اصفهان)
و بهار (همدان)
مشاهده مناطق تحت پوشش در:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایمکس که مرد رفت پی کارش،td هم نامحدود نداره،میمونه همین نت سیمکارتی ایرانسل اونم بستگی به محلتون داره و کیفیت سیگنال و خلوتی و ... رنج سرعت ۴g از ۱مگابایت هست تا ۱۰تا شایدم بالاتر،با ۲تومن میتونی بسته ۳ ساعته نامحدود بگیری،من با سرعت ۴مگابایت ۳۰گیگ میگیرم
جالبه که دفعه ی قبلی شهرهای td رو 131 تا اعلام کرده بودن و الان شده 130 تا![]()
*555*3*3*1#
*555*3*3*1#
دوست عزیز منم منزلم طبقه اول یه اپارتمانه منم همونطور که گفتم انتن دهی منطقمون زیاد جالب نیست ولی با اون کارایی که کردم نتیجه گرفتم .شما خودتون دارید میفرمایید که طبقه بالا دارید همچین سرعت عالی میگیرید پس شما هم بهترین انتن رو تو اتاقتون گیر بیارید مشکلتون حل میشه .در مورد ابدیت هم همانطور که گفتم مودمم مشکل قطع و وصلی داشت همچنین سرعت زیاد خوبی نداشتم ولی با ابدیت مشکل حل شد.شما با زدن برنامه جدید دوباره ازتون کد جدید انلاک رو میخواد که با گرفتن کد جدید مشکل حل میشه. من با کابل افزایشی نتیجه گرفتم و تستهایی که الان گرفتم رو با عکس از برنامه lte watch براتون گذاشتم خودتون ببینید تا باور کنیداین عکس مودم در پشت کیس هست با عکسی از برنامه ltewatch و تست از اسپید تست روی باند هفت
اینم عکس مودم در بهترین جای انتن دهی اتاق روی شیشه به همراه تست اسپید تست و برنامه ltewatch روی باند هفت
در مورد ابدیت هم میتونید تو قسمت مودم و تجهیزات شبکه بخش تاپیک جامع مودمهای 3g و 4g صفحه اول مطالب اموزشی کاملی که دوست عزیزمون ak313 گذاشتند رو بگیرید و استفاده کنید.با تشکر از دوست گرامی ak313.
Last edited by abi2056; 31-01-2017 at 00:14.
مشاهده فرکانس و پهنای باند در مودم 3372 . فقط برای مودمهایی که آپدیت رو در پست زیر انجام دان میاد. طریقشم توی انتهای همون پست اضافه کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی مودم ریبوت نشد میدونید اشکال کار چی هست.
Last edited by abi2056; 30-01-2017 at 23:16.
مهندس خیلی سخت بود توی همون تاپیک بپرسی؟ سوال مودم رو توی تاپیک خودش بپرس
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)