تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2742 از 4105 اولاول ... 1742224226422692273227382739274027412742274327442745274627522792284232423742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,411 به 27,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ببینید من متولد نیمه اول 72 هستم و وقتی سال 90 دانشگاه قبول شدم مشمول نبودم و نامه ای هم برای نظام وظیفه نبردم که برام معافیت تحصیلی رد کنن. یعنی من تا زمانی که از دانشگاه نامه نبردم غایب هستم. از این فرصت نمیتونم به نفع خودم استفاده کنم؟
    تا جایی که بنده می دانم
    شما برای ثبت نام برای اعزام نیاز به نامه فارغ التحصیلی دارید ، برای نامه فارغ التحصیلی که از دانشگاه باید بگیرید باید درستون تموم شده باشه و همچنین باید وضعیت نظام وظیفه تون مشخص باشه یعنی معافیت تحصیلیتون صادر شده باشه
    بعد 18 سال وارد غیبت شدید و باید از دانشگاه نامه درخواست معافیت تحصیلی ببرید پلیس +10 تا براتون معافیت تحصیلی صادر بشه و بعد نامه معافیت تحصیلی صادر شده رو ببرید دانشگاه بذارید روی پرونده (البته در مورد دانشگاه من اینطوری بود و روال کار دانشگاه های دیگه رو نمی دونم)
    بعد از اتمام درستون نامه فارغ التحصیلی از دانشگاه برای پلیس +10 می برید تا معافیت تحصیلیتون باطل بشه و برای اعزام ثبت نام کنید
    Last edited by musican33; 26-01-2015 at 01:28.

2. این کاربر از musican33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخه یادمه زمانی که من رفتم دانشگاه همه میرفتن دفتر پلیس+10 ولی من نرفتم! یه بار هم رفتم پلیس+10 پرسیدم گفت براتون معافیت تحصیلی رد نشده یعنی یه جورای سه ساله غیبت دارم. میخوام بدونم میشه کاری کرد یا نه من برم نامه ببرم که معافیت تحصیلیم رو درست کنن اضاف نخورم حداقل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آخه یادمه زمانی که من رفتم دانشگاه همه میرفتن دفتر پلیس+10 ولی من نرفتم! یه بار هم رفتم پلیس+10 پرسیدم گفت براتون معافیت تحصیلی رد نشده یعنی یه جورای سه ساله غیبت دارم. میخوام بدونم میشه کاری کرد یا نه من برم نامه ببرم که معافیت تحصیلیم رو درست کنن اضاف نخورم حداقل.
    خود من موقع ثبت نام در دانشگاه قرار بود دانشگاه کارهای معافیت تحصیلی من رو انجام بده ولی امسال که فارغ التحصیلی شدم و خواستم پرونده دانشگاه را تکمیل کنم متوجه شدم معافیت تحصیلی برام رد نشده
    رفتم نظام وظیفه دیدم معافیت تحصیلی برام صادر نشده بعد نظام وظیفه من رو فرستاد پلیس +10 و پلیس +10 گفت از دانشگاه نامه درخواست معافیت تحصیلی بیار تا برات ثبت کنم
    منم از دانشگاه نامه بردم و ثبت شد

5. این کاربر از musican33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    من خرداد 94 از دانشگاه فارغ تحصیل میشم یعنی لیسانس میگیرم و بلافاصله بعدش میخوام برم خدمت. میخواستم بپرسم آیا راهی هست که جای 24 ماه 21 ماه خدمت برم؟ یعنی توی سال 93 دفترچه بفرستم و بعد از دانشگاه برم سربازی (21 ماه) ؟
    لیسانسی ها یک ماه ازشون کم میشه مطئن باش میشی 23 اون 2 ماه رو باید دنبال راه حل بگردی.

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان میشه جواب منو بدین من از دانشگاه انصراف و اعزامم 19 بهمنه میخوام ببینم کجا افتادم ولی سامانه وظیفه که میرم اون قسمت اعزام هیچی نمیاره ولی قسمت معافیت تحصیلیش یه چیزایی میاره ... راهی دیگ هست که بفهمم کجا افتادم دو هفته دیگ فقط مونده

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان میشه جواب منو بدین من از دانشگاه انصراف و اعزامم 19 بهمنه میخوام ببینم کجا افتادم ولی سامانه وظیفه که میرم اون قسمت اعزام هیچی نمیاره ولی قسمت معافیت تحصیلیش یه چیزایی میاره ... راهی دیگ هست که بفهمم کجا افتادم دو هفته دیگ فقط مونده
    یا بصورت تلفنی زنگ بزن 096480 سامانه نظام وظیفه
    اگه جواب ندادن به صورت حضوری برو نظام وظیفه
    پلیس+10 هم جواب میده ولی فکر کنم هنوز تو سیستم اونا نیومده باشه

9. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میفرمائید هرکس 93 دفترچه پست کنه خدمتش 21 ماهه، انشالله که اینطوره ولی نشد خیلی تعجب نکنید؛
    پادگان ما به خاطر شرایط خاص اش 3 ماه کسری داشت، اواخر سال 92 گفتن قانون اومده که کسریش شده 2 ماه و شامل همه کسایی میشه که در حال خدمت هستند بنابراین به خدمت همگی یک ماه اضافه شد! حتی اونهایی که از 91 در حال خدمت بودند!
    حدودای خرداد ماه سال 93 قانون اومد که لیسانس ها باید گروهبان یکم باشن، بعد همه کسایی که اعزامی 93/2 بودند و توی امریه شان ثبت شده بود ستوان سوم و یه ماهی هم روی شونشون ستاره داشتن، درجه هاشون رو گرفتن!
    حالا قانون گذاشتن که سال 94 خدمت بشه 24 ماه، ولا من خودم نگرانم که اعزامی های 92 هم که هنوز در حال خدمت هستن هم 24 ماه خدمت کنن!
    خیلی روی حرفاشون حساب نکنید!

11. 4 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

میفرمائید هرکس 93 دفترچه پست کنه خدمتش 21 ماهه، انشالله که اینطوره ولی نشد خیلی تعجب نکنید؛
    پادگان ما به خاطر شرایط خاص اش 3 ماه کسری داشت، اواخر سال 92 گفتن قانون اومده که کسریش شده 2 ماه و شامل همه کسایی میشه که در حال خدمت هستند بنابراین به خدمت همگی یک ماه اضافه شد! حتی اونهایی که از 91 در حال خدمت بودند!
    حدودای خرداد ماه سال 93 قانون اومد که لیسانس ها باید گروهبان یکم باشن، بعد همه کسایی که اعزامی 93/2 بودند و توی امریه شان ثبت شده بود ستوان سوم و یه ماهی هم روی شونشون ستاره داشتن، درجه هاشون رو گرفتن!
    حالا قانون گذاشتن که سال 94 خدمت بشه 24 ماه، ولا من خودم نگرانم که اعزامی های 92 هم که هنوز در حال خدمت هستن هم 24 ماه خدمت کنن!
    خیلی روی حرفاشون حساب نکنید!
    با حرف های این دوست عزیزم کاملا موافقم .

این مملکت قانون نداره . مسئولان میخوابن فردا صبحش بلند میشن میگند خدمت شد فلان ماه !!!!!!

مطمئنم سال بعد هم میگن اگر کسی قبل از 95 بفرسته میشه 24 ماه بعدش دیگه باید 27 ماه خدمت کنید

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجوری که دارن کار میکنن این قانون همیشگیه.
    برای همه کسائی که بالای 30 سال سن دارن با مبلغ 30 میلیون میتونن معاف بشن.هر سال هم 1 میلیون به این مبلغ اضافه میشه که به احتمال زیاد با حساب خیلی بیشتر میشه.
    کسائی که زن دارن هم 28 سال به بالا میتونن بخرن و به ازای هر بچه 6 ماه این شرط سن کم میشه.
    طرح شامل سرباز فراری ها هم میشه.
    فقط کسائی که این نوع کارت رو میگیرن حق استخدام در دولت،نمایندگی مجلس و اینا رو ندارن.
    برا فقیرها و روستاییان هم 50 درصد تخفیف میدن.
    ------
    در کل طرح خوبیه برای کسائی که پول دارن.همین الان تمام پولدارهای که میشناسم با رشوه و اینا راحت معافیت پزشکی گرفتن.
    اینجوری دیگه قانونیش کردن.
    کسائی که هم پول ندارن مثل من میرن خدمت.

14. 2 کاربر از yusef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان لطفا جواب بدید
    کد های اعزام 1.12 چه موقع معلوم میشه؟ از کجا باید فهمید؟
    کسی از شما که اول اسفند اعزامید میدونید کجا افتادید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •