تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2742 از 4428 اولاول ... 1742224226422692273227382739274027412742274327442745274627522792284232423742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,411 به 27,420 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

چه طوری باید رمز بزارم ؟
    مشکل از رمز نیست ! با موبایل و تبلت که میخوام وصل بشم ارور میده می گه " امکان اتصال به اینترنت وجود ندارد. با این حال باز هم وصل میشوید ؟ " و وقتی روی YES کلیک می کنم وصل میشه ولی اینترنت نمیره.

در ظمن چطور میشه رمز کاربری تو سایت پارس آنلاین رو عوض کنم ؟ روشش رو بلدم اما گفتن که حتما باید یک زنگ هم به ما بزنید. اما پشتیبانی خیلی ضعیفه 17 ؛ 18 نفر پشت خط هستن :(

بله بله ! اینترنت که گرفتیم ... .
    تو تنظیمات دقیقا چی کار باید بکنم ؟

دوستانی که خیلی از پارس آنلاین بدشون میاد، والا به ما که خیلی حال دادِ :

علی جان باید مودم رو کانفیگ کنی من که فعلا نت درست و درمون ندارم و قراره فردا ماهم پارس آنلاینی بشیم و اگر وقت کردم با عکس برات توضیح میدم( راستی تو جعبه مودم Dvd کانفیگ نبودش؟)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چه طوری باید رمز بزارم ؟
    مشکل از رمز نیست ! با موبایل و تبلت که میخوام وصل بشم ارور میده می گه " امکان اتصال به اینترنت وجود ندارد. با این حال باز هم وصل میشوید ؟ " و وقتی روی YES کلیک می کنم وصل میشه ولی اینترنت نمیره.

در ظمن چطور میشه رمز کاربری تو سایت پارس آنلاین رو عوض کنم ؟ روشش رو بلدم اما گفتن که حتما باید یک زنگ هم به ما بزنید. اما پشتیبانی خیلی ضعیفه 17 ؛ 18 نفر پشت خط هستن :(

سلام

خوب سرعت روزانه پارس انلاین خیلی عالیه.
    ولی سرعت شبانه اش شدید افت میکنه.
    می تونید ساعت 2 شروع به دانلود کنید. متوجه میشین.

برای کسی که نیازی به دانلود شبانه نداره پارس انلاین خیلی عالیه.

3. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نویز که خوبه، زیاد بالا نیست
    اس ان ار داون استریم هم خیلی خوبه، حالا چرا رو 2 مگ بسته شده ؟! سرویس نامحدود دارید ؟
    زنگ زدم پشتیبانی گفت نویزت بالاست برای ارتقا به بالای 9 مگ
    سرویس محدود 512
    Last edited by m751; 29-12-2013 at 20:38.

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چه طوری باید رمز بزارم ؟

یا مک ادرسات محدوده یا ملت انقدر وصلن به مودم که جا مال خودت نیست!
    مودمو خودت تنظیم کردی؟ پسوردشو میدونی؟
    البته اونی که تنظیم کرده واسه این مودمو باز گذاشته که تنظیماتو تو کامپیوتر داده
    حالا یا باید روی مودم رمز بذاری و تنظیماتو تو مودم بدی یا اینکه جداگانه تو گوشی و تبلت.
    Last edited by m751; 29-12-2013 at 20:10.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی گفت نویزت بالاست برای ارتقا به بالای 9 مگ
    سرویس محدود 512

اگه میشه یه توضیح درباره اعداد جدول بدین.
    شما زیر بار نرو اینقدر زنگ بزن تا اخرش بزارن رو 9 مگ خطت مشکلی نداره SNR عالیه فقط نویز یکم بالاست ولی اونم در حدی نیست که مشکلی پیش بیاد.

فلسفه چرندیات پشتیبانی رو من نفهمیدم !! وقتی خط مشترک نکشه و لینکش قطع بشه خودش میگه دیگه !!! :| ضمنا خود مودم به حداکثر مقداری که میتونه Downgrade میکنه بنابراین قطعی لینک اصلا در کار نیست اینا همش بهونست

7. 2 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نویز که خوبه، زیاد بالا نیست
    اس ان ار داون استریم هم خیلی خوبه، حالا چرا رو 2 مگ بسته شده ؟! سرویس نامحدود دارید ؟
    الان بهتر شد یا بدتر؟

اینم اسپید تست:
    Last edited by m751; 29-12-2013 at 20:17.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

الان بهتر شد یا بدتر؟

اینم اسپید تست:
    نه حاجی ، بدتر شد ! اسپلیتر رو برداشتی یا اضافه کردی ؟! حالت قبل بهتر بود

SNR Margin هر چقدر بیشتر باشه بهتره و مشکلاتی مثل پریدن لینک و دانلود ناقصیت کمتر میشه ... این عدد رابطه ی مستقیم با Rate داره که همون مقداری هست که خطت رو اون بسته میشه .. خط شما به راحتی 4 مگ رو میکشه اما برا 9 مگ ممکنه ( نه خیلی زیاد ) به مشکل بر بخورید ! چون تقریبا این عدد در صورت ارتقاء از 2 به 9 مگ به 4 تقسیم میشه ( کمی بیشتر ) ... اس ان ار دانلود خط من وقتی که خطم رو 4 مگ بود ، 30 بود و بعد از ارتقاء به 9 مگ 17-18 شد ... خط شما اگه به 9 مگ ارتقاء پیدا کنه ممکنه 7-8 شایدم کمتر بشه ... مقادیر مناسب و نامناسب SNR Margin به صورت زیر هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Attenuation هم میزان نویز خطتون رو نشون میده که بستگی به میزان فاصله ی شما از مرکز مخابراتی و یه سری عوامل مثل سیم کشی و ... (فکر کنم) داره که برا خط شما تقریبا مناسب هست و به مشکلی برنخواهید خورد.

اگه با تنظیمات مودم اشنایی دارید Mode مودمتون رو از G.DMT به گزینه های دیگه ای مثل ADSL 2+ تغییر بدید و ببینید شرایط بهتر میشه یا نه . امکانش هست که اصلا نتونید به نت وصل بشید در اون صورت گزینه رو روی همون G.DMT قرار بدید .

10. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نه حاجی ، بدتر شد ! اسپلیتر رو برداشتی یا اضافه کردی ؟! حالت قبل بهتر بود

SNR Margin هر چقدر بیشتر باشه بهتره و مشکلاتی مثل پریدن لینک و دانلود ناقصیت کمتر میشه ... این عدد رابطه ی مستقیم با Rate داره که همون مقداری هست که خطت رو اون بسته میشه .. خط شما به راحتی 4 مگ رو میکشه اما برا 9 مگ ممکنه ( نه خیلی زیاد ) به مشکل بر بخورید ! چون تقریبا این عدد در صورت ارتقاء از 2 به 9 مگ به 4 تقسیم میشه ( کمی بیشتر ) ... اس ان ار دانلود خط من وقتی که خطم رو 4 مگ بود ، 30 بود و بعد از ارتقاء به 9 مگ 17-18 شد ... خط شما اگه به 9 مگ ارتقاء پیدا کنه ممکنه 7-8 شایدم کمتر بشه ... مقادیر مناسب و نامناسب SNR Margin به صورت زیر هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Attenuation هم میزان نویز خطتون رو نشون میده که بستگی به میزان فاصله ی شما از مرکز مخابراتی و یه سری عوامل مثل سیم کشی و ... (فکر کنم) داره که برا خط شما تقریبا مناسب هست و به مشکلی برنخواهید خورد.

اگه با تنظیمات مودم اشنایی دارید Mode مودمتون رو از G.DMT به گزینه های دیگه ای مثل ADSL 2+ تغییر بدید و ببینید شرایط بهتر میشه یا نه . امکانش هست که اصلا نتونید به نت وصل بشید در اون صورت گزینه رو روی همون G.DMT قرار بدید .
    مال من اصلا روی adsl2 یا adsl2+ نمیره(دلیلش چیه)
    خطم فقط برای اینترنته
    الان با اسپلیلتر امتحان میکنم

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

مال من اصلا روی adsl2 یا adsl2+ نمیره(دلیلش چیه)
    خطم فقط برای اینترنته
    الان با اسپلیلتر امتحان میکنم
    برا منم یه مدت همینطور بود ! به نظرم به خاطر اینه که مبدا تنظیمات رو روی G.DMT تنظیم کرده ، برا همین نمیشه تغییرش داد (مطمئن نیستم)
    خطتون رو مثل قبل بکنید ( اس ان ار دانلود 32 ) بعد سریع زنگ بزنید به پشتیبانی ( اگه تهران نیستید هم زنگ بزنید به پشتیبانی تهران) و بگید که لطفا خطم رو به 4 مگ ارتقاء بدید. بهشون بگید که خطم قبلا مشکل داشت و الان سیم کشی رو به کل عوض کردم اونها هم اس ان ار رو چک میکنن و خطتون رو ارتقاء میدن ! بدون دردسر

13. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

برا منم یه مدت همینطور بود ! به نظرم به خاطر اینه که مبدا تنظیمات رو روی G.DMT تنظیم کرده ، برا همین نمیشه تغییرش داد (مطمئن نیستم)
    خطتون رو مثل قبل بکنید ( اس ان ار دانلود 32 ) بعد سریع زنگ بزنید به پشتیبانی ( اگه تهران نیستید هم زنگ بزنید به پشتیبانی تهران) و بگید که لطفا خطم رو به 4 مگ ارتقاء بدید. بهشون بگید که خطم قبلا مشکل داشت و الان سیم کشی رو به کل عوض کردم اونها هم اس ان ار رو چک میکنن و خطتون رو ارتقاء میدن ! بدون دردسر

کسی درباره موارد قرمز زیر اطلاعی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •