اگه تو ارتش پارتی داری برو ببین می تونه جای خوب بندازه تو رو . اما اگه نداری که هیچی بشین و به شانست نگاه کن![]()
اگه تو ارتش پارتی داری برو ببین می تونه جای خوب بندازه تو رو . اما اگه نداری که هیچی بشین و به شانست نگاه کن![]()
سلام، مبارک باشه ولی شما که اعزامی 94 میشید خدمتتون 24 ماهه خواهد بود، البته انشالله که شما مستثنی شید!
کسانی که قبل از سال 94 دفترچه بفرستن خدمتشون 21 ماه خواهد بود، حتی اگر اعزامشون بیوفته ساله 94.
آشنا که نه ندارم همون میشینم تا ببینم شانس چی میشه هر چی خدا بخواد![]()
یعنی هر کسی حتی اگر غیبت هم داشته باشه تا پایان سال دفترچه بفرسته 21 ماه خدمت میکنه؟
تا 22 بهمن هرکی دفترچه بفرسته غیبتش بخشیده میشه و هرکی تا قبل از سال 94 دفترچه بفرسته خدمتش 21 ماه خواهد بود.
سلام دوستان خسته نباشید.
من خرداد 94 از دانشگاه فارغ تحصیل میشم یعنی لیسانس میگیرم و بلافاصله بعدش میخوام برم خدمت. میخواستم بپرسم آیا راهی هست که جای 24 ماه 21 ماه خدمت برم؟ یعنی توی سال 93 دفترچه بفرستم و بعد از دانشگاه برم سربازی (21 ماه) ؟
سلام
شما نمیتونید دفترچه پست کنی بنابراین 24ماهس![]()
ببینید من متولد نیمه اول 72 هستم و وقتی سال 90 دانشگاه قبول شدم مشمول نبودم و نامه ای هم برای نظام وظیفه نبردم که برام معافیت تحصیلی رد کنن. یعنی من تا زمانی که از دانشگاه نامه نبردم غایب هستم. از این فرصت نمیتونم به نفع خودم استفاده کنم؟
اگه تا 22 بهمن ارسال بشه اضافه بخشیده میشه و 21 ماه خدمت میکنن.
اگه از 22 بهمن تا 29 اسفند ارسال بشه 21 ماه خدمت میکن + اضافه خدمت
اگه سال 94 ارسال بشه 24 ماه خدمت میکنند.
خیر
قرار نیست شما نامه ببرید، مشمولان خودش نامه میفرسته به نظام وظیفه.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)