تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2741 از 3195 اولاول ... 17412241264126912731273727382739274027412742274327442745275127912841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,401 به 27,410 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

یعنی اگه این داشبورد را دانلود کنم اورجینال خور نمیشه ؟ میشه یکم توضیح بدید که من چه خاکی بر سر بریزم که بدون داشبرد جدید ( همون فابریک کنسول ) و بدون ال تی کاری کنم که از فلش 8 gb به عنوان هارد استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

یعنی اگه این داشبورد را دانلود کنم اورجینال خور نمیشه ؟ میشه یکم توضیح بدید که من چه خاکی بر سر بریزم که بدون داشبرد جدید ( همون فابریک کنسول ) و بدون ال تی کاری کنم که از فلش 8 gb به عنوان هارد استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام... بله اگه فریم ویر دستگاتون از ال تی ۱.۹ پایینتر باشه دستگاه کپی خورش میپره... باید قبل از اینکه این اپدیت رو بزنین فریم ویر خود رو به ۱.۹.۲ اپدیت و بعدش اپدیت داشبورد رو بزنین
    اینکه فلش ۸ گیگ رو به عنوان هارد استفاده کاری به فریم ویر نداره و مربوط به داشبورد هست

3. 4 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

هر وقت بحثی پیش بیاد قبل از اینکه زرتی دنبال پاک کردن پست باشیم باید اول اون مسئله رو کاملا بر طرف کنیم که آتیش زیر خاکستر نشه و دوباره فواران کنه .

دوستان این بحث رو ادامه ندن تا من امشب بیام اینجا رسیدگی کنم .

دوستانی هم که از مدیریت و نظارت این فروم گلایه و شکایت دارن اول اینو بدونن که اکثر ناظرین یا کار میکنن و درگیری خاصی دارن که

نمیتونن دائم و آنلاین در خدمت شما عزیزانی که همیشه به ناظرین و مدیریت (کاری با Adminها نداریم) لطف داشتین باشن!

خوده بنده 8 صبح میزنم بیرون 8-9 شب میرسم خونه از فردا هم که دانشگاه ها شروع بشه میشه 6 صبح 10 شب .

فکر میکنم انصاف داشته باشین قضیه به کل حله .

از این پست به بعد ادامه ی بحث رو مبنا بر به هم ریختن تاپیک تلقی میکنم
    شما که گرفتاری دلیلی نداره بیاین نظارت یه قسمت رو بر عهده بگری
    کم لطفی از شماست منم بیشتر از شما گلایه دارم تا کسه دیگه.
    قطعا با توجه بیشتر این تاپیک منظمتر میشه وقت این رو هم ندارید که هر از گاهی پست اول رو آپدیت کنید ؟

5. این کاربر از behexen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان لطفا یه توضیح مختصر بدید که من چه جوری می تونم از سیوهای بازیها و تنظیمات داشبورد و آچیوها و ...دستگاهم بک آپ بگیرم تا بعدا بتونم اونها رو در صورت نیاز برگردونم ؟
    اینقدر این تاپیک تند تند جلو میره که سوال من باقی موند.
    لطفا کسی کمک کنه.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شما که گرفتاری دلیلی نداره بیاین نظارت یه قسمت رو بر عهده بگری
    کم لطفی از شماست منم بیشتر از شما گلایه دارم تا کسه دیگه.
    قطعا با توجه بیشتر این تاپیک منظمتر میشه وقت این رو هم ندارید که هر از گاهی پست اول رو آپدیت کنید ؟
    بله حق با شماست , منم در سدد استعفاء خودم هستم .

==============

خب من مباحث پیش اومده رو یه بررسی اجمالی کردم بچه ها , یه موضوعی که توش نهفته بوده و از نظر من خیلی جالبه اینه که کسانی

که از ساجد ( S.J-REZ2) گلایه دارن خودشون جزو کم فعال ترین کاربر ها توی این بخش هستن و تا حدودی فقط نظاره گر بودن .

اگه ساجد مشکلی داشت و داره خیلی راحت میشد یا به من و ناظرین دیگه بگین یا خودتون مرحمت میکردین بهش در پیغام خصوصی تذکر میدادین !!

من فکر نمیکنم این توقع هایی که شماها دارین از یه پسر 13 ساله بر بیاد .

در مورد پست اول و پست های اول هم قرار هست کلا تغییرات ایجاد بشه.

البته پست های من که دست خودمه UP اش میکنم بقیه رو یا مدیریت باید زحمتش رو بکشه یا اون دوستی که تاپیک رو زده.

دوستان حرف هارو در تاپیک زیر مطرح کنن بعد از نتیجه گیری پست های اینجا رو پاک کنیم اگه هم پستی سوال جوابی هست ویرایش بشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 10 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

من خیلی این فرومو دوست دارم و همیشه اولین یا دومین فرومی هست که میام انجمن میبینمش ولی جدیدا یکم درهم شده که اینم به خاطر خود ماست نه نانظمها.شما برید فروم سایتهای دیگه رو ببنید چه نظمی دارن وحتی یه بار بی احترامی هم نمیکنن.بهتره باهم دوست باشیم که پس فردا رومون بشه روی همدیگه رو نگاه کنیم .

با کمال نا امیدی میگم کنسول من ایراد داره نمیدونم از هارده یا چیزه دیگه .( بازیها رو با افت فریم و لگ پخش میکنه )مخصوصا RDR - GTA - metro2033 فریم ریت به شدت میاد پایین وبعضی موقعها خوب میشه.. بعضی موقعها بازی از روی دیسک بهتر اجرا میشه تا هارد.کش هارد رو هم کلین میکنم فرقی نمیکنه.

یک چیز غیر عادی هم بگم کلا کنسول با دود و بخار . گردوخاک و کلا سیستم زره ای آلرژی داره .فریم ریت باور کنید میرسه به 20 یا حتی 16!

دستگاهم جاسپر هست..لطفا پاسخ بدید چون نمیخوام ببرم تعمیرگاه خداتومن بریزم پاش پسفردا دوباره ببرم...

10. 5 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض اجرای فیلم با usb

سلام من وقتی میخوام از روی یواس بی توی اکس باکس فیلم اجرا کنم در قسمت movie library هیچ کدوم از فایل ها رو نشون نمیده. میشه یکی بگه چی کار کنم؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من خیلی این فرومو دوست دارم و همیشه اولین یا دومین فرومی هست که میام انجمن میبینمش ولی جدیدا یکم درهم شده که اینم به خاطر خود ماست نه نانظمها.شما برید فروم سایتهای دیگه رو ببنید چه نظمی دارن وحتی یه بار بی احترامی هم نمیکنن.بهتره باهم دوست باشیم که پس فردا رومون بشه روی همدیگه رو نگاه کنیم .

با کمال نا امیدی میگم کنسول من ایراد داره نمیدونم از هارده یا چیزه دیگه .( بازیها رو با افت فریم و لگ پخش میکنه )مخصوصا RDR - GTA - metro2033 فریم ریت به شدت میاد پایین وبعضی موقعها خوب میشه.. بعضی موقعها بازی از روی دیسک بهتر اجرا میشه تا هارد.کش هارد رو هم کلین میکنم فرقی نمیکنه.

یک چیز غیر عادی هم بگم کلا کنسول با دود و بخار . گردوخاک و کلا سیستم زره ای آلرژی داره .فریم ریت باور کنید میرسه به 20 یا حتی 16!

دستگاهم جاسپر هست..لطفا پاسخ بدید چون نمیخوام ببرم تعمیرگاه خداتومن بریزم پاش پسفردا دوباره ببرم...
    عزیز شما هاردت رو زمانی که کنسول روشن بوده در نیاوردی تا حالا ؟ از دستت نیوفتاده ؟ قبلا باز نشده ؟ کپی شده هست یا Original ؟

منظور از گرد و خاک چیه ؟ یعنی زود گردو خاک میگیره ؟
    سلام من وقتی میخوام از روی یواس بی توی اکس باکس فیلم اجرا کنم در قسمت movie library هیچ کدوم از فایل ها رو نشون نمیده. میشه یکی بگه چی کار کنم؟
    فیلم های شما چه نوع Format ای هستن ؟

اینقدر این تاپیک تند تند جلو میره که سوال من باقی موند.
    لطفا کسی کمک کنه.
    مهمترین Back Up از سیستم کنسول 360 پروفایل شماست . بعد از اون تک تک باید Save بازیهاتون رو از تو پوشه ی هر بازی کپی کنید تو یک عدد FLash یا همون Storage مورد استفادتون.
    Last edited by SamGun; 12-09-2011 at 00:21.

13. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

عزیز شما هاردت رو زمانی که کنسول روشن بوده در نیاوردی تا حالا ؟ از دستت نیوفتاده ؟ قبلا باز نشده ؟ کپی شده هست یا Original ؟

منظور از گرد و خاک چیه ؟ یعنی زود گردو خاک میگیره ؟

فیلم های شما چه نوع Format ای هستن ؟
    کلا هیچ چیزی رو نشون نمیده حتی توی music library هم هیچ فایلی نشون نمیده برای اینکه یک یو اس بی جدید رو ایکس بامس بخونه باید کار خاصی روش انجام بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

من یه پروفایل جدید تو ایکس باکسم ساختم و الان میخوام پاکش کنم چه کار کنم ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •