سرعتم تو بدترین حالن بوده ۱۵ مگ الان به زور به ۹ مگ میرسه جریان چیه؟ چرا سرعت کم شده حدودا ۱۷ روزه؟
فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk
سرعتم تو بدترین حالن بوده ۱۵ مگ الان به زور به ۹ مگ میرسه جریان چیه؟ چرا سرعت کم شده حدودا ۱۷ روزه؟
فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk
ممنون میشم یادم بدید که چطور میتونم بفهمم که گوشیم به کدوم باند 4g وصل میشه؟ باید نرم افزاری رو گوشی نصب کنم؟ چون میخوام مودم بخرم، قبلش باید بفهمم وضعیت باندها تو خونه ما چطوریه
تایید میشه شدیدا افت کرده بخصوص پهنای باند خارجی و تک کانکشن
با هر گوشی نمیشه گوشیتون چیه؟
شما با گوشی تست کن اگر سرعت خوبی دارید مطمین باشید با مودمم هم خوبه بعدش با مودم تک تک باند ها تست میکنید و قفل میکنید رو بهتره
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
یه نفر دیگه اگه جواب سوالمو بده ممنون میشم چون برام خیلی مهمه![]()
برو تو تاپیک مودم بپرس بلاخره یکی پیدا میشه مثل خودت مسئله اش این باشه .
بستن الان این باگو ؟؟؟
بله دوست عزیز همون موقع که پست دادم باگ برطرف شد.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
با ای پی فرانسه که دیتاسنتر ovh هست با وی پی ان وصل شدم تست گرفتم سرعت زیر یک مگ پینگ ۶۷۸ بود این رو اضافه کنم این دیتاسنتر از پینگ و سرعت خوبی نصبت به ایران برخورد ار هست و مجدد با وی پی ان اروپا از دیتا ینتر مختلف تست گرفتم پینگ ۸۰۰ تا ۱۰۲۰ بود سرعت از ۲۳۴ کیلو بالاتر نرفت !!!!! یکی منو توجیه کنه داستان چیه؟ لابد میگید برم ۱۹۵ شکایت کنم یا به ۷۰۰ زنگ بزنم؟ اینا هیچ فایده نداره اخه من سرعتم از ۲ مگ پهنای باند بین الملل و پهنای باند داخلی از ۴ مگ دیگه تو بدترین حالت پاین نمیامد دوسال پیش به مدت ۶ ماه پیگیر بودم که به ایرانسل شکایت کرده بودم ولی بی فایده اخر نمیدونم چی شد درست شد باز داره داستان تکرار میشه این دفعه خیلی بدتر هست الان داستان چیه؟ یکی منو توجیه کنه؟
منم یه آپدیت ۷۰ مگی گوشیم رو با سرعت زیر ۱۰۰ کیلو دانلود میکرد دیشب ولی مثلا تلگرام هیچ مشکلی نداره کلا باید ر... به اینترنت این مملکت
دوست عزیز اون کارایی که گفتم رو انجام دادید مودمنون رو با اخرین برنامه ابدیت کردید بعدش یه ریست فکتوری باید انجام میدادید اون موقع میرفتید برای تست گرفتن بهترین انتن در اتاق اونم روی باند هفت.من خودم نتیجه گرفتم فوق العاده کیفیت سرعت دانلود و اپلودعالیم شده الان به قول دوستان سرعت خیلی پایین اومده ولی نه دیگه تا اون حدی که افتضاح بشه الان من سرعتم بعضی وقتها کم میشه و بیشتر وقتها هم خوبه .من عکسای تستم رو اونروز گذاشتم دیدید که سرعت من تا سه برابر زیاد شده بود قبل از ابدیت مودم من خودم هم روی شبکه فورجی مشکل داشتم مثلا یه فایل گذاشته بودم برای دانلود یه دقیقه دانلود میکرد بعد قطع میشد یا ارتباط کلا قطع میشد ولی بعد از ابدیت مشکلات کلا از بین رفت و سرعتم عالی شد.این کارا که گفتم رو انجام بدید حتما نتیجه میگیرید.مگر اینکه منطقتون اینترنتش مشکل داشته باشه یا مودمتون خراب باشه.دیگه این راهنمایی بود که میتونستم انجام بدم.پیروزباشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)