تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2740 از 4105 اولاول ... 1740224026402690273027362737273827392740274127422743274427502790284032403740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,391 به 27,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به من مهلت با غیبت دادن که پایان نامم رو دفاع کنم یعنی غیبت سنواتی دارم که باید بخشیده میشد ولی نشد الان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان لطفا اگه میشه به من کمک نید من مدرک لیسانسم گرفتم اول اسفند ماه اعزامم و توی برگه ی سبزی که گرفتم نوشته حاللا میخوام بدونم باید برم پلیس +10 بپرسم که کجا میفتم؟ چی کار باید کنم الان برم زوده چجوریه؟
    واقعا برام مهمه که کارو درست انجام بدم لطفا راهنمایی کنید.

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

دوستان لطفا اگه میشه به من کمک نید من مدرک لیسانسم گرفتم اول اسفند ماه اعزامم و توی برگه ی سبزی که گرفتم نوشته حاللا میخوام بدونم باید برم پلیس +10 بپرسم که کجا میفتم؟ چی کار باید کنم الان برم زوده چجوریه؟
    واقعا برام مهمه که کارو درست انجام بدم لطفا راهنمایی کنید.
    1 ماه مونده به اعزام سپاه نیروهاش رو بر می داره . و گر نه 2 یا 3 هفته مونده به اعزام معلوم می شه کجا میافتی .

4. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان سلام دوباره

چنتا سوال داشتم

مرکز واکسناسیون توی غرب تهران نداریم؟؟ هرچی تو اینترنت گشتم همش شرق تهران بود .
    میگفتن پزشک معالج رو سیستم انتخاب میکنه یکنه برگه 1 رو که پر کردم دوباره باید برم پلیس +10 ؟
    روی دفترچه خودشون یه برگه چسبوندن گفتن برگه معاینه پزشک رو هم از پلیس +10 دریافت کنید ولی چیزی در مورد این برگه نخونده بودم توی نت ؟ تیغ زنیه یا لازمه واقعا؟

من کارت ملیم رو هم دیروز با کیف پولم تو مترو زدن حالا برای المثنی میگه 2 ماه دیگه میاد ولی پلیس +10 کارت ملی و کپیش رو از من میخواد ؟ چیکارش کنم میشه با همون شناسنامه بپیچونیش؟

مرسی متشکر
    Last edited by p30 arman; 25-01-2015 at 10:57.

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام دوباره

چنتا سوال داشتم

میگفتن پزشک معالج رو سیستم انتخاب میکنه یکنه برگه 1 رو که پر کردم دوباره باید برم پلیس +10 ؟
    روی دفترچه خودشون یه برگه چسبوندن گفتن برگه معاینه پزشک رو هم از پلیس +10 دریافت کنید ولی چیزی در مورد این برگه نخونده بودم توی نت ؟ تیغ زنیه یا لازمه واقعا؟

من کارت ملیم رو هم دیروز با کیف پولم تو مترو زدن حالا برای المثنی میگه 2 ماه دیگه میاد ولی پلیس +10 کارت ملی و کپیش رو از من میخواد ؟ چیکارش کنم میشه با همون شناسنامه بپیچونیش؟

مرسی متشکر
    مرکز واکسیناسیون یدونه تو خیابون استاد معین هست

همون موقعی که دفترچه میگیرید از خود پلیس +10 بخواید که برگه معاینه پزشکی رو بهتون بده سیستم خودش یه دکتر انتخاب میکنه و باید پیش اون دکتر برید تا برگتون رو مهر کنه

همچنین باید یه حساب تو بانک سپه داشته باشید و اگه ندارید اقدام کنید

در مورد کارت ملی بهتره از خود پلیس +10 بپرسید ولی فک کنم اگه کپی کارت ملی رو داشته باشید با کپی هم کارتون راه بیفته

7. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان سلام دوباره

چنتا سوال داشتم

مرسی متشکر
    سمت غرب تهران یه مرکز واکسیناسیون تو دهکده المپیک جنب سینما المپیک هست که ساعت کاریش هم از صبح هست تا ظهر.

9. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سمت غرب تهران یه مرکز واکسیناسیون تو دهکده المپیک جنب سینما المپیک هست که ساعت کاریش هم از صبح هست تا ظهر.
    اها این از معین نزدیک تره

همه روزه میزنه دیگه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان امروز پرینت مجدد گرفتم اضافه خدمت سنواتیم بخشیده شد و میزان خدمتمم 21 ماهه شد اعزام 2/94 هستم

12. این کاربر از amiralikey2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اها این از معین نزدیک تره

همه روزه میزنه دیگه ؟
    آره هر روز هست فقط صبح ساعت 8-9 بری بهتره (این تلفنشه : 44759000)

14. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1 ماه مونده به اعزام سپاه نیروهاش رو بر می داره . و گر نه 2 یا 3 هفته مونده به اعزام معلوم می شه کجا میافتی .
    مرسی از راهنماییتون من تو ارتش میفتم ولی ایا واسه جا باید برم همون پلیس به علاوه 10 بپرسم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •