به من مهلت با غیبت دادن که پایان نامم رو دفاع کنم یعنی غیبت سنواتی دارم که باید بخشیده میشد ولی نشد الان
به من مهلت با غیبت دادن که پایان نامم رو دفاع کنم یعنی غیبت سنواتی دارم که باید بخشیده میشد ولی نشد الان
دوستان لطفا اگه میشه به من کمک نید من مدرک لیسانسم گرفتم اول اسفند ماه اعزامم و توی برگه ی سبزی که گرفتم نوشته حاللا میخوام بدونم باید برم پلیس +10 بپرسم که کجا میفتم؟ چی کار باید کنم الان برم زوده چجوریه؟
واقعا برام مهمه که کارو درست انجام بدم لطفا راهنمایی کنید.
1 ماه مونده به اعزام سپاه نیروهاش رو بر می داره . و گر نه 2 یا 3 هفته مونده به اعزام معلوم می شه کجا میافتی .
دوستان سلام دوباره
چنتا سوال داشتم
مرکز واکسناسیون توی غرب تهران نداریم؟؟ هرچی تو اینترنت گشتم همش شرق تهران بود .
میگفتن پزشک معالج رو سیستم انتخاب میکنه یکنه برگه 1 رو که پر کردم دوباره باید برم پلیس +10 ؟
روی دفترچه خودشون یه برگه چسبوندن گفتن برگه معاینه پزشک رو هم از پلیس +10 دریافت کنید ولی چیزی در مورد این برگه نخونده بودم توی نت ؟ تیغ زنیه یا لازمه واقعا؟
من کارت ملیم رو هم دیروز با کیف پولم تو مترو زدن حالا برای المثنی میگه 2 ماه دیگه میاد ولی پلیس +10 کارت ملی و کپیش رو از من میخواد ؟ چیکارش کنم میشه با همون شناسنامه بپیچونیش؟
مرسی متشکر
Last edited by p30 arman; 25-01-2015 at 10:57.
مرکز واکسیناسیون یدونه تو خیابون استاد معین هست
همون موقعی که دفترچه میگیرید از خود پلیس +10 بخواید که برگه معاینه پزشکی رو بهتون بده سیستم خودش یه دکتر انتخاب میکنه و باید پیش اون دکتر برید تا برگتون رو مهر کنه
همچنین باید یه حساب تو بانک سپه داشته باشید و اگه ندارید اقدام کنید
در مورد کارت ملی بهتره از خود پلیس +10 بپرسید ولی فک کنم اگه کپی کارت ملی رو داشته باشید با کپی هم کارتون راه بیفته
سمت غرب تهران یه مرکز واکسیناسیون تو دهکده المپیک جنب سینما المپیک هست که ساعت کاریش هم از صبح هست تا ظهر.
اها این از معین نزدیک تره
همه روزه میزنه دیگه ؟![]()
سلام دوستان امروز پرینت مجدد گرفتم اضافه خدمت سنواتیم بخشیده شد و میزان خدمتمم 21 ماهه شد اعزام 2/94 هستم
آره هر روز هست فقط صبح ساعت 8-9 بری بهتره (این تلفنشه : 44759000)
مرسی از راهنماییتون من تو ارتش میفتم ولی ایا واسه جا باید برم همون پلیس به علاوه 10 بپرسم؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)