تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2740 از 3195 اولاول ... 17402240264026902730273627372738273927402741274227432744275027902840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,391 به 27,400 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

مخالفم دیگه ..

البته این روبگم اگه پست ها همه حاوی اطلاعات درست و سودمند باشه . اشکالی نداره روزی 20 صفحه هم بره جلو . (موافق)

البته یک نفر نیاد سوال کسی رو با 2 یا 3 پست پشت سر هم جواب بده .
    آقا محمد دوسته گله من شما هم یکم رعایت کن.توی تایپیک PS3 من گاها 2یا3 پست پشت سره هم از شما دیدم
    لطفا اگه مطلب جدیدی میخواین قرار بدین اگه پست آخر پست خودتون بود خواهشا ویرایش کنید و مطلب رو قرار بدید
    شرمنده دخالت کردم.
    دوستان لطفا دیگه ادامه ندید من سعی میکنم به ناظر خبر بدم تا این پستای بی ربط (پست خودم) زودتر پاک بشه
    با تشکر از همه

2. 4 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خوب دوستان من از همه عذر خواهی میکنم.
    اینجا اومدیم یاد بدیم و یاد بگیریم.من در یک زمینه ای بیشتر بلدم به شما یاد میدم.شما در یک زمینه دیگه
    بیشتر بلدید به من نوعی اموزش میدید.
    اگر حساب کنید چند صفحه دیگه بیخود اضافه شد.
    بازم من از طرف جمع عذر خواهی میکنم.

-------------------------------------------------------------
    خوب بعد از این همه بحث غیر مربوط یک سوال دارم.
    بازی رو گذاشتم توی دستگاه(250 گیگ اسلیم)
    بازی های کشتی کج 2011-بوکس-GOW2-بسکتبال 11رو که دیسکش رو گذاشتم بازی بالا اومد.
    اما LA NOIRE و KOMBAT رو گذاشتم میگه اپدیت کن.
    باید بزارم اپدیت کنه یا مشکل ایجاد میکنه؟
    بعد اینکه دیسک بازی رو که میزارم یکسره بازی اجرا میشه.جایی پیدا نکردم که بگه بازی توی هارد کپی بشه یا نه.
    چطور باید تو هارد کپی کنم؟
    یک سری سیو هست که کپی شده تو هارد اما حجم هارد هنوز مقدار اولیه ش هست(226 گیگ تقریبا).
    تشکر از پاسخ شما.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

هر وقت بحثی پیش بیاد قبل از اینکه زرتی دنبال پاک کردن پست باشیم باید اول اون مسئله رو کاملا بر طرف کنیم که آتیش زیر خاکستر نشه و دوباره فواران کنه .

دوستان این بحث رو ادامه ندن تا من امشب بیام اینجا رسیدگی کنم .

دوستانی هم که از مدیریت و نظارت این فروم گلایه و شکایت دارن اول اینو بدونن که اکثر ناظرین یا کار میکنن و درگیری خاصی دارن که

نمیتونن دائم و آنلاین در خدمت شما عزیزانی که همیشه به ناظرین و مدیریت (کاری با Adminها نداریم) لطف داشتین باشن!

خوده بنده 8 صبح میزنم بیرون 8-9 شب میرسم خونه از فردا هم که دانشگاه ها شروع بشه میشه 6 صبح 10 شب .

فکر میکنم انصاف داشته باشین قضیه به کل حله .

از این پست به بعد ادامه ی بحث رو مبنا بر به هم ریختن تاپیک تلقی میکنم

5. 9 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خوب دوستان من از همه عذر خواهی میکنم.
    اینجا اومدیم یاد بدیم و یاد بگیریم.من در یک زمینه ای بیشتر بلدم به شما یاد میدم.شما در یک زمینه دیگه
    بیشتر بلدید به من نوعی اموزش میدید.
    اگر حساب کنید چند صفحه دیگه بیخود اضافه شد.
    بازم من از طرف جمع عذر خواهی میکنم.

خوب بعد از این همه بحث غیر مربوط یک سوال دارم.
    بازی رو گذاشتم توی دستگاه(250 گیگ اسلیم)
    بازی های کشتی کج 2011-بوکس-GOW2-بسکتبال 11رو که دیسکش رو گذاشتم بازی بالا اومد.
    اما LA NOIRE و KOMBAT رو گذاشتم میگه اپدیت کن.
    باید بزارم اپدیت کنه یا مشکل ایجاد میکنه؟
    بعد اینکه دیسک بازی رو که میزارم یکسره بازی اجرا میشه.جایی پیدا نکردم که بگه بازی توی هارد کپی بشه یا نه.
    چطور باید تو هارد کپی کنم؟
    یک سری سیو هست که کپی شده تو هارد اما حجم هارد هنوز مقدار اولیه ش هست(226 گیگ تقریبا).
    تشکر از پاسخ شما.
    ببین اگه آبدیت کنی دیگه نمیتونی6بازیap2.5رو بازی کنی اگه میخوای کلا راحت باشیlt+1.92بریز حل میشه میره..
    ببین بازی رو که گزاشتی بیا رو همون آیکون که میزنی بازی اجرا میشهyرو بزن بعد نصب کن....
    البته شاید روگزینه گه گذاشتی که بازی رو بعد گزاشتن اجرا کنه که باید از قسمتsettingبرداری اونو...راحته..
    مثل زیر
    system setting-console setting-auto play-disable

7. 2 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

..............................
    Last edited by HO3IN-Life; 11-09-2011 at 14:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

من یه فلش 8 گیگ دارم و میخوام وصل کنم به اسلیمم و بازی روش نصب کنم و داشبوردم هم تا حالا عوض نکردم ( فابریک هست ) و ال تی هم ندارم . اما دستگاهم کپی خوره میشه یه راهنمایی کنید ؟؟؟؟
    من این لینک زیر را خوندم و گفتم شاید کپی خورم بپره چون ال تی ندارم ! واز این جور ترس ها ! و در ضمن این آپدیت که گذاشته مال سال 2010 هست چون پستش مال اون موقع هست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه تم Gears of war 3 هم دانلود کردم وبرای اینکه بریزم از طریق فلش روی کنسولم چکار کنم ؟ یه جا خوندم که باید یه نرم افزار دانلود میکردیم که هر کاری کردم فایلش تو کامپیوترم کار نکرد که بازش کنم و باهاش کار کنم . ته ته بد شانسی
    Last edited by pouya_1631; 11-09-2011 at 14:57.

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من قبلا این سوال رو در تاپیک کینکت پرسیدم اما گفتم شاید اینجا هم جای سوالش باشه چون به خود ایکس باکس هم ربط داره. مﻦ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﺸﺐ ﮐﯿﻨﮑﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ. ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﻭ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﭘﯿﺶ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ. ﺍﻣﺎ ﮐﯿﻨﮑﺖ ﺍﺯﻡ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺗﺎﺯﻩ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﺑﺸﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﻭﻥ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﺩﻭﻧﭽﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻧﺸﺪﻧﺪ. ﺧﻼﺻﻪ ﺯﺩﯾﻢ ﺑﻪ ﻻﯾﻮ ﻭ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﭙﯽ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻧﻤﯿﺸﻪ . ﭼﻪ ﮐﻨﯿﻢ ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

من یه فلش 8 گیگ دارم و میخوام وصل کنم به اسلیمم و بازی روش نصب کنم و داشبوردم هم تا حالا عوض نکردم ( فابریک هست ) و ال تی هم ندارم . اما دستگاهم کپی خوره میشه یه راهنمایی کنید ؟؟؟؟
    من این لینک زیر را خوندم و گفتم شاید کپی خورم بپره چون ال تی ندارم ! واز این جور ترس ها ! و در ضمن این آپدیت که گذاشته مال سال 2010 هست چون پستش مال اون موقع هست .
    کد:
    یه تم Gears of war 3 هم دانلود کردم وبرای اینکه بریزم از طریق فلش روی کنسولم چکار کنم ؟ یه جا خوندم که باید یه نرم افزار دانلود میکردیم که هر کاری کردم فایلش تو کامپیوترم کار نکرد که بازش کنم و باهاش کار کنم . ته ته بد شانسی
    ببینید من بازم میگم اگه میخوای راحت باشی....lt+1.9رو بریز و در کنارش داشبرد13599چون کارش یکم سخته توصیه میکنم بده بیرون بگو واست بریزن..
    برا ریختن تم هم از اینجا استفاده کن:

کد:
    و برای دانلود تم هم از اینجا:
    کد:
    فقط باید از تم هایnxe dashboard استفاده کنی بقیشونjtagمیخواد
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام
    دوستان من قبلا این سوال رو در تاپیک کینکت پرسیدم اما گفتم شاید اینجا هم جای سوالش باشه چون به خود ایکس باکس هم ربط داره. مﻦ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﺸﺐ ﮐﯿﻨﮑﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ. ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﻭ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﭘﯿﺶ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ. ﺍﻣﺎ ﮐﯿﻨﮑﺖ ﺍﺯﻡ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺗﺎﺯﻩ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﺑﺸﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﻭﻥ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﺩﻭﻧﭽﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻧﺸﺪﻧﺪ. ﺧﻼﺻﻪ ﺯﺩﯾﻢ ﺑﻪ ﻻﯾﻮ ﻭ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﭙﯽ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻧﻤﯿﺸﻪ . ﭼﻪ ﮐﻨﯿﻢ ؟
    بله الان کپی خور دستگاهت پریده باید بدی بیرون و بگیlt+1.9رو برات بریزن و اگه اسلیم داری بایدlt+1.92بریزی

12. 6 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها این چند وقته من نبودم چه خبرها ؟!

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

بچه ها این چند وقته من نبودم چه خبرها ؟!
    خبر خاصی نیست جز دیسک های XGD3 که شدید این روزا رو اعصابه : دی ( و وعده های پوچ C4 برای LT2 و کیت ریست گلیچ برای جی تگ که اینام رو اعصابه کماکان ! : دی )

15. 5 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •