دوست عزیز کتابی که تو چند پست قبل معرفی کردم رو دانلود کردید ؟
تو صفحه 165 با استفاده از ابزار YaST تنظیمات و کانفیگ اینترنت رو توضیح داده.موفق باشید
دوست عزیز کتابی که تو چند پست قبل معرفی کردم رو دانلود کردید ؟
تو صفحه 165 با استفاده از ابزار YaST تنظیمات و کانفیگ اینترنت رو توضیح داده.موفق باشید
امکانش هست بین لینوکس و ویندوز شبکه کرد دو PC رو ؟! چطوری ؟!
Ethernet رو نمیشناسه.
الان من درایورشو دانلود کردم چجوری باید نصبش کنم؟!
جان خودت گل گفتی من بد جوری به این موضوع نیاز دارم آقا زبان فارسی روچجوری باید مث ویندوزش کنیم؟لب تاب من حرف سوم زبان فارسی رو نداره توی لینوکس چکار کنم؟
فایلهای مالتی مدیا رو هم بخش نمیکنه
سلام
نمیدونم در پاسخ به کی این را گفتید و نسخه لینوکس شما چیه.
ولی در همه نسخه ها در Preferences جایی هست به نام Keyboard که Layout هم داره.
اونجا فارسی را اضافه کنید و دکمه show را بزنید. معمولاْ پ روی حرف M هست.
سلام من اوبونتو رو می خواستم تو ویرچووال باکس اجرا کنم که بعد از لوگوی اوبونتو این پیغام رو بهم میده سردرنیاوردم ازش میشه دوستان راهنمایی کننthis kernel requires an x86-64 cpu but only detected an i686 cpu. Unable to boot -please use a kernel appropriate for your cpu. من ویندوزم 64 بیته سی پس یوم هم 5 هسته ای
دوست عزیز، cpu پنج هسته ای نداریم! احتمالا i5 داری، که اون هم . دو هسته ای هست. فقط بعضی مدل های i7 چهار هسته هستن.
شما احتمالا داری اوبونتو 64 بیتی رو روی یه ماشین مجازی 32 بیتی اجرا میکنی. یا یه اوبونتو 32 بیتی پیدا کن، یا مدل ماشی مجازی رو 64 بیتی انتخاب کن. شاید هم باید vt-x رو فعال کنی، که توی تنظیمات ماشین مجازی هست (دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم توی system بود)
الان یه چیزی گفتیا سی پی یو های i5جدید همه 4 هسته ای هستند و i7ها همه 4 هسته و8 ترد هستند الان I7ها تا 6 هسته هم هست ولی خوب 5 تا 6 تا هم نیست تعدادشون حداقل این که من نمیدونم خوب بگزریم
من میخواهم با خوندن یک کتاب کار با ابونتو یا mint یا فدورا رو یاد بگیرم ولی خوب هیچ کتابی رو نمیشناسم دوستان اگه میشه یه کتاب خوب و به درد بخور بهم معرفی کنید لطفا کتاب هایی که معرفی میکنید تا حد امکان ورژن ها ی جدید رو یاد داده باشن ممنون از کمک هاتون![]()
بنظرم بجای کتاب بهتره بری سراغ آموزشهای آنلاین
درسنامه یه دوره آموزش مقدماتی گذاشته که خوب بعنوان مقدماتی خوبه بنظرم
از اینجا میتونی ببینیش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی هم داشتی میتونی توی همین انجمن یا AskLinux.ir یا انجمن رسمی توزیع لینوکسی که مایلی باهاش کار کنی بپرسی
من خودم توزیع اصلیم Debian Wheezy هست و در کنارش خیلی از توزیعهای مختلف رو تست کردم. Ubuntu هم یکی از توزیعهای مبتنی بر دبیان و خیلی پرطرفداره. Mint هم یک fork از Ubuntu هست که انصافا خیلی تغییراتش مثبت بوده.
بسته به نیازت انتخاب کن چه توزیعی میخوای استفاده کنی. انتظارات و توقعهایی که از لینوکس داری رو مطرح کن.
بنظرم کارهایی که الآن توی ویندوز انجام میدی رو اگه بگی، راحتتر میشه راهنمایی کرد که چه توزیعی رو باید انتخاب کنی
البته در کنارش باید انتظاراتی که از سیستمعامل داری رو هم بیان کنی.
بله که هست. با استفاده از Samba میشه همچیم کاری کرد
یه سرچ توی نت میتونه شمارو به هدفت برسونه
شما از چه توزیع لینوکسی استفاده میکنی؟
کارت شبکه شما چی هست؟
فایلی که دانلود کردی فرمتش چی هست؟ tarrable هست یا بسته قابل نصب؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)