تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 848 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منظور از پایداری چیه؟
    بعضی وقت ها پروفایل گیم packet loss داره و تو اون مواقع پروفایل معمولی packet loss کمتری داره

2. 2 کاربر از icao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اون بحث 1/8 که مبنای شکایت به دلیل سرعت کم سرویس می‌تونه باشه، برای سرویس‌های حجمی در واقع همون بحث ضریب اشتراک سرویس‌هاست که طبق مصوبه‌های سازمان تنظیم مقررات، حداکثر 1 به 8 می‌تونه باشه. بر اساس همین قانون، شرکت‌ها اومدن گفتن چون ضریب اشتراک مجاز در قانون حداکثر 1 به 8اه، پس تا زمانی که سرعت سرویس از 1/8 سرعت اسمی اون کمتر نشده، ما داریم به شرایط قرارداد و تعهداتمون عمل می‌کنیم. سازمان تنظیم مقررات هم این توجیه رو قبول داره. بنابراین برای یه سرویس 512 که به صورت اسمی باید سرعتش 512کیلوبیت یا همون 64کیلوبایت در ثانیه باشه تا سرعت به کمتر از 64کیلوبیت یا همون 8کیلوبایت در ثانیه نرسیده مشترک از بابت کمی سرعتش حق شکایت نداره.

بعضی ISPها مثل آسیاتک به ویژه تو ساعت‌های شلوغی به شدت پایبند این توجیه هستن، اما پارس‌آنلاین سیاستش این نیست (حداقل تا شنبه هفته گذشته که من ازش سرویس داشتم این نبود). پارس‌آنلاین سرویس همه مشترکین حجمی رو به شرط فراهم بودن شرایط زیرساخت مرکز مخابراتی و همین طور کشش خط مشترک، تا 16مگابیت باز می‌ذاره. اگه یه جایی هم به هر دلیلی این امکان نباشه بازم پهنای باند رو بالاتر از سرعت اسمی می‌بنده و براش فرقی بین سرویس 128، 256، 512، 1مگ و 2مگ وجود نداره.

اما اتفاقی که می‌افته اینه: اگه تو ساعت‌هایی از شبانه‌روز به دلیل پرشدن پهنای باند اینترنتش، عملن نتونه اون حداکثر پهنای باند ارائه شده رو بده، اولویت رو به مشترکینی می‌ده که سرویس‌های بالاتر رو خریداری کردن. یعنی اونایی که سرویس 2مگابیت دارن. این کاربرا کمترین افت سرعت رو تجربه می‌کنن. به همین ترتیب اولویت‌های بعدی می‌شه سرویس‌های 1مگ، 512 کیلوبیت، 256 کیلوبیت و در نهایت 128 کیلوبیت.

من تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران سرویس‌های 128کیلوبیت، 1مگابیت و 2مگابیت رو تجربه کردم. به ویژه از حدود مهر همین امسال که عصرها و شب‌ها پهنای باند مرکز بیشتر پر می‌شد. واقعن سرویس 1 مگابیت به طور مشخصی نسبت به سرویس 2مگابیت تو ساعت‌های شلوغی سرعت کمتری می‌داد. البته سرعت نوسان داشت. سرویس 128 با این که تو ساعت‌های خلوتی تا نزدیک همون 12مگابیتی که پروفایلم روش بسته شده بود بالا می‌رفت، اما با ورود به ساعت‌های شلوغی عصر و شب، عملن سرعتش به مرز سرعت اسمی می‌رسید. البته تو مرکز مخابراتی ما، هیچ وقت سرعتش از سرعت اسمی سرویس کمتر نشد اما بالآخره کاهش سرعتش خیلی محسوس بود.

اینکه میگید برای سرویسهای حجمی ضریب 1 به 8 رو اعمال می کنند
    منظورتون برای سرویس های محدود یا نا محدود یا هر دو؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه سوال ذهنمنو درگیر کرده ، الان مشتریا پارس آنلاین بخوان 4تا فیلم و سریال دانلود کنند ، شبانه که 1/3 مه ، طرحه دیگه ای ام نیست ....

ینی شما با این روند هیچ مشکلی ندارید ؟ خیلی فشار میاد به ادم که

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یه سوال ذهنمنو درگیر کرده ، الان مشتریا پارس آنلاین بخوان 4تا فیلم و سریال دانلود کنند ، شبانه که 1/3 مه ، طرحه دیگه ای ام نیست ....

نه مگر اینکه نامحدود بگیرید
    که اونم بعد از مدتی دانلود کردن سرعتشو براتون کم می کنند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی میاد طرف پارس که نخاد دان کنه
    الان شاتل با طرح شاتل لند کولاک کرد تو بحث دانلود

7. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینکه میگید برای سرویسهای حجمی ضریب 1 به 8 رو اعمال می کنند
    منظورتون برای سرویس های محدود یا نا محدود یا هر دو؟
    منظور از سرویس‌های حجمی همون سرویس‌های محدوده دیگه. یعنی، به طور مثال در سرویس‌های پارس‌آنلاین، سرویس 256کیلوبیت با 2 گیگ حجم ماهیانه یا سرویس 2مگابیت با 4 گیگ حجم ماهیانه.

سرویس‌های نامحدود هم البته ضریب اشتراک می‌تونن داشته باشن که بسته به سیاست شرکت فرق می‌کنه. مثلن مخابرات برای سرویس‌های نامحدودش حداقل ضریب اشتراک 1 به 8 و بالاتر رو داره. اما پارس‌آنلاین ضریب اشتراک سرویس‌های نامحدودش رو حداکثر 1 به 2 می‌ذاره. اختلاف قیمت قابل توجه بین قیمت‌های این دو تا ISP هم تو سرویس‌های نامحدود به خاطر همین ضریب اشتراک متفاوتشونه.

مثال بارزترش، سرویس‌های نامحدود آسیاتکه. سرویس نامحدود برنزی با ضریب اشتراک 1 به 8، سرویس نامحدود نقره‌ای با ضریب اشتراک 1 به 5 و سرویس نامحدود طلایی با ضریب اشتراک 1 به 3. بازم اختلاف قیمت‌ها بین این سرویس‌ها به دلیل همین ضریب اشتراک متفاوتشونه:
    سرویس چالاک نامحدود (256کیلوبیت) برنزی با حداقل 10 گیگ تبادل ماهیانه: 22,890 تومان
    سرویس چالاک نامحدود (256کیلوبیت) نقره‌ای با حداقل 18 گیگ تبادل ماهیانه: 39,131 تومان
    سرویس چالاک نامحدود (256کیلوبیت) طلایی با حداقل 25 گیگ تبادل ماهیانه: 54,391 تومان

ضریب اشتراک تو همون مقدار «حداقل تبادل ماهیانه» خودش رو نشون می‌ده. در حالت تئوری با یه سرویس 256 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 1 در طول ماه حداکثر می‌شه 79 گیگ ترافیک دانلود ایجاد کرد:
    تو سرویس برنزی که حداقل تبادل 10 گیگه یعنی 79/10 یا 7.9 نفر (حدودن 8 نفر) روی همین پهنای باند به صورت اشتراکی هستن: یعنی ضریب اشتراک 1 به 8.
    تو سرویس نقره‌ای که حداقل تبادل 18 گیگه، یعنی 79/18 یا 4.4 نفر (حدودن بین 4 تا 5 نفر) روی همین پهنای باند به صورت اشتراکی هستن. یعنی ضریب اشتراک 1 به 4 یا 1 به 5.
    تو سرویس طلایی که حداقل تبادل 25 گیگه، یعنی 79/25 یا 3.16 نفر (حدودن 3 نفر) روی همین پهنای باند به صورت اشتراکی هستن. یعنی ضریب اشتراک 1 به 3.

چون سرویس طلایی با قطعیت زیادی 1 به 3 هست، سرویس نقره‌ای قاعدتن باید همون 1 به 5 درست‌تر باشه.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چرا دیگه. مشکل داشتیم. خیلی از اونایی که تو پارس‌آنلاین دانلودر بودن از آذر سال گذشته با فعال شدن این طرح شبانه 1/3 قیمت، دچار مشکل شدن و بالأخره دیر یا زود خطشون رو تخلیه کردن. آخرین نمونه‌اش خودم که هفته گذشته بعد از تموم شدن سرویس قبلیم که هنوز شبانه رایگان داشت، خطم رو تخلیه کردم. چون دیگه هیچ توجیه اقتصادی نداشت نگه داشتنش.

فقط دلم از این می‌سوزه که کیفیت سرویسم با پارس‌آنلاین خیلی خوب بود. به استثنای حذف شبانه رایگان و مشکلات حادتری که پارس‌آنلاین با ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها داشت.

فعلن هم نتونستم از شرکت دیگه‌ای سرویس بگیرم چون مرکز مخابراتی شلوغ و مزخرفی داریم.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پس ینی با این اوصاف کسایی که پارسال قرار داد 1 ساله داشتن میتونستن شبانه دانلود کنن اون ها هم آذر امسال تموم شده قراردادشون و الان هیچکس شبانه دانلود نمیکنه!

خداییش هر چقدر هم دانلودر نباشی بالاخره یه چی دلت میخواد دانلود کنی ، مثلا 2 گیگ فیلم دانلود کنی کمرت میشکنه که!

پس بگو چرا این کارکنای پارس آنلاین امروز بهم زنگ زدن گفتن محدوده شما باز شده پرتش! اخه 3 روز پیش دقیق زنگ زدم بهشون گفتم فلان جائیم ، بعد طرف گفت نمیشه پورت نداریم ، بعد به فاصله 2روز بعد زنگ زده هی میگه آقا ثبت نام کنم !؟ محدوده شما اکی شده ، قشنگ 2بار تو 2روز زنگ زدن ، نگو کفگیرشون داره میخوره تهه دیگ
    Last edited by Bensonw3x; 16-01-2016 at 18:14.

13. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس ینی با این اوصاف کسایی که پارسال قرار داد 1 ساله داشتن میتونستن شبانه دانلود کنن اون ها هم آذر امسال تموم شده قراردادشون و الان هیچکس شبانه دانلود نمیکنه!

خداییش هر چقدر هم دانلودر نباشی بالاخره یه چی دلت میخواد دانلود کنی ، مثلا 2 گیگ فیلم دانلود کنی کمرت میشکنه که!

پس بگو چرا این کارکنای پارس آنلاین امروز بهم زنگ زدن گفتن محدوده شما باز شده پرتش! اخه 3 روز پیش دقیق زنگ زدم بهشون گفتم فلان جائیم ، بعد طرف گفت نمیشه پورت نداریم ، بعد به فاصله 2روز بعد زنگ زده هی میگه آقا ثبت نام کنم !؟ محدوده شما اکی شده ، قشنگ 2بار تو 2روز زنگ زدن ، نگو کفگیرشون داره میخوره تهه دیگ
    بله. دقیقن. پارسال تا قبل از یه تاریخی (فکر کنم 10 آذر) اگه سرویس می‌خریدی به صورت رزرو، دانلود شبانه داشت. اشتباه ما این بود که فقط 1 ساله تمدید کردیم اون موقع.

به هر حال، من فعلن مجبورم با اعمال شاقه از اینترنت ایرانسل تو خونه استفاده کنم تا ببینم بالأخره بعد از چه مدت خطم دوباره رانژه می‌شه از شرکت جدید.n28:

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام
    آیا پارس از نظر پینگ برای بازی آنلاین مناسبه نسبت به شاتل ؟

در ضمن پارس سرویس یک ساله با حجم مثلا 1 گیگ نداره ؟ ( قصدم اینه که هر موقع حجم خواستم ، حجم اضافه بخرم)

16. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •