خوب ایرانسل مگه دیوانست کلی پول بده فقط برای 5 مگاهرتز اونم برای 4 جی. خوب الان تری جیش داره با دوال کریر میشه ده مگاهرتز اونوقت تری جیش 5 مگاهرتز آدم توی ایران چیزهایی می بینی که توی بورکینافاسو هم پیدا نمیشه
خوب ایرانسل مگه دیوانست کلی پول بده فقط برای 5 مگاهرتز اونم برای 4 جی. خوب الان تری جیش داره با دوال کریر میشه ده مگاهرتز اونوقت تری جیش 5 مگاهرتز آدم توی ایران چیزهایی می بینی که توی بورکینافاسو هم پیدا نمیشه
والا تا اونجا که من پرسیده بودم ازشون گفتن این قضیه موقتیه و دارن تلاش میکنن تا 20 مگاهرتز کنن..همش بخاطر پارتیه که همراه اول تو سازمان داره.
آیا اوضاع پوشش 4G در تبریز خوبه ؟
در تهران که خیلی اوضاع خوبی نداره. مثل رویت حلال ماه شوال هستش یه لحظه میاد و میره![]()
راهاندازی فاز نخست «اینترنت نسل سوم» در ایذه
خبرنامه دانشجویان ایران: مظفر عالیپور امروز در ایذه، با اشاره به راهاندازی خدمات اینترنت سیمکارتهای همراه اول در این شهرستان اظهار کرد: پس از گذشت حدود یکماه از وعده راهاندازی خدمات اینترنت پرسرعت «3G» همراه اول ایذه، این خدمات رسما راهاندازی شد. وی اضافه کرد: در همین راستا، چهار سایت در محدوده مرکز شهر، سرقنات، پارک جنگل و خیابان شهید اشکبوس نادری راهاندازی شده است. رئیس اداره مخابرات ایذه افزود: شبکه کامل این خدمات در حال نصب و تکمیل بوده و دیگر نقاط شهر ایذه تا یکماه آینده بهصورت رسمی تحت پوشش این شبکه قرار خواهد گرفت. عالیپور با بیان اینکه شهر دهدز و مناطق روستایی دیگر در فازهای بعدی راهاندازی خواهد شد، گفت: این خدمات برای تمام سیمکارتهای اعتباری و دائمی همراه اول است و تا ماه آینده، تمام دارندگان این سیمکارتها در شهرستان ایذه میتوانند از خدمات اینترنت پرسرعت آن بهرهمند شوند.
تهرانو آره منم هرکاری کردم 2 جا بیشتر ندیدم..تبریزم اومدم خونه اقوام ،،همه شهرو گشتم اینجا هم پوشش خوبی نداره.با گوشی سونی پسرداییم که کد زدم LTE only کردم تونستم وصل بشم بهش حالت اتوماتیک کلا نمیبینه!
سلام مهندس جان میشه بپرسم مدل گوشی چی بوده
سیگنالش که کمه اما سرعتش خوبه چون کاربر نداره آخه.مال ایرانسل چون کاربر داره با این سیگنال کمترین سرعت رو میده
Sony Xperia V
البته همه گوشی های سونی که 4G ساپورتن میشه با کد زیر LTE only کرد.
*#*#4636#*#*
سلام آقا رضااون دکلی رو که قبلا همینجا بذاتون نوشتم و قول پیگیری دادین تا روشن کنن؛از پنجشنبه 21خرداد روشن کردن؛سرعت خوب بود ولی توی محل کار من فقط سه خط آنتن بود ولی باز هم خوب بود ولی از دیروز 25خرداد به یکباره سیگنال در حد صفر شده و اصلا هیچ خط انتنی نداره فقط بالای گوشی مینویسه Hو کلاا نتن میره و میاد ؛در بهترین حالت یه خط آنتن میاد .جایی که پنجشنبه آنتن فول بود الان شده یک تا دوخط .سکتور آنتن دکل رو هم دیدم هیچ زاویهدای تغییر نکرده . علت چیه؟؟تازه بسته فعال کرده بودم به فنا رفت همه چی .در ادامه برای یادآوری درخواست قبلی که برای این انتن داشته بودم ازتون رو هم میزارم؛خواهشا پیگیری بفرمایید در شهرستان اردکان یزد از یه قبل در حال نصب تجهیزات 3Gهستند از شرکت ایرانسل؛یه دکل ایرانسل نزدیک مجتمع گندله سازی اردکان (محل کار بنده )(جاده اردکان نایین ؛کیلومتر 29) هست که اون رو هم تجهیزات 3Gنصب کردند در روز دوشنبه 14 اردیبهشت؛ولی فقط همون شب روشن بود و بعدش خاموش شد و الان فقط 2Gهست؛دوتا مشکل هست :یکی اینکه این دکل قبل سه تا سکتور انتن داشت ولی الان دوتا سکتور داره؛و یکی دیگه اینه که این دکل که باید این مجتمع بزرگ( بیش از سه هزار نفر پرسنل ) را پوشش بده ؛نحوه نصب سکتور انتن در حالت جدید؛جوری هست که کمترین پوشش به سمت مجتمع هست. و در همان شب که 3Gروشن شد؛در نزدیکترین نقطه به دکل در داخل مجتمع حداکثر سه خط آنتن وجود داشت و در خیلی از نقاط مجتمع اصلا پوشش وجود نداشت؛از تیم نصب کننده هم درخواست چرخش سکتور یا افزایش سکتور را داشتیم که گفنگتند مجاز نیستند و باید از طریق ایرانسل پیگیری کنید .الان هم وست به دامان شما شدیم .الان سه ساله من تو این مجتمع کار می کنم در تمامی روزهای هفته از ساعت 8 صبح تا شش بعد از ظهر چیزی به نام اینرنت وجود نداره و تماس هم حتی با بدترین وضع صورت می گیره .حال با دو سکتور شدن انتن و زاویه نامناسب آن باید فاتحه 3Gرو بخونیم .در ضمن میشه بفرمایید چرا 3Gاین دکل رو روشن نمی کنند .لطفا جواب بدید؛حداقل هزار نفر منتظر هستند اینجا؛مشخصات این دکل که الان تجهیزات تری جی هم نصب کردن ولی فقط 2gروشنه را با برنامه net work signal info گرفتم براتون میفرستم.؛ استان یزد ؛شهرستان اردکان ؛کیلومتر 25 جاده اردکان نائین؛دکل نزدیک مجتمع گندله سازی با LAC :20445و sell id :17835
نه عزیز به خاطر یوزر نیست چطور من با تری جیش 20 مگ رو میگیریم اما هیچ وقت 4 جی من بالاتر از 4 مگ نرفته اگر بحث یوزر بود توی ساعات خلوت مثل هفت صبح بالاتر میرفت که نمیره مشکل دوتاست یکی پهنای باند بالاتر همراه اول و دیگر اینکه در 1800 و 2600 با سیگنال برابر 2600 پهنای باند بیشتری میده.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)