تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 1320 اولاول ... 1742242642702712722732742752762772782843243747741274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چون سازمان تنظیم 15 مگاهرتز پهنای باند به همراه اول داده ولی برای ایرانسل 5 مگاهرتز و در کنارش همراه اول هنوز رو LTE یوزر نداره به اون صورت ! ولی ایرانسل خیلی یوزر داره!
    خوب ایرانسل مگه دیوانست کلی پول بده فقط برای 5 مگاهرتز اونم برای 4 جی. خوب الان تری جیش داره با دوال کریر میشه ده مگاهرتز اونوقت تری جیش 5 مگاهرتز آدم توی ایران چیزهایی می بینی که توی بورکینافاسو هم پیدا نمیشه

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خوب ایرانسل مگه دیوانست کلی پول بده فقط برای 5 مگاهرتز اونم برای 4 جی. خوب الان تری جیش داره با دوال کریر میشه ده مگاهرتز اونوقت تری جیش 5 مگاهرتز آدم توی ایران چیزهایی می بینی که توی بورکینافاسو هم پیدا نمیشه
    والا تا اونجا که من پرسیده بودم ازشون گفتن این قضیه موقتیه و دارن تلاش میکنن تا 20 مگاهرتز کنن..همش بخاطر پارتیه که همراه اول تو سازمان داره.

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

4G LTE همراه اول :
    تبریز - خیابان ارتش جنوبی

محتوای مخفی: تست 

محتوای مخفی: وضعیت سیگنال : -111 !!!! 

آیا اوضاع پوشش 4G در تبریز خوبه ؟
    در تهران که خیلی اوضاع خوبی نداره. مثل رویت حلال ماه شوال هستش یه لحظه میاد و میره

5. این کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راه‌اندازی فاز نخست «اینترنت نسل سوم» در ایذه

خبرنامه دانشجویان ایران: مظفر عالیپور امروز در ایذه، با اشاره به راه‌اندازی خدمات اینترنت سیم‌کارت‌های همراه اول در این شهرستان اظهار کرد: پس از گذشت حدود یک‌ماه از وعده راه‌اندازی خدمات اینترنت پرسرعت «3G» همراه اول ایذه، این خدمات رسما راه‌اندازی شد. وی اضافه کرد: در همین راستا، چهار سایت در محدوده مرکز شهر، سرقنات، پارک جنگل و خیابان شهید اشکبوس نادری راه‌اندازی شده است. رئیس اداره مخابرات ایذه افزود: شبکه کامل این خدمات در حال نصب و تکمیل بوده و دیگر نقاط شهر ایذه تا یک‌ماه آینده به‌صورت رسمی تحت پوشش این شبکه قرار خواهد گرفت. عالیپور با بیان اینکه شهر دهدز و مناطق روستایی دیگر در فازهای بعدی راه‌اندازی خواهد شد، گفت: این خدمات برای تمام سیم‌کارت‌های اعتباری و دائمی همراه اول است و تا ماه آینده، تمام دارندگان این سیم‌کارت‌ها در شهرستان ایذه می‌توانند از خدمات اینترنت پرسرعت آن بهره‌مند شوند.

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آیا اوضاع پوشش 4G در تبریز خوبه ؟
    در تهران که خیلی اوضاع خوبی نداره. مثل رویت حلال ماه شوال هستش یه لحظه میاد و میره
    تهرانو آره منم هرکاری کردم 2 جا بیشتر ندیدم..تبریزم اومدم خونه اقوام ،،همه شهرو گشتم اینجا هم پوشش خوبی نداره.با گوشی سونی پسرداییم که کد زدم LTE only کردم تونستم وصل بشم بهش حالت اتوماتیک کلا نمیبینه!

9. 2 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

تهرانو آره منم هرکاری کردم 2 جا بیشتر ندیدم..تبریزم اومدم خونه اقوام ،،همه شهرو گشتم اینجا هم پوشش خوبی نداره.با گوشی سونی پسرداییم که کد زدم LTE only کردم تونستم وصل بشم بهش حالت اتوماتیک کلا نمیبینه!
    سلام مهندس جان میشه بپرسم مدل گوشی چی بوده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

4G LTE همراه اول :
    تبریز - خیابان ارتش جنوبی

محتوای مخفی: تست 

محتوای مخفی: وضعیت سیگنال : -111 !!!! 
    سیگنالش که کمه اما سرعتش خوبه چون کاربر نداره آخه.مال ایرانسل چون کاربر داره با این سیگنال کمترین سرعت رو میده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام مهندس جان میشه بپرسم مدل گوشی چی بوده
    Sony Xperia V
    البته همه گوشی های سونی که 4G ساپورتن میشه با کد زیر LTE only کرد.
    *#*#4636#*#*

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام آقا رضااون دکلی رو که قبلا همینجا بذاتون نوشتم و قول پیگیری دادین تا روشن کنن؛از پنجشنبه 21خرداد روشن کردن؛سرعت خوب بود ولی توی محل کار من فقط سه خط آنتن بود ولی باز هم خوب بود ولی از دیروز 25خرداد به یکباره سیگنال در حد صفر شده و اصلا هیچ خط انتنی نداره فقط بالای گوشی مینویسه Hو کلاا نتن میره و میاد ؛در بهترین حالت یه خط آنتن میاد .جایی که پنجشنبه آنتن فول بود الان شده یک تا دوخط .سکتور آنتن دکل رو هم دیدم هیچ زاویهدای تغییر نکرده . علت چیه؟؟تازه بسته فعال کرده بودم به فنا رفت همه چی .در ادامه برای یادآوری درخواست قبلی که برای این انتن داشته بودم ازتون رو هم میزارم؛خواهشا پیگیری بفرمایید در شهرستان اردکان یزد از یه قبل در حال نصب تجهیزات 3Gهستند از شرکت ایرانسل؛یه دکل ایرانسل نزدیک مجتمع گندله سازی اردکان (محل کار بنده )(جاده اردکان نایین ؛کیلومتر 29) هست که اون رو هم تجهیزات 3Gنصب کردند در روز دوشنبه 14 اردیبهشت؛ولی فقط همون شب روشن بود و بعدش خاموش شد و الان فقط 2Gهست؛دوتا مشکل هست :یکی اینکه این دکل قبل سه تا سکتور انتن داشت ولی الان دوتا سکتور داره؛و یکی دیگه اینه که این دکل که باید این مجتمع بزرگ( بیش از سه هزار نفر پرسنل ) را پوشش بده ؛نحوه نصب سکتور انتن در حالت جدید؛جوری هست که کمترین پوشش به سمت مجتمع هست. و در همان شب که 3Gروشن شد؛در نزدیکترین نقطه به دکل در داخل مجتمع حداکثر سه خط آنتن وجود داشت و در خیلی از نقاط مجتمع اصلا پوشش وجود نداشت؛از تیم نصب کننده هم درخواست چرخش سکتور یا افزایش سکتور را داشتیم که گفنگتند مجاز نیستند و باید از طریق ایرانسل پیگیری کنید .الان هم وست به دامان شما شدیم .الان سه ساله من تو این مجتمع کار می کنم در تمامی روزهای هفته از ساعت 8 صبح تا شش بعد از ظهر چیزی به نام اینرنت وجود نداره و تماس هم حتی با بدترین وضع صورت می گیره .حال با دو سکتور شدن انتن و زاویه نامناسب آن باید فاتحه 3Gرو بخونیم .در ضمن میشه بفرمایید چرا 3Gاین دکل رو روشن نمی کنند .لطفا جواب بدید؛حداقل هزار نفر منتظر هستند اینجا؛مشخصات این دکل که الان تجهیزات تری جی هم نصب کردن ولی فقط 2gروشنه را با برنامه net work signal info گرفتم براتون میفرستم.؛ استان یزد ؛شهرستان اردکان ؛کیلومتر 25 جاده اردکان نائین؛دکل نزدیک مجتمع گندله سازی با LAC :20445و sell id :17835

14. این کاربر از alirezamoosavi1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سیگنالش که کمه اما سرعتش خوبه چون کاربر نداره آخه.مال ایرانسل چون کاربر داره با این سیگنال کمترین سرعت رو میده
    نه عزیز به خاطر یوزر نیست چطور من با تری جیش 20 مگ رو میگیریم اما هیچ وقت 4 جی من بالاتر از 4 مگ نرفته اگر بحث یوزر بود توی ساعات خلوت مثل هفت صبح بالاتر میرفت که نمیره مشکل دوتاست یکی پهنای باند بالاتر همراه اول و دیگر اینکه در 1800 و 2600 با سیگنال برابر 2600 پهنای باند بیشتری میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •