تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 473 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    گوشی های سونی اریکسون کدوم مدل هاش ذخیره اس ام اس روی فون مموری و مموری کارت رو داره ؟؟؟؟ البته مدل c902 که میدونم اینجوریه دیدم خودم که داره مدل های دیگه رو هم ممنون میشم بگین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض salam

سلام من يه گوشي كا 770 دارم يكي دو بار بدون اينكه خاموش كنم باتري رو درآوردم كه سيم كارت رو دربيارم حالا گوشي صفحه اش نمياد بالا يعني معلوم هستش روشنه اما صفحه مشكي هستش نميدونيد گوشي چش شده؟؟؟

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

سلام
    گوشی های سونی اریکسون کدوم مدل هاش ذخیره اس ام اس روی فون مموری و مموری کارت رو داره ؟؟؟؟ البته مدل c902 که میدونم اینجوریه دیدم خودم که داره مدل های دیگه رو هم ممنون میشم بگین .
    گوشی های سری جاوا این امکان رو تا اونجا که می دونم اصلا ندارن شاید این گوشی های جدید مثل c902 و k850 و t700 و... چون من هنوز اینارو کاملا ندیدم و در جریان نیستم ولی می دونم که سیمبین دار ها می تونن در مموری کارت ذخیره کنن
    سلام من يه گوشي كا 770 دارم يكي دو بار بدون اينكه خاموش كنم باتري رو درآوردم كه سيم كارت رو دربيارم حالا گوشي صفحه اش نمياد بالا يعني معلوم هستش روشنه اما صفحه مشكي هستش نميدونيد گوشي چش شده؟؟؟
    شما به یک تعمیر کار نشون بده بعید می دونم با فلش کردن درست بشه شاید مشکل سخت افزاری داشته باشه (ولی سعی کن باتری رو تا خاموش نکردی در نیاری هر چه قدرم که کارت ضروری باشه کمی تحمل کن)
    Last edited by Sasuke-7; 12-01-2009 at 04:56.

4. 4 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه درســـت نصب كرده و كار نكرده مشكل از سيد 53 جديد شــماســت كه پچ روش اجرا نميــشه
    من چون وارد نیستم زیاد متوجه منظورتون نمیشم . یعنی هیچ راهی نداره که این بیپ رو بردارم ؟
    Last edited by Setareh 2006; 11-01-2009 at 05:53.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من چون وارد نیستم زیاد متوجه منظورتون نمیشم . یعنی هیچ راهی نداره که این بیپ رو بردارم ؟
    خوب باید در اطلاع باشید که هک سید 53 تازه انجام گرفته و هنوز در بین کاربران اونچنان جا نیوفتاده به همین دلیل شاید شما مراحل انجام هکتون روی گوشیتون که سید 53 رو درست انجام ندادید
    موفق باشید

7. 2 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هک cid53 بدون باکس راه افتاده؟ با چی؟ چه جوری؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

هک cid53 بدون باکس راه افتاده؟ با چی؟ چه جوری؟
    شما اگر سرچ کنید چندین بار هکش رو با FarManager و پلاگین JDFlasher اموزش داده اند

10. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سونی اریکسون خیال نداره گوشی دو سیم کارته بزنه و مشکل خیلی ها رو حل کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

گوشی های سیر جاوا این امکان رو اصلا تاحلا ندارن و فقط سیمبین دار ها می تونن در مموری کارت ذخیره کنن

شما به یک تعمیر کار نشون بده بعید می دونم با فلش کردن درست بشه شاید مشکل سخت افزاری داشته باشه (ولی سعی کن باتری رو تا خاموش نکردی در نیاری هر چه قدرم که کارت ضروری باشه کمی تحمل کن)
    دوست عزیز اصلا به این ربط نداره الان سونی اریکسون c902 مگه سیمبین داره ؟؟؟ ولی داخل تنظیمات اس ام اس برو میتونی فون مموری انتخاب کنی یا مموری کارت. شما کار نکردی باهاش اطلاعات نداری. من میخوام مدل های سونی اریکسون که اینجوری هستن رو بدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

سلام
    گوشی من ک850 هستش sms هاشو هم رو مموری کارت هم روی حافظه گوشی ذخیره میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •