از دوستان اهوازی کسی میدونه که آیا یه فروشگاه منصف تو بازار بزرگ اهواز پیدا میشه که cpu amd داشته باشه قیمتهاش هم زیاد با تهران تفاوت نداشته باشه؟
از دوستان اهوازی کسی میدونه که آیا یه فروشگاه منصف تو بازار بزرگ اهواز پیدا میشه که cpu amd داشته باشه قیمتهاش هم زیاد با تهران تفاوت نداشته باشه؟
قیمت ها همین الان هم زیاد تفاوتی با تهران و سایت های فروشنده نداره
شما باید بری از همه ی مغازه ها بپرسی و ارزونترین قیمت رو پیدا کنید![]()
ایمان جان دیشب رفتم قیمت گرفتم AMD Fx 8320 قیمت بازار بزرگ 640 تومان بود. قیمت شیراز 570 تومان. قیمت تهران 600 تومان.
این بازار بزرگیها هم فکر کردن همه اهوازیا تو شرکت نفت کار میکنن قیمتهارو با کارمندای شرکت نفت ست کردن![]()
Last edited by lifealley; 10-06-2015 at 09:31.
5روز از اشتراکم مونده بودم گفتم زودتر شارژ کنم .1ماهه شارژ کردم دیدم اشتراک قبیلم سوخت و این جایگزین شد!!!زنگ زدم پشتیبانی میگه ما اشتراک رزرو نداریم!!شرکت به این گندگیبه عقل یه نفر نرسیده این کار!!!منظورم راصده
سلام
آقا من الان رادیو رو مستقیم وصل کردم به رایانه. الان میخوم روتر وصل کنم. سیم لن رو بزنم به روتر، بعدش چیکار کنم؟ الان با 192.168.1.20 میرم توو صفحه تنظیمات. بعد از نصب روتر باید تغییر بدم این رو؟ چه کنم الان. لطفا راهنمایی کنید.
سلام
کسی می دونه مرکز مخابرات شهید رجایی روی خط فیبرنوری کدام شرکت adsl میده؟
سلام دوستان
توی خرمشهر بجز پارس انلاین کدوم از بقیه بهتره؟
اخه دارم از پارس انلاین تخلیه میکنم
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
1مگ الماس راصد
توی ساعت رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم کم داشتم نگرانت میشدم
تجربهای توو share کردن نانوبیم با روتر داری؟ یا مستقیم وصل کردی به کامپیوتر؟
من هرکاری میکنم نمیتونم درستش کنم. آخرش بازم باید دستی کانکت کنم. با موبایل میتونم وایفای رو پیدا کنم و وصل بشم ولی receive و send نداره اصلا.
اگه DHCP رو توو تنظیمات LAN غیرفعال کنم اصلا موبایل کانکت نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)