تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 427 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام به همه آقا مصطفی من واقعا مذرت میخوام نمی خواستم ناراحتتان کنم شما واقعا گلی آخه من گشتم ولی چون سر کار میرم شبا مجبورم بیام اینترنت وچون خسته ام نمی توانم بگردم ببینم در مورد اینا چی میگی من فقط یه سوال کردم گفتم راهنمایی کنید چون توی این هفته باید بگیرم وگر نه پولم میپره چراشم بماند شاید چها شنبه برم علائدین ببینم چی میشه می تونم مالزی و جنچ ندهشده اصل گیر بیارم برام دعا کن با تشکر از منم دلخور نباش ما با هم رفیقیم
    نه باب دلخوری چیه..پس چی که ماها همگی دوست هم هستیم...هر کی جور دیگه فکر کنه...به بیراهه رفته...
    خوب متوجه شدی به امید خدا؟بازم سئالی بود تا جایی که بتونیم من و دوستان در خدمتیم...موفق باشی
    فقط چون مهمه تاکید می کنم دقت بالایی تو خرید داشته باش....الان لیبل ها رو اسکن می کنن جوری که چنجی مثل یه گوشیه رجیستر به نظر می رسه....موقع خرید شرط بگذار من گوشی رو اازتون می خرم...خودتون باید واسم اپدیتش کنید...اگه اپدیت شد و سریال پرید گوشی ارزونی خودتون...چون به اسم اصل رجیستر اصل بهم فروختین و این کار یعنی کلاهبرداری(البته اینجوری نگو دگه با یه لحن دیگه باشه بهتره )

یک سوال،وقتی با نرم افزارMyPhoneExplorer می خوام اس ام اس به گوشی بفرستم،وقتی تو گوشی باز می کنم،اول اس ام اس این طوری است(....)بعد هم ادامه اس ام اس را نشان می دهد،اس ام اس را کامل هم نشان نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید.
    دوست عزیز شما اگه جوابتون رو یه جا نگرفتید جای دیگه هم پست بدین
    متاسفانه داره مد می شه...دوستان واسه این که به جوابشون برسن.سوالشون رو تو 200-300 تا تاپیک کپی می کنن
    جوابتون رو دادم..دیگه دوباره گویی نمی کنم
    روز همگی قشنگ
    شاد باشید

داره خودمونی میشه -Clan-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا مصطفی جواب من هم بده

داره خودمونی میشه farzadtop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

12

نه باب دلخوری چیه..پس چی که ماها همگی دوست هم هستیم...هر کی جور دیگه فکر کنه...به بیراهه رفته...
    خوب متوجه شدی به امید خدا؟بازم سئالی بود تا جایی که بتونیم من و دوستان در خدمتیم...موفق باشی
    فقط چون مهمه تاکید می کنم دقت بالایی تو خرید داشته باش....الان لیبل ها رو اسکن می کنن جوری که چنجی مثل یه گوشیه رجیستر به نظر می رسه....موقع خرید شرط بگذار من گوشی رو اازتون می خرم...خودتون باید واسم اپدیتش کنید...اگه اپدیت شد و سریال پرید گوشی ارزونی خودتون...چون به اسم اصل رجیستر اصل بهم فروختین و این کار یعنی کلاهبرداری(البته اینجوری نگو دگه با یه لحن دیگه باشه بهتره )

دوست عزیز شما اگه جوابتون رو یه جا نگرفتید جای دیگه هم پست بدین
    متاسفانه داره مد می شه...دوستان واسه این که به جوابشون برسن.سوالشون رو تو 200-300 تا تاپیک کپی می کنن
    جوابتون رو دادم..دیگه دوباره گویی نمی کنم
    روز همگی قشنگ
    شاد باشید

عزیزم حسودی یا زورت میاد جوابش رو بدی تا کسی بغیر از خودت بلد نباشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

8

اول خواستم جوابت رو بدم...اما بد که فکر کردم...بدم که چی بشه؟چه فایده داره؟
    وقتی اینجوری فکر می کنی....دنیا مون کلی باهم فرق داره.....تو همون جاده خاکی واسه خودت خوش باش!!!
    فقط یه کم یاداوری کنم محض اطلاع شما...یه تاپیک زدم تمامیه اطلاعاتی که ساعت ها و روز ها وقت گذاشتم تا یادگرفتم رو یه جا تو یه تاپیک در اختیار تمامیه دوستانم تو این انجمن گذاشتم....اونوقت معلوم نیست شما از کجا امده بهم می گی دلت نمی یاد جوابش و بدی؟!!!!
    Last edited by mostafa_khan; 09-05-2007 at 16:38.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

w810i چه طوري فايل هاي فلش (swf) را اجرا مي كنه ؟؟؟؟
    آقا مصطفی جواب من هم بده
    د.ست عزیز من چون گوشیم چنج شده بوده...هیچ وقت دنبال یادگیری این مطالب نبودم...رک بگم بلد نیستم
    اما شما می تونید از حمید جان(تو تاپیک افزایش صدا اکتیو تر هست) و دوستانی مثل سونی 810 سوالتون رو بپرسید که تو بحث نرم افزاری فعال هستن
    ببخشید....
    شاد باشید

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا مصطفی جواب من هم بده
    آقا مصطفي جواب اين ريفيقمونم بده .
    علي جون سريع دوتا كوبيده هم بذار
    بچه بپر ببين كدوم ميز بود نون ميخواست...
    نه آقا دوغامون همش گرمه شرمنده

نه خوب بنده خدا حق هم داره اينجوري پست ها زياد ميشه و تاپيكها شلوغ و ترافيك سايت هم بالا ميره و بار گذاري صفحه ها هم دشوار ميشه و سرچ هايي هم كه انجام ميشه به جواب هاي غير واقعي و بي ربط منتهي ميشه و نهايتا امنيت ملي به خطر ميفته

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

w810i چه طوري فايل هاي فلش (swf) را اجرا مي كنه ؟؟؟؟
    منظورت اينه كه فايل هاي فلش رو بريزي توي مموري گوشي و اجرا كني؟ نه اينجوري نميشه چون فلش ها نياز به فلش پلير داره و توي ويندوز اجرا ميشه و توي محيط جاوا قابل اجرا نيست

0

يه پيشنهاد ميكنم اگر با برنامه نويسي اچ تي ام ال يا فرانت پيج آشنايي داري انجام بدن نتيجهشو هم بگي ممنون ميشيم:

از اونجايي كه ادعا ميكنه كه اچ تي ام ال ها رو ميتونه بخونه يه فالي اچ تي ام ال درست كن و توش يه فايل فلش قرار بده بعد هر دوتاشو بريز توي مموري و با بروزر گوشي بازش كن ممكنه كه بشه.

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض از بین بردن مشکل ارسال فایل

برای این کار کافی است نام فایل راا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _filename.si تغییر بدهید. یعنی در واقع پسوندش را از sis تبدیل به _si کنید و با خیال راحت فایل رو بفرستید.
    با این کار نه دیگر گوشی شما به فایل ایراد میگیرد و نه دیگر دوست شما دچار مشکل میشود و میتواند به راحتی نرم افزار را از قسمت مسیج نصب کند.

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض نكته ها و نشانه هاي خرابي باتري در موبايل

ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که نشانه های خرابی باتری موبایل چیست؟
    به طور کلی در هنگام خرابی باطری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات برای گوشی پیش میاید:
    1-گوشي خود به خود خاموش ميشود.
    2-گوشي هنگ ميكند.
    3-تنظيمات تاريخ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعت به هم ميريزد.
    4-تخليه سريع باتري صورت ميگرد.

و حال راههای پیش گیری از این مشکلات:
    میبایست به این نکته مهم دقت کنیم که مشاهده یکی از این نوع مشکلات و تنها در یک مرتبه نشان دهنده خرابی باتری شما نیست ، بلكه اگر باتري خراب باشد اين نشانه ها به دفعات درگوشي ظاهر ميشود.
    و هنگام شارژ باتری زمان لازم براي شارژ باتري موبايل فقط وفقط بين 45 دقيقه تا 1ساعت ميباشد كه اگر اين زمان كمتر شود باعث ميشود كه باتري به اندازه كافي شارژ نشود وكارايي را كه ما ازباتري انتظار داريم به ما ندهد.واما اگر اين زمان بيشتر از يك ساعت شود باعث آسيب ديدن سلولهاي داخلي باتري و در نتيجه كاهش طول
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتري ميشود.ضمناً بايد حتماً اين نكته را مد نظر داشته باشيد كه قبل از اينكه باتري را شارژ كنيد بايد كاملاً باتري تخليه شده باشد. براي اين منظور كافيست چند دقيقه قبل از شارژ باتري (كاملاً تخليه نشده) گوشي را روشن نگه داريد تا باتري به حالت ولتاژ صفر برسد وبعد ميتوان آن را با خيالي آسوده تر شارژ كرد. اينكار باعث ميشود اولاً باتري گوشيتان كاملاً ولتاژ نويي رابه شما ارمغان دهد؛ ثانياً باعث افزايش طول عمر باتري ميشود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که نشانه های خرابی باتری موبایل چیست؟
    به طور کلی در هنگام خرابی باطری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات برای گوشی پیش میاید:
    1-گوشي خود به خود خاموش ميشود.
    2-گوشي هنگ ميكند.
    3-تنظيمات تاريخ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعت به هم ميريزد.
    4-تخليه سريع باتري صورت ميگرد.

و حال راههای پیش گیری از این مشکلات:
    میبایست به این نکته مهم دقت کنیم که مشاهده یکی از این نوع مشکلات و تنها در یک مرتبه نشان دهنده خرابی باتری شما نیست ، بلكه اگر باتري خراب باشد اين نشانه ها به دفعات درگوشي ظاهر ميشود.
    و هنگام شارژ باتری زمان لازم براي شارژ باتري موبايل فقط وفقط بين 45 دقيقه تا 1ساعت ميباشد كه اگر اين زمان كمتر شود باعث ميشود كه باتري به اندازه كافي شارژ نشود وكارايي را كه ما ازباتري انتظار داريم به ما ندهد.واما اگر اين زمان بيشتر از يك ساعت شود باعث آسيب ديدن سلولهاي داخلي باتري و در نتيجه كاهش طول
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتري ميشود.ضمناً بايد حتماً اين نكته را مد نظر داشته باشيد كه قبل از اينكه باتري را شارژ كنيد بايد كاملاً باتري تخليه شده باشد. براي اين منظور كافيست چند دقيقه قبل از شارژ باتري (كاملاً تخليه نشده) گوشي را روشن نگه داريد تا باتري به حالت ولتاژ صفر برسد وبعد ميتوان آن را با خيالي آسوده تر شارژ كرد. اينكار باعث ميشود اولاً باتري گوشيتان كاملاً ولتاژ نويي رابه شما ارمغان دهد؛ ثانياً باعث افزايش طول عمر باتري ميشود.
    صد در صد با گفته های شما مخالف هستم...دیگه گذش باطری های قدیمی که این جوری بودن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •