سلام . خواهش میکنم کمک کنید . من با x360ce دسته رو درست کردم آنالوگ سمت راست هم کار میکنه ولی ی ی وقتی دکمه آنالوگ رو روشن میکنم دیگه بازیکنا با چهار جهت اصلی حرکت نمیکنن!!! و با آنالوگ چپ حرکت میکنن ! لطفا یکی بگه باید چی کار کنم
![]()
سلام . خواهش میکنم کمک کنید . من با x360ce دسته رو درست کردم آنالوگ سمت راست هم کار میکنه ولی ی ی وقتی دکمه آنالوگ رو روشن میکنم دیگه بازیکنا با چهار جهت اصلی حرکت نمیکنن!!! و با آنالوگ چپ حرکت میکنن ! لطفا یکی بگه باید چی کار کنم
![]()
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر(پچ مودینک وی)
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)
کد:
(مشکل بیرون پریدن)
کد:
http://s3.picofile.com/file/7984341826/jump_out_FIFA14_M_Pishro_.pdf.html
maa22 جان نمیدونم این pdf رو خودت درست کردی یا نه اما توی این pdf گفته که باید i68 regenerator رو اجرا کنیم و کلی کار اضافه .
در حالی که پچ مودینگ اصلا احتیاجی به i68 reg نداره .
دوستان چرا این بازی مثل هر سال یه نسخه کرک شده توسط یه تیم معروف نداره؟! قفلش سخته؟ الآن بهترین نسخه برای دانلود چیه؟
من این پچ رو نصب کردم
FIFA14MWM090
تابلوها خراب شده (برگشت به همون تابلوهای قبلی و اولیه)، بعضی لباس و اینا رو هم قفلش باز شده بود دوباره بسته شد.
خودشم تو FIFA 14 MWM Selector تو قسمت boot یه دکمه سبز رنگ بزرگی بود اونو زدم الان حجم فیفا شده 14.5 گیگ.
چیکار کنم تابلوها برگرده و چیکار کنم حجم بازی رو کم کنم؟ میشه؟
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
هرچقدر سختی بازی میبری بالاتر بجای اینکه حرفه ای بشن بازیکنا اسکل تر میشن![]()
این اموزشو یه جایی دیدم گفتم بزارم شاید بدرد بخوره :
سلام ضاهرا FIFA14 با دسته های غیر از Xbox جور نیست و خیلی ها من جمله من با دسته هاش مشکل دارن علی الخصوص آنالوگ سمت راست ترفندهای زیادی تو اینترنت هست که خیلی هاش کار نمیکنه مثالا نرم افزار x360ce وقتی میریزم تو فولدر بازی از بازی میپره بیرون!
درحالی که میشه فایل تنظیم دسته FIFA11 رو بریزی تو محل نصب بازی و دسته هارو تنظیم کنید و فایل مربوط به تنظیماتش رو از Documents بریزی تو پوشه FIFA14 ، تو همون قسمت!!!
آموزش: ابتدا فولدر "Game0" رو بعد از اکسترک کردن بریزید تو پوشه محل نصب بازی (داخل فولدر "Game) بعد داخل فولدر، فایل "fifa11.exe"رو اجرا کنید و دسته هاتونو طبق سلیقه خودتون تنظیم کنید. برید تو "My Document" و فولدر "FIFA 11" رو باز کنید یه فایل به نام "buttonDataSetup" هست که اونو بریزید توی همون فولدر "My Document" ولی این بار "FIFA 14" (یه فایل به همون نام اونجا هست، اگه پیغام داد "Replace" رو بزنید! الان دیگه همه چی درست شده از بازی لذت ببرید در ضمن اگر کار نکرد اسم فولدر "Game0" رو به "Game" تغییر بادید و مراحل بالا رو تکرار کنید! دانلود فایل تنظیم دسته FIFA 11 با حجم 1.1 Mb در لینک زیر:
من core i7 با gtx 560 دارم یعنی عملا نباید هیچ بازی رو کم بیارم اما این پچ ها پدر فیفا رو در میارن و هر چند ثانیه یه بار یک فریم کوچولو میخورند بدون پچ البته بازی عالیه
نمیدونم شما چجوری اینقدر پچ میزنید
کسی هست پچ بزنه ویندوز 8 هم داشته باشه و لگ نزنه؟
فکر کنم این پچ ها فقط با ویندوز 8 مشکل دارند چون سیستم دوستم با ویندوز 7 مشکلی نبود
به نظر میاد پچ های مفیدی باشند چون چهره و پیراهن تیمها رو درست میکنند البته اسم تیمهارو کامل مینویسه که این واقعا مسخرست چون بعضی تیمها اسم طولانی دارند و تو صفحه جا نمیشه!
بله من هم وقتی پچهای گرافیکی میزنم بازی لگ پیدا میکنه و سنگین تر میشه...ویندوز هم 8 است
سلام . آنالوگ سمت چپ رو چجوری فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)