همینه دیگه .. وقتی 2 سال این همه پی سی باز رو معطل میزارن ...
اون کرکره هم جزو همیناست دیگه خخخخ ...
الان دو ساله پای پی سی داره صفحه رو ریفرش میکنه تا برای پی سی رلیز بشه .. سریع کرک کنه بشینه بازی کنه![]()
![]()
ایول به برو بکس
همینه دیگه .. وقتی 2 سال این همه پی سی باز رو معطل میزارن ...
اون کرکره هم جزو همیناست دیگه خخخخ ...
الان دو ساله پای پی سی داره صفحه رو ریفرش میکنه تا برای پی سی رلیز بشه .. سریع کرک کنه بشینه بازی کنه![]()
![]()
ایول به برو بکس
سلام
هکر ها دست به کار شدند ؟
Last edited by kiarashyk; 07-04-2015 at 22:51.
سایت P30Day پستشو زده، ادمینش هم گفته فایل ها آماده بشن، لینکشو آپدیت میکنن. منتظرم اگر امشب شد که هیچ، نشد، از استیم میگیرم خودم![]()
این کامنت تقدیم به کنسول بازایی که به تاخیر خوردنای GTA V و انتظار ما میخندیدن!
(من فکر میکردم این جمله رو فقط ایرانیا استفاده میکنن :| شایدم تاثیرات منفیه مموتـی روی خارجیاس)
![]()
این شده یه Meme مشهورم هست.
دو خط 2مگ و 5 مگ دیسپچ کردیم، نتیجه اش:
برای من 6-7 روز طول میکشه از استیم دانلود کنم با این اوصاف![]()
خدا قوت
آقا مشغله کاری باعث شده ما دیگه جزو بازی خور ها حساب نشیم و بخاطر همین سوالاتی واسمون پیش بیاد :
1 : دانلود از استیم به چه صورته ؟ رایگانه ؟
2 : منظور از Unlock چیه ؟ مگه محدودتی تو بازی وجود داره ؟ من تا gta 5 رو بلازی کردم و روال نسخه های بعد رو نمیدونم
فعلا همینا
نسل ۷ که دوسال پیش تجربه کردن
نسل ۸ هم ۶ ماه پیش
پس دیگه اب یخ رو بریز فلان جات چ معنی میده؟
اگر نسخه بعدی قرار بود اول واسه pc بیاد این جمله کاملا منطقی بود!
تا همین یه هفته پیش قبل از اینکه تریلر و عکسای بازی منتشر بشه و هیچ خبری از نسخه PC نبود چه تو سایتا و شبکه های اجتماعی ایرانی چه خارجی میدیدم خیلیا و اکثرا کنسول بازایی که مخالف PC هستن همش مسخره میکردن و میگفتن این دفعه هم تاخیر میخوره یا مثلا به جای PCMasterRace# از PCDelayRace# یا جمله های شبیه این استفاده میکردن! و کلا PC بازا هم زیاد مطمئن نبودن از راکستار و فکر میکردن تاخیر میخوره باز، حالا این اشاره به همون مسائل داره![]()
برتری های نسخه PC نسبت به کنسول هم (حداقل واسه PC بازا) اینقدری هست که براشون مثل یه بازی جدید باشه نسبت به نسخه کنسولی
الان اینو دان کنیم و منتظر کرک باشیم ؟ یا این که کلا باید ضیر کنیم نسخه با کرک بیاد ؟
62 گیگ هست اگه مشکلی نداره که بزارم دانلود ! سه روزی دانلودش طول میکشه !!!
اگر تا قبل از 14 آوریل بازی از استیم دانلود بشه امکان اجرا و ران بازی نیست؟ ( یا مثلا فقط قسمت آنلاینش فعال نیست تا اونموقع؟ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)