از خود usb تلویزیون میتونی برای پخش 3d استفاده کنی.ضمنا کارت گرفیکت چه مدلیه؟
از خود usb تلویزیون میتونی برای پخش 3d استفاده کنی.ضمنا کارت گرفیکت چه مدلیه؟
Last edited by persian_m; 22-11-2011 at 13:02.
یه خبر خوب، طبق آخرین تحقیقات بنده از چند نمایندگی معتبر پاناسونیک، به احتمال خیلی زیاد مدل 42VT30 اواخر هفته آینده وارد بازار ایران خواهد شد، به نظر من تا زوده متن تهیه شده برای پاناسونیک را برای شرکت ارسال کنید تا تغییرات لازم در این سری از تلویزیونها اعمال بشه.
سلام
این کلیپ های 3D من MKV هستن و TV اونا رو نمی خونه
گرافیک لپ تاپم ATI 5730 هست
سپاس
یعنی چی نمیخونه من تا الان 5 تا فیلم mkv از تو usb تی وی دیدم.چند تا mkv معمولی رو امتحان کن
در مورد ati هم من متا سفانه ازش 3d نگرفتم ولی nvidia رو تونستم بگیرم
Last edited by persian_m; 22-11-2011 at 13:37.
تمام تلويزيون هاي پلاسما اينطوريين كه ١٠٠ ساعت اول إز ديناميك استفاده نكرد و .... واسه جا موندن تصوير رو صفه يا پاناسونيك ها اينطورين چون vt20 هم همينطوري بود أيا اين يه ايراده يا واسه پلاسماها عادي
نه این ربطی به پاناسونیک نداره و مربوط به تکنولوزی پلاسما هستش . با گذشت زمان وافزایش ساعت کارکرد تلویزیون ریسک جا موندن تصویر کمتر می شه و یک جورایی برعکس LED/LCD ها که با گذشت زمان و افزایش ساعت کارکردشون ریسک خرابی اونا بالاتر می ره
ST30 هر نوع فایل MKV رو پخش نمی کنه. هر فایلی که پسوندش MKV هست قابل پخش نیست. باید کدک صدا و تصویرش این باشه :
MKV files : Video codec H.264 | Audio codec MP3/AC-3/LPCM
شما از تو نرم افزار KM Player پخشش کن و رایت کلیک کن روش و گزینه Media Info رو انتخاب کن. ببین مشخصاتش مطابقت داره.
اگه متفاوت بود با نرم افزار حرفه ای Super Converter می تونی کدک صدا و تصویر رو تغییر بدی.
مگه میشه آورد؟ گمرک اینا گیر نمیدن؟ اطلاع دقیق دارید؟ از تبریز ترکیه رفتن راحت تر از بانه رفتنهواسه من شفافیت تصویر مهم تر از 3D و دیگر امکانات جانبی هستش.. قیمتش خیلی مناسبه
خوش خبرباشی جوون.
کدوم شهر آمارگرفتی؟
Last edited by mzy; 22-11-2011 at 20:39.
زیادی ذوق زده شدماگه میشه بیشتر اطلاعات بذار. اهواز که فقط 1نمایندگی st30 اورده وبس!
Last edited by mzy; 22-11-2011 at 20:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)