قرعه آسونی بهمون خورد؛ بازی مرحله بعد هم اگه به کره بخوریم فکر کنم راحت تر باشه؛ تو کشورش نهمه! مهم اینه تا فینال به چین نمی خوریم که با اقتدار تو چین و با مربی گری لیپی اوله. تنها ضد حالش اینه که اگه بریم فینال، بازی برگشت آزادی نیست
قرعه آسونی بهمون خورد؛ بازی مرحله بعد هم اگه به کره بخوریم فکر کنم راحت تر باشه؛ تو کشورش نهمه! مهم اینه تا فینال به چین نمی خوریم که با اقتدار تو چین و با مربی گری لیپی اوله. تنها ضد حالش اینه که اگه بریم فینال، بازی برگشت آزادی نیست
نیکبخت:گلی که به استقلال زدم شیرینترین خاطرهام از دربی است
همون گلی که یه جوون استقلالی رو باهاش کشتی دیگه؟؟؟
دور و بر تیمم آفتابی نشو واحدی خوشگله....
رحمانی: استقلال به فینال برسد میزبان بازی رفت است
مسئول ایرانی برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا جزئیات بازی های آسیایی استقلال را تشریح کرد.
شاهین رحمانی ، مسئول ایرانی برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به تشریح برنامه پیش روی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا پرداخت.
شاهین رحمانی در این باره گفت:« بر اساس قرعه کشی انجام شده ، استقلال در مرحله یکچهارم نهایی با تیم بوریرام تایلند بازی می کند. ابتدا استقلالی ها در روز 21 آگوست ( 30 مردادماه) در ورزشگاه آزادی میزبان تیم تایلندی هستند و سپس در بازی برگشت و در 18 سپتامبر (27 شهریور ) شهر بوریرام تایلند میزبان استقلال ایران خواهد بود.» او درباره ادامه بازی های آسیایی استقلال هم گفت:« در مرجله بعدی بازی ها چنانچه نماینده ایران صعود کند ، باید با برنده بازی تیم های اف سی سئول کره و الاهلی عربستان مسابقه داشته باشد .»
رحمانی با اشاره به تغییر شیوه برگزاری فینال بازی های آسیایی گفت:« از امسال بازی فینال هم رفت و برگشتی شده و چنانچه تیم استقلال تا فینال پیش برود ، بازی رفت فینال در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.»
همچنین امیر عرب نماینده آسیایی استقلال که برای قرعه کشی به مقر کنفدراسیون اسیا رفته بود درباره این قرعه کشی گفت:« فکر می کنم با قرعه مناسبی روبرو شدیم و امیدوارم تیم با حمایت همه جانبه مسئولان بتواند به روند موفق خود در بازی های آسیایی هم ادامه دهد.
FB
مذاکره امید ابراهیمی و خسرو حیدری با استقلال آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امروز (پنجشنبه) امید ابراهیمی و خسرو حیدری با حضور در ساختمان باشگاه استقلال با علی فتحاللهزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال دیدار کردند.
پ ن :
آقایان فتح الله زاده و قلعه نوعی آگاه باشید که 99 درصد هواداران استقلال مخالف حضور نیکبخت در استقلال هستند.
پیراهن استقلال غیرت میخواهد و به کسانی که به خاطر 1 دختر به تیمِ پر افتخار تاج پشت کرده اند هیچ نیازی نیست.
Last edited by Nasser_ZRE; 20-06-2013 at 14:01.
به نظر من از دست دادن حمودی بزرگترین اشتباه استقلال بود چون زوج خسرو و حمودی جا افتاده بود و خیلی خوب کار میکردند الان دیگه اون زوج از بین رفت
حاتمی هم گویا باهاش تمدید کردند ، پس قاضی فقط باعث از بین رفتن یک سهمیه شد بازیکنی که با نیمکت نشینی حاشیه سازی میکنه را نباید میگرفتنش
حتما باید یک مدافع دیگه هم بگیریم صرفنظر از اینکه پژمان میره یا میمونه چون حمودی رفته احتمالا پژمان میره جای اون و عملا برای مسابقات به این مهمی یک مدافع خوب باید رو نیمکت داشته باشیم
نکونام هم گویا با تراکتور به توافق رسیده
از طرفی تو اف بی نوشته بودند که استقلال با آندو تموم کرده و منتظر بودن که قلعه نویی بیاد تا ثبت کنند
باید ببینیم چی میشه همین که از امروز کار جدی شد جای شکرش باقیه
نه با حاتمی تمدید نکردن....حاتمی قرارداد 2 ساله داره ولی با گرفتن قاضی به احتمال 90% حاتمی رفتنیه
قلعه نویی هم این اخرا دل خوشی ازش نداشت+حاتمی مصاحبه های جالبی هم نکرد یه بار گفت فتل یا نیست یا زیر سرمه یه بار هم گفت اشتباه کردم اومدم استقلال و کاش قرارداد نداشتم
اینم اخرین مصاحبش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفاع راست الان حیدری و عابدینیو داریم با محمد حسینی هم که سهمیه نیست دارن مذاکره میکنن و همینطور نظرزاده شاهین
Last edited by Amir M.ohAma.D; 20-06-2013 at 14:05.
رئیس باشگاه بوریرام: استقلال قوی ترین حریفی بود که می توانستیم با آن روبرو شویم
سایت گل- تانا وونگ مانی، رئیس باشگاه تایلندی بوریرام، حریف استقلال در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، اعلام کرد این بدترین قرعه ای بود که می توانست برای تیمش اتفاق بیفتد.
بوریرام در مرحله قبل بنیادکار ازبکستان را حذف کرد اما وونگ مانی معتقد است که تیمش مقابل استقلال کار دشوارتری در پیش دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" استقلال تیمی است که ما اصلا دوست نداریم در یک چهارم نهایی با آنها روبرو شویم؛ همان طور که دوست نداشتم با بنیادکار در یک هشتم نهایی بازی کنیم.
استقلال قهرمان لیگ ایران است؛ نیمی از آنها در تیم ملی ایران بازی می کنند که باید در جام جهانی به میدان بروند. ورزشگاه آنها 100 هزار تماشاگر را در خود جای می دهد؛ به همین دلیل این می تواند دشوارترین بازی خارج از خانه برای ما باشد.
آخرین وضعیت مذاکره با عمران زاده و حیدری/ رضایت نامه حاتمی صادر شد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مسئولان باشگاه استقلال که به دلیل مشکلات مالی کمی دیرتر از سایر تیمها فصل نقل و انتقالات را آغاز کردند امروز هم مثل دو روز گذشته روز شلوغی را پشت سر گذاشتند.
آرش برهانی که روز چهارشنبه گذشته با فتح الله زاده قرارداد امضا کرده بود صبح امروز راهی دفتر مدیر عامل استقلال شد و پس از مذاکرات نهایی با فتح الله زاده اعلام کرد از امروز در تمرینات شرکت خواهد کرد. این بازیکن روز گذشته با لباس شخصی در تمرین حاضر شده بود.
فرزاد حاتمی دیگر بازیکنی است که امروز در دفتر مدیر عامل باشگاه استقلال حاضر شد. وی که تا امروز موفق به دریافت برگه توافق مالی خود با استقلال نشده بود سرانجام رضایتنامه اش را گرفت.
حاتمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس گفت: امروز رضایتنامهام را گرفتم ولی قرار شده تا شنبه با تیمی مذاکره نکنم. به فتح الله زاده قول دادم که تا شنبه با تیمی صحبت نکنم و قرار شد او با قلعه نویی حرف بزند.
وی در خصوص پیوستن محمد قاضی به استقلال و اینکه شرایطش در این باشگاه چگونه خواهد شد، گفت: من کاری به این مسائل ندارم. از دو تیم شهرستانی و یک تیم تهرانی پیشنهاد دارم و روز شنبه تکلیفم روشن میشود.
از سوی دیگر مشخص شدن حریف استقلال در لیگ قهرمانان باعث شد تا مسئولان این باشگاه به حضور در مرحله نیمه نهایی این مسابقات امیدوار شوند. استقلالی ها در این ارتباط با قلعه نویی که صبح امروز به ایران آمده تماس گرفته و نام حریف خود را به وی اطلاع دادند.
ستار همدانی در گفت و گو با خبرنگار فارس در این ارتباط گفت: این بازیها همگی سخت است؛ اما خدا را شکر قرعه خوبی نصیب ما شد. امیدوارم با شکست حریف خود بتوانیم نماینده خوبی برای ایران باشیم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مسئولان باشگاه استقلال که دو روز پیش با عمران زاده و رحمتی مذاکره کردهاند، قصد دارند هر چه سریعتر قرارداد این دو نفر را تمدید کنند. یکی از شروط عمران زاده برای باشگاه استقلال پرداخت مطالبات فصل گذشتهاش است. استقلالیها امروز صبح با این بازیکن تماس گرفته و اعلام کردند مطالبات وی را میپردازند. این مدافع از دو تیم دیگر لیگ برتری پیشنهاد دارد.
خسرو حیدری نیز یکی از نفراتی بود که امروز در دفتر فتح الله زاده حاضر شد. این بازیکن موفق به دیدار با مدیر عامل استقلال نشد زیرا فتح الله زاده برای حضور در مراسم ختم یکی از نزدیکانش دفتر باشگاه را ترک کرد.
از سوی دیگر استقلالی ها روز چهارشنبه با محمد قاضی به توافق نهایی رسیدند، اما از آنجا که این بازیکن قصد مذاکره با تراکتورسازی را هم داشت رسمی کردن این خبر را به امروز موکول کردند.
امیدوارم اومدن امید ابراهیمی به معنای این نباشه که نکونام رفتنیه. البته شاید هم قراره به جای ساموئل بیاد. در هر صورت حتی اگر ساموئل هم رفتنی باشه ترجیح میدم آندو رو بگیریم تا امید ابراهیمی
تا اینجا میشه گفت تقریبا حضور این بازیکنها برای فصل بعد قطعیه:
1- رحمتی
2- صادقی
3- حنیف
4- خسرو
5- بیک زاده
6- عابدینی
7- نوری
8- جباری
9- جمشیدیان
10- نظری
11- برهانی
12- اکبرپور
13- قاضی
14- مجیدی
به شدت دلم از دست نیکبخت خونه . آخرش هم چوب نفرین ما رو خورد.
به هوادارا خیانت کرد و پس از سالها آبی بودن مصاحبه های تندی بر علیه استقلال انجام داد.
الان صحبت قهرمانی آسیا و ستاره سوم مطرحه که از همه چیز مهم تره .
نیکبخت اگه آماده باشه با اومدنش میتونه به تیم کمک کنه.
نمیدونم خودم و مردم میتونیم با این قضیه کنار بیاییم یا نه!!!!
دوستان یک سوال : کسی از دوستان اینجا مسابقه ای از این تیم تایلندی تماشا کرده ؟!!!
اگر دیدید ، لطف کنید یک تحلیل کوتاه روی این تیم داشته باشید .
چون من فکر می کنم مسابقه بنیادکار رو با تیم دیگری تماشا کردم اشتباهی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)