تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 328 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این حرف کجا پخش شده؟ توسط کی؟
    این قضیه تیتر اکثر خبرگزاری ها شد همون موقع /

همه حق دارن اظهار نظر کنن الا بازیکن؟
    کجای دنیا مرسومه بازیکن بیاد و از مربیش در برابر رسانه ها انتقاد بکنه ؟!

سلسله مراتبی وجود داره که باید رعایت بشه و جزو اخلاق حرفه ای هم باید باشه به نظرم ،

بازیکن هم حق اظهار نظر داره ولی در محدوده ی خودش ، در نهایت این سرمربیه که پاسخگوی مسائل فنیه نه بازیکن ، پس بازیکن نباید در زمینه ی تصمیمات مربی ورود داشته باشه چون در کمال احترام این موضوعی نیست که به بازیکنها مربوط باشه به هیچ وجه /

+++++++++++++++++++++

از دید شما یه اسطوره ی تیم حق داره تیم رو به حاشیه بکشونه ؟! یعنی این حق رو دربست در اختیار داره ؟! به نظرم باید تعریفمون از اسطوره رو تغییر بدیم ؛ اسطوره رائوله ، اسطوره پویوله نه کسی که نقطه ی سیاه کم نداره در کارنامش .

متاسفانه مورینیو حمایت مدیریت باشگاه رو نداره در زمینه ی برخورد با متخلفان ؛

مطمئن باشید دل خیلی هامون خیلی زود برای مورینیو تنگ میشه /

صندلی سرمربیگری رئال هم واسه مورینیو خیلی بزرگه...از همون روز اولی که پاشو به مادرید گذاشت شروع کرد "به گرفتن سومین CL خودم" و تا همین امروز هم دست از گفتن این حرفا برنمیداره و مدام منافع خودش رو به باشگاه ترجیح میده...از اواسط فصل قبل بود که شروع کرد به "برگشتن به شهر رویاهام لندن" و هنوزم تو بعضی کنفرانساش این حرفو تکرار میکنه...برو آقا جان،نه باشگاه مدیونته و نه طلسم چندین ساله رو شکستی...تنها کسی که باشگاه مدیونشه برنابئوی کبیره و لاغیر.دیگه این که اومده و تو 9 بازی به بارسا نباخته و لیون رو حذف کرده و از آلکورکون 4 تا نخورده که نشد موفقیت.فصل پلگرینی اگر هیگواین اون دروازه خالی رو نمیزد همون فصل میشکستیم این طلسم لعنتی رو؛همونطور که اگر امسال جلو دورتموند همین هیگواین اون تک به تک رو نمیزد به پای ویدنفلر الان تو فینال بودیم
    حتی اگر اینطور باشه مورینیو تونست خودشو به وزن مورد نظر برسونه که برای نیمکت رئال سبک نباشه !

فوتبال رو با اما و اگر نمیسنجن ، این تابلوی نتایجه که آخر بازی برنده و بازنده رو مشخص میکنه در نهایت /

مشکل مورینیو غرور و خود بزرگ بینیشه.فکر کرده رئال هم مثل چلسی یا اینتر تحت تاثیر رفتنش قرار میگیره و از هم میپاشه واسه همین همش داره بازی در میاره و هر روز با یکی دعوا داره.اول فصل که رونالدو رو مقصر شروع افتضاحمون دونست،کم کم که جلو رفتیم نوبت به اوزیل رسید و اون ماجرایی که راموس راه انداخت،بعد از بازی با سه ویا و لگدی که آربلوا به دست کاسیاس زد نوبت به کاسیاس رسید،حالا هم په په مورد غضب واقع شده.Who is Next?!
    who is next ??? مطمئنا هرکسی که پا رو از حد خودش فراتر بگذاره ...

رئال اگر میخواست از هم بپاشه همون اواخر دوران ریاست کالدرون از هم میپاشد،همون وقتی که از بارسای گواردیولا که اولین فصل حضورش رو نیمکت بود 6 تا خورد و تحقیر شد ولی خودشو جمع کرد و دوباره به یکی از قدرتهای فوتبال اروپا تبدیل شد...مطمئنا رئال مادرید بخاطر مسخره بازیای یک شخص خاص از هم نمیپاشه و زیر سوال نمیره.خیالتون از این بابت راحت باشه و هی مورینیو رو چماق نکنین و تو سر باشگاه و پرز و بازیکنا بکوبید
    میبخشید اون رئالی که فصل بعدش مهندس پیگرینی جمعش کرد ! همونی نبود که 4 تا از آلکورکون خورد و جلوی لیون زمین گیر شد ؟ آیا این مورینیو نبود که این تیم رو جمع کرد و به قول خود شما به یکی از برترین ها تبدیلش کرد ؟

البته مطمئنا توانایی های "فنی" مورینیو هم با کارشکنی های عده ای خاص زیر سوال نمیره ابدا ،

-----------------------------------------------------------------------------

فکر میکنم وضعیتی بدتر از دوران ماقبل مورینیو در انتظار رئاله ، چون باند ایکر و دوستان اگر باهاشون برخورد نشه ( که تا الان نشده از طرف مدیریت ) راه کله کردن سرمربی ها رو به خوبی یاد گرفتن دیگه ؛ فرقی هم نداره که هاینکس بیاد یا کاپلو و فان خال وهیدینک و ... چون وقتی این باند به اون اندازه قدرت داره که مورینیو رو به سمت خروج هدایت کنه پس اسامی بالا هم براشون خیلی فرقی ندارن ...

2. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هر 4 دسته تویه این اتفاقات مقصر هستند..

بازیکن ها : مقصرترین گروه، بازیکن ها بودن..
    نکته اول این بود که غیر از 3-4 تا بازیکن، بقیه بازیکن ها اصلا اونطور که باید از مربی تیمشون حمایت نکردن که این جای تاسف داره!
    نکته دوم اینه که بله، تمام دنیا مطبوعات برای فروششون، دنبال حاشیه سازی برای تیم ها هستن..حالا فرقش با ما چیه؟ 2تا نکته..اول خانوم ایکر و دوم هم اینکه بازیکن های تیم هیچ وقت تکذیب نکردن چیزی رو...فقط 1 بار کریس از طریق فیسبوک اومد یه چیزی رو تکذیب کرد..اما این همه گفته شد، ایکر با مربیش درگیره، یک بار این بشر اومد بگه من با کسی مشکل ندارم؟! نه تنها این رو نمیگفت، بلکه میومد میگفت هرکی به من شک داره، بره تعداد جام هام رو ببینه!!
    نکته سوم اینکه بازیکن های ما جنبه نیمکت نشینی رو ندارن! یعنی اینکه (بخصوص ایکر+راموس) هیچ وقت قبول نکردن که خوزه به عنوان سرمربی تیم حق داره ترکیب تیمش رو انتخاب کنه...بخصوص ایکر..دلیلش هم اینه که ایکر یجورایی الان احساس میکنه دیگه وارث رئال شده! بابا مگه چه که کار کردی؟! درسته زحمت کشیدی برای تیم، اما خب...رائول با اون عظمتش هیچ وقت اینطور نبود و همیشه تیم رو به خودش ارجع میدونست! بزرگترین بازیکنان دنیا همیشه همینطور بودن..

هوادار ها : نقش بسیار عمده ای داشتیم...
    من تا چند وقت پیش فکر میکردم مطبوعات مقصر هستن اما دیدم که این خود ما هوادارها هستیم که دارم بهشون نشون میدیدم که اره، همینطور به کارتون ادامه بدید و تیم رو ببرید سمت حاشیه!
    بعد هم که میومدیم مربی تیم رو وقتی تیم برنده بازی هم بود، هو میکردیم! بجای اینکه مربی رو ترجیح بدیم، بازیکن رو اولویت اول قرار میدادیم و میگیم باید مربی بره که بازیکن بمونه! ماهم مثل بازیکن ها، نیمتونیم درک کنیم که یک مربی حق اولیش اینه که بتونه ترکیب تیمش رو انتخاب کنه..اصلا خوزه لج کرده با هرکی..باید این حق رو داشته باشه که هرکی رو که قبول داره بازی بده یا نه؟! اگه نه که دیگه هیچ..هرهفته بیان یه نظرسنجی بذارن تا ملت ترکیب رو انتخاب کنن!! اگه این شیوه بود که فرگوسن، فرگوسن نمیشد...
    بله هممون میدونیم رئال بزرگترین هست..منتها اخرین بزرگیمون کی بود؟ غیر این بود که با اومدن خوزه دوباره داریم میشیم همون رئال همیشگی؟ بعد بجای حمایت از این مربی، میایم بازیکن رو تشویق میکنیم؟ بازمان پلگیرینی مقایسه میکنیم الان رو؟!
    حالا بحث خوزه+تیمه...ولی خدایی این وسط چقدر به لوپز ما ظلم کردیم؟! این بشر کم توپگیری داشت برای تیم؟! چندین بار با تک به تک گیریهاش تیم رو نجات داد؟! لوپز تویه یکی از بدترین وضعیت های این چندسالمون اومد تویه گل و با جون و دل از تیم دفاع کرد...این نتیجه زحمت هاش بود؟ اینکه بگیم ذخیره ای که این همه مدت مصدوم بوده، باید بیاد بجات بازی کنه چون اون شخص کاپیتان ما بوده؟! یکی از دوستان میگفت که لوپز خوب بوده اما توپ گیری های ایکر رو فراموش نکنیم..آخه عزیز من، گذشته رو چه به الان؟! الان لوپز داره عالی کار میکنه و با هر منطقی (جز منطق طرفدارهای ایکر!)، لوپز باید کماکان تویه گل باشه..
    در اخر اینکه متاسفانه ما خوشی زد زیردلمون...

مدیریت : نقش مهم...
    سروش میگه چرا پرز نیومده بازیکنها رو جریمه کنه و اینا...مرد مومن، پرز تویه اوج درگیری ها، میومد میگفت که ایکر افتخار ماست و اینا..میخوای بیاد بندازتشون بیرون؟!
    پرز هیچ وقت اون حمایتی که باید رو از مربی تیمش نکرد و هیچ وقت هم اینکار رو نمیکنه..این خصوصیت اخلاقی این بشر بود و هست..اگه اون حمایت وجود داشت که اینجا نبودیم ما...
    جدا از اینا، چرا مربی تیم باید 3 سال درخواست خرید مهاجم بده، اما تو نخری؟! مگه وظیفه تو این نیست؟ مگه قرار نیست تلاش کنی بازیکنی که مربی میخواد رو براش بخری؟! چرا بجای انجام اینکار، وقتی نَفَرت میاد میگه "مربی اشتباه میکنه.ما مهاجم داریم"، طرف رو بیرون نمیندازی؟! بدتر میای ازش حمایت میکنی؟!

خوزه : چرا خوزه نبودی؟!
    یه سری لج کردنها خوزه با والدانو و بازی دادن به یه سری بازیکن نااماده برای اینکه نشون بده اونجا ضعف هست، یکی از کارهای منفی خوزه بود...البته یجورایی هم تنها راه حلش بود...وقتی کسی به حرفت گوش نمیده، چیکار میتونی بکنی؟! نشونش میدی که داره اشتباه میکنه!
    از اونور این که راموس+ایکر رو تنبیه نکرد، باعث شد اینها فکر کنن خبریه...کاری که با پپه کرده طی این چند وقته، کاری بود که باید با اونها هم میکرد..
    فصل اول و اوایلش، کریس یه حرکت کرد تویه بازی و به تیم گفت چرا جلوتر بازی نمیکنین..در حالیکه ربطی به اون نداشت و تصمیم مربی بود..نتیجش چی بود؟ سکو نشینی تویه بازی بعدی! اون فصل ما هیچ حاشیه ای نداشتیم تا اخر فصل چون همه حساب کار دستشون بود...
    اما نمیدونم چرا، ولی خوزه تویه فصل دوم و بخصوص این فصل، انگار بیخیال این موضوع شد! چرا باید اجازه بدی بازیکنت مستقیما ازت انتقاد کنه و بعد هم بذاریش تویه ترکیب بازی بعدیت؟!

به هرحال این فصل داره تموم میشه و احتمالا خوزه هم میره...منتها شک نکنید این یه درس بزرگ برای هممون میشه..
    هرچند همونطور که از زمان دلبوسکه نشون دادیم ما آدمهایی نیستیم که از اشتباهات گذشته درس بگیریم، بازم همینطور میمونیم و چند سال بعد که یکی اومد تیم رو دوباره اوکی کرد، اونجا بخاطر x میگیم بره...!

متاسفانه بعضی از ما تویه باد گذشته خوابیدیم..
    قبلا اینطور بودیم و اونطور بودیم..
    بعد اخرین قهرمانی clمون که 10 سال پیش بود، کجا بودیم تا وقتی خوزه اومد؟!
    عمرا جز 10 تیم برتر دنیا هم نبودیم..کی رو گول میزنیم؟!
    Last edited by charlize; 18-05-2013 at 23:38.

4. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

صندلی سرمربیگری رئال هم واسه مورینیو خیلی بزرگه...از همون روز اولی که پاشو به مادرید گذاشت شروع کرد "به گرفتن سومین CL خودم" و تا همین امروز هم دست از گفتن این حرفا برنمیداره و مدام منافع خودش رو به باشگاه ترجیح میده...از اواسط فصل قبل بود که شروع کرد به "برگشتن به شهر رویاهام لندن" و هنوزم تو بعضی کنفرانساش این حرفو تکرار میکنه...برو آقا جان،نه باشگاه مدیونته و نه طلسم چندین ساله رو شکستی...تنها کسی که باشگاه مدیونشه برنابئوی کبیره و لاغیر.دیگه این که اومده و تو 9 بازی به بارسا نباخته و لیون رو حذف کرده و از آلکورکون 4 تا نخورده که نشد موفقیت.فصل پلگرینی اگر هیگواین اون دروازه خالی رو نمیزد همون فصل میشکستیم این طلسم لعنتی رو؛همونطور که اگر امسال جلو دورتموند همین هیگواین اون تک به تک رو نمیزد به پای ویدنفلر الان تو فینال بودیم

مشکل مورینیو غرور و خود بزرگ بینیشه.فکر کرده رئال هم مثل چلسی یا اینتر تحت تاثیر رفتنش قرار میگیره و از هم میپاشه واسه همین همش داره بازی در میاره و هر روز با یکی دعوا داره.اول فصل که رونالدو رو مقصر شروع افتضاحمون دونست،کم کم که جلو رفتیم نوبت به اوزیل رسید و اون ماجرایی که راموس راه انداخت،بعد از بازی با سه ویا و لگدی که آربلوا به دست کاسیاس زد نوبت به کاسیاس رسید،حالا هم په په مورد غضب واقع شده.Who is Next?!
    رئال اگر میخواست از هم بپاشه همون اواخر دوران ریاست کالدرون از هم میپاشد،همون وقتی که از بارسای گواردیولا که اولین فصل حضورش رو نیمکت بود 6 تا خورد و تحقیر شد ولی خودشو جمع کرد و دوباره به یکی از قدرتهای فوتبال اروپا تبدیل شد...مطمئنا رئال مادرید بخاطر مسخره بازیای یک شخص خاص از هم نمیپاشه و زیر سوال نمیره.خیالتون از این بابت راحت باشه و هی مورینیو رو چماق نکنین و تو سر باشگاه و پرز و بازیکنا بکوبید

پ.ن:کاپلو یه فصل یه لیگ،پس بهترین مربی تاریخ باشگاهه،والا...
    شما راست میگی باشگاه مدیون مورینیو نیست

ولی فکر کنم قبل از اومدن مورینیو یادت رفته تیم چه وضعی داشت
    الکلاسیکو ها که قربونش برم همه رو 5 تا 5 تا میخوردیم
    لالیگا هم که اگه مورینیو نبود فکر کنم حالا حالا ها تو کفش بودیم .

همین چمپیونز هم که حذف شدیم و کوپا رو باختیم تقضیر بعضی بازیکنان محترم رئال (( مثل اوزیل )) هست که یه ذره علف آخورشون زیادی کرده .
    بعضیا که رسما پاس دادن رو فراموش کرد . بعضی ها هم مثل ستون پنجم دشمن هستن واسه گل نزدن توپ .

اگه الان فینال چمپیونز بودیم و کوپا رو هم گرفته بودیم واقعا این همه حرف پشت مورینیو بود ؟؟

خیلی دوست دارم این فصل مورینیو بره بعد امثالی مثل بنیتز و آنچلوتی بیان ببینم اونا چیکار میکنن
    بعد میخوام ببینم این ایکر مقدس مقدس که میگن واسه تیم جام میاره یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فصل بعد همدیگر رو خواهیم دید که ایکر مقدس واسمون جام میاره یا ............
    Last edited by wooooow; 18-05-2013 at 23:50.

6. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از دید شما یه اسطوره ی تیم حق داره تیم رو به حاشبه بکشونه ؟! یعنی این حق رو دربست در اختیار داره ؟! به نظرم باید تعریفمون از اسطوره رو تغییر بدیم ؛ اسطوره رائوله ، اسطوره پویوله نه کسی که نقطه ی سیاه کم نداره در کارنامش .

متاسفانه مورینیو حمایت مدیریت باشگاه رو نداره در زمینه ی برخورد با متخلفان ؛

مطمئن باشید دل خیلی هامون خیلی زود برای مورینیو تنگ میشه /
    مشکل اینجاست که من فکر نمیکنم که کاسیاس تیم رو به حاشیه کشونده! من فکر میکنم که دیگه کنترل این موضوعات دیگه از دست کاسیاس خارج شده به خاطر همینم هست که سکوت کرده!........الان مورینیو هست که باید این چیزا رو کنترل کنه که.......
    کاسیاس اگر هم حرفی زده که من یادم نمیاد الان.... من فکر میکنم دیر متوجه شده و دیگه حقش این نیست اینطوری خوردش کنیم! بالاخره الان داره با سکوتش به تیم کمک میکنه.... خبر نگارها میپرسن مشکل دارین میگه نه من خیلی احترام برا مورینیو قائلم! ازین بر مورینیو میگه تا وقتی من سرمربی باشم لوپز دروازبانه! والا نمیدونم.....حداقل الان دیگه کاسیاس داره کار درست رو انجام میده به نظرم ...
    دیگه اگه محبوبیت زیادش باعث میشه بقیه یه کارایی بکنن تقصیر کاسیاس نیست!

8. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان رونالدو [ حذف شد ] توی مراسم اهدا مدال شرکت نکرد ؟؟
    Last edited by Ezel; 19-05-2013 at 08:48. دليل: حاشیه - اینجا اصلی و تقلبی نداریم - با اسم کوچیک بنویسید تا متمایز بشن !

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان رونالدو [ حذف شد ] توی مراسم اهدا مدال شرکت نکرد ؟؟

فکر کنم -نه
    اخراج شده بود پس نبود
    Last edited by Ezel; 19-05-2013 at 08:49. دليل: ویرایش نقل قول

11. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چون وقتی این باند به اون اندازه قدرت داره که مورینیو رو به سمت خروج هدایت کنه پس اسامی بالا هم براشون خیلی فرقی ندارن ...
    جالبه......پس رائول که شما اسطوره اصیل محسوبش میکنید ( و البته 100 درصد قبول دارم) تا چن وقت قبل عضو همین باند بوده ؟ پس اینا تا الان دارن مربی ها رو کله میکنن..... رائل هم سکوت! عجب اسطوره ای......
    حرفات همه جاش با هم تناقض داره ها!
    چه توهمیه که چن وقته دوستان زدن؟ باند یعنی چی؟

13. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من هم امیدوارم مورینیو بره ؛ بالاخره بد هم نیست 6 تا دیگه از بارسا بخوریم ، 4 تا از آلکورکون بخوریم ، هرسال جلوی لیون حذف بشیم و یا حتی به جایی برسیم که Guard Of Honor برای بارسا تشکیل بدیم و در عوضش ایکر مقدس بازوبند بی ارزش رئال رو ببنده و فیکس باشه و راموس کبیر هم کاپیتان دوم تیم باشه .

یه مربی درجه یک و سطح بالا مثل خوان ده راموس یا لوپزکارو هم میتونیم بیاریم ، خیلی شیک و مجلسی /
    یعنی فقط این کاسیاسه که مشکل درست کرده؟
    مورینیو هیچ مقصر نبوده؟
    بعد درسته قبل اومدن مورینیو رئال یکم ضعیف بود چون مربی هایی مثله شوستر بودن و. .....
    ولی قبل تر از اون مربی های خیلی خیلی بزرگتر از مورینیو هم بودن که بدونه حاشیه درست کردن تیمو قهرمان 3 تا جام بکنن
    شما هم مورینیو شده واست مقدس

دقیقا همینه ، اونوقت یه فینال تو هر تورنومنتی حتی کوپا دل ری میشه آرزومون ، رسیدن به مراحل حذفی چمپیونزلیگ میشه رویا و حریف های سرسخت و قَدَر ما هم میشن آلکورکون و لیون و امثال اونا ... همه چی آروم میشه و مارکا و آ.اس هم دیگه تیتر جنجال بر انگیز نمیزنن و ...
    کاسیاس هم تعداد بازی های فیکسش رو بالا می بره و ما هم براش اسفند دود میکنیم
    تو این چندسال رئال ضعیف بوده قبلش خیلی خیلی بهتر از تیم الان مورینیو بوده چه از لحاظ فنی چه از لحاظ تیم بودن

تفاوت ماهایی که از مورینیو حمایت میکنیم با خیلی های دیگه اینه که تقدس برای کسی قائل نمیشیم ، ایکر مقدس و ... همش شعارهای عوام گرایانه ی استادیومیه و فقط به درد هوادارای داخل سانتیگو برنابئو مبخوره ، ما میگیم اول از همه تیم مهمه ، نمیگیم اول از همه فلان بازیکن باید فیکس باشه /

/
    تفاوت مایی که از کاسیاس حمایت میکنیم با شمایی که تقدس قائل میشی برای مورینیو تو اینه که درک میکنم که کسی که با همه مشکل داره (مورینیو) خود اشکال هم از اونه نه کسی که فقط با یکی مشکل داره
    این دوستانی هم که 10 تا 10 تا تشکر میزنن به نظرم طرفدار رئال نیستن
    چون اونی که رفتنیه مطمئنن مورینیو نه کاسیاس

دوستان رونالدو ( تقلبی ) توی مراسم اهدا مدال شرکت نکرد ؟؟
    منظورت از تقلبی چیه؟
    تو کل تاریخ باشگاه مورد علاقت بگردی میتونی یکی مثله این پیدا کنی؟
    یا کل گل زده این فصل بازیکنای تیم مورد علاقتو جمع کنی 200 تا زدن تو 197 تا بازی؟

15. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوستان خواهشا تمومش کنین!!

بابا بخدا 2 ماه دیگه بیاین اینجا پست هاتون رو بخونین خودتون خنده اتون میگیره با حالت پشیمانی!!

چقدر سر 4 تا حرف با هم درگیر میشین!! کی انقدر خاله زنکی شد دید فوتبالیمون؟؟!! بس کنین تو رو خدا خیلی مغرضانه یه سری ها تون به قاضی میرین!!

عملکرد هر کس مشخصه ... چه کاسیاس چه مورینیو!! اوناست که ازشون دفاع میکنه نه این حرفا! همچین توهم زدین که اصلا زیر بار نمیرین که همه اشتباهات و لج و لجبازی ها دوطرفه بوده!! هر عملی رو عکس العملی هست !

جوری طرفداری میکنین که اصلا واقعیت ها رو هم تغییر میدین ... یکم منصفانه تر !!!

گاهی طرفداری های نامناسب هر چقدر که یه کسی رو دوس داشته باشی یه وقتایی روی ادم تاثیر بد میذاره!! مثال میزنم من قبلنا(هنوز به ترکیب اصلی نرسیده بود) فوق العاده از مسی خوشم می اومد اما حالا بعضا یه طرفداری هایی ازش میشه که من واقعا نسبت بهش یه حالت بدی پیدا میکنم ! همین اتفاق هم داره در این تاپیک می افته!!

دستاورد های هر دو طرف قابل تقدیر چه بازیکنا چه سرمربی پس شاءن کسی رو پایین نیارین!!

بسه دیگه خواهش میکنم!شما ها تا ساله دیگه هم با هم بحث کنین به جایی نمیرسین !!!

17. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

جالبه......پس رائول که شما اسطوره اصیل محسوبش میکنید ( و البته 100 درصد قبول دارم) تا چن وقت قبل عضو همین باند بوده ؟ پس اینا تا الان دارن مربی ها رو کله میکنن..... رائل هم سکوت! عجب اسطوره ای......
    حرفات همه جاش با هم تناقض داره ها!
    چه توهمیه که چن وقته دوستان زدن؟ باند یعنی چی؟
    درست می گی دقیقا این حرفا پشت سر رائول هم بودش ...
    برای من مسئله این نیست که کی می مونه کی می ره ... من فقط دوست دارم تیم نتیجه بگیره ... من اگه این جامو می گرفتیم راضی بودم از این فصل ...
    یه چیزی هم بگم در مورد بارسا ... این بارسا رو نباید با بارسای پارسال و پیارسال مقایسه کرد ... و بردا رو نباید همه ی اعتبارش رو برای مورینیو گذاشت ...
    کلا من طرفدار مورینیو هستم توی این مشکلاتی که به وجود اومده ... چون اگه مورینیو بره دیگه همه ی بازیکنا برای خودشون یه تاج و تخت درست می کنن که فصل دیگه هر مربی ای بیاد باید به حرف اینا گوش بده ... بهش می گن ما مورینیو رو انداختیم رفت . شما ؟

19. 2 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •