تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 346 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

داره خودمونی میشه arashsm79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بذازین یه داستان تعریف کنم

یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسری بود می خواست VPS با رم 32 گیگ بزنه . بچه ها مسخرش کردم اونم عقده ای شد رفت روی رایانه خودش یه سرور راه انداخت بچه ها مچشو گرفتن کلی بهش خندیدن اونم زورش گرفت رفت نشست یه گوشه سرشو گذاشت رو پاهاش نشست شروع کرد به گریه کردن دعا کرد خدایا خودت حق این ظالما رو ازشون بگیر تا این که یه روزی روزگاری یکی اومد یه آموزش گذاشت تو صفحه 271 یه تاپیکی در مورد اینکه چجوری رو سیستم خودمون یه سرور با آیپی بزنیم . آقا پسر داستان ما هم تا اینو دید کلی ذوق کرد رفت رو سیستم خودش Windows server نصب کرد IP داد بعد اومد گفت من VPS با رم 10 گرفتم !!!! و ملت هم باور کردن .

ولی نمی دونست آقا گرگه ! دستشو خونده !

و پشت سرش VPS با رم 16 اومد !

و داستان ادامه دارد !!!
    __________________________________________________ ____________________________

دوستان عزیز این کاملا داستان بودا ! باور نکنین !
    ابی اگر هم رو PC خودش سرور زده بازم عرضه داشت که برای 1 هفته مردم رو سر گرم کنه بقیه که همون کارم نمی کنن

2. این کاربر از arashsm79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

آقایون سرور دوباره ران میشه ! فقط 1 مشکل کوچیک بود :X

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

لطفا این بحث های کودکانه رو توی پروفایل هم مطرح کنید نه توی تاپیک که جو بیش از این متشنج و خراب نشه .
    Last edited by Arrowtic; 17-07-2013 at 21:17.

5. 6 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسه دیگه میخواید تاپیک بسته بشه ؟؟؟ آره ؟؟؟

7. این کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

اینو بگم و تموم کنم و یک سوالی هم دارم.
    ++
    دوستانی که می گید سرور روی کامپیوتر شخصی ران شده!!! با این وضع اینترنت نهایتا می تونید 2 - 3 نفر رو توی سرور جا بدید.
    در قبال پولی که اسپانسر برای سرور ها می ده، چی کار باید کرد؟؟؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اینو بگم و تموم کنم و یک سوالی هم دارم.
    ++
    دوستانی که می گید سرور روی کامپیوتر شخصی ران شده!!! با این وضع اینترنت نهایتا می تونید 2 - 3 نفر رو توی سرور جا بدید.
    در قبال پولی که اسپانسر برای سرور ها می ده، چی کار باید کرد؟؟؟
    اگه می پرسید چرا می گم سرورو روی سیستم شخصی زده ، دلیلش اینه :

شرکت هایی که توی ایران سرور اختصاصی یا مجازی ( VPS ) ارائه می دن در حد انگشت های یک دست هستند . بقیه فقط ازشون نمایندگی دارن .
    هر سرور اختصاصی یا VPS که خریداری میکنین ، یه IP ثابت داره که این IP توسط شرکت ثبت و به نام شرکت شده .

یعنی IP سرور شما باید ازش Whois بگیری مشخصات و شماره تلفن شرکت معتبرو بده ، نه یه خدمات دهنده اینترنت که سایت درست و حسابیم نداره .

__________________________________________________ _______________________________________
    با سرعت 1 مگابیت هم بیشتر از این تعدادی که میگین میشه ساپورت کرد .

در قبال پولی هم که اسپانسر می ده ، اون دیگه مساله شخصی خود طرفه !

__________________________________________________ _______________________________________

صرفا جهت اطلاع گفتم . VPS با رم بیشتر ار 8 نمی دن چون صرف نداره اونم تو ایران . بالای 8 یا Dedicated می دن یا Hybrid که قیمت این 2 تا واقعا بالاس و مثلا با رم 16 حدود 800 تومن ماهی در میاد .

کسی با سرور زدن روی سیستم شخصی مشکلی نداره چند روز پیش یکی از بچه ها روی سیستم خودش سرور Skyblock همه هم راضی .
    دوستان عزیزی هم که سرعت اینترنتشون خوبه بیان بگن ساعات مشخصی از روز رو ( مثلا 8 صبح تا 10 شب )یه سرور روی سیستم خودشون راه بندازن لازم نیست 40 نفرو ساپورت کنین . 10 نفرم خوبه . اینجوری هم پلیر ها یه جا متمرکز نمی شن و نیاز به ایجاد سرور با رم های کهکشانی ! از بین میره . هم در صورت علاقه شخصیتون می تونین در آمد داشته باشین .

ولی وقتی دروغ بگی معلومه یه جای کار می لنگه .
    فعلا 2 نفر این قضیه رو شروع کردن ( البته ظاهرا نفر سومی هم هست که رو سیستم شخصی سرور زده میگه خریدم )یکی گفت رم 10 یکی دیگه تو یه سایت دیگه رم 16 . خوب ملت کم کم میان آموزشو می خونن 2زاریشون میوفته میان سرور با رم مثلا 16 می زنن . خوب سرورم خرج داره باید کسب درآمد کنن می شینن مثلا برای کمک به سرور 20 هزار تومن می گیرن ! و قضیه 700 هزار تومن پیش میاد !
    __________________________________________________ __________________________________________

من کاملا تابع حرف ادمین ها هستم . اونایی که با دیگران مشکل شخصی دارن برن شخصی حلش کنن ، با ادعای بی خود توی سایت های معروف و غیر معروف ! و گذاشتن مطلب با ذکر نام طرف صرفا جهت خراب کردن اون طرف هیچی حل نمیشه ! مثل بچه آدم صبر کنین یه اسپانسر پیدا شه یه سرور بزنه نه این که سرور بزنیم حال یکی دیگه رو بگیریم یا کارای دیگه ...

سرور زدن رو هم بزارید به عهده مهران یه سایت بهش اعتماد کرده و سرورشو داده دستش با اینکه تعطیل شد ولی نشون داد آدم قابل اعتمادیه . ظاهرا داره سرور جور می کنه لطفا کارشو خراب نکنین .

وقتی هم از رو چشم و هم چشمی سرور می زنید یادتون باشه با این جور شایعه درست کردن فقط اسپانسرو می پرونین . طرف میاد میبینه یکی با رم 16 سرور زده میگه چه فایده ! رم 16 با لینوکس 200 نفرو ساپورت می کنه دیگه چه نیازی هست من پولمو خرج کنم
    فقط هم جهت اطلاع بود .
    Last edited by Public Enemy; 17-07-2013 at 23:03.

10. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

بسه دیگه میخواید تاپیک بسته بشه ؟؟؟ آره ؟؟؟
    شرمنده دوست عزیز من از شما عذر خواهی می کنم . مثل اینکه یادم رفته بود نصف بیشتر اونایی که ماینکرافت بازی می کنن 14 ساله و کمترن .

هر چیزی رو فدا می کنن تا به هدف خودشون برسن . چه پول بی زبون باشه چه تاپیک .
    نمی خوان قبول کنن که توی کار سرور از خودشون حرفه ای تر هم هست .
    فقط واسه نشون دادن خودشون هر کاری می کنن . از ادعاهای بی پایه و اساس تا کارایی که به غقل جن هم نمی رسه .
    هنوز نمی دونن که با این مسخره بازی هاشون هم یه گروهی رو تحریک کردن که به بهونه VPS سرور رو سیستم بزنن و بگن VPS هستش و یه پولی از دیگر کاربرا به جیب بزنن ، هم دارن تو کار کسایم سنگ میندازن که می خوان تو این قضیه سرمایه گذازی کنن . مطمئنم هیچ اهمیتی واسشون نداره و فقط و فقط مهم ضایع شدن یکی دیگست .
    در ضمن این اولین تاپیکی نیست که به خاطر رفتار بچه گانه بعضی از دوستان به حاشیه کشیده می شه . اونا ( منظورم بچه های 14 ساله ! نام نمی برم بعضیا میشناسنشون ) یه انجمنو قبلا به خاطر مسخره بازی هاشون به تعطیلی کشوندن . این تاپیک که چیزی نیست .
    شرمنده شاید من تو این موضوع الکی دخالت کردم ولی وقتی دیدم یه نفر یه ادعای الکی کرد و ضایع شد ، ولی از رفتارش دست ور نداشت و دوباره ادامه داد و هنوز هم دست بر نمی داره و دیگران رو هم به این کار تحریک کرده ، گفتم بیام یه کاری کنم این قضیه رو واسه همیشه تموم شه .

پیشنهاد من
    : یه نظر سنجی راه بندازیم یکی رو انتخاب کنیم که مسئولیت مسائل سرور رو پیگیری کنه و دیگر کاربران با اون هماهنگ کنن . نه اینکه سر خود عمل کنیم و یا مسائل دیگه .

هر کی موافقه دستش بالا
    بازم با معدزت از ذوستان عزیزی که اذیت شدن . امیدوارم بعضی ها از کارای بچه گانشون دست وردارن و الکی تو کار یکی دیگه سنگ نندازن

12. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این بازی چرا اینقد گرافیکش کمه

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

این بازی چرا اینقد گرافیکش کمه
    درسته
    اما وقتی بازی می کنید اصلا گرافیک به چشم نمی آد
    همه اول از ابن بازی بدشون می اومد ولی بعد....
    همه این بازی رو طی 1 سال دارن بازی می کنن
    شما کدوم بازی رو دیدید که یک سال بشه بازی و خسته کننده نباشه؟ جز بازی های آنلاین مثل COD6
    ما هم اول این جوری بودیم
    اماا الان....
    بازم با معدزت از ذوستان عزیزی که اذیت شدن . امیدوارم بعضی ها از کارای بچه گانشون دست وردارن و الکی تو کار یکی دیگه سنگ نندازن
    ممنون از شما دوست عزیز.
    راست می گید
    می تاحالا کسی رو بالای 16 ندیدم جز آقای X افراد 11 ساله 12 و 13 و نهایتا 14 ساله میان توی این بازی. ولی کاملا موافقم که سرور رو بدیم دست کسی که مطمئن باشه.
    مثلا اگر سرور به هر دلیلی بعد از 1 ماه پکید((منظورم اینه که خودشون نبستن)) پول برگرده به کاربرا...

15. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مثلا اگر سرور به هر دلیلی بعد از 1 ماه پکید((منظورم اینه که خودشون نبستن)) پول برگرده به کاربرا...
    سرور ما پکید

SinoHe2
    CptSepehr
    Dezond
    ADeLe
    iti_altaier_iti
    amirali
    EvilSeph
    mahtabhq
    aRsam
    hosein
    jd1378

رنک خریده بودن همه هم دوستامن به همشونم گفتم توی سرور جدید که زدیم بهتون اندازه پولتون رنک میدم همه موافقت کردن

یه نفر امروز اومده میگه تو با امیر کلاه بداری کردی O_O امیر رفت دیگه هم نمیاد پوله این بد بخت هم گرفته رفته T_T
    اجیبه واقعا پول داده بهش بعد رفته مسافرت بعد اومده به من میگه چون تو با امیرسرور داشتی به تو هم پول داده خبر نداره هر چی پول از سرور دی میاد خرجه وی پی اس میشه.

دوستان سرور داریم میزنیم اسکای بلاک با 3 مدل چون وی پی اس ـمون اندازه ی Survival نیست نظری دارید بگید لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •