تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 475 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

دوستان تبلتي پيشنهاد بديد كه

ارزون قيمت و مدت كاركرد باطري خوب باشه و GPSوWifi داشته باشه سيم كارت هم بخوره
    چيني هم باشه خوبه!

بعد يه سوال هم داشتم
    چرا ميني لپ تاپ ها نمي تونن مثلا فيلم هاي 1080p رو پخش كنن اما يه تبلت چيني ارزون قيمت مثل q75s ميتونه براحتي پخش كنه
    دوست گرامی ارزون مثلا تا چه قیمتی؟
    خوب علت پخش نشدن فیلم در یک دیواس به علت عدم تناسب اندازه تصویر نمایشگر دیواس با اندازه تصویر فیلم است مثلا یک گوشی رزولیشن ۶۴۰*۳۲۰ داره حالا اگر یک فیلم با کیفیت ۱۰۸۰ داشته باشیم حتی اگه فرمت و کدک فیلم قابل پخش در دیوایس باشه باز هم فیلم پخش نمی شود یا ممکنه فقط صدا داشته باشه اغلب نرم افزارها این مشکل را حل می کنند این اندازه تصویر به اندازه نمایشگر وابسته هست ولی تراکم پیکسل در هر اینچ با توجه به فناوری ساخت ان می تواند زیاد و کم شود و اندازه تصویر متفاوت را داشته باشیم بطور مثال تب نکسوس هفت که هفت اینچ هست اندازه تصویر ۱۲۸۰*۸۰۰ را ارایه می دهد در صورتی که تب Axtrom 8P01 که هشت اینج هست اندازه تصویر ۸۰۰*۶۰۰ را به ما می دهد

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

2. این کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منظورم اين هست كه ارزون ترين مدلي كه خصوصيات بالا كه گفتم داشته باشه.
    آخه ميگن تو ميني لپ تاپ نميشه اجرا كرد چون سي پي يو اش توان پخشش رو نداره يعني كمبود سي پي يو؟

دوست گرامی ارزون مثلا تا چه قیمتی؟
    خوب علت پخش نشدن فیلم در یک دیواس به علت عدم تناسب اندازه تصویر نمایشگر دیواس با اندازه تصویر فیلم است مثلا یک گوشی رزولیشن ۶۴۰*۳۲۰ داره حالا اگر یک فیلم با کیفیت ۱۰۸۰ داشته باشیم حتی اگه فرمت و کدک فیلم قابل پخش در دیوایس باشه باز هم فیلم پخش نمی شود یا ممکنه فقط صدا داشته باشه اغلب نرم افزارها این مشکل را حل می کنند این اندازه تصویر به اندازه نمایشگر وابسته هست ولی تراکم پیکسل در هر اینچ با توجه به فناوری ساخت ان می تواند زیاد و کم شود و اندازه تصویر متفاوت را داشته باشیم بطور مثال تب نکسوس هفت که هفت اینچ هست اندازه تصویر ۱۲۸۰*۸۰۰ را ارایه می دهد در صورتی که تب Axtrom 8P01 که هشت اینج هست اندازه تصویر ۸۰۰*۶۰۰ را به ما می دهد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مدتیه هی مرددم بین اینکه تبلت بگیرم یا یه مینی لب تاب ؟ راستش من خودم لب تاب دارم ولی واسه کارهای دانشگاه و ارائه و کنفرانس سرکلاس میخوام یه چیز سبک و راحت با خودم ببرم شما اولا پیشنهاد میکنید مینی لب تاب بگیرم یا تبلت ؟؟ کدوم به کارم بیشتر میخوره

بعد اینکه الان با بودجه 1.5 میلیون چه مارک تبلتی میتونم بخرم که خوب باشه و صفحه 10 اینچی داشته باشه ؟؟

ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید
    اگه از فایل های پاور پوینت استفاده می کنید در تبلت بدلیل عدم وجود نرم افزار مناسب دچار مشکل می شوید همچنین در استفاده از پروژکتور حتی اگه در تبلت خروجی HDMI وجود داشته باشد تا حدودی دچار مشکل می شوید همچنین به محدودیت های اندروید در مقابل ویندوز باید توجه داشته باشید:thumbup:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

منظورم اين هست كه ارزون ترين مدلي كه خصوصيات بالا كه گفتم داشته باشه.
    آخه ميگن تو ميني لپ تاپ نميشه اجرا كرد چون سي پي يو اش توان پخشش رو نداره يعني كمبود سي پي يو؟
    هر آ وی مدیا پد ۷ لایت S7-931
    که الان ۸۱۵ هست
    البته مدل های دیگه ای هم میشه پیدا کرد :rolleyes:

6. این کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    بنده پیشتر پرسشی رو پرسیدم اما به پاسخ نرسیدم که فک کردم اینجا بپرسم بهتر باشه و اون اینکه ،آیا خیرد یک تبلت به صرفه تر و کاربردی تر هست و یا یک گوشی هوشمند اندرویدی و یا یک فبلت؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با دروود
    بنده پیشتر پرسشی رو پرسیدم اما به پاسخ نرسیدم که فک کردم اینجا بپرسم بهتر باشه و اون اینکه ،آیا خیرد یک تبلت به صرفه تر و کاربردی تر هست و یا یک گوشی هوشمند اندرویدی و یا یک فبلت؟!
    به نظر من با توجه به اینکه تو ایران اینترنت مبایل هنوز سرعت کافی رو نداره و اگر هم داشته باشه نود در صد اپلیکیشن های دلخواه دچار فیل تر شده اند پس نداشتن یه گوشی خیلی هوشمند مشکلی نیست.
    به جای اون استفاده از یک تبلت هم کارهایی مثل تایپ کردن و فیلم دیدن و بازی رو آسون می کنه. هم عمر باتریشون بالاتره.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

9. 2 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر من با توجه به اینکه تو ایران اینترنت مبایل هنوز سرعت کافی رو نداره و اگر هم داشته باشه نود در صد اپلیکیشن های دلخواه دچار فیل تر شده اند پس نداشتن یه گوشی خیلی هوشمند مشکلی نیست.
    به جای اون استفاده از یک تبلت هم کارهایی مثل تایپ کردن و فیلم دیدن و بازی رو آسون می کنه. هم عمر باتریشون بالاتره.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2
    با دروود و سپاس از پاسخ شما
    اما نیاز بنده در حد بازی نیست و بیشتر نیاز به مرور اینترنت و رایان نامه هایم رو دارم!از نظر خود من می توان با دارا بودن یک تبلت ،از ویژگی های یک گوشی هوشمند هم بهره برد !اما با داشتن یک گوشی هوشمند نمی توان از ویژگی های تبلت ها بهره برد!مثلا اینکه اندازه های بزرگت و کارایی های بهتر تبلت ها را نمی توان با اندازه و کارایی گوشی ها برآورد کرد!همچنین که من شخصا انتظاری بیش از مکالمه و ارسال یک تلفن ندارم!حالا مگر همه برنامه ها و Application ها رو نم یتوان روی تبلت به کار بست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

با دروود و سپاس از پاسخ شما
    اما نیاز بنده در حد بازی نیست و بیشتر نیاز به مرور اینترنت و رایان نامه هایم رو دارم!از نظر خود من می توان با دارا بودن یک تبلت ،از ویژگی های یک گوشی هوشمند هم بهره برد !اما با داشتن یک گوشی هوشمند نمی توان از ویژگی های تبلت ها بهره برد!مثلا اینکه اندازه های بزرگت و کارایی های بهتر تبلت ها را نمی توان با اندازه و کارایی گوشی ها برآورد کرد!همچنین که من شخصا انتظاری بیش از مکالمه و ارسال یک تلفن ندارم!حالا مگر همه برنامه ها و Application ها رو نم یتوان روی تبلت به کار بست؟

منظورتون نرم افزار های ویندوزی هست ؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منظورتون نرم افزار های ویندوزی هست ؟!!
    دروود بر شما
    خیر،اندرویدی!(همونطور که اینجا در باره اندروید صخن می گوییم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دروود بر شما
    خیر،اندرویدی!(همونطور که اینجا در باره اندروید * سخن می گوییم)

دوست عزیز چرا نشه همه نرم افزار ها را رو تبلت نصب کرد !؟

مگر این app ها برای سیستم عامل دیگری نوشته شدند ؟!

مگر اینکه بعضی از نرم افزار ها با آپدیت های قبلی os اندروید ناسازگار باشند .
    Last edited by sajjad_doost; 06-07-2013 at 17:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •