سری Z شيمی پيش خيلی سبز برای کنکور لازم هست؟
يا سختی سؤالاش به حدی هست که خيلی تو کنکور مياد يا اصلا" نمياد؟!
سری Z شيمی پيش خيلی سبز برای کنکور لازم هست؟
يا سختی سؤالاش به حدی هست که خيلی تو کنکور مياد يا اصلا" نمياد؟!
یه جورایی میشه گفت برای درصد بالای 80 زدن آره لازمه .
مثلا توی فصل اول شیمی 1 پیش بحث سرعت به صورت مفهوم و تعریف سرعت توی تست های سری A مطرح نشده ولی توی تست های سری Z هست که در کنکور و آزمون های آزمایشی ازش سوال میاد
زیاد برای تست های سری Z وقت نزارین فقط اگه دیدین توش سوال های غیر محاسبه ای یا سوال های گزینه های تشریحی و ... هست سوال رو حلش کنین
سوال های المپیاد و همینطور سوال های آزمون های خارجیش هم سبکشون به کنکور شبیه نیست![]()
من زنگ زدم به همون بهشتی گفت باید کنکور بدید
اگه میدونید راهی داره بدون کنکور بفرمایید خیای ممنون میشم :-)
من احساس میکنم ساعات مطالعم کمهمیشه بگید شما هر کدوم هفته ای چند ساعت میخونید؟
نگران نباش ماه بهمن و اسفند افت انگیزه و کاهش ساعات مطالعه طبیعیه
می تونی از روش متراکم خوانی استفاده کنی و در زمان کم تر حجم بیشتری رو بخونی مانند شب امتحاناگه خواستی بیشتر توضیح می دم
![]()
بابا افت انگیزه کجا بود از بهمن شروع کردم
شاید به خاطر اینکه دانشمندا رو تو ایران ترور میکنن دست و بالم به درس نمیره
+
متراکم خوانی رو هم توضیح بده![]()
سلام بروبکس کنکوری خسته نباشید
دوستان چنتا روش هست من دوران کنکور خیلی باهاش حل کردم هنوزم که هنوزه یادم نرفته
ولی بقیش هرچی خوندم یادم رفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 2 و 3 حتما بخونید فوق العادست
برای روح اون مرحومم یه صلوات محمدی بفرستید روحش شاد و یادش گرامی باد
فقط توجه کنید همونطور که بچه ها گفتن سی دی های اورجینال بدرد نمیخوره انگار یجور بازار گرمی بوده
نکات اصی نوشته شده همینا هم خیلی جالبن
موفق باشید دوستان عزیز![]()
پس من شنیدم می گن این دانشگاه ها بدون کنکور هست
پشتیبانم که خودش بینو درس می خونه می گفت بینو کنکور داره و اون دانشگاه ها بدون کنکوره
دوستان من از دی شروع کردم . مطالعه هفتگیم از 50 ساعت هین جور کمتر شده الان شده 38 ساعت ! امروز 4ساعت دیفرانسیل خودنم بعدش رفتم شیمی بخونم فقط تونستم 2 ساعت بخونم ! اگه اینجوری پیش برم محاله درسا رو تموم کنم ! :(
50 ساعت ؟
38 ساعت ؟
مگه چه خبر می خوای چی کار کنی تو هفته ای 40 ساعت مداوم و پیوسته بخون من تضمین می کنم دولتی روزانه قبولی
اگه سعی کنی این 40 ساعت رو مفید بخونی نونت تو روغنه
نکته مهم :
کسی از دوستان هست که هنوز شیمی مبتکران رو بخونه ؟
من قبول دارم که شیمی مبتکران قوی ترین کتاب شیمی ایران هست اما به نظر من به درد کنکور نمی خوره من تا دو هفته قبل میتکران می خوندم که شیمی پیش بالاتر از 30 نمی زدم اما اون رو کنار گذاشتم رفتم سراغ شیمی جامع گاج که حجمش خیلی کمتره آزمون قبل 60 زدم به نظرم مبتکران حجمش بیش از حد زیاد ( 500 تا تست برای بخش 3 پیش) که نهایتا 3 تا سوال ازش بیاد یا نیاد تازه اگه یک در میان تست بزنید می شه 250 تا که باز هم خیلی زیاده برای سوالات محاسباتی هم که کلا رفته تو یه فاز دیگه که سولاش بیش از حد سخته ( مثلا بحث PH دیگه شورش رو در آورده )
![]()
نتیجه گیری () : مبتکران برای تابستون خوبه ولی برای توی سال مخصوصا کنکور نه
سوء تفاهم : سوء تفاهم نشه درس نامه های مبتکران بی نظیرن سوالات حفظی رو که در آورده عالیه و به نظر من شاهکارا بهمن بازرگانی شیمی 2 است
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)