سلام ممنون.چطوری باید این کار رو بکنم؟اره. مک ادرس اون کلاینتو توی اون روتری که مد نظرته اضافه کن. فقط اون بهش dhcp ایپی میده
بله باید یکیش اف شه ولی فعلا نمیشهخب الان واسه چی 2 تا DHCP میخوای؟ یکیش رو Off کن دیگه...
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
سلام ممنون.چطوری باید این کار رو بکنم؟اره. مک ادرس اون کلاینتو توی اون روتری که مد نظرته اضافه کن. فقط اون بهش dhcp ایپی میده
بله باید یکیش اف شه ولی فعلا نمیشهخب الان واسه چی 2 تا DHCP میخوای؟ یکیش رو Off کن دیگه...
مگه روتر با MAC کار هم میکنه ؟!
![]()
اره کار میکنه.
روترت چیه مارکش؟ معمولا توی قسمت mac filter میتونی مک ادرس کلاینت مد نظرتو بدی و بگی که مجازه وصل بشه و چه ip بگیره.
آهان DSL مودم رو میگین !
چون MAC آدرس لایه 2 ای هستش و device این لایه هم switch هست.
IP هم آدرس لایه 3 ای هستش و device این لایه router هست!
خیلی خوبه با چیزهایی که در موردش اطلاعاتی نداریم، بقیه رو سردرگم نکنیم!
البته شاید سیسکو اشتباه میگه!
با تشکر
مشورت ! ! !
بخاطر عدم اجازه استفاده از وایرلس مجبورم با کابل مسافت حدود 200 250 متر رو شبکه کنم . بله ! منم دهنم وا موند وقتی فهمیدم . البته بعد دیدم طرف قبلا 150 60 مترو با کت 5 رفته و جواب گرفته رو دیتا !
میخوام از کابل کت 6 استفاده کنم و از 2 تا سوییچ دروسط راه . کفایت میکنه ؟ کابل کت 6 الان حدودن چنده ؟ 1360 قیمت دارم .
به نظرتون از چه سوییچی استفاده کنم که سیگنال رو هم بتونه برای فرستادن به کلاینت بعدی تقویت کنه . رو دیتاشین نظرم هست . 10100
ممنونم
این که زیاد با هم همخونی نداره!
شما میخوای CAT 6 بگیری اونوقت سوییچ 10/100 کار کنین ؟!
شما بهتره یه سرچ تو گوگل بزنین ، مطمئنا شرکت هایی خیلی زیادی هستن که در این زمینه فعالیت دارند و میتونی ازشون یه مشورت خیلی خوب بگیرین!
با تشکر
من میخوام آی پی سیستم کامپیوتر یکی باشه ....
و هر دفعه مودم خودش آی پی رو تنظیم نکنه واسه سیستم ...
راهنمایی؟
منظور بد منتقل شد .
بدیهیه که سوییچ 10100 رو نمیشه با Cat6 کار کرد !
منظورم طی مسیر با Cat 6 بود .
سوالم برای سوییج درباره lan تشکیل شده اونسر قضیه بود .
برای این مسیر پیشنهاد چیه دوست عزیز
اگر dhcp بهت آی پی بده همون بار اول که آی پی رو ازش گرفت دفعات بعد هم ثابت میمونه و با Repair کردن تغییری نمیکنه مگر اینکه بخوای دوباره خودت دستی Ip بدی .
برای اینکه به اینترنت هم دسترسی داشته باشی علاوه بر Getway نیاز داری از DNS استفاده کنی .
4.2.2.4 یا 4.2.2.2 یا 217.218.155.104 و خیلی DNS های دیکه
نه دوست من نمیشه Cat6 استفاده کنی، مگر اینکه سوییچ هات دارای پورت گیگ باشن.
Cat5e من تا 100 متر جواب گرفتم. پیشنهاد من اینه که هر 70 متر یک Repeater بزاری. یا اینکه سوییچ بهتری بگیر که پورت گیگ داشته باشه و از Cat6 استفاده کن و هر 150 متر یک Repeater بزاری.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)