تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 274 از 598 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اردستان استان اصفهان

پيش فرض

صفحه ی 255 نرم افزار پارسال گزینه 2 گذاشتم برو دانلود کن و ببین

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

صفحه 255 برو نرم افزار انتخاب رشته پارسال گزینه 2 را دانلود کن

2. این کاربر از ltmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

بچه ها به نظر شما اگه ادم وایسه و سال دیگه امتحان بده احتمال داره رتبش خیلی خیلی خیلی بهتر شه؟
    من سال قبل شدم 11000 منطقه دو امسال شدم 2900 منطقه دو. تازه کنکور رو گند زدم عمومی ها رو خیلی کمتر از اون چیزی که خونده بودم زدم اگه با دقت بیشتری زده بودم میشدم حدود هزار. یکی از فامیلامون سال اول قبول نشد سال دوم برق صنعتی اصفهان قبول شد! ولی برعکسش هم زیاد هست چند تا از فامیلامون هم سال دوم دست از پا دراز تر رفتن دانشگاه آزاد! که البته تعداد مورد دوم تو فامیل های ما که بیشتر بوده فکر کنم در حالت کلی هم بیشتر باشه! بستگی به روحیه خودت داره یکسال درس تکراری خوندن یه کم خسته کنندس اما اگه انگیزه داشته باشی و اراده ی قوی هر کاری رو میشه انجام داد! ولی اگه بعد از یکسال درس خوندن مثل من به چیزی که دوست داری نرسی خیلی ضد حاله... ولی تو همین تاپیک هم خیلی ها هستن که این یکسال زحمت کشیدن و رتبشون خیلی بهتر شده نسبت به سال قبل.پس میشه...

4. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یکی بگه ما در چه صورتی برای شرکت در کنکور سال بعد غیر مجاز میشیم یعنی دیگه نمیتونیم بریم
    بعضیا میگن اگه انتخاب رشته کنیم بعضیا هم میگن اگه نمیدونم انتخاب رشته کنی و نری !
    اخر چجوره تورو خدا ج بدین فردا انتخاب رشتستااااااااااااااا

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

من سال قبل شدم 11000 منطقه دو امسال شدم 2900 منطقه دو. تازه کنکور رو گند زدم عمومی ها رو خیلی کمتر از اون چیزی که خونده بودم زدم اگه با دقت بیشتری زده بودم میشدم حدود هزار. یکی از فامیلامون سال اول قبول نشد سال دوم برق صنعتی اصفهان قبول شد! ولی برعکسش هم زیاد هست چند تا از فامیلامون هم سال دوم دست از پا دراز تر رفتن دانشگاه آزاد! که البته تعداد مورد دوم تو فامیل های ما که بیشتر بوده فکر کنم در حالت کلی هم بیشتر باشه! بستگی به روحیه خودت داره یکسال درس تکراری خوندن یه کم خسته کنندس اما اگه انگیزه داشته باشی و اراده ی قوی هر کاری رو میشه انجام داد! ولی اگه بعد از یکسال درس خوندن مثل من به چیزی که دوست داری نرسی خیلی ضد حاله... ولی تو همین تاپیک هم خیلی ها هستن که این یکسال زحمت کشیدن و رتبشون خیلی بهتر شده نسبت به سال قبل.پس میشه...
    عزیز 2900 منطقه 2 که میتونی بهترین رشته ها بیاری
    انگیزم زیاده و اصلا از درس خوندن خسته نمیشم
    ولی سال قبل بخاطر بی برنامگی و هزار دلیل دیگه گند زدم به کنکورمو خودمو شخصیت درسیم

6. این کاربر از wxy4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اردستان استان اصفهان

پيش فرض

یکی بگه ما در چه صورتی برای شرکت در کنکور سال بعد غیر مجاز میشیم یعنی دیگه نمیتونیم بریم
    بعضیا میگن اگه انتخاب رشته کنیم بعضیا هم میگن اگه نمیدونم انتخاب رشته کنی و نری !

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

ولی سال قبل بخاطر بی برنامگی و هزار دلیل دیگه گند زدم به کنکورمو خودمو شخصیت درسیم
    اگر انتخاب رشته کنی و قبول شی و نری سال دیگه نمی تونی اگر انتخاب رشته کنی و قبول نشی سال دیگه می تونی کنکور بدی

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینا تو سایت سنجش زده چیه؟

8. این کاربر از ltmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگر انتخاب رشته کنی و قبول شی و نری سال دیگه نمی تونی اگر انتخاب رشته کنی و قبول نشی سال دیگه می تونی کنکور بدی
    اگه اینجور باشه که همه قبولن چونکه 100 تا رشته رو انتخاب میکنن و به هر حال یکیشو میارن دیگه نه؟!
    مثلا من اگه انتخاب رشته کنم برای پیام نور به هر حال توی یه رشته قبولم پس دیگه نمیتونم سال دیگه شرکت کنم!
    اینجور نیست؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

امسال اگه هر رشته ای توی دانشگاه های روزانه قبول شی سال دیگه نمیتونی کنکور بدی...شبانه ولی اگه قبول شی فکر کنم بتونی سال دیگه کنکور بدی...
    من هدفم برق صنعتی اصفهان بود که با این رتبه قبول نمیشم...
    درسته الان انگیزه داری شاید تا 6 ماه دیگه هم همین قدر انگیزه داشته باشی... خستگی و تکراری شدن درس ها بیشتر مال بعد اسفند و به خصوص یکی دو ماه آخر و جمع بندیه... مگه اینکه دیگه خیلی با اراده باشی. که البته حتما هستی... اگه به خودت این قدر مطمئنی و امسال رشته خوبی قبول نمیشی حتما یکسال دیگه بمون. حتما سال دیگه رتبت خیلی خیلی خیلی بهتر میشه... ولی به نظر من یکسالی که پشت کنکور موندم مثل یه قرن برام گذشت...

11. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

امسال اگه هر رشته ای توی دانشگاه های روزانه قبول شی سال دیگه نمیتونی کنکور بدی...شبانه ولی اگه قبول شی فکر کنم بتونی سال دیگه کنکور بدی...
    من هدفم برق صنعتی اصفهان بود که با این رتبه قبول نمیشم...
    درسته الان انگیزه داری شاید تا 6 ماه دیگه هم همین قدر انگیزه داشته باشی... خستگی و تکراری شدن درس ها بیشتر مال بعد اسفند و به خصوص یکی دو ماه آخر و جمع بندیه... مگه اینکه دیگه خیلی با اراده باشی. که البته حتما هستی... اگه به خودت این قدر مطمئنی و امسال رشته خوبی قبول نمیشی حتما یکسال دیگه بمون. حتما سال دیگه رتبت خیلی خیلی خیلی بهتر میشه... ولی به نظر من یکسالی که پشت کنکور موندم مثل یه قرن برام گذشت...
    عزیز من اینقد گند زدم به کنکورم که روزانه و شبانه هم غیر مجازم
    دانش اموز زرنگی بودمت ولی به دلایلی....
    حتی اگه پیام نور هم انتخاب رشته کنم اگه قبول شدم و نرم باز سال دیگه نمیتونم کنکور بدم؟

13. این کاربر از wxy4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

عزیز من اینقد گند زدم به کنکورم که روزانه و شبانه هم غیر مجازم
    دانش اموز زرنگی بودمت ولی به دلایلی....
    حتی اگه پیام نور هم انتخاب رشته کنم اگه قبول شدم و نرم باز سال دیگه نمیتونم کنکور بدم؟
    من یکی از دوستام پیام نور قبول شده بود امسال دوباره کنکور داد گفت میشه... حالا خودت هم بیشتر تحقیق کن یه وقت دیدی امسال شرایطو تغییر دادن... بیشتر رو اینکه اگه روزانه قبول شی سال دیگه نمیتونی کنکور بدی تاکید میکنن... خوب پس اگه اینقدر خراب کردی که به نظرم یکسال دیگه پشت کنکور بمون به نظر من انتخاب رشته هم فقط چیزهایی رو بزن که حاضری امسال بری و نگران نباشی که قبول شی و بعدا مکافات نشه و از این حرفا... من خودم پارسال فقط چیزهایی رو زدم که مطمئن بودم قبول نمیشم چون هدفم پشت کنکور موندن بود. انتخاب هام همه برق و مکانیک و عمران شریف و دانشگاه تهران و صنعتی اصفهان و امیرکبیر بود... حتی شبانه هم نزدم که نگران قبول شدنم نباشم.... اگرچه مشکلی پیش نمیومد ولی ریسک نکردم که خودمو بی خود نگران کنم...

15. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

farhad1122

راستش شما که یک سال موندی و امسال امتحان دادی با تغییر کتابها چیکار کردی؟!
    مثلا منی که بخوام سال دیگه کنکور بدم قطعا از کتابهای جدید سوال میاد دیگه و من باز باید برم کلی کتاب بخرم!؟
    شما چی کار کردی؟

17. این کاربر از wxy4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینا تو سایت سنجش زده چیه؟
    همون دفترچه معمولیه فقط براساس رشته تنظیم کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •