تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 2605 اولاول ... 1742242642702712722732742752762772782843243747741274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوستان متاسفانه گویا مخابرات پروتکل P2P را بسته الان 2 روز مشکل هست یا روش دارن کار میکنند سرعت از روسیه باز متوسط ولی بقیه کشورها 4 5 کیلو بایت همش من با 2 مودم و وایرلس با لپ تاپ و شرکتم که منطقه دیگری هست چک کردم

این زنگ خطر بزرگیست و ممکن هست مخابرات مشتریانش را از دست بدهد

سایر پروتکلها نرمال به نظر میومد

فقط جهت اطلاع بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من اینترنت 128 مخابرات دارم امروز رفتم که 512 بگیرم یه آقایی اون جا گفت که یه نامه بنویس برای مرکز مخابرات من هم نوشتم و فرستادم پرسیدم کی وصل میشه گفت شنبه حالا میخوام بدونم که راست گفتن که وصل میشه یا نه البته من مدرکی مثل نامه دانشگاه یا کارت دانشجویی هم نبردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

اینم تست سرویس من از سرور نهران و نیویورک هست : (سرویس 256)

سرور تهران :

سرور نیویورک :

کسی نظری نداره ؟

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سرعته من افتضاحه چندروزیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز رفتم adsl وصل کنم ..قبلا 256 دادن...بدون مدرک. ولی امروز که رفتم گفت چه سرعتی گفتم همون 256 دیگه..گفت نمیشه کارت دانشجویی یا جواز کسب...

گفتم پس چرا 2 ماه پیش 256 بهم دادید..گفت حواسمون نبود ... زد تو کامپیوتر سرعتم رو اصلاح کرد ...الانم وصل شد 128...

بابام جواز کسب داره میشه با اون جواز 256 یا 512 بگیرم؟ آخه من فکر کردم اونا میگن باید خود من جواز کسب داشته باشم که ندارم...یعنی به نام خودم باید باشه جواز کسب؟ یا با مال بابام هم میدن؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من امروز رفتم adsl وصل کنم ..قبلا 256 دادن...بدون مدرک. ولی امروز که رفتم گفت چه سرعتی گفتم همون 256 دیگه..گفت نمیشه کارت دانشجویی یا جواز کسب...

گفتم پس چرا 2 ماه پیش 256 بهم دادید..گفت حواسمون نبود ... زد تو کامپیوتر سرعتم رو اصلاح کرد ...الانم وصل شد 128...

بابام جواز کسب داره میشه با اون جواز 256 یا 512 بگیرم؟ آخه من فکر کردم اونا میگن باید خود من جواز کسب داشته باشم که ندارم...یعنی به نام خودم باید باشه جواز کسب؟ یا با مال بابام هم میدن؟
    ای بابا دوست من شمام ساده ای ها : دی

باور میکنی من اساس نامه ی شرکت یکی از آشناهامون رو بردم گرفتم اون که باباس ، ولی فک کنم به هرشغلی نمیدن ، دقیق نمیدونم ، این که میگم شرکت آموزشی بودش.

با احترام.

7. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اینم تست سرویس من از سرور نهران و نیویورک هست : (سرویس 256)

سرور تهران :

سرور نیویورک :

کسی نظری نداره ؟
    سرعت دانلودت 35 که خیلی خوبه مال من 28

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به منم دفعه ی اول 256 همینجوری داد ولی هفته ی پیش واسه تمدید رفتم گفت باید نامه داشته باشی منم یه نامه نوشتم که سرباز هستم ونیاز به اینترنت 256 دارم دی: نامه رو دادم حل شد.

10. این کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من اینترنت 128 مخابرات دارم امروز رفتم که 512 بگیرم یه آقایی اون جا گفت که یه نامه بنویس برای مرکز مخابرات من هم نوشتم و فرستادم پرسیدم کی وصل میشه گفت شنبه حالا میخوام بدونم که راست گفتن که وصل میشه یا نه البته من مدرکی مثل نامه دانشگاه یا کارت دانشجویی هم نبردم.
    دوستان ممنون میشم یکی هم به سوال من جواب بده به نظرتون وصل میکنن یا نه 512 رو؟من برادرم کارت دانشجویی داره از طریق اون میشه وصل کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سرعت دانلودت 35 که خیلی خوبه مال من 28
    البته من چون فعلا نمیتونم مدام از اشتراکم بخاطر مشغله ای که دارم استفاده کنم اینه که دقیق نمیدونم همیشه همین جوریه سرعت یا افت هم داره
    ولی آخرین بار که تست گرفتم این نتیجه اش بود
    خواستم ببینم وضع سرعت اشتراک بقیه دوستان چه طوره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •