میرفتم تو کلوپ میگفتم هرکی پایه شرطبندیه بیاد جلو !!!!!
بهم میگفتن چی ورمیداری میگفتم غنا
یارو تعجب میکرد بعد شروع میکرد به مسخره کردن ولی وقتی بازی تموم میشد
من اونارو مسخره میکردم![]()
میرفتم تو کلوپ میگفتم هرکی پایه شرطبندیه بیاد جلو !!!!!
بهم میگفتن چی ورمیداری میگفتم غنا
یارو تعجب میکرد بعد شروع میکرد به مسخره کردن ولی وقتی بازی تموم میشد
من اونارو مسخره میکردم![]()
داداش من هم با فايل ايجاد شده روي دستكاپ و هم فايل مشليه در درايو C رفتم كه هردوتاش وسطش قطع شد..فايل PESEdit.com 2012 Patch هم اجرا نميكنه و پيغام ميده فايل خراب است يا نصب نشده است..ممنون ميشم كمك كنين..
دوستان یه گزینه توی edit داخل بازی هست به اسم export به معنی صادرات
یه گزینه دیگه هم هست به اسم import یعنی واردات
کسی طریقه استفاده از این 2 گزینه رو بلده ؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نمیشه با این روشی که گفتید انلاین بازی کرد. این پست الان تو تمام فروم ها 1 سال پیش هم بوده که میگفتن واسه11 هستش ولی در اصل واسه PES9 بوده.دوستان آیا روشی برای آنلاین بازی کردن PES 2012 به جز خرید سریال هست؟
من این روش را پیدا کردم کسی تست کرده ؟
مرحله اول
شما نیاز به دانلود کردن برنامه ی PES Green از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارید .
مرحله دوم
وقتی که فایل دانلود شده رو Extract کردید ، شما باید فایلی با نام pesgs1.0.3e رو اجرا کنید. اینم عکس برنامه!!!
مرحله سوم
حال برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باید دانلود و نصب و اجرا کنید ، یک نکته دیگه بعد دانلود hamachi اول از حالت فشرده خارجش کنید بعد نصبش کنید. ایپی رفیقهاتون را در یک Network قرار بگیرید و آی پی خودتون رو یادداشت کنید
نکته : تمامی بازیکنان باید IP هاشون رو یادداشت کنند .
حالا داخل برنامه ی PES Green عدد ۰ رو وارد کنید تا تنظیمات بر روی برنامه یHamachi اعمال شود .
مرحله چهارم
وقتی که تنظیمات اعمال شد ، اگر میخواستید میزبان شوید ، عدد ۱ و اگر میخواهید به یک میزبان متصل بشوید ( مثلا دوستتان ! ) عدد ۲ را وارد کنید . زمانی که از شما خواسته شد باید IP رو وارد کنید ..
مرحله پنجم
زمانی که میزبان و بازیکنان هر دو آی پی هاشون رو وارد کردن از شما خواسته میشه تا وارد بازی شوید ! میزبان باید در ابتدا Room رو در بازی ایجاد کنه و بازیکنان در بازی به اون ملحق بشوند ..
اسم نرم افزار را شما گفتید PES GREEN ولی تو عکس PES connector رو نشون میده.!!!!!
آنلاین با 128 هم میشه؟
دوستان تورو خدا يكي جواب منو بده....
سلام من بازی رو گرفتم و نصب کردم
بازی خوب و رون اجرا شد ولی تو مستر لیگ هی بازی میاد بیرون و ارور دونت سند میده
کرک عوض کردم نشد
اگه میشه راهنمایی کنید
حتی یه بار بازی رو نصب کردم و خوب بازی میکرد
پچ جدید 2.7 رو گرفتم و ریختم میگه یه فایل dll رو نمیتونه لود کنه
خلاصه گیرم یه راهنمایی کنید
نود 32 رو سيستمت نصبه؟
منم همین مشکلو داشتم .. واسه نود 32 هست که اون فایل dll رو پاک میکنه یا یه همچین کاری...
بازی رو دوباره نصب کن بعدش فولدری رو که بازی رو داخلش نصب کردی رو به لیست exclusion آنتی ویروس اضافه کن تا دیگه اسکنش نکنه ... بعد پچ رو نصب کن ... دیگه مشکل نخواهی داشت ..
اگه باز مشکلی بود بگو تا من و بچه ها بیشتر راهنماییت کنیم
سلام دوستان اين پچ 2.7 شامل اون نرم افزاري كه كدري تصوير رو از بين ميبره هم ميشه يا اونو بايد جدا نصب كرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)