تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 280 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض رويانيان: آماده مبارزه با مسائل بيرون زمين هستم

ورزش3: محمد رويانيان پيش از آغاز مراسم ويژه باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران درباره حضور مانوئل خوزه به عنوان سرمربي پرسپوليس گفت: وقتي که حدود 10 روز پيش مصطفي دنيزلي اعلام کرد نمي‌تواند به پرسپوليس بيايد مذاکرات‌مان را با کالدورن، متسو و خوزه انجام داديم البته قبل از آن به احترام آقاي دنيزلي مذاکره‌اي انجام نداديم.

وي ادامه داد: زماني که با «نه» دنيزلي مواجه شديم به صورت حضوري با سه گزينه مدنظرمان صحبت کرديم. سه گزينه را به نظرسنجي گذاشتم که مانوئل خوزه رأي بيشتري آورد. در کميته فني و با حضور پيشکسوتان نيز اين موضوع را مطرح کرديم من آمادگي داشتم هرچه آنها بگويند انجام دهم که آنها نيز تصميم گرفتند گزينه خارجي و در رأس آن مانوئل خوزه سرمربي پرسپوليس شود.

رويانيان خاطرنشان کرد: به حرف پيشکسوتان گوش دادم و صحبت‌هاي جدي‌تري با خوزه صورت گرفت تأخيري نيز که صورت گرفت به اين دليل بود که به قيمت مدنظر باشگاه رضايت دهد.

مديرعامل باشگاه در پاسخ به اين سؤال که قيمت مدنظر اين باشگاه چقدر بوده اظهار داشت: هيچ‌کس اين قيمت را نمي‌گويد.

رويانيان در مواجهه با اين سؤال که گفته شده مبلغ قرارداد خوزه و دو دستيارش در مجموع يک ميليارد و 200 ميليون تومان بوده، تأکيد کرد: من دروغ نمي‌گويم و مبلغ بيشتر از اين بوده است مبلغ صحيح آن يک ميليون و 200 هزار دلار است اين مبلغ به غير از پاداش‌ها مواردي نظير منزل مسکوني، خودرو است مربيان ايراني هم همين امکانات را مي‌خواهند.

وي افزود: بدي ما اين است که اگر عدد بگويم مي‌گويند اينگونه نيست و اگر نگويم مي‌گويند چرا نگفته‌ است. زماني که ديدم اعلام شده مبلغ خوزه و دستيارانش يک ميليارد و 200 ميليون تومان اعلام شده به مسئولان روابط عمومي باشگاه گفتم اشتباه بزرگي انجام شده و مبلغ يک ميليون و 200 هزار دلار بوده است.

وي تأکيد کرد: يک ميليون و 200 هزار دلار کف قرارداد مانوئل خوزه است و امکانات ديگري نظير خودرو، منزل بايد براي او فراهم شود.

رويانيان در پاسخ به اين سؤال که آيا قرارداد با خوزه قطعي است، گفت: اين مربي ساعت 1.5 بامداد چهارشنبه به تهران مي‌آيد و مذاکرات نهايي و پاياني انجام مي‌شود تا ساعت 24 شب گذشته منتظر بوديم تا او قيمتش را کاهش دهد. من يک ايميل فرستادم و او هم امضاء‌هاي لازم را انجام داد و براي ما ارسال کرد. در اين ايميل تمام موارد اساسي مربوط به قرارداد تأييد شده است فردا بايد يک قرارداد شکلي تنظيم کنيم و تحويل مراجع مربوطه بدهيم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که مانوئل خوزه منشوري نيست تصريح کرد:‌ من نمي‌دانم چه کسي منشوري است و چه کسي نيست فقط مي‌دانم که يک نفر هست که همه منشوري مي‌‌داند.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا جواد نکونام با سقف قرارداد به استقلال مي‌پيوندد، گفت: عاقلان دانند.

رويانيان درباره آخرين وضعيت مذاکره با خلعتبري گفت: قبل از پايان مسابقات خلعتبري در الوصل با او صحبت کرديم اما خلعتبري از آن قيمت عدول کرد من هم از او ناراحت هستم چند ما وقتي حرفي مي‌زنيم بايد پاي آن بيستيم. خلعتبري قيمت بالاتري مي‌خواهد البته حقش است چرا که بازيکن بسيار خوبي است.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس اضافه کرد: اگر خلعتبري به پرسپوليس بيايد او را در آغوش خواهم گرفت اما ما صحبت‌هايمان درباره قيمت انجام داد‌ه‌ايم هنوز پرونده حضور خلعتبري در پرسپوليس بسته نشده است و دنبال او هستيم.

رويانيان درباره آخرين وضعيت ايمان زايد خاطرنشان کرد: طرفداران خيلي دنبال او هستند اما بايد صادقانه بگويم پيش از رفتن زايد به خارج از کشور از او قول کتبي گرفتم که برگردد اما او از ما درخواست پول کرده است. زايد گفته پول را به حساب من در ايرلند بريزيد تا من به ايران بيايم من هم گفتم به او بگوييد اول به ايران بيايد بعد پولش را بگيرد هر وقت قراردادش را امضا کرد پولش را مي‌گيرد.

رويانيان افزود: اختلاف ما و زايد سر همين قضيه است زايد جوان است و بايد بيشتر فکر کند و بداند که پرسپوليس خانه‌اش است. من چند کلمه‌اي با اين بازيکن صحبت کرده‌ام و به او خسته‌ نباشيد و شب‌ بخير گفته‌ام. وقتي به زبان انگليسي به او شب بخير گفتم او فکر کرد مي‌خواهم خداحافظي کنم و گوشي را قطع کرد به او به انگليسي گفتم شب بخير که به تعبير او يعني خداحافظ در حالي که منظور من اين نبود آنچه ما در دبيرستان و دانشگاه خوانديم گود نايت يعني شب بخير اما زايد خداحافظي برداشت کرد.

وي در پاسخ به اين سؤال آيا عشق خلعتبري 1.5 ميليارد توماني است اظهار داشت: من به اين چيزها کاري ندارم خلعتبري بازيکن بزرگي است ولي اميدوارم قيمتي که من گفتم و پايين‌تر است را به عشق پرسپوليس بپذيرد.

به گزارش فارس رويانيان در ادامه در پاسخ به اين سؤال که تکليف برگزاري بازي‌هاي ليگ در ماه مبارک رمضان به کجا کشيده شد، عنوان کرد: با دو موضوع مخالف هستيم که آقايان انجام مي‌دهند در قرعه‌کشي ليگ برتر 6، 7 بازي بايد در بيرون از خانه برگزار کنيم اما بعضي‌ باشگاههاي رقيب ما در همان نيم‌فصل اول 6، 7 بازي ميزبان هستند من نمي‌دانم قرعه‌کشي‌ها چگونه از آسمان درمي‌آيد واقعاً نمي‌دانم و در آن مانده‌ام. خدا مي‌داند بعد از اين مي‌خواهند چکار کنند. در بخش‌هاي مختلف اين فصل باز هم اتفاقاتي رخ مي‌دهد که من مي‌گويم من در آن مانده‌ام.

رويانيان ادامه داد: مورد دوم که ما مخالف هستيم برگزاري مسابقات در ماه مبارک رمضان است. آقايان گفته‌اند کي‌روش گفته جام حذفي برگزار نشود. ما مخالف اين موضوع هستيم. تيم‌هاي دسته‌ اولي فرصت پيدا مي‌کنند تا در جام حذفي خودشان را نشان دهند و اين موضوع باعث رشد فوتبال مي‌شود و مردم در شهرهاي دور مي‌توانند دلخوش باشند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تأکيد کرد: آقايان مي‌گويند جام حذفي را حذف مي‌کنيم چون کي‌روش مخالف است اما کي‌روش گفت من اين موضوع را نگفته‌ام. من مي‌گويم شما که براي ناراحتي کي‌روش جام حذفي را حذف مي‌کنيد و اين فرصت خوب را از جوانان و تيم‌هاي خوب مي‌گيريد چرا براي اخم و ناراحتي خدا مسابقات را در ماه مبارک رمضان تعطيل نمي‌کنيد يک ليگ جوان به جاي خودسازي و پالايش درونشان بايد به فوتبال توجه کنند. بايد به عبادت و ماه رمضان توجه کرد.

رويانيان درباره اينکه پيش‌بيني‌اش از پرسپوليس فصل آينده چيست، خاطرنشان کرد: اگر اجازه دهند در زمين بازي برگزار شود تيم بسيار قدرتمندي هستيم اما از هم‌اکنون آماده مي‌شوم تا مسائل بيرون زمين را کاملاً تحت نظر داشته باشم.
    Last edited by clau; 04-07-2012 at 12:11.

2. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبری پرسپولیس: تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین بازی دوستانه پیش فصل خود مغلوب شد. سرخپوشان عصر روز سه شنبه در ورزشگاه درفشی فر پذیرای تیم صبا بودند که این بازی با نتیجه دو بر صفر به نفع شاگردان یحیی گل محمدی به پایان رسید. فرید کریمی 27 و میلاد سلیمان فلاح 55 گل های صبا را در این بازی به ثمر رساندند. هافبک تیم صبا در دقیقه 27 دروازه تیم پرسپولیس را باز کرد. فرید کریمی در این دقیقه توانست گل اول صبا را وارد دروازه شهاب گردان کند. این در حالی است که یک دقیقه بعد هم بهمن طهماسبی برای بار دوم دروازه پرسپولیس را گشود اما داور این گل را مردود اعلام کرد. این اتفاق با اعتراض بازیکنان صبا همراه شد. صبا در آغاز نیمه دوم بازی دوستانه مقابل پرسپولیس دومین گل را به ثمر رساند.میلاد سلیمان فلاح که در نیمه دوم برای صبا به میدان رفته بود،در دقیقه 55 گل دوم تیمش را زد. علی پروین پس از گذشت 30 دقیقه از آغاز بازی دوستانه پرسپولیس-صبا به درفشی فر رسید. وی در بدو ورودش به ورزشگاه با انبوه پرسش های هواداران پرسپولیس روبرو شد. *حدود 150 تماشاگر در ورزشگاه بازی دوستانه پرسپولیس مقابل صبا را تماشا می کنند. *محسن خلیلی،مهاجم جدید تیم صبا و پیشین پرسپولیس با لباس شخصی نظاره گر بازی این دو تیم بود. *باشگاه پرسپولیس برای فرارسیدن نیمه شعبان برنامه های ویژه ای را تدارک دیده است که در ورزشگاه درفشی فر انجام خواهد شد. تا دقیقه 60 بازی تقریبا در اختیار صبا بود و 30 دقیقه پایانی پرسپولیس بهتر بازی کرد. گفتنی است سرخپوشان هنوز سرمربی خود را در تمرینات نداشته اند و در فصل بدنسازی به سر می برند.
      محتوای مخفی: عکس‌های بازی پرسپولیس-صبای‌قم 

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به نظر من خیلی خوب شد باختیم :دي
    بازیکنا حساب کار میاد دستشون الکی مغرور نمیشن
    اینو میبردن خیال میکردن کار تموم شده
    +
    مثل اینکه بازیکنا بیشتر فکر ساق پاهاشون بودن...
    Last edited by Alinho; 03-07-2012 at 23:37.

5. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض خوزه: باشرايط تيم هاي پرطرفدار آشنا هستم

ورزش3: ''مانوئل خوزه ''بامداد روز چهارشنبه پس از حضور در ايران در هتل محل استقرارش گفت: سال ها در تيم هاي پر طرفدار کار کرده ام و به خوبي با شرايط اين تيم ها آشنا هستم.

اين مربي پرتغالي ادامه داد: در مصر هدايت تيم الاهلي را بر عهده داشتم که ميليونها هوادار داشت و به طور حتم کار کردن در اين شرايط براي هر مربي هم سخت و هم آسان است.

سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران افزود: اطمينان دارم پس از مدت کوتاهي حضور در ايران به وضعيت تيم پر طرفدار پرسپوليس نيز عادت خواهم کرد.

وي تصريح کرد: اميدوارم بتوانم در پرسپوليس موفق باشم و تمام تلاش خود را خواهم کرد تا دل هواداران ميليوني اين تيم را نيز مانند تيم هايي که در آن کار کردم، شاد کنم.

وي اظهار داشت: قبل از ورودم به ايران به خوبي با شرايط تيم پرسپوليس آشنا شدم و از اين بابت هيچ نگراني نخواهم داشت.

مانوئل خوزه سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران بامداد چهارشنبه وارد ايران شد تا پس از ساعاتي با مسئولان اين باشگاه جلسات پاياني خود را برگزار کند و روز پنجشنبه نيز از تمرينات سرخپوشان بازديد نمايد.

7. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبری پرسپولیس: پرسپولیس روز گذشته در اولین مسابقه تدارکاتی خود در فصل آماده سازی لیگ دوازدهم در زمین تمرینی درفشی فر برابر صبا به میدان رفت و تن به شکست داد. اما عکس العمل رسانه ها نسبت به این نتیجه جالب توجه بود. رسانه های مختلف نسبت به این مساله عکس العملی های متفاوتی نشان دادند. سایت باشگاه بدون اشاره به نتیجه تیتر زد : «برگزاری دیدار تدارکاتی پرسپولیس برابر صبا با حضور هواداران». ایسنا نوشت : «شکست پرسپولیس مقابل صبا در دیداری دوستانه». مهر عنوان کرد : «تیم فوتبال پرسپولیس مقابل صبای قم شکست خورد». اما از همه اینها گذشته خبررسانی جالب فارس است که پس از این مسابقه تیتر زد : «کهکشانی های پرسپولیس با دو گل مغلوب صبای قم شدند! ». رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از انتخاب سرمربی این تیم در روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد کار خودمان را تمام کردیم و از حالا به بعد به فکر مبارزه با مشکلات بیرون از زمین خواهیم بود. به نظر می رسد برای تحقق پیدا کردن گفته های رویانیان تنها چند ساعت بیشتر زمان لازم نبود تا اولین نمونه از این دست موانع در روند حرکتی پرسپولیس خودنمایی کند. فارس طوری شکست پرسپولیس را تیتر یک خود کرده که گویی کهکشانی های سرخ در فینال جام باشگاه های جهان در مقابل دیدگان دهها هزار تماشاگر افتضاحی فوتبال به بار آورده اند! انگار نه انگار این تیم چند ساعت بیشتر نیست که سرمربی خود را شناخته ، در حال حاضر در دوران بدنسازی به سر می برد و جلسات تمرینی تاکتیکی این تیم به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسد ، آن هم تیمی که بیش از 70 درصد ترکیبش دستخوش تغییر شده است. رقم خوردن شکست در مسابقه تدارکاتی پرسپولیس برابر صبا نه یک فاجعه فوتبالی ، بلکه تنها زنگ خطری است که نشان می دهد تنها گردآوردی بازیکنان بزرگ ضامن موفقیت یک مجموعه نیست.

9. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

جواهرات خانوادگي پرسپوليس ثبت كردند

رونمایی از "لباس فصل آینده" پرسپولیس
    Last edited by Alinho; 05-07-2012 at 16:41.

11. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خوزه نفس بازيکنان پرسپوليس را گرفت

سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس در نخستين حضور رسمي خود تمرينات سنگين و پرفشار بدنسازي را براي بازيکنان اين تيم در نظر گرفت که باعث به شماره افتادن نفس سرخپوشان شد.

نخستين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس با حضور سرمربي و کادر فني جديد صبح امروز پنجشنبه در ورزشگاه شهيد درفشي‌فر در شرايطي برگزار شد که محمد رويانيان مديرعامل و برخي از مسئولان باشگاه نيز در اين تمرين حضور داشتند.

به گزارش مهر در ابتداي تمرين جلسه‌اي با حضور رويانيان و "مانوئل خوزه" به همراه بازيکنان در رختکن اين تيم برگزار شد و پس از معارفه رسمي کادر فني جديد تمرينات زير نظر دستيار خارجي مانوئل خوزه آغاز شد که اکثر دقايق اين تمرين به کارهاي بدنسازي اختصاص داشت.

در بخش عمده تمرينات بدنسازي بازيکنان پرسپوليس به گروه‌هاي چهار نفره تقسيم شده بودند و ضمن کار با توپ، دويدن پرفشار را با دستورات کادر فني پيگيري کردند که طولاني شدن اين تمرين باعث شد فشار زيادي به بازيکنان پرسپوليس وارد شود و اکثر آنها از نظر بدني دچار مشکل شوند.

در ادامه تمرينات نيز، تمرينات هوازي در دستور کار سرخپوشان قرار گرفت تا از ميزان بدنسازي سنگين امروز کمي کاستي شود.

در دقايق پاياني اين تمرين با وساطت خبرنگاران و موافقت رويانيان هواداراني که از ساعات ابتدايي صبح پشت درهاي بسته ورزشگاه حضور داشتند به داخل بيايند و بخش‌هاي پاياني تمرين را از نزديک تماشا کنند.

منبع: ورزش 3

13. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا یه سوال برام پیش اومده
    به نظر شما نوع همین تمرین امروز(بدنسازی)که خوزه برپا کرده بود با تمرینات روزهای قبل فرق داره؟منظورم اینه که مثلاً میشه تفاوت را در تمرینات بدنسازی یا کار با توپ دید یا تفاوت در فرمیشن و یا بازی خوانی هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اینو خودم کشف کردم، "دولف لاندگرن" بازیگر هالیوود و "محسن بنگر" بازیکن پرسپولیس! :دي

16. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض پرسپوليس تنديس علي کريمي را مي‌سازد

ورزش3: علي کريمي يکي از بازيکناني است که در سراسر جهان طرفداران خاص خودش را دارد. اين بازيکن که به جادوگر فوتبال آسيا شهرت دارد، هميشه جزء بازيکناني بوده که از سراسر جهان آخرين وضعيت او را پيگيري مي‌کردند و دوست داشتند تا بيوگرافي علي کريمي را بدانند.از همين رو مسئولان باشگاه پرسپوليس و در رأس آن سردار رويانيان مديرعامل باشگاه اقدام به تهيه تنديسي از علي کريمي کردند تا آن را به علاقمندان اين بازيکن در سراسر جهان ارائه دهند.گفتني است در اين تنديس بيوگرافي کامل علي کريمي و خاطرات دوران زندگي و دوران فوتبالي‌اش طراحي شده است.اين تنديس تا دو ماه آينده قرار است به علاقمندان اين بازيکن ارائه شود.

18. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •