تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 339 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمی‌خواهند استقلال قهرمان شود
    فتح‌الله‌زاده:به هیچ‌کس اجازه دخالت در انتخاب سرمربی را نمی‌دهم/کی‌روش بداند ما حرفه‌ای هستیم
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: اگر فصل آینده هم باشم اجازه دخالت در مورد انتخاب سرمربی را به هیچ‌کس نمی‌دهم.

علی فتح‌‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص تساوی یک بر یک استقلال و الجزیره، شانس صعود آبی‌پوشان به مرحله بعد، وضعیت کادر فنی و شایعات کناره‌‌گیری‌اش از مدیرعاملی استقلال صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید:

فارس: بازی با الجزیره چطور بود؟
    الجزیره همیشه در زمین خودش سرحال بازی می‌کند و حتی به الریان 3 گل زده بود. ما برای برد آمده بودیم ولی یک گل دریافت کردیم. مطمئن هستم این یک امتیاز جایی به درد ما می‌خورد و اگر الریان قطر را شکست دهیم می‌توانیم صعود کنیم.

فارس: در ابتدای نیمه دوم استقلال واقعی را شاهد نبودیم، چرا؟
    شرایط بازی روی بعضی از بازیکنان تیم ما تاثیر گذاشت اما با تعویض‌هایی که مظلومی انجام داد شرایط عوض شد و رفته رفته بهتر شدیم.

فارس: نگران بازی آخر این مرحله نیستید، جایی که ممکن است الریان و الجزیره کاری کنند تا استقلال حذف شود.
    امکان همه چیز وجود دارد اما چیزی که مهم است اینکه ما باید الریان را حتما شکست دهیم.

فارس: ظاهرا مهدی رحمتی دوباره مصدوم شده، درست است؟
    اینگونه نیست. رحمتی همیشه پس از بازی‌ها روی پایش یخ می‌گذارد و زانویش کمی ورم می‌کند اما مشکل خاصی نبود.

فارس: میزبانی اماراتی‌ها چطور بود؟
    انصافا آنها شرایط خوبی را مهیا کردند و چیز بدی از آنها ندیدیم.

فارس: بازی پرسپولیس و الغرافه را تماشا کردید؟
    کامل دیدم و فکر می‌کنم بعد از 10 نفره شدن الغرافه آنها بازی را در دست گرفتند و شاید اگر موقعیت دقیقه 93 تبدیل به گل می‌شد کار پرسپولیس گره می‌خورد. فکر می‌کنم آنها در آینده می‌توانند بهتر از این ظاهر شوند.

فارس: حتما دیدید که مجیدی پیراهنش را درآورد و آن اتفاقات افتاد.
    اول از همه بگویم که ما از طرفداران استقلال خواسته بودیم به ورزشگاه بروند و وقتی در مصاف با خارجی‌ها اولویت با نام ایران است. از آن سو فرهاد مجیدی هم وظیفه داشت که برای الغرافه تلاش کند. شرایط برای مجیدی خیلی سخت بود ولی دوستان پرسپولیسی نباید با او اینگونه برخورد می‌‌کردند. آیا اگر ایمون زاید به کشور لیبی برود و با پرسپولیس در آنجا بازی داشته باشد به

هموطنانش می‌‌گوید که بازی نمی‌کنم و یا باید کم‌کاری کند؟

فارس: برخی رسانه‌ها اعلام کرده‌اند فرزامی به عنوان عضو هیئت مدیره مشغول مذاکره با مظلومی برای فصل بعد در امارات بوده است. شما از این موضوع خبر دارید؟
    جلسه‌ای در آنجا برگزار نشد چون من خودم عضو هیئت مدیره هستم. این خبرها حاشیه ایجاد می‌کند. انتخاب سرمربی برعهده مدیرعامل است همانطور که انتخاب مدیرعامل برعهده اعضای هیئت مدیره است و همه چیز روی سلسله مراتب انجام می‌شود. من از این موضوع خبر ندارم اما اگر چنین اتفاقی افتاده باشد کار درستی صورت نگرفته است.

فتح الله زاده در کنار فیاض سفیر ایران در امارات و فرزامی عضو هیئت مدیره استقلال
    فارس: شایعاتی پیرامون اینکه در آخر فصل از استقلال کناره‌گیری می‌کنید وجود دارد، این موضوع صحت دارد؟
    هنوز در کوران مسابقات هستیم و صحبت در این مورد زود است. از قبل هم چنین مسائلی را گفته بودم و چیزی نیست که آن را بخواهم کتمان کنم اما اگر قرار باشد من به عنوان مدیرعامل کارم را در استقلال ادامه دهم به هیچ کس اجازه دخالت برای انتخاب سرمربی را نمی‌دهم.

فارس: مگر خبری هست؟
    من پاسخ شما را دادم. همانطور که گفتم اگر من باشم اجازه دخالت در مورد انتخاب سرمربی را به هیچ کس نمی‌دهم چون این مسئله برعهده مدیرعامل است.

فارس: شما تا چه زمانی از پرویز مظلومی حمایت خواهید کرد؟
    حمایت من از مظلومی تا پایان فصل ادامه خواهد داشت. وقتی مشکلی وجود ندارد نباید دست به تغییرات زد. ما در لیگ 4 فینال در پیش داریم و باید به این مسابقات توجه کنیم.

فارس: از بین لیگ برتر با این شرایط و لیگ قهرمانان کدام را اولویت‌بندی کرده‌اید؟
    هر دو جام در شرایط حساسی است و بازیکنان باید همزمان شرایط خود را خوب نگه دارند. بازی‌های آسیایی برای ما بازی‌های ملی تلقی می‌شود و باید در لیگ هم به قهرمانی برسیم.

فارس: اختلاف بین دو باشگاه تراکتورسازی و راه‌آهن بر سر تغییر تاریخ بازی بالا گرفته و این در حالی است که دیدارهای استقلال و سپاهان دیگر مدعیان عنوان قهرمانی به یکشنبه موکول شد. نظر شما چیست؟
    این مسئله با قرعه‌کشی انجام شده ولی ما هم دوست داشتیم بازی با شاهین را یک روز عقب بیندازند. 10 بار به سازمان لیگ نامه نوشتیم اما هیچ کس جوابمان را نداد. این بازیکنان آهن نیستند و انسانند وقتی این مسائل را می‌بینند به این نتیجه‌ می‌رسم که خیلی‌ها دوست ندارند ما قهرمان لیگ شویم. به این مسئله و برنامه‌ریزی معترضیم و اعتراض‌مان به حق است. چگونه باید از یک کشور دیگر برگردیم و یکشنبه هم بازی کنیم؟ متاسفانه هیچ کس به اعتراض ما توجه نمی‌کند و فدراسیون باید در این زمینه رضایت باشگاه‌ها را هم جلب کند. این شرایط برای ما سنگین است ولی باید به ناچار در مسابقات به میدان برویم.

فارس: شما که در ایران نبودید کی‌روش اعلام کرد برنامه‌ریزی‌اش برای وضعیت تمرینات تیموریان درست بوده و او از جایی آمده که همه چیز حرفه‌ای است و وقتی چند نفر می‌گویند بازیکن نباید به میدان برود همه به حرف او احترام می‌گذارند...
    ایشان فکر نکند که ما حرفه‌ای نیستیم. کی‌روش آدم بزرگی است و ما همیشه به او احترام گذاشته‌ایم. من یکی از موافقان حضور او در تیم ملی بودم و اعتقاد دارم فوتبال ما به چنین مربی در این سطح نیاز دارد اما کی‌روش یادش نرود که ما 3 بار به جام جهانی رفتیم و پزشکان ایران جزو 3 کشور اول دنیا هستند. ایشان یادش باشد که باشگاه برای بازیکن پول می‌دهد و خودش حق دارد که در مورد بازیکن تصمیم بگیرد و کادر پزشکی باشگاه نیز به او برنامه بدهد.

فارس: ستاد منشور اخلاقی به 3 بازیکن استقلال درباره وضعیت ظاهری‌شان تذکر داده است. شما با بازیکنانتان صحبت نکردید؟
    ما با بازیکنان حرف نزدیم اما به آنها می‌گوییم که از این به بعد موهایشان را باز کنند و نبندند.

بهترین تمرینات را انجام می‌دهم اما بازی نمی‌کنم
    شیرزاد: مریبان استقلال به همه اطمینان می‌کنند به جز من
    خبرگزاری فارس: مدافع استقلال با انتقاد از کادرفنی این تیم تاکید کرد که بهترین تمرینات را انجام می‌دهد اما مربیان به او اطمینان نمی‌کنند.

جواد شیرزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: 4 ماه است که کوچکترین فرصتی برای بازی در استقلال به من داده نشده و به تمام بازیکنان اطمینان می‌شود به جز من. اگر از نظر فنی و کیفیت بازی ضعیف هستم چرا سال گذشته حدود 27 بازی برای استقلال انجام دادم و عملکرد خوبی داشتم.
    وی تاکید کرد: برای خودم جای سئوال است که چرا با وجود این همه تمرین پرفشار و آمادگی در تمرینات به من اطمینان نمی‌شود و مدام روی نیمکت می‌نشینم. حتی بازیکنان تیم مدعی می‌شوند که من بهترین تمرینات را انجام می‌دهم اما در ترکیب استقلال قرار نمی‌گیرم.
    شیرزاد در خصوص اینکه آیا در این مورد با کادر فنی استقلال صحبتی انجام داده یا خیر گفت: بازیکنی نیستم که زیاد اهل حاشیه باشم و فقط کار خودم را انجام می‌دهم. از این اخلاق‌ها ندارم که برای حضور در ترکیب تیم با مربی‌ام صحبت کنم اما توقع دارم که به من فرصت داده شود چون سنگین‌ترین تمرینات را در این مدت انجام داده‌ام.

اختصاصی فارس
    قریب پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را رد کرد
    خبرگزاری فارس: حسین قریب به پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال پاسخ منفی داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مدتی است که شایعاتی مبنی بر تغییر و تحول در باشگاه استقلال و جدایی فتح‌الله‌زاده به گوش می‌رسد. در این میان محتمل‌ترین گزینه‌ای که برای مدیریت باشگاه استقلال مطرح شده حسین قریب است.
    قریب که 3 سال مدیرعامل باشگاه استقلال بود از سوی وزارت ورزش به عنوان جانشین فتح‌الله‌زاده در نظر گرفته شده بود. وی در انتخابات فدراسیون فوتبال نتوانست آرای لازم را کسب کند و پس از این موضوع احتمال حضورش در باشگاه استقلال قوت گرفت.
    فتح‌‌الله‌زاده نیز در این باره گفته بود: «نام دو نفر را به عنوان جانشینان خودم به هیئت مدیره اعلام کرده‌ام که یکی از آنها قریب است.»
    با توجه به رابطه خوب قریب با مسئولان وزارت ورزش و با توجه به صحبت‌های فتح‌الله‌زاده گمانه‌زنی‌ها مبنی بر حضور وی به عنوان مدیرعامل فصل آینده استقلال قوت گرفت. این در حالی بود که در کنار این موضوع برخی اعتقاد داشتند به همراه قریب، امیر قلعه‌نویی که 3 سال با این مدیر در استقلال کار کرده به این تیم بازخواهد گشت.
    قریب اما در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، احتمال حضورش در استقلال را رد کرد و گفت: از تمام دوستان به خصوص وزارت ورزش، باشگاه استقلال و فتح‌الله‌زاده که در این مدت به من لطف داشتند تشکر می‌کنم اما با توجه به مشغله‌های کاری نمی‌توانم پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را بپذیریم و پاسخ من به این پیشنهاد منفی است.
    به گزارش فارس با این شرایط و با توجه به پاسخ منفی قریب، باید دید چه اتفاقی در آینده رخ می‌دهد و آیا فتح‌الله‌زاده در استقلال به کارش ادامه می‌دهد یا اینکه وزارت ورزش سراغ گزینه دیگری خواهد رفت.

2. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض عکس زیر پیراهن مجیدی

درسته که ما با حکومت های عرب و اصلا بعضی اعراب سر مسائل سیاسی اعتقادی و یا خیلی چیز ها خیلی مشکل داریم، اما این دلیل نمی شه که کلا هرکس رفیق فابریک عرب داشت رو بهش حمله کنیم!
    من خودم به شخصی تو دوره لیسانس کلی رفیق عرب داشتم و خیلی هم آدم های با معرفت و توپی بودند!
    حالا مجیدی هم علاوه بر این که یه فوتبالیست عالیه و روز به روز داره بهتر و با نشاط تر بازی می کنه یه بیزینسمن موفق توی اماراته و دوستای زیادی هم توی اونجا داشته باشه ( از جمله رئیس باشگاه که علاوه بر باشگاه داری 100 تا شرکت و ملک دیگه هم داره گرفته تا خیلی کسای دیگه) اشکال نداره!
    این که مجیدی زیر پیرهنش عکس یکی رو که خیلی بهش ارادت دا ره رو بگذاره اصلا کار بدی نیست و بگه فلان آقای عرب خیلی مخلصیم!
    این اشکالی نداره به نظر من اصلا هم بی احترامی نیست!
    قرار نیست که ما هر عربی رو که دیدیم بهش توهین کنیم که!!

4. 4 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نمیدونم چرا گیر دادید به فرهنگ این حرف تو تاپیک پرسپولیس هم میزنن خیلی خواستم اونجا جواب بدم ولی بیخیال شدم!
    با این حرکت مجیدی فرهنگ تماشاگرای ما به عقب رفت؟؟؟کدوم فرهنگ دوست عزیز؟؟؟
    این فرهنگ وقتی 10سال عقب افتاد زمانی که استیلی سرمربی پرسپولیس بود سرهیچ و پوچ علیه ش شعار میدادن
    تو دربی آخر این فرهنگ 100سال عقب افتاد وقتی بازی 2-0 بود تا دقیقه 80 همه از مظلومی یه بت ساخته بودن!
    همون لحظه تا دقیقه 80 تو ورزشگاه طرفدارای پرسپولیس چی میگفتن؟چه مصاحبه هایی کردن؟یادتونه یا نه؟اشکاشونو دیدید؟
    حالا در عرض 10دقیقه نتیجه 2-3 شد و برعکس پرسپولیس شد بهترین تیم دنیا مظلومی هم شد ......!!!
    اون اشکها هم شد اشک شوق!!!
    دقیقا 180درجه تناقض در عرض 10 دقیقه !
    حالا خدایی این درسته شما میگید با کار فرهاد فرهنگ ما 10سال عقب افتاد؟؟؟
    اگه این فرهنگ درست بود هیچ وقت سر لباس استقلال تو همچین بازی این اختلافا بوجود نمیومد
    فک کنم فردای بازی روزنامه گل یه همچین تیرتی زده بود که فرهاد اتحاد سرخابی بهم زد ...من کاری به درست و غلط بودنش هم ندارم
    ولی تو این چند وقته حداقل یه اتحادی بین تماشاگران وجود داشت که حداقل تو بازی های اسیایی با هم همدل بودن ولی بعد از حرکت مجیدی ...
    حالا اینجا که نه ولی تو شبکه های اجتماعی جو وحشتناکه طرفدارا همش توهین و فحاشی میکنن به هم دیگه ... یه عده از مجیدی بت ساختن و یه عده هم ...
    بعد بازی با الجزیره هم عکس العمل پرسپولیسی ها دیدی ؟؟؟
    خیلی هاشون از نبردن استقلال خوشحال شدن ... اینا همونایی بودن که وقتی استقلال تیم عربستانی برد و اومد بالا خوشحال شدن
    حالا به نظرت علت این اتفاق حرکت اقای مجیدی نبود ؟؟؟ به نظرت این کار فوتبال ما به عقب نبرد ؟؟؟

در رابطه با فرهنگ ... وقتی مدیرای تیم های ما نتیجه گرا هستن ... وقتی مدیر تیم از مربی که تیمش قهرمان کرده حمایی نمیکنه ... وقتی مربی با زد و بند مدیر عامل سرمربی میشه نباید انتظار داشته باشی تماشاچی بیاد و تمام و کمال از مربی حمایت کنه

در رابطه با اون بازی معروف هم ... اون بازی یه بازی خاصه و هیچ وقت نمیتونه مقال خوبی باشه اونم با اون پایان دراماتیکش

طرفدارا ازش حمایت کردن میدونی چرا چون 99% استیل آذینا طرفدار پرسپولیسم هستن و بالعکس خودم دیدم طرفدار جفت تیمارو
    اینجا هم همه طرفدارای استقلال از مجیدی حمایت کردن که تو همچین بازی لباس استقلال به تن کرد
    کریمی به علت مخالفتش با انصاری فرد از تیم جدا شد و تو تمام مصاحبه هاش هم این حرف زد
    ضمنا کریمی پیراهن پرسپولیس برای تماشاگرای پرسپولیس پوشیده بود ولی مجیدی ...
    تو بازی اسیاسی اونم پیراهن تیم رقیب ... فک کنم خیلی فرق کنه
    این اتفاق حتی اگه بین لیورپول و یونایتد یا بارسا و رئال هم بیفته مطمئن باش عکس العمل تماشاگرا بهتر از این نیست

دوست عزیز کدوم آدم ... میاد کاری کنه که جمعیت 100000نفری علیه ش شعار بدن؟فحاشی کنن؟ این اصلا منطقیه؟
    اونم مجیدی؟؟؟ واقعا منطقی نیست مطمئنن مجیدی فکر نمیکرده با این کارش کاری کنه که ورزشگاه علیه ش فحاشی کنن!
    ولی در آخر گفتید کریمی بخاطر انصاری فرد همچین کاری کرد تو قضیه مجیدی وقتی از استقلال جدا شد هیشکی دقیق متوجه نشد چه اتفاقی افتاد! اکثریت گفتن بخاطر پول بوده استقلال اصلا واسش مهم نبوده و ...
    حداق مجیدی با این کارش ثابت کرد که عاشق استقلاله و قضیه یه چیز دیگه بوده حالا نمیدونم چرا واضح گفته نشد
    ولی به هرحال هراتفاقی که افتاده دیگه مهم نیست فقط مجیدی کاری کرد که نشون داد عاشق استقلاله
    دیگه بهتر این بحث تمومش کنیم
    منم امیدوارم هر سه تیم ایرانی از گروه خودشون صعود کنن و این جام به یکی از تیمای ایرانی برسه
    موفق باشید
    منم میدونم منطقی نیست ولی این اقا بود که با پیراهن ابی اومد خودش گرم کرد
    فقط یه چیز بگم و بحث تموم : یه سری از بازیکنا هستن که طرفدارای 2 تیم بهشون احترام قائلن ... هم به خاطر بازیشون و غیرتشون و رفتارشون و از همه مهم تر زندگی سالمشون
    کسایی مثل علی کریمی ... مهدی مهدوی کیا ... همایون شاهرخی ... مرحوم حجازی ... علی منصوریان
    مجیدی کسی هست که همه این فاکتورا داشت ولی این حرکتش ...به نظرم بعدا خیلی بهتر میشه در رابطه با حرکتش قضاوت کرد چون الان همه تو جون
    اگر هم قصدش نشون دادن غیرت و تعصبش بود فک کنم یه مصاحبه خیلی ساده با خبرگزاری های داخلی همه مسائل روشن میکرد ...
    بازیکنی با این همه افتخار و طرفدار نیازی به اثبات غیرت و تعصب نداره ... حتما یه جای کار لنگ میزده که فرهاد خواسته با این کارش خودش دوباره تو دل استقلالی ها جا کنه

در هر صورت اگه بحث تاپیک عوض شد معذرت میخوام
    امیدوارم هر 3 تا تیم صعود کنن و تو مرحله بعد به همدیگه برخورد نکنن

6. 2 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طالب‌لو مصدوم شد/احتمال غیبت دروازه‌بان شاهین مقابل استقلال
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال شاهین بوشهر در تمرین امروز تیمش به شدت آسیب دید.

به گزارش خبرگزاری فارس، وحید طالب‌لو در جریان تمرین امروز تیم شاهین بوشهر در برخورد با یکی از بازیکنان تیم از ناحیه مچ پا با مصدومیت شدید روبه‌رو شد و به احتمال فراوان این بازیکن نمی‌تواند تیم شاهین را در بازی مقابل استقلال که یکشنبه هفته پیش‌رو در بوشهر برگزار می‌شود همراهی کند.
    دو تیم استقلال و شاهین بوشهر در حالی به مصاف هم می‌روند که استقلال مدعی قهرمانی است و تیم شاهین نیز برای سقوط نکردن به 3 امتیاز این مسابقه نیاز دارد.

8. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی تو این چند وقته حداقل یه اتحادی بین تماشاگران وجود داشت که حداقل تو بازی های اسیایی با هم همدل بودن ولی بعد از حرکت مجیدی ...
    من با این حرفتون موافق نیستم
    بازی استقلال الاتفاق ما چندین بار علی پروینو تشویق کردیم و خبری از شعار دادن بر علیه پرسپولیس نبود....حتی من شخصا در بازیهای داخلی هم اعصابم خورد میشه مثلا بازی استقلالو نفته بعد بگیم استقلال سرور پرسپولیسه حالا چه برسه به بازی با یه تیم عرب.....

ولی این اتحاد با حرکت مجیدی نشکست با رفتار تماشاگرایه پرسپولیس شکست....وقتی شکست که پرسپولیسیا این شعار پرسپولیس سرور استقلالرو در بازی با الشباب دادن وقتی شکست که بعد از زدن 6 گل به الشباب گفتن الشباب استقلال پیوندتان مبارک
    حالا فحاشی ها به فرهاد به کنار این شعارها در بازی با الغرافه هم ادامه داشت.....حتی شعار رضایی رضایی سرور تاجیایی هم قبل از حرکت فرهاد داده میشد......این فرهاد نبود که این اتحادو شکست....

در مورد حرکت فرهاد هم نظری ندارم باید منتظر حرفهاش در پایان فصل بود و نمیشه یه طرفه به قاضی رفت اما اگه دلیل قانع کننده ای نداشته باشه دله من یکی با این کاراشو نوشتن استقلال روی دستش صاف نمیشه.....باید دلیل قانع کننده ای داشته باشه تا من بتونم ببخشمش.....

10. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تیموریان تنها غایب استقلال مقابل شاهین
    خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال مقابل شاهین تنها یک غایب دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، استقلال امروز درحالی به بوشهر می رود که برای بازی با شاهین فقط یک بازیکن محروم دارد.
    آندرانیک تیموریان که در بازی قبلی آبی پوشان کارت زرد گرفت با سه اخطاره شدن بازی فردا را از دست داد.
    استقلال امروز ساعت 15 به بوشهر پرواز می کند. دیدار تیم های شاهین بوشهر و استقلال فردا ساعت 17 در ورزشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کاری که درباره شاهین کردم با هماهنگی باشگاه بود
    طالب‌لو: تلاش می‌کنم به بازی فردا برسم/نیازی به انتقام گرفتن از استقلال نیست
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان شاهین بوشهر می‌گوید که تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا به بازی فردا برابر استقلال برسد.

وحید طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره مصدمیتش از ناحیه پا گفت:‌ روز گذشته در صحنه‌ای با یکی از بازیکنان تیم تک به تک شدم که این بازیکن به جای ضربه به توپ به مچ پایم ضربه زد. از شب گذشته تاکنون یخ‌درمانی کردم و امروز در تمرین فقط دور زمین راه رفتم. کمی درد دارم، اما تمام تلاشم را می‌کنم که به بازی فردا مقابل استقلال برسم اما اگر هم به این بازی نرسیدم دروازه‌بانان خوب دیگری هم داریم که قبلا خودشان را نشان داده‌اند.
    این دروازه‌بان گفت: با استقلال وضعیت مشابه‌ای داریم. استقلالی‌ها می‌خواهند برنده باشند تا در کورس قهرمانی باقی بمانند و یا حتی به صدر جدول برسند. ما هم می‌خواهیم برنده باشیم تا از انتهای جدول جدا شویم و با امیدواری بیشتری مسابقات بعدی را پیگیری کنیم. بازی سختی داریم و بارها گفتم استقلال همیشه بزرگ است.
    وی درباره اینکه شاهینی‌ها با انگیزه انتقام جام حذفی مقابل استقلال قرار می‌گیرند، اظهار داشت: نیازی به انتقام‌ گرفتن نیست. عملکرد تیم شاهین در فینال جام حذفی مثبت بود و هرگاه مردم از کار ما راضی باشند، یعنی عملکردمان مثبت است. کسی بابت شکست در فینال جام حذفی از شاهین خرده نگرفت. ما مردانه و جانانه تلاش کردیم اما قسمت نبود به جام برسیم. این هم از جذابیت و خاصیت فوتبال است. اکنون هم کمترین خواسته ما ماندن در لیگ برتر است.
    طالب‌لو‌ در پاسخ به این سؤال که چرا وضعیت شاهین این‌چنین شده تصریح کرد: اکنون موقع مناسبی برای گفتن اتفاقات و مسائلی که باعث شد، تیم به بیراهه برود، نیست. توقف چند هفته‌ای در نتیجه‌گیری داشتیم، اما اکنون به شرایطی رسیدیم که همه یکدل شده‌اند. به جرات می‌گویم بازیکنان شاهین از اول فصل یکدل بودند اما برای موفقیت یک تیم همدل بودن بازیکنان کافی نیست. یک تیم به تدارکات پشتیبانی بیشتری نیاز دارد. پتانسیل ما آنقدر خوب بود که به فینال جام حذفی رسیدیم اما هرچه جلوتر رفتیم به دلیل مشکلات ضربه خوردیم. اکنون بازیکنان فقط به فکر امتیاز گرفتن هستند و اینکه مردم بوشهر را خوشحال کنند.
    این دروازه‌بان ادامه داد:‌ مسئولان باید زودتر به فکر این تیم می‌افتادند تا به این شرایط سخت نرسند، اما هنوز هم دیر نشده است. اگر در 4 بازی باقیمانده امتیاز بگیریم، هم می‌توانیم در لیگ برتر بمانیم و هم اینکه به 10 تیم بالای جدول برسیم. هرچند که کار بسیار سختی داریم و فکر می‌کنم بهترین پاداش برای این بچه‌ها خوشحالی مردم باشد.
    طالب‌لو در خصوص اینکه از باشگاه شاهین بوشهر شکایت کرده گفت: ‌اصلا بحث شکایت مطرح نیست و آنهایی که قصد داشتند بین بازیکنان و مردم شکاف ایجاد کند، به این مسئله دامن زدند و قصد داشتند اتحاد ما را به هم بزنند. آنها می‌خواستند از سادگی مردم بوشهر استفاده کنند.

دروازه‌بان پیشین استقلال اضافه کرد: مسئله‌ای که به عنوان شکایت مطرح شد، کاملا با هماهنگی مدیرعامل باشگاه و برای نشان دادن به برخی دوستان که ما تاکنون آنها را ندیدیم و اظهارنظرهایی کرده بودند، صورت گرفت. این کار را انجام دادم تا به آنها بگویم حق با ما است. نمی‌خواستم به صورت رسانه‌ای جوابشان را بدهم چون آنها به جای عمل کردن به تعهداتشان چهره حق به جانب به خود گرفته بودند در حالی که باید به جای داشتن توقعات بیجا یکدل باشند و فقط به دنبال منافع شخصی‌شان نباشند. برخی می‌خواهند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند، اما به زودی دستشان رو می‌شود.
    طالب‌لو در پایان به فارس گفت: چند روزی است که در شهر می‌شنوم چون ایرانجوان بوشهر در آستانه لیگ برتر شدن است می‌گویند اگر شاهین سقوط کرد، مهم نیست. این یک فکر بسیار غلط است. بوشهر پتانسیل داشتن دو تیم در لیگ برتر را دارد و چرا باید دو تیم رقیب مقابل هم چنین موضعی بگیرند؟ بهتر است که اکنون هواداران دو تیم از هم حمایت کنند و سپس برای فصل بعد به رقابت در لیگ برتر بپردازند.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش یک قتل؛ درباره فرهاد مجیدی بنویسید

فرهاد مجیدی که از ابتدای مسابقه پرسپولیس مورد هتاکی هواداران پرسپولیس قرار گرفت؛ یک انتقام شخصی و کوچک از آنهایی گرفت که به هیچ مرزی پای بند نیستند

سايت گل- ماجراهايي كه در جريان بازي پرسپوليس- الغرافه ميان فرهاد مجيدي و هواداران پرسپوليس رخ داد هنوز هم نقل محافل است و واكنش‌هاي متفاوتي را به دنبال دارد.
    اين بار در سايت گل يك گزارش تصويري از عكس‌هاي امين محمدجمالي به همراه يادداشتي كوتاه از او پيش روي شماست. عكاس در جملاتي كوتاه احساس خود را از لحظات شكار اين صحنه‌ها بيان كرده است. شما هم مي‌توانيد نظرات خود را بنويسيد. درباره اين اتفاق چه فكر مي‌كنيد.

یادداشت عکاس:

این عکس‌ها را دوست دارم چون معنی داره. هیچ‌کس تو این چند روز نگفت حدود 95هزار نفر بودند كه از دقیقه یک شروع کردند به خانواده فرهاد مجیدی فحش دادن. اگر به این اعتقاد نداریم که باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس هستیم اقلا این 95هزار نفر مرد که بودن. و ایشون که ایرانی بود. باید آبروش می‌رفت جلوی هم‌تیمی‌هاش؟ کسی خودشو جای فرهاد گذاشت؟ نشون دادن عدد چهار و پوشیدن پیراهن آبی برای 90 دقیقه فحش خوردن زیاد بود؟
    صد هزاران گل شکفت و بانگ مرغی برنخاست/ عندلیبان را چه پیش آمد هزاران را چه شد؟
    تقدیم به فرهاد مجیدی که نمی‌شناسمش از نزدیک ولی دوست نداشتم اون روز جای اون باشم. امیدوارم که این جمعیت را ببخشد و خدا هم همیشه در کنارش باشد.

شما هم نظر خود را بنویسید... درباره این اتفاق چه فکر می‌کنید؟

ویژه:خوشحالی زیرپوستی فغانی از اخراج مجیدی!

این علیرضا فغانی است که که با به اشتراک گذاشتن عکس اخراج مجیدی به همگان یاداوری می کند لازم نیست که حتما او داور باشد تا فرهاد اخراج شود

با وجود گذشت چند روز از بازی پرسپولیس و الغرافه ، اما انگار قرار نیست حاشیه های این بازی به فراموشی سپرده می شود. فرهاد مجیدی که کارگردان اصلی تمام این حواشی بود عکس المل های متفاوتی را نسبت به حرکاتش در بازی به وجود آورد.
    استقلالی ها نیز موضع یکسانی در مورد او نداشتند و بودند آبی دوستانی که می شد ناخشنودی را از برخورد مجیدی در چهره شان دید. اما اخراج فرهاد مجیدی توسط داور بازی فرصت مناسبی به یک داور دیگر قرار داد تا با قرار دادن عکس صحنه اخراج مجیدی توسط ایرماتف یادی از گذشته نه چندان دوری کند و به نوعی نشان دهد یک آنتی مجیدی به شمار می رود.

علیرضا فغانی در یکی از صفحات اجتماعی مجازی عکسی را از فرهاد مجیدی به اشتراک گذاشته که کارت قرمزر ایرماتف را جلوی چشمانش نشان می دهد. این عکس یک پیام روشن از سوی داوری است که خود بارها خالق این صحنه ها بوده است. همه کسانی که فوتبال ایران را دنبال می کنند می توانند در ذهن شان صحنه هایی را مجسم کنند که علیرضا فغانی و فرهاد مجیدی بارها و بارها رخ در رخ یکدیگر قرار گرفتند و هیچکدام کوتاه نیامدند تا با کش دار شدن این صحنه ها فغانی همان کاری را کند که ایرماتف در ان بازی انجام داد.
    شاید به جرات بتوان گفت بیشترین اخطارهای مجیدی از جیب فغانی خارج شده است. حالا که فرهاد مجیدی در لیگ برتر وجود ندارد و فغانی نیز بواسطه همگروهی تیم های ایرانی با الغرافه نمی تواند بازی های این تیم را سوت بزند دو طرف خوشحالند که به نوعی از شر یکدیگر خلاص شده اند اما این علیرضا فغانی است که که با به اشتراک گذاشتن عکس اخراج مجیدی به همگان یاداوری می کند لازم نیست که حتما او داور باشد تا فرهاد اخراج شود.
    شاید علیرضا فغانی می خواسته می خواهد ثابت کند اشکال ازاو نبوده که مجیدی اخراج می شده. زیر همان عکسی که فغانی به اشتراک گذاشته بود این کامنت به چشم می خورد (( پیام شما را گرفتم. ))
    پیامی که البته فغانی مخابره کرد چندان برای فهمیدنش لازم نبود باهوش باشی. فقط کافی است کمی به عقب برگردید و سابقه تمام بازی هایی را به یاد بیاورید که فغانی و مجیدی در دو طرف آن قرار داشته

13. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه فینال دیگه با شاهین اینبار در بوشهر و باز هم وحید طالبلو....
    واقعیتش من امید زیادی به برد ندارم شاید فقط 5%
    فقط امیدم به فولادو استقلالیای اهوازه تا سپاهان امتیاز نگیره

اینا فکر کردن دارن پلی استیشن بازی میکنن 3 روز یه بار باید بازی برگزار کنند....یه بازی سنگین در امارات انجام دادیم امروز هم یه بازی سنگین دیگه در زمین شاهینی که میاد برای انتقام جام حذفی و تلاش برای سقوط نکردن.....
    نبود اندو هم به مشکلاتمون اضافه میکنه باز باید هر توپی میاد پشت محوطمون تنمون بلرزه
    این بازی به نظرم اگه از بازیکنای جنوبیمون بیشتر استفاده کنیم موفق تر خواهیم بود

ترکیب پیشنهادی

............................ رحمتی ............................

حسینی ........ حنیف ....... منتظری ....... حمودی

........................... ساموئل .............................

زندی .................... جباری ..................... حیدری

................ میداودی ......... شریفات ..................

ترکیب احتمالی

............................. رحمتی ..........................

امیرابادی ......... حنیف ........ پژمان ....... حمودی

.................... زندی ......... حسینی ................

ساموئل ................ جباری .................. حیدری

.......................... برهانی .............................

پ.ن

ترکیب اعلام شد

سرمربی تیم فوتبال استقلال ترکیب تیمش را برای دیدار امروز (یکشنبه) مقابل شاهین بوشهر اعلام کرد.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، پرویز مظلومی برای بازی امروز سید مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، علی حمودی، میثم حسینی، پژمان منتظری، ساموئل، مجتبی جباری، محسن یوسفی، فریدون زندی، اسماعیل شریفات و گوران یرکوویچ را در ترکیب اصلی به میدان فرستاد.

گفتنی است؛ مظلومی در این بازی به آرش برهانی و خسرو حیدری برای بازی حساس مقابل الریان قطر در لیگ قهرمانان آسیا استراحت داد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زندی و ساموئل دو تا هافبک دفاعیامونن......
    باز هم خبری از میلاد نیست.10 دقیقه اخر میارتش تو زمین بعد میگن افت کرده خوب نیست

اخرین بازی که میلاد فیکس بود فکر کنم بازی با ذوب بود که عالی کار کرد

به خسرو استراحت داده واسه بازی با الریان.....اخه این بازی که مهمتره اگه 3 امتیازو نگیریم و سپاهان ببره دیگه بای بای قهرمانی

حس خوبی نسبت به این ترکیب ندارم.......
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 22-04-2012 at 15:34.

16. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب امروز :

سیدمهدی رحمتی، حنیف عمران‌زاده، پژمان منتظری، علی حمودی، میثم حسینی، جی‌لوید ساموئل، محسن یوسفی، اسماعیل شریفات، فریدون زندی، مجتبی جباری و گوران یرکویچ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •