تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 320 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ده جمله طلایی الکلاسیکوهای دهه اخیر

الکلاسیکوی بارسلونا - رئال مادرید یک بازی خیلی خاص است که مربیان و هواداران هر دو تیم برایش برنامه های خاصی دارند . از سال 2008 گرفته که برند شوستر آلمانی مجبور به ترک برنابئو شد ، آن هم دو روز پس از صحبت هایش پس از ناتوانی به پیروزی در نیوکمپ . حرفهای شوستری که در هر دو تیم سابقه بازی دارد ، بخشی از 10 جمله تاریخی الکلاسیکوی دهه گذشته است . ده جمله طلایی بدین شرح هستند .
    "ما خیلی بد بازی کردیم ... کاری برای انجام دادن در بازی امشب نداشتیم . تمام شد . حالا دو امتیاز پشت صدرنشین هستیم ، نه بیست تا . پس باید ادامه دهیم ." (خوزه مورینیو پس از شکست 0-5 در نیوکمپ در 29-11-2010)
    تنها دغدغه ام ، قبض های آب و برقم است نه بارسلونا ... نمی توان از بازی با بارسلونا نرسید . " (کریستیانو پیش از اولین الکلاسیکویش در نیوکمپ که 0-1 باخت ، 27-11-2009)
    "بردن بارسلونا در حال حاضر در نیوکمپ غیرممکن است ." (برند شوستر پس از شکست 3-4 به سویا ، شش روز پیش از الکلاسیکوی 7-12-2007 . دو روز بعدش اخراج شد )
    "ما از ابتدا تلاشمان را می کنیم ، سپس نتیجه همانی می شود که باید بشود . هیچ کس نباید فراموش کند که فردا روز قهرمانی است ، این پیغام من است . " (پپ گواردیولا پیش از بازی که 2-0 به سود بارسا تمام شد ، 12-12-2008)
    "ما در خانه هستیم و آنها چهار امتیاز جلو هستند . اگر بخواهیم فاصله را بیشتر کنیم خطرناک تر می شود . اگر ناکام بمانیم ، آنها از ما دورتر می شوند اما نباید به این فکر کنیم . "(کارلس پویول پیش از دوئلی که 1-0 به سود رئال تمام شد ، 21-12-2007)
    "بارسلونا فقط رقیب ماست ، نه دشمن ما ."(رامون کالدرون ، مدیر رئال پیش از تساوی 3-3 در الکلاسیکو ، 9-3-2007)
    "برای بردن باید یازده مهاجم بازی کرد . تعادل خیلی مهم است . "(خوان رومن لوپز کارو ، مربی رئاال پیش از الکلاسیکویی که با مساوی 1-1 تمام شد ، 30-3-2006)
    "بازی درون زمین تمام شد . " (ساموئل اتوئو ، زننده گل سوم تیمش در پیروزی 3-0 و انتقامی ، 20-11-2004)
    " سالهاست که رئال مادرید لالیگا را در بارسلونا نبرده است . باید تاریخ را عوض کنیم . این اولین بازیم به عنوان بازکن رئال است و همه تلاشم را می کنم که نبردی که مشکل به نظر می رسد را ببرم "(رونالدو در مورد بازگشت به نیوکمپ که تیمش 1-2 برد ، 5-12-2003)
    "فیگو کسی را تحریک نکرد . دو سال است که در بارسلونا می گویند فیگو جرئت کاشته زدن در نیوکمپ را ندارد و حالا کرد و می گویند تحریک کرده است ." (یوهان کرویف ، مدیر سابق بارسا در مورد مسئله پرتاب کله خوک به فیگو ، 25-11-2002)

منبع مرجع اخبار رئال

2. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کاسیاس: اگر مربی رئال بودم سعی میکردم شبیه مورینیو باشم

مرجع خبري رئال-مادريد: ایکر کاسیاس در مصاحبه ای جالب با شماری از فرضیه ها در مورد زندگیش در حال و آینده مواجه شد. در این باره که اگر مربی رئال بشود چه می کند گفت : اگر مربی بودم ؟ سعی می کردم شبیه مورینیو باشم . اگر به 18 سالگی برگردم ؟ تلاش می کنم تا در ترکیب اصلی رئال مادرید قرار گیرم و جامهایی که برده ام را دوباره کسب کنم و از تجربه مجددشان لذت ببرم . چه کسی را دوست داشتم بشناسم ؟ اگر روی ورزش تمرکز کنیم ، دوست داشتم با په له ، مارادونا و بکن باوئر آشنا شوم . دوست داشتم با آنها یک روز ناهار بخورم و در مورد تجربیاتشان بشنوم . دوست داشتم چه چیزی نسبت به من عوض می شد ؟ این که کمی کینه توزیم را کم می کردم . اگر فوتبالیست نبودم ؟ دوست داشتم افسر پلیس باشم تا در خیابان ها دستور بدهم.

4. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینید هیچ چیزی از دست نرفته.
    فقط نمیدونم چرا روی ضربات ایستگاهی هنوزم ایـــــــــــــنقدر مشکل داریم.
    در کل مطمئن باشید اگه همون رئال بازی برگشت کوپا باشه بارسا سوسکه...
    بایرن هم که فقط یه برد خفیف 1-0 میخواد برای صعود.
    تیم رو دست کم نگیرید بچه ها.
    تازه به کاکا بازی نداد که برای بارسا سرحال بمونه.

iHALA Madrid!

6. 4 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظرم بعضی دوستان بعد از بازی مقابل بایرن، کمی عجولانه برخورد کردن.

درمورد اینکه بعضی بازیکنا بد بازی کردن و تعویض ها هم کمی بد بود، موافقم. ولی یه نگاه به نتیجه بازی بارسلونا - چلسی که بندازین، میبینین اگه بایرن قوی تر از چلسی الان نباشه، ضعیف تر هم نیست. اما حالا نتیجه ما بهتره یا بارسلونا؟ اونا تو نیوکمپ به 2-0 نیاز دارن و ما 1-0.

درباره ال کلاسیکو هم، بارسلونا با تمام قوا میاد تا ببره، هرچی دارن رو میکنن. هیچ شکی توش نیست. درواقع اونا انگیزه ی بیشتری دارن تا رئال مادرید، مخصوصا که حتی در صورت باخت، ما مثل ال کلاسیکو رفت، میتونیم با یک اختلاف همچنان در صدر بمونیم.

8. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

شنبه هر نتیجه ای به دست بیاد 4شنبه بایرن نابود خواهد شد : دی
    فقط روی ضربات ایستگاهی و زمانی که محوطه جریمه شلوغ میشه شدید مشکل داریم :|

10. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شک نکنین رئال مادرید با بردن بایرن میره فینال ناسلامتی مورینیو سرمربی تیم هستش یادتون رفته فینال اینتر بایرن چطوری بایرن مونیخ از پا درآورد

12. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوستان ببینید من هم با نظر کسری موافق هستم نباید به خاطر بازی با بایرن از تاکتیک های مورینیو انتقاد کرد به هر حال همونجور که هممون میدونیم این 2% توان رئال هم نبود مورینیو فقط میخواست یک نتیجه که جبرانش توی برنابئو مشکل نباشه بگیره که این کار رو هم کرد من حس میکنم فینال لیگ قهرمانان رئال چلسی میشه و در ال کلاسیکو هم میبریم چون تمام بازیکنامون رو فرم هستن و چلسی هم اگه مثل بازی تو استمفورد بریج بازی کنه تو نیوکمپ فکر نکنم حتی یک گل بتونه بزنه بارسا مخصوصا با وجود پیتر چک.

14. 2 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ببینید بخث نا امیدی نیست....من توی پستم گفتم بد بودیم..درسته منظورم خط دفاعی بود که واقعا بد کار کرد...از خط هافبک هم سامی خدیرا افتضاح بود و هی دریبل میخورد در این که شکی نیست..! وقتی سیستم به 4-4-2 هم تغییر کرد عملا داشتیم دفاع ناقص میکردیم...! خوب قطعا تیم برای این جور لحظات باید یک تاکتیکی داشته باشه...! یا داشته و نمیتونستند خوب اجرا کنه یا نداشته که بعید میدونم..!

16. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اوگو سانچس: رئال در نوکمپ تجدید قوا خواهد کرد

اوگو سانچس و خولیو سالیناس با هم به گفتگو پرداخته اند

Rexona

سایت گل- اوگو سانچس بازیکن سابق رئال مادرید و خولیو سالیناس، بازیکن سابق بارسلونا روز پنجشنبه و در آستانه دیدار حساس ال کلاسیکو با هم دیدار کردند و درباره این بازی با هم به گفتگو پرداختند.
    اوگو سانچس درمورد دیدار ال کلاسیکو گفت:« شنبه شب جو کاملا خاص و ویژه ای را شاهد خواهیم بود. قطعا یک تیم باتجدید قوا به میدان خواهد آمد: ممکن است رئال باشد و یا بارسا. فکر می کنم که رئال مادرید باتجدید قوا گام به میدان خواهد گذاشت؛ چرا که باخت در نوکمپ، اتفاقی است که نباید برای این تیم رخ دهد.»
    از سوی دیگر خولیو سالیانس، بازیکن سابق بارسا با اشاره به آمار خوب گواردیولا مقابل رئال گفت:« بازی در ورزشگاه نوکمپ است؛ باید بدانیم که فاکتور ورزشگاه میزبان تاثیرگذار است و بارسا چیزی به جز برد نمی خواهد . به علاوه فکر می کنم که پپ راه شکست دادن رئال را یاد گرفته است.»

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم نباید بایرن رو دست کم گرفت ، اکثریت همین بایرن بودند که در بازی رفت برابر یونایتد در آره نا 2-1 پیروز شدند و در بازی برگشت علیرغم اینکه 3 گل دریافت کردند ولی باز هم یونایتد رو حذف کردند ...

بحث اصلی من اهمیت و اولویت بازیهاست ، الکلاسیکویی مهمه که با وجود شکست در اون باز هم صدر میمونیم یا مهم شمردن بازی ای که میشه گفت بعد از بارسا دومین محک جدی مادرید بود ؟

19. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •