اره عزیز 10ها بار با چندین نفر تست کردم
تست کردم نشد، تست نکن نمیشه![]()
اره عزیز 10ها بار با چندین نفر تست کردم
تست کردم نشد، تست نکن نمیشه![]()
Last edited by man.u; 29-05-2013 at 01:19.
به نظرم اینجوری بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Under Construction
وب سايت پرداخت آنلاين تا ساعاتي در حال دزدی مي باشد.
خیلی باحال بود
واقعا دلی سیر خندیدم از نظرات جالب شما.
ناکسا احتمالا باز میخوان برن دبی پول ندارند میخوان یکم از ماها دزدی کنند تا خرج سفرشون دربیاد.
من اینترنت طرح بعثت دارم . سرعت دانلود شبانه همیشه 120هست و در کل از این طرح راضی ام چون هر شب بالای 2 گیگ تو ساعات رایگان دانلود میکنم. ولی الان 2 هفته میشه که شب ها که میزارم برای دانلود هر 1 ساعت اینترنتم خود به خود دیسکانکت میشه.مثلا شب که ساعت 12 میزارم روی دانلود صبح که پا میشم میبینم اینترنتم ساعت 1 شب قطع شده و کلی ضد حال میخورم. الان چندین شبه که من به زور تا ساعات 3 شب بیدارم تا هر وقت اینترنتم دیسکانت شد دوباره وصلش کنم. از شما بچه ها کسی هست که این مشکل را داشته باشه و یا راه حل این مشکل را بدونه؟
من اینترنت طرح بحثت دارم. سرعت دانلودش همیشه 120 بوده و در کل ازش راضی ام ولی 2 هفته ای میشه که تو ساعات رایگان به طور متداول در هنگام دانلود اینترنتم دیسکانکت میشه. مثلا من که ساعت 12 شب میزارم برای دانلود صبح پا میشم میبینم اینترنتم ساعت 1 شب دیسکانکت شده وکلی ضد حال میخورم. الان چند شبه به زور تا ساعت 3 شب بیدار میمونم تا در صورت دیسکانکت شدن خود به خودی دوباره کانکت بشم. از شما بچه ها کسی این مشکل را داره یا راه حلش را میدونه؟ خواهشن هر کی میدونه بگه اشکال از کجاست
سلام بچه ها دیشب که سامانه خراب شده بود اون خط من که طرح خانواده رضوی(با اشنا و خانواده معمولی فرق داره) بود اولین بار از ساعت 12.5 تا 4صبح رایگان حساب کرده
!!!!!!
ماشاالله بزنم به تخته وضعت خوبه ها . بازی ها همه ارجینالاینم که از نتت . یه کم هم با ما برسون
![]()
نتت چی بوده حالا که میگی یادش بخیر .
م ا ه و ا ر ه ا ی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)